- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #50012 üzenetére
Azért az elit verzió a barbira is veszélyes. Nálam épp kevés a life. Lehet ezért. Ha telibekap, akkro élet nagyja lemegy kapásból. Ha reflect vagy elektromos, akkor a többit eelintézem magam. 1-2 csapás és szunya. Néha a menekülés is elég (sprint forgószelei ölnek le)
Máskor meg rákészülök és meg se izzasztanak. Micsoda csalódás... -
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #49796 üzenetére
Már én se nagyon járok hozzá...ahogy a gemeshez se nagyon...mivel azokat a köveket upgradelni nem fogom, emiatt feleslegessé se fognak válni (legalábbis 7-8 millát nem fogok elverni némi statért, a WDm így is brutál).
Paralevel miatt eleve nem is fogok másik karit indítani. Semmi értelme...mondjuk kihívás sincs a játékban. -
BaLee
addikt
válasz
mpierre #49781 üzenetére
Ez nálam is volt már így, de ehhez szerencse kell. Meg az, hogy legalább 2-3 ember felfigyeljen a cuccra. Nálam az a jellemző, hogy ráteszik az alap bidet és senki más nem rak rá. Ennek főleg akkor örülök ha a végén elmegy vendoros áron.
Amúgy ez a licites dolog való életben is így működik, amíg valamiért fix áron nem adnál 20 ezer Ft-ot, ha többen licitálnak rá a végén simán elkaphat a hév csak azért, hogy tiéd legyen a cucc...
Jártam már én is így cuccal, eldöntöttem, hogy 1kknál nem adok többet érte, végén megvettem 1.5kk-ért és nem is biztos hogy ért annyit...
-
-
mikromanus
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mpierre #48450 üzenetére
ja, meg nem bukok az infláció miatt a cuccon, és mégis valamennyit fejlődik a kari.
jelenleg 42es jewelekkel megvan a 82k, szóval remélem némi gem transmuteval kijön a 85k, több meg érzésre nem igazán fog kelleni.
grex4: vállon még lehetne javítani, armour, öv és pants se tűnik vészesen drágának.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #47979 üzenetére
Nem mentem tovább azóta. Tegnap ugye együtt farmoltunk, aztán kajáltam én már csak az ah-ra néztem rá meg rendet raktam a ládámban, nem játszottam.
Majd ma...
mod:
morvaigaben: Act 2 megy nekem is főleg, act 3-hoz még nem vok elég tápos, bár most az új cuccokkal még nem néztem, mi a szitu... na majd este.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #47967 üzenetére
Sebzésről én se tudok, de elvileg a több tulajdonság miatt jobban szívatnak...ez ugye magával vonz némi extra fájdalmat. Party-ban ezért is érdemes olyanokkal közlekedni, akik elég gyorsan képesek a több hpt kezelni...
Vagyis ahhoz, hogy jobban bírjad (úgy mint soloban) kell mögéd/melléd kellő dps is...
A másik dolog, hogy ha lehetséges 1-3 felállást hanyagolni kell, hacsak nincs ott egy WD aminek a dögjei képesek melletted tankolni. 1-2 is necces.
De ezt tapasztaltad múltkor te is.Tegnap 2 baba + 1 wd + 1wiz volt a felállás. A wizt simán húztuk magunkkal. A kevés DPSe miatt sajna nem sok vízet zavart...
6-10 millával rendelkező eliteket csikizni tudta...pedig aktívan pásztázta/szkennelte plazmavágójával a terpet.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
mpierre #47789 üzenetére
Lehet a Festering Woods-ban van a kutya elásva az egyik dungeon-ben a gyors para szintezéshez? Rengeteg summoner van ott. Sok thorns, life regen, és hp. Ki kellene próbálni, csak nem tudom, hogy egy idő után leállnak e az idézéssel. Na meg igen, hogy kapunk e xp-t.
A ring miatt gyanús nekem, hogy valami működik. Pick up radius. [link]
Ha működik, csendbe legyetek! -
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #47686 üzenetére
Banyek komolyan félreértettelek. Hozzád magyar-magyar szótár kell. A "puncsolj" szónak kicsit magyarosabb értelmezését vettem. Miért nem írsz már inkább koreai írásjelekkel? nem lenne félreértés. Az arcoskodásért utólag is elnézést. Ennyi idő után azért leesett mire gondolsz
(#47688) Sirandrish
De nem is költöttem egyetlen itemre 5-6 millánál többet. Hm. Várjunk csak. Neked vannak ilyen olcsó itemeid a karaktereden? -
Cyberbeni
addikt
válasz
mpierre #47678 üzenetére
keress vissza kicsit, tegnap írtam mi kell hozzá
@mikromanus: azért megnézném milyen képet vágsz, amikor nem engedi a második leoric's signetet felrakni
@mikromanus: ahelyett, hogy valami jó kis legendary-t vennél neki, vagy legalább egy valamire való ilvl63 fejszét, hogy gitárosnak nézzen ki... de neked persze a kalapács kell, ráadásul fizikai sebzéssel, hogy még világítani se világítson.
-
Qru
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #46240 üzenetére
Lenyomtam az összes kis járatban leledző szörnyet és elitet, majd 5 NV-vel lementem a Büdösbogárhoz (Ghom). Szerintem a gáz még bugos, vagy gyengítették. Warcry-battle rage-leap az arcába, majd gyepa-gyepa-gyepa-yeti-gyepálás*2+Batle rage spam (esetenként seismic, de az nem nagyon kellett). Semmi gond nem volt vele. Megalázkodott és elhalt helyből
Mindezt a gyengébb felszerelésben. A végén kiugrottam a gázból és lecsseréltem a nagyon-gagyi-socketes-rubinos sipkára hogy kapjon XP-t.Eltűnős röpdögre: nekem teleport haza, teleport vissza módszer megoldotta a gondot. Utána már volt teste amit megtörhettem... Csapatjátéknál nem tudom működik-e.
-
Gorneck
legenda
-
mephi666
nagyúr
válasz
mpierre #44138 üzenetére
kell a pénzkivonás
ha minél több a pénz, akkor az inflációhoz vezet és az a legsz@rabb, hogy a sok botoló idézi ezt elő, mert ha CSAK tiszta játékkal gyűlne, akkor nem lenne ilyen gyors a folyamat... hosszú távon nem jó, ha sok pénz van a játékban, mert gold->rmah átváltásnál 0.25 alá nem lehet menni és idővel egyre több valós pénz kell, hogy ugyanazt a goldmennyiséget kapd reálértéket nézve
ezért vesznek majd egyre kevesebben eur-ért goldot
-
FehérHolló
veterán
válasz
mpierre #44129 üzenetére
A lényeg, hogy Dio3 gazdasága össze fog omlani hamarosan, ha így csinálják tovább.
Megoldási ötleteket sorol fel az ürge. Ezekből csemegézve, összefüggések és pontos hatások nélkül:
1. Legendary-t és set-et erősebbé kellene tenni, droprate-et hagyni
2. Rare droprate-et csökkenteni lehetne
3. Jobban kellene diverzifikálni a statokat (min/max érték), garantálni kellene "fölösleges" statokat is az itemeken.
4. Nagyon erős, de account-bound cuccok kellenének az item piramis tetejére.
5. Ne csak infernon érje meg farmolni, gear-t több helyen haszálhatóvá kellene tenni. (Magyarul ha esik valami jó NM-en, ne kelljen 3 szint után lecserélned.)
6. Account-bound receptek kovácshoz. -
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #43892 üzenetére
Inkább tapasztalat...
Act3-4 1-1 felállásba még oké, 1-2/1-3 felállás esetében 1 tank kevéske, 2-2 sztem teljesen oké, 2-1 is ok, 3-1 tud érdekes lenni, ha nincs csapatmunka és megy minenki össze vissza faszagyerek módjára oszt a dps kari meg csak szop.
Legalábbis eddig ezt tapasztaltam...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest