- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
Helmoras #48931 üzenetére
Hidd el, hogy 300%-ban maximalizálták az mf-et + 75% valor és az lényegtelen, hogy itemekből van vagy a follower adja.
"•Magic Find and Gold Find will now cap at 300% (Nephalem Valor bonuses will still stack beyond this cap)"
Az meg, hogy mennyit ír ki neked nem jelent semmit, mert 1.04-es patch előtt coop-ban mindenkinek annyi mf-et írt ki, amennyivel ő maga rendelkezett, de a dropnál mégsem úgy számolta mert az mf átlagolódott a játékosok között.
(#48934) drk88:
Az hol van leírva, hogy a follower külön van?
-
pulcsi
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Helmoras #48283 üzenetére
Ha tankolni kell ott van a Ken Eye rúna.A vakítás 3 secig él, hüha...én meg már nem tankolok, leszoktam róla.Partyban komoly gearel felszerelt emberekkel játszok, nincs értelme.
Szólóban is az említett buildal megyek.(#48287) Helmoras
Nem vagyok én olyan jó.
A kollégáknak azt a tanácsot adtam, ami szerintem kell egy gyenge Monknak.
Mikor csak 20k sebzésem volt, akkor is ez volt az általános buildem.Talán többször használtam a Ken Eye rúnát. -
shouryuken
senior tag
válasz
Helmoras #45957 üzenetére
Szerintem totál káosz most a piac. Óráról órára több jó item kerül be, egymás alá licitálnak majd az emberek. Az új drop skála még teljesen nem átlátható, ma még nem lehet eldönteni egy itemről, hogy a mostani droprendszerben jó -e vagy kuka.
Azért sok szerencsét!Természetesen a régi rendszert nézve kiemelkedő cucc, ott rengeteget ért volna, a mostanit még nem ismerjük hol a határ
-
thesound
addikt
válasz
Helmoras #45628 üzenetére
Egy másik fórumról:
"A piros kő tudtommal nem közvetlenül magát a kapott xp-t növeli, hanem a cuccaidon lévő bónusz xp-t. Ha egy cuccod sem ad bónusz xp-t, akkor a kő sem fog. Csak akkor ér valamit, ha tökig xp-s cuccokban vagy. Az a 31% a +100 bónusz xp-ből +131-et csinál, a 0 viszont ugyanúgy 0 marad."
Ha így működik akkor nyalóka
-
WayneGace
őstag
válasz
Helmoras #45536 üzenetére
Nekem például tetszik ez a változás. Ha játszok és szar a drop, nem igazán történik semmi, akkor legalább az vigasztal, hogy némi xp-t összeszedtem. Amiatt felesleges sírni, hogy drága mf geared értéktelen lesz. Nem fogod elérni a lv100-at egyhamar.
És ez a patch jó pár változást hoz. Például legendary-t rendbetétele.
Tartalmi bővítésnek én is örülnék, amiket fentebb írtál, azok mind jók lennének. Remélhetőleg hamarosan kap valami pluszt a játék ilyen téren is.Ami nekem nem tetszik, hogy van egy-két dolog, ami mintha tudatosan a botolás támogatná. Például: +3gf szintenként, új goldskin, 500 elitenként legendary, monk 25+15 mov speed.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Helmoras #45532 üzenetére
Ki lehetett volna adni a moddolást, akkor máris lenne atom sok minigame
Mintha rémlett is volna, hogy lesz valami ilyen...Amúgy mindenki jobban örült volna nagyobb szabású content modnak pl: endless dung, új és több random event, side questek (máig nem értem, miért nem lehetett belepakolni párat, mi a tosznak van az a sok NPC halál értelmetlenül a falvakban?) PvP már most, meg sok egyéb dolog amitől sokkal poénabb lenne a játék... de ehhez a paragon systemhez nem kellett semmi, csak leprogramozni meg egy kis dizájn, azt szevasz tessék itt az end game... de legalább van valami.
Az item modok meg különösen tetszenek. Csak így kellett volna indulni május 15-én...
(A brim lassan eléri a 400K-t. Valakik nagyon durván sokat fognak szakítani.)
-
grex4
aktív tag
válasz
Helmoras #45536 üzenetére
halihó
Lelimitált a paypal gőzöm sincs miért és pont nincs a számlámon a 400ft h visszakapjam.. Viszont azt írja hogy ilyenkor pénz sem érkezhet a paypalomra és az Rmah-ban elkelt egy cuccom és így ha nem tudja nekem elküldeni akkor mivan?
u.i: nemtok én mostan bejuttatni lóvét a számlámra...
G^zC^mp€r hát na ezaz hogy nincs oan ismim akinek lenne paypalja... de szentem olyan sincs aki online tudna utalni 100ft-ot.. haddne kelljen elmenni ezért egy bankba,
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Helmoras #45529 üzenetére
talán mert nem az van, hogy végigviszed a játékot infernóig, utána dobhatod ki a kukába a játékot mert értelme nincs már akármit csinálni?
fú de istentelenül rohadt sokat számít az a pár stat.
amúgy azt észrevetted hogy a bónusz mf+gf-et és a 300-as határt azért rakták be, mert mindenki gear-swappolt?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Helmoras #45529 üzenetére
Annyiban nem, hogy legalább történik valami progress, és nem csak úgy farmolsz a levegőbe. Szerintem poén. Hogy mennyire fogja leködni a játékosokat azt nem tudom... Az fix hogy én nem fogok 10 milliárd xp-t összerakni.
Pontosat nem tudok becsülni, de ha a lvl 60-ra 2.4M XP volt felmenni, akkor az egész 60-ig kimaxolás kb 15-20 millió XP lehet? ... ehhez képest az utolsó paragon lvl 300M
Nem csodálom, hogy veszik a piros köveket...
(#45530) mikromanus: Igen ez a lényege... Csak saját használatra érdemes craftolni. Vagy feketében eladni, de az meg nem könnyű.
Mod: Csak egy hozzávetőleges számolás szerint, nekem 10 MRD Xp, kb 7500 óra lenne
Ezalatt be lehet fejezni egy BsC-tOtt 30 óra tanulás van 1 kreditre
-
WayneGace
őstag
válasz
Helmoras #45486 üzenetére
Ennek apropójából halkan megjegyzem, hogy 10-20 levelig el is jutnak majd az emberek viszonylag hamar. De már onnantól minden egyes szint örült sok xp lesz. Tehát mf jól fog jönni, mert nem fognak hirtelen lv100-asok rohangálni.
Persze ettől függetlenül, lehet már a jövő héten olvassuk, hogy megvan az első lv100-as.
-
X Factor
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Helmoras #43734 üzenetére
hungering arrowhoz szerintem bossok kivételével a spray of teeth sokkal jobb.
plusz én beraknák a shadow power-t gloom rúnával a reflects damage mobok ellen (meg akkor is jó ez a skill, ha nem 1 hit van, hanem 2-3-több)
@X Factor: Dia ellen szerintem legelső vagy legutolsó rúnával jobban jársz a preparation mellé. legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem bírsz ki 1 ütést tőle -
Dadan01
senior tag
válasz
Helmoras #43629 üzenetére
persze hogy csak esély, nem is láttam a lelki szemem előtt 1400dps-es 61es szintű kardokat
Személy szerint a köv peccs számos pontjával nem értek egyet, főleg a nerfekkel. A skillek felülvizsgálata jó és szükséges, legendás cuccok buffja szintúgy. Csodákat azonban nem kell várni, az tuti. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Helmoras #43358 üzenetére
partiban nem toltam még a lvl60 wd-t, de ahhoz elég összeszokott csapat kell szerintem, hogy ezt beállítsák a wd-nek
de solo skillnek eddig az acid rain tűnt a leghasználhatóbbnak. ha lenne elég védelmem, meg loh-em, akkor simán meg lehetne azt csinálni, hogy csak állok és folyamatosan kasztolom. de azért ígyis jó, hogy nem sokat kell vele célozni, és elég sok ellenfelet eltalál.
két shielding+mortar csapat is volt (egyik jailer+descarator alabárdos, másik waller+nemtommi tüskeköpő), azokhoz azért nem mentem volna közel medvézni (illetve a tüskeköpőshöz közelmentem, de kiderül, hogy pont magára is tudja lőni a mortart) -
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #41869 üzenetére
Ha a keresőtalálatok közül megbideled az egyszer már licitált itemedet, akkor az előzőn elmegy a maximumig (amennyit előzőleg max licitre raktál), arra ráigér az új bid első lépcsőfokáig és az lesz a nyerő bid. A másik meg a vesztes. Azt visszakapod. Mondjuk ez azért feltűnő.
Olyan nem volt, hogy nem jött volna vissza. Olyan viszont van, hogy ha visszapakolok egy rakat drágakövet a ládába, akkor az nem jelenik meg jó ideig. Többnyire az AH leállítás és újraindítás után már ott van. Gondolom a tied az más eset...
-
persil
nagyúr
válasz
Helmoras #40007 üzenetére
Persze!
Megtudtuk, hogy az 5 milliós itemek valójában csak 29 ezret érnek, de azért el lehet adni 38 millióért is.
Továbbá kiderült, hogy a legerősebb kaszt a wizmonkbarbhunter de a doki sem rossz.
Aztán hülye, aki mással nem ért egyet, a trollkodók jóllaktak, az ah pedig szét van cápázva és persze tele van bottal.
Sokakat meglopott a blizz, de persze a paypal is szar, na meg amúgy is hol van már a patch.Asszem ennyi.
-
userxy
őstag
válasz
Helmoras #38794 üzenetére
5 valor buffal volt, hogy 5 sárga esett
-->>>( ritka nagy mák) de kb ez kell az egész játékban...
de a min 2 megvan a buff miatt tehát ha a 300 % mf az jelenti hogy plussz 1-et kapok akkor én köszönöm nekem nem ér ennyit
Inkább jobb mf nélküli gearbe végig futok még1szer..
De hát ki hogy ha lesz annyi goldom hogy a dps rovására nem megy az mf akkor persze az jobb választás de amíg a '' a küszöböt rágom "" gold nélkül addig ez van
Ez olyan hogy Dh-val vagyok jó lenne a nagy dps mellé az all res is az lenne az igazi
meg lenne mellé még mf is.... de ez nekem a büdös életbe nem lesz meg mert nem lesz annyi goldom sose
-
warcat
veterán
válasz
Helmoras #38447 üzenetére
Ennél erősen gyengébb ment el 150-ért,de persze lehet,hogy igazad lesz.
Nyilván attól függ ki vásárol épp,milyen kínálat mellett.Ami biztos,hetek óta nem láttam ilyen cipőt gold AHban -ráadásul ez PVP-re elég überelhetetlennek tűnik,csak az armor hiányzik róla (A várható arénás jelleg miatt biztosan lesznek health globeok,vagy abból akit leölsz,vagy simán spawnoló és felkapkodható).És ott a még jobban keresett +magic findos hasonló cuccoknak sok értelme nem lesz.
Mindenesetre jelenlegi árfolyamok mellett ha elmegy 100 felett már jó a biznisz -
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #38159 üzenetére
Szerintem az armort mindig is egynek számolja ha tulajdonságként szerepel némi bónusz. Viszont vannak olyan stat pontos jellemzők/affixek, amikben nem egy, hanem két stat szerepel. Szerencsés esetben Dex+Vita, Str+Vita, int+Vita
Ez lehet egy vagy két affix is. Ha egy affix alapján kapott kettőt, akkor lehet 7 sor bejegyzés is az itemen. -
SSJPeter
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
Helmoras #37596 üzenetére
"Alul árazva" dolog nem létezik. Ha úgy adnád már elvitték volna. Hiába van tele rmah 100-200 eurós tárgyakkal, ha még a 20-30 euróst sem veszik meg. A többségnek nincs szüksége rá, mert sima goldos ah-ban is egyre több minden olcsóbb, mert sok ember van infernon és telítve van az ah. Goldos ah-ból is emiatt egyre olcsóbban viszonylag jól fel elehet öltözeti bármelyik kasztot. Prémium tárgyak se találnak gazdára kiemelt áron, mert egyszerűen nincs szükség rá, anélkül is jól lehet haladni.
-
Agro
senior tag
válasz
Helmoras #37609 üzenetére
Sajnos az elveim többet érnek és majd a gyerkemet is erre szeretném nevelni, ha már én is visszaélnék a lehetőséggel a gyerekemtől se várhatnék el más viselkedést. Ez ugyanolyan elkorcsosúlt fattyakhoz vezet mint azok akiknek már most is megér egy tárgy több száz eurot. Én ebben a rendszerben nem vagyok hajlandó részt venni, de tenni ellene nem tudok semmit. Ezért inkább az én normáimnak megfelelő áron folytatom a businesst. Nálam RMAH-ban a bid cap 30-40 euro. Ha esetleg egyszer eladom az accom akkor max azért fogok kérni több száz eurot, de ez max akkor fordulhat elő, ha mindegyik castot kipörgettem infernon (tehát soha)
-
Agro
senior tag
válasz
Helmoras #37599 üzenetére
Akkor majd eladom neked és te értékesíted tovább
Az én lelkiismeretem maradjon tiszta. Számomra elvből elfogadhatatlan, hogy 250 eurot érjen bármilyen játékon belüli item úgy, hogy a teljes game 45-60 euro között mozog. Én nem akarok ebből meggazdagodni. Már annak is örülni fogok ha a játék vétel árát visszahozza.
Elhiszem, hogy van egy gazdag-gyerek réteg aki hajlandó érte több száz eurót fizetni. Azt is elhiszem, hogy van egy hiéna réteg aki a totál alulárazott itemekre hajt hogy aztán továbbértékesítse a fent említett pénzeszsákoknak. De én egyik rétegbe se szeretnék tartozni. Megmaradok a casual player kategóriában és a jól megérdemelt pénzemet tisztességes munkával szeretném megszerezni nem pedig a beteg társadalom kis kapuin keresztül. Nem szeretnék gazdag ember lenni főleg nem egy játék segítségével.
-
dobolan
senior tag
válasz
Helmoras #37599 üzenetére
Azért 100+ euro külföldön sem számít kevésnek egy darab virtuális valamiért. Én is találtam egy jó fegyót, de végül 80 euroért ment el, pedig 150-200-ért voltak kint hasonlók.
Majd ha bejön a pvp, és látszani fog mit érdemes beszerezni, hogy minél eredményesebb legyél, akkor sztem durvább árakon fognak menni azok a cuccok.
-
Agro
senior tag
válasz
Helmoras #37596 üzenetére
Ha végre megkapom az új bankkártyám eltudom indítani én is a paypalt. Én elvből nem leszek hajlandó feltenni egyetlen talált tárgyat se 30 euronál többért és már ezt is sokallom egy cuccért legyen bármilyen brutális statisztikája. Rengetegen abba hagyták a játékot az RMAH óta és ezen a helyzeten az elvakult 100 euro+os bidek csak tovább rontanak. Egyre kevesebben lesznek a vásárló képes egyének is.
Abban viszont biztosak lehettek, hogy elősször itt fogom meghirdetni. Bár nem tudom van e itt bárki akinek megér mondjuk 15-20 ezer forintot egy fegyver. Mert nekem még egy teljes set se érne meg ennyit brutál statokkal. Azt a 20 rongyot inkább elpiálom majd a szigeten.
-
kecz
aktív tag
válasz
Helmoras #37427 üzenetére
Most csak azért arra kerestem rá, mert kíváncsi voltam, hogy mennyit ér az én fegyóm rmah-on, de sajna nincs sok statja, így nem volt mire keresni. Há5 ahogy látom 5-10 €-ért vannak fent hasonló fegyverek. Na most más kérdés, hogy van is -e rá igény. Valakinek van benne gyakorlata? Középszerű tárgyak elkelnek rmah-on, vagy csak a nagyon jók?
-
dobolan
senior tag
válasz
Helmoras #37411 üzenetére
Én részemről semmi agresszió
Csak picit nehezen hiszem el, ezért írtam, amit írtam. Szerintem számold meg egyszer, jó lesz az akkor is, ha csak a fele jön ki a 25-nek 1 óra alatt.
Az alkalmankénti gyors elitölést elhiszem, főleg a dualfegyósoknak, akik könnyedén felhalmoznak 300% feletti kritdamot, de én wizarddal nyomulok, örülök, hogy azt is elértem, ami most van
-
dobolan
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest