Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Scheffer #38345 üzenetére
csak annyi a gond, hogy azért írja ennyinek, mivel senki nem tud felrakni, elkelnek a drágábbak sorban, a napi átlag meg kúszik rendesen felfelé
mondjuk hülye is aki ilyenkor vásárol be: meg kell várni hogy lehessen felrakni és ha lesz ép áron utánpótlás, akkor venni
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Scheffer #37791 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek, annyiban különböző a véleményem, hogy Act3 szerintem jól sikerült, Act2 meg kicsit WoW fíling (érzetre) nekem Maghda miatt. Való igaz, hogy Act 3 lehetne nagyobb havas területes, jobban ráállhattak volna az ostromra. Viszont Act 4 az teljesen üres tartalmilag szinte. Sokkal jobban lehetett volna érzékeltetni a High Heaven hangulatot... Időben is jóval gyorsabban végigtolható első három fokozaton, mint a többi Act. Dung is alig van rajta. Összességében 1-2-3 teljesen lekötött és beszívott, bár normál kicsit túl könnyű volt. Nightmare-n kellett volna kezdődjön kb.
Meg nagyon visszataszító, hogy a botok tönkreteszik a játékot, és bosszantó, hogy sok millió euró vándorolt a zsebükbe...Csalókhoz került olyan valódi pénz tömkelege, aminek a játékosokhoz kellett volna vándorolnia. Ha nem lenne illegal gold piac, meg milliárdos gold farm biznisz, akkor most simán lehetne eladni RMAH-ban a goldot, és a tárgypiac is 100x jobb lenne... így meg kutya se veszi a drágább RMAH goldot
-
warcat
veterán
válasz
Scheffer #37362 üzenetére
A dps statok és a magic find keveréke miatt(meg egy kis survival a loh képében).
Keresett mostanában a farmoláshoz.Sokan végigtolták a játékot,már bőven fel van szerelve a karakterük a túléléshez,lehet leadni belőle egy darálós dps+magic find farm gearre cserélve ahol lehet.
-
válasz
Scheffer #37187 üzenetére
Ha figyelembe vesszük, hogy van aki semmibe nem veszi a MF-ot és pont ugyanannyi mintha nem lenne rajta, annyira nem veszélyes.
(#37201) Nordic: Értemén. De a MF azt befolyásolja, hogy milyen eséllyel lesz rare az item.
Ugye minél nagyobb, annál jobb a sanszod, hogy pont a 60+ itemek lesznek sárgák. -
Thrawn
félisten
válasz
Scheffer #36629 üzenetére
Egyszerű: M E N E K Ü L J ! ! !
Viccet félretéve: csapdázni kell, hogy lelassítsd őket egy kicsit, a Smoke Screen elengedhetetlen, amíg tart tudod osztani őket, és végül Rain of Vengeance a Flying Strike rúnával, hogy pár másodpercre fellélegezz (messzebbre kerülj) amikor stunnolja őket. Mást nemigen tudsz csinálni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Scheffer #18338 üzenetére
erre rájön még a másik fegyver dps-e, meg a 900-1000 körüli dexterityből a sebzés, és valami 3500 az összdps-em, ez crippling wave meg sweeping winddel megy mystic ally-val (110%+60%+40%) több, mint 7k dps.
és ha meg akarnék halni, akkor +67health per hit meg mantra of healing meg serenity meg breath of heaven meg poti, meg a templarnak az összes gyógyító skillje.
air ally egyébként jobb lenne, mert kevesebbszer hal meg (sebzi maga körül az ellenfeleket, ezért gyógyul a health/hit-ből), viszont earth ally-nak meg van taunt-ja, ami rólam veszi le a sebzést, meg ad 10% max health-et.coopban meg szerintem sokkal könnyebb lenne, hogy te csalogatod jobbra balra az ellenfelet, a dh/wiz meg távolról leüti (persze ha olyan, amihez veszélyes közel menni, különben egyedül is simán leüthető)
azért annyira nem rövid, asszem ilyen 50 óra körüli van benne eddig
-
megint én
őstag
válasz
Scheffer #17838 üzenetére
-Jó, de nem arra vágyom, hogy gégigrágom magam ultraeasyn, hogy urána normálisan játszhassak.
-Sztorit hagyjuk, ez szubjektív!
-Skillekről beszéltem, nem vágásokról, És kiindulási pontnak ott van PL az elődje a Dio2, Leszögezném, ezt nem úgy vettem, hogy a Dio2nek akarom a folytatását, szeretem a merőben új, változatos játékokat.
-A szájra illesztés leges leginkább az Act3ban tűnik föl, amikor a nagy dagadt G3ci vízióit látod.
-Márpedig igenis kiábrángító, nem az, hogy lehet wizzardal kalapácsot viselni, hanem hogy még kifejezetten az a legjobb neki 1-2 esetben.
-Ebben igazat adok!
-Tartom magam ahor, hogy gyökér cartoon grafika NE legyen.
Egy jó ellenpélda, nem tudom megjelent-e már, nemrégiben láttam youtubon
3:00tól nézd, hogyan gondoltam a Wizzard skilleket, PL, de a grafkó is pár évvel a DIO3 előtt tart.Ja és a vélemény nyilvánítás nem tudom miért = trollkodás?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Scheffer #17838 üzenetére
Hát erre muszáj valamit reagálni. Megint én te normális vagy? Evvel a játékkal játszol? A hangok, a történet, a karakteranimok, a grafika mélységei, ahogy felépül, kinéz, lélegzik a pálya, ahogy kidolgozták az egészet.. az valami eszméletlen kurva jó lett és ha egy kicsit belemélyülsz érezheted, hogy nem sok hibája van a játéknak. Véleményem szerint te sosem voltál nagy diablo játékos, ha tévedek, elnézést.. szőrnyű ilyen véleményeket olvasni..
Meg egyébként , természetes hogy ha barbárral vagy nem fogsz berakni +20 intelienciát adó varázsbotot magadnak
-
X Factor
addikt
válasz
Scheffer #17234 üzenetére
Ha azt mondom kb 30k, úgyse hiszed el
, de egyébként fogalmam sincs, folyamatosan fejlesztek, találok valamit eladok, jön be pénz, nézem ha van olcsón valami jó, megveszem, pl az egyik gyűrű lvl13 óta van velem, mert nem találtam jobbat.
freelanced LVL 30-on tökéletes.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest