- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #50077 üzenetére
Az azé pusztulat lenne.
A nyeszlett doki "felkap" egy ilyen - számára - oszlopot, s hogy a balanszot megtalálja ide-oda szaladgálna a placcon. A trash mobok fejhangon visítva menkülnének, hátha rájuk dől az a ménkű oszlop, míg az elitek halálra röhögnék magukat.
Ezt akarod?
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #50017 üzenetére
Soloban picit azért kezelhetőbb. Ha látod a bikákat akkor már félig nyert ügyed van. Barbárként épp lehet egyszerűbb. Az ütésállóbb. Meg a talajon szoktak lenni mindenféle gödrök, vagy kőhalmok. Akármilyen nagy állatok ezek akkor se tudnak rajta átugorni vagy átgázolni. Kerülni meg külyék. Beálsz a gödör túloldalára és osztod őket távolról. Barbárként még a sprinttel próbálkozok. Odamegyek, két csapás és amikor fújtat vagy toporzékol, akkor spuri a gödör túloldalára vagy szimplán csak az ellenkező irányba. Nem nagyon tudnak így telibekapni. Jó eséllyel beleszaladnak a forgószélbe és legalább egyszer bekapcsol a para-varázslat. Onnan nagy esetlenül menekülni próbálnak és könnyű őket levadászni. A tremorok hasonlóak. Az elit verziók picit neccesebbek. Sok kocogás, pár visszafordulok-és-arculcsapkodom jellegű támadás és újra spuri. Nem az a gáz, hogy erősek, hanem, hogy egy idő után sok -sok "egyéb" szörnyet is begyűjtenek a helyezkedésed alatt. Nehéz úgy lecsipkedni őket, hogy ne tudjanak beérni a tremorok. Onnan meg lehet 1-2 kényesebb pillanat. Persze lehet szaladgálni és egy idő után meghalnak, de ahhoz sosincs türelmem. Ha harc akkor legyen harc!
(#50029) Sirandrish
molten-arcane "immunitás: sok armor, sok resist és ne ácsorogj a sebző felületen sokáig. Kb ennyi. Teljes védelem nincs. Szerintem olyan 75%-nak jelzett védelmeknél lehet már nagyon szép és látványosan strapabíró a barbi. 24k life mellett azért néhol karcolgatnak. Mondjuk nem tank skillezéssel és cuccokkal... -
kornel76
aktív tag
válasz
Gorneck #49968 üzenetére
Én spec örültem 104 előtt h, király felgeareltem mehet inf act III végig, erre nerf: cuccok, elértéktelenedtek , amit találtam szart sem ért plusz még könnyű is lett - meg sem álltam dio-ig ..... el vették a kihívást, pedig mennyire örültem mikor a köcsög-büdös-dagadékot sikerült kinyírni. Remélem 1.05-ben visszakapunk majd valamit a kihívásból.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #49968 üzenetére
Én is eljutottam már oda hogy unom a gamét sajna, ilyen a karim ezzel bármit ledarálok solo vagy partiban mind1.
Nem mondom én is vágyakozom pár set itemre, nade a jelenlegi helyzetben minek az? hát már most vagyok azon a szinten hogy lezúzom a gamét.
Nagyon kéne vmi új content és nem újabb buff vagy nerf, mert az nem motivál már. -
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #49801 üzenetére
A gemes fószert még használom. Pl zöld kavicsból tudok maxosat csinálni, mert találtam receptet. (No igen pont a dex kavicsra van szükségem, barbiként... Ez csak egy kis apróság...) Ha vmit eladok, úgy is megy vele a kavics, és gyártani flawless square-ből egyszerűbb.
AH-ban a statra keresés miatt a socketben lévő kavicsot is beszámolja kereső motor. Így jobban eladható. Persze giga kavicsot azért nem hagyok bent, vagy olyan árat lövök be neki. -
SLYM
veterán
válasz
Gorneck #49792 üzenetére
hát mert ha megcsinálom a star köveket, akkor az 50 extra intelligence a witch doktornak kb, de ha pl veszek egy cuccot mondjuk 1 milláért, az nem biztos, hogy később elmegy ennyiért. viszont ha úgy viszik el a köveket is, mint ahogy a planjeimet vitték el, tehát fél perc alatt, akkor 0 veszteség, de mégis + 50 int, meg hát jól is néz ki érted. ezért kérdeztem, hogy mennyire viszik ezeket, mert hát mégiscsak mindenki meg tudja csinálni saját magának a kövesnél
-
SLYM
veterán
válasz
Gorneck #49788 üzenetére
nem a haszon miatt érdekel, csak van 25 misink öcsémmel, aztán gondoltam valami olyanra költenék, amiből később tuti biztos, hogy ki fogom tudni venni az aranyat, mert mivan ha valamelyik karakterre sokkal többet kell majd költeni, mint a barbárra, meg a monk-ra, hogy eljussunk infernó végéig
-
priti
addikt
válasz
Gorneck #49660 üzenetére
Nekem sokkal kevesebb goldot dob csapatban időarányosan. Egyedül sokkal több mobot szedek le, mert csak a tuti helyeket farmolom, ugrálok ide-oda, csapattal meg ez a nyitogassunk ki minden ládikát marhaság megy, különben nem találják egymást az emberek. Ha otthagyod a csapatot akkor meg lassabban haladsz, mert több a mobok HP-ja, viszont nem donak többet. Időarányosan egyedül sokkal többet farmolok az tuti.
(#49661) F-ECT$
A kék zárójeles szint a lvl60 után.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Gorneck #49622 üzenetére
Nem a legolcsóbbra tettem be asszem 30 euró volt az még agyaltam is hogy alá betegyem, de sokkal gyengébb volt mint az enyém.
Nekem jó ez így kb azonnal elvitték nem kellett várogatnom.
Elég durva gearba van a dokid majdnem ki van a teljes szett.
Ilyen szinten simán farmolsz már mindent, nem? Nem érdemes rá állni az ilyen cuccok vadászására azt euróért eladni?
(#49625) G^zC^mp€r Persze hogy örülök majdnem vissza jött a gém ára.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #49562 üzenetére
Én is hatékony vagyok. VAgy csk gyorsnak tűnök: Szerintem a profil/armory elit kill része picit hibás. Néha minden sarkon elémugrik egy elit pakk, 5 nv-vel lenyomom asmot és még irtok pár mapnyi söpredéket és elitet utána is, erre benyögi kilépés után, hogy az előzőhöz képest 20 vagy 30 elit killem van. Az 5-8 pakk, nem? "HE? Most kostolgatol baromarc armory?!?"
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #49559 üzenetére
Lehet tengernyi low level használhatatlan cucc esik, de a törmelékhalom alatt azért van pár iLvl 61-63 is mindig. Néha több. Lehet tegnap a kritikus alá csökkent a felhasználószám és bekapcsolt valami rejtett droprate növelő mechanizmus a játékosok megtartására/visszacsábítására...
Másrészt ha csak 1-1 rare esik akkor is 20 pakknál az minimum 20 sárga. Boss killnél meg lesz még fix 2, de lehet több is. -
BaLee
addikt
válasz
Gorneck #49543 üzenetére
Nagyon is látszik. Nem foglalkoztam az MF-el egészen most a Paragon lvl mizéria kezdetéig. Lecseréltem 1-2 cuccomat MF-re és így 5ös valorral már 160% körül vagyok, ami még mindig nem sok de gyakran esik 4 sárga item elit pakkokból, meg pár percenként a sima mezei mobokból is pottyan 1-1.
Az egy másik kérdés, hogy a dropok 95%-a használhatatlan, eladhatatlan, ezen felül 5%-ra azt hiszem, hogy eladható ebből utólag kiderül, hogy max 1% az, ott sem kell őrült összegekre gondolni a legtöbb itemem 30-150k között megy el.Viszont 300 körüli MF-el rendelkező haveromnak naponta 1-2 legendary biztos esik, volt olyan nap amikor 4 is esett, bár elég sokat játszik.
Nekem eddig a közel 230 óra alatt esett kb. 4. Abból 1 volt eladható 100k-ért, egyet meg megvettek 1kk-ért, de csak azért mert legendary volt, semmi jó statot nem adott.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #49543 üzenetére
Melyik része? Csak mert mostanában az elitek megvadultak és rare itemekkel akarnak agyonnyomni. Lassan többet járok lomozgatni a vendorhoz mint ölni. Kezdem érteni a plvl 100-as barbi taktikáját, hogy ezeket fel se vette
0 MF és csak NV-nél a fix 1 raren felül elit csoportonként nem nagyon esik rare, vagy ritka (tudod,: rare). 33-34-es para szinten (182% mf mindennel együtt) átlag 2 sárga esik, de már a hófehérkék is dobálnak. Gyakori a 3 is. Sőt. Volt 5-6 sárga drop is, de ott lehet duplapakk volt a háttérben(#49503) mikromanus
A pajzs elment simán 1,75 milláért. Másnak is tetszett. -
RockHaRD
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #49408 üzenetére
Ha nincs dps mit se ér a védelem. Ugyanis sokat nem sebeznek.
Ettől függetlenül amit írtam tartom. Kevéssé játszott class. Aki elejétől játszik az tudja miért. Aki most kezdi el az szerencsés. Most könnyebb az élet. Az ah-ban is van egyfajta káosz. Sokkal olcsóbban lehet összerakni egy türhető geart. Még akkor is ha az ember semmi eladhatót nem talál és csupán a farmolt goldból élne. -
-
SzlobiG
félisten
válasz
Gorneck #49361 üzenetére
Én így casual szinten örülök neki...
De tudom milyen dühítő ez wowba én is utáltam és többek között ezért is hagytam abba.
Monk: Van neki az a passzív képessége, hogy a legmagasabb resistance értékére megnöveli a többit is. Érdemes akkor olyan cuccokat keresni ami pl csak fire rest ad? Mert ugye úgy is megnöveli annyira az összeset.
Mer én all reses geart raktam össze nem használtam ezt a képességét.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #49032 üzenetére
miért ne tudnál dps-t osztani? ha csak shoulders, chest, belt, pants, boots-on (amiken nem lehet crit) van mondjuk darabonként 70 all resist, meg mellé 2000 int, akkor máris van 550 all resisted, és még méregdrága cuccot nem is vettél. ennyivel meg általában addig kibírják, amíg megölsz egy pakkot, és vissza is töltődnek health globeból.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #48797 üzenetére
azt nem mondtam
akinek nem inge ugye...
Viszont mi már gameltünk együtt pedig wizz vagyokde remélem nem pont miattam utáltad meg a wizzeket.
(archon+twister kombó, blizzardot nem használok.)
Hátha ismerős. -
JSaN
addikt
válasz
Gorneck #48786 üzenetére
Halat adok hogy ezt le irtad.
Mert ugye ezt beszeltuk a jatekban is melyik jobb, nos lehet a tied megis.
En ugye 300% 6sec 12yard, te 150% 3sec 24 yard. secre lebontva ugyan annyi, a de a tavolsag a tiedre billenti a merleget.
Ezt par perce gyorsan ki is probaltam, es nem melesleg az elso utba eso elitbol ki esett a 7ik legendary. Es szamomra az elso ami hasznalhato is![link]
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #48783 üzenetére
Hát a WD is eléggé zavaró a sok pettel meg mindenféle megidézett cuccal sokszor volt hogy azt hittem vmi ellenfél karészol, közben meg csak petek voltak. De ettől még szívesen játszok együtt WD-kkel is egyik legjobb cimbim az, szóval ilyenért bannolni egy egész class-t sztem butaság.
-
Alg
veterán
válasz
Gorneck #48783 üzenetére
Én a monk társ egyik skilljétől mentem falnak tegnap, attól amelyik szétdobja az ellent a szélrózsa minden irányába... szépen összehúzom a mobokat, fordulnék meg hogy toljam az arcukba a non-stop seismic-et, erre jön oldalról és szétcsapja őket mindenfelé
asszem legközelebb megkérem hogy ezt inkább mellőzze
-
FehérHolló
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #48751 üzenetére
Ne is mondd: wiz vagyok, és néha magamat is meg tudom zavarni
A fő gond az, hogy pl az Electrolute által generált villámok pont olyanok, mint amit az elite-ek is dobálhatnak. És ez több skillnél is így van: nem tudod, hogy ami alattad van az "friendly fire" vagy nem, és 4-es partiban ha nem figyelsz oda, akkor egy kis kihagyás és dőlsz is...
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #48735 üzenetére
MIlyen érdemleges sorozatok közelítenek fenyegetően? Nekem is akad 1-2 ami vagy jön vagy már megy, de jobb a tartalékképzés. Ha dara után megakad az utánpótlás, akkor a kedves sorozatfüggő igen nagy gondban lenne
Nekem a Breaking Bad van most jó kis elmaradással talonban, később meg jön a Dexter. Mi jöhet még? -
morvaigaben
tag
-
vendingo
veterán
válasz
Gorneck #47881 üzenetére
Publicba szoktam nyomulni, de Act4-be az elitek, sokszor még az alap mobok is megizzasztanak. Hiába küldöm rájuk a macikat, alig megy le a hp-jük, ráadásul nem győzök rohangálni az elitek elöl. Állatába a teleportos dögök fingatnak ki, mert hiába vannak a petek, rám teleportálnak, én meg menekülök, vagy nyomok valami védekező skill-t.
Halni nem nagyon szoktam, inkább mindig én élesztgetem a társaim. Spirit vessel sokszor megment a haláltól, nálam elég gyakran aktiválódik.
Bár most hogy leírtam mi a bajom, magamtól is rájöttem, hogy fos a sebzésem, de hogyan tudnék gazdaságosan növelni, ez a fő kérdés. Sok pénzem nincs, amikor összejön 1-2 milla, mindig elköltöm.A CHD-t 250 környékére feltudnám húzni, a CHC-t pedig 20-25 környékére. Sajnos anyagilag nem tudok jobbakat venni. Nem vagyok kocka farmolós, esni meg nem esnek jó cuccok, amiket sokért eltudnék adni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #47562 üzenetére
Gondolom a Smoke Screenes olyan volt, hogy nem reagált, de a Vaultnál az elvileg nem hiba (legalábbis nem a Vault hibája, hogy akkor is megütnek, ha amikor igazából hozzád érne, akkor már sokkal arrébb vagy, mint amikor elkezdődött az ütés.)
de még 1.0.2-ben volt olyan hiba, hogy Ghom fingja ellen nem hatott a Smoke Screen, azt nem tudom javították e, mert most nem használom.
-
JSaN
addikt
válasz
Gorneck #46832 üzenetére
Nincs egy deka LOH-m se, helyette van kb 1200 life per sec.
Am egyszer ossze johetnenk mi igy Withc Doctorral, megneznem mit tudnanak igy negyen egyut mondjuk act 3ban.
Lenne kb 13-15 zombi kutya, 2-3 gargantuan es meg van a barbar helyetesites. Hatulrol meg mindenki ahogy nezem mas atkot szorna ezerrel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gorneck #46563 üzenetére
Nekem buffolva van 40K...de most készülök CHC-s amut venni..azis dob majd vagy 4-5K-t
50K-t megpróbálok összehozni ugyanilyen tank abilitások mellett
mikromanus CHC-set akartam de nekem kell 30% block is (maximalista vagyok
) és az kb 4-600M most..
Majd ha lemegy az ára akkor veszek olyat is...de egyelőre ez jó..
Több block, 200+STR, több allres, több dmg-t fog fel elitekből..szóval jó bolt volt..Jah és van 300+ STR-es is..csak sz* blockal
-
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #46440 üzenetére
3 rendnyi dps volt mögöttem. Nem tudom mennyi dps-t képviseltek összesen, de túl gyorsan haltam. Nem volt idejük érvényesülni, mert nem bírtam addig.
Szólóban ki kell tapasztalnom, hogy mit kell skilleznem, meg tán chest armor, meg gatya csere is kellene... És ismét a goldnál tartunk.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest