- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
skater86 #46254 üzenetére
Az 1.0.3-as nehézség azért többnyire jó volt. Picit túllőttek a célon a nerfelésben. Mondjuk inkább az a gond, hogy van egy-két skill vagy build amivel faék egyszerűségű a játék, míg mással (más build vagy kaszt) szivatás és indul-fekszik-kel tipusú volt a menet. A sprint tornádós rúnája szerintem tipikusan ilyen. Nem kell érintkezned az elenféllel, hogy sebezz, gyorsabb is vagy tőle és durván leszedi az ellent (a monstrák olyan hülyék, hogy persze hogy belekúsznak bárhol is legyenek). DPS barbárnak elég kicsi vele a kockázata ellenben a többi kaszttal. Esetleg ha a critelés nem töltene a tornádólk után a battle rage rúna miatt, akkro nem lenne ez se vészes. A többi annyira nem OP azért. A WW-nél is azért bekaphatsz pár ütést.
Kellene még egy nehézségi szint. A szado-mazo faktor kezd alacsony lenni. Elvonási tüneteim lesznek -
Sirandrish
legenda
válasz
skater86 #43791 üzenetére
Marha jó lenne...vennél egy itemet 3M-ért mondjuk, aztán rá két napra esne valami amiből lenne pénzed...lecserélnéd a 3M-eset egy 10M-esre és a 3M-eset el tudnád adni a vendornak 1365goldért...az lenne ám a biznisz...
Konkrétan évente tudnál lecserélni bármit is és akkor is buknál egy komplett gearen 3-5 vagy akár 20-40M-et.. -
frame>24
addikt
válasz
skater86 #21152 üzenetére
Nézegetem egy ideje ezeket a legendary item-eket, hát nem túl nagy eresztések.
Most hogyan van ez?! Lvl 45-ön attackers take 68 dmg/hit...
1.2% chance to blind on hit...ez is minimum +5% kéne, hogy legyen...
Jó, a weboldalas listán talán van 1-2 jobb a max level körül, de...
erdőtűzhöz a vízipisztoly -
frame>24
addikt
válasz
skater86 #20670 üzenetére
Ja, szimplán kipróbálom otthon. Már egy hőst beáldotzam, hagytam, hogy a zombik szétverjék az első réten, hogy lássam milyen a szellem-képe.
mondjuk mire hazaérek, lehet már valaki innen teszteli...
(#20672) mephi666: hát ezt nem próbáltam, töröltem a csókát, azt' kész.
(de ez is 2 perc alatt kiderül, ha gép előtt vagy)
-
mephi666
nagyúr
válasz
skater86 #20661 üzenetére
az a vicc ebben, hogy a karakterkreáló lehet, hogy rá gondolt
...ennyi erővel az "egyház küldöttei" mehetnének hozzá is, hogy változtasson nevet (...lehet, hogy a kora ellenére ki tudna még nekik osztani 1-1 pofont)
-
rt06
veterán
válasz
skater86 #20664 üzenetére
alt+f4 elkaphato a programbol, es gondolom el is van kapva, sajat kilepesi mechanizmust hiv meg (menu -> exit diablo 3 gomb ugyanigy kilep egybol)
ha viszont sajat kilepesi mechanizmust hasznalnak, illene szolni a szervernek, hogy "he, haho, kilepek, bontom a kapcsolatot", nem pedig hagyni, hogy rajojjon magatol -
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
skater86 #20601 üzenetére
Azt nem árt tudni, hogy hogyan működött a rendszer d2-ben és itt.
Anno ugye d2-ben 99 szint volt, ellenben hellen a legmagasabb szintű lények is 85(?)-ösök voltak. A játékban emellett volt egy olyan rész, hogyha +/-5 lvl különbség volt közted és a farmolt lények között a xp csak egy részét kaptad meg. Ezért lassult be borzalmasan 90 után a szintlépés és lett kb nevetségesen könnyű a hell szint is.
A Blizzard ezzel szemben itt úgy döntött, hogy a max szint elérhető gyorsabban (60), de betesz egy új nehézségi fokozatot, ahol minden lény legalább (vagy pontosan?) 61-es szintű. Tehát egy sima fehér skeleton archer act1ben is magasabb szintű, mint te és ez nem is fog változni, ezért is ilyen szenvedős az inferno sokaknak. -
rt06
veterán
válasz
skater86 #20553 üzenetére
az elso hozzaszolasban megtalalod jopar itteni jatekos battletag-jet, az azzal bovitett friend list-ben nagy valoszinuseggel mindig lesz aktiv jatekos
valtoztatas egesz biztosan lesz, meg ket kiegeszito varhato (masfel-ket evenkent), es ha visszaemlekszunk, dio2-ben is csak a lod-dal jottek be a unique cuccok (elotte csak rare volt)
de mar most is voltak patch-ek (igaz csak bugfix, meg par skill-t gyengitettek, ami tulzottan eros lett) -
Ilsyde
őstag
válasz
skater86 #20553 üzenetére
Legendary meg set cuccokat egyelore felejtsd el, a magic meg rare cuccok sokkal jobbak. Viszont jo arban el lehet oket adni.
1000-et sebzo kard valoszinuleg Infernon eshetett, Hellen mar potyognak a Nightmarenel jobb cuccok de mindig egy szinttel le van minden maradva. Azaz ami Hellen esik az keves oda, de Nightmare fokozatra jo lenneTegnap elvertem 300-400k-t AH-n mert eleg nyogvenyelosen megy a Hell 60-as barbarral (haladok, de sokszor halok ha championok jonnek) ugy, hogy csak a legjobb itemeket neztem de csak 100k alatt per cucc. Rengeteget segitett, a feher mobok nem birnak leutni mert alig sebeznek es tul gyorsan jon vissza a HP-m (pedig nem is nyomok semmit, csak szimplan elejuk allok).
15k-t sebzek de a HP is annyiInfernora nem hiszem hogy eleg lesz, de most mar nem kell potit innom Hellen. Azert ez is valami.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest