- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #50100 üzenetére
En se vagom, hgoy hogy lesz elinditva az osszes jatekos egyszerre, ha egyszer csak 3-an jatszanak
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #50100 üzenetére
Linkelték már a srácok..
Mármint a diablohungarys srácok...
Nagyon szép felajánlás szerintem -
userxy
őstag
válasz
Lézerparaszt #48609 üzenetére
Aláírásba nem lehet link gombot rakni
haha !!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Lézerparaszt #48156 üzenetére
Mond mid van. Majd én jól megveszem. Jó árat nem garantálok.
Sajna az ah halott. A 3 vagy gyengébb 4 statos itemek ideje lejárt.
Pl egy kesztyűn nem elég a jó main stat vitával és némi alressel. Kell rá chc-chd mert a kutya nem veszi meg. -
akela91
addikt
válasz
Lézerparaszt #46492 üzenetére
Ki volt írva Server üzenetnek hogy le fog állni 5 percen belül.
-
JSaN
addikt
válasz
Lézerparaszt #46334 üzenetére
Neha van hogy meg fekszenek egy izmosabb elitol, de siman eletkepesek. meglepoen jol, pl ghom ellen 1 kutya se fekud ki, gargantuan meg sem erezte. Diablot is fel oraja csaptuk le, ott is csak 1-2x kellett elesztenem ujra oket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha van elég armor és res (+ jungle, zombi h passziv, meg loh rúna rájuk) akkor elég sokáig birják. Gnome alatt egyszer haltak.
A gargantuant nem próbáltam.
[link] ezzel mentem. -
FehérHolló
veterán
válasz
Miért nem próbálod ki?
Egyébként egész jók act1-2, act3-ban már foglalkozni is kell velük. -
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #45055 üzenetére
És ez lenne egy Gyönyörű nap vége
Egyébként mondjuk addig megállna a játék..
Sőt..elindulna egy 1perces visszaszámláló hogy kérdés jön így rá tudnál készülni, ha már annyira HC-zol..
Nem..nem támogatom ezt az ötletet de némi finomítással még használható is lehetne.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #44904 üzenetére
És mennyiért szeretnéd eladni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #44904 üzenetére
MF-nek úgy vettem észre nem sok értelme van a játékban.
Mellesleg ment PÜ.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #43933 üzenetére
Ha ez a diabloprogresses lista, akkor nagy semmi amit jelent. Szerintem egyrészt a számítási módszert időközben finomították itt-ott, de a listát nem frissítették. Az csak akkor frissül ha lehívsz egy hőst/battletag-et (persze csak arra az egy emberre). Az armoron nézegettem. Kb bármennyit előreléphettem volna világ és eu viszonylatban ha van kellő türelmem felfrissíteni a konkurenseket. Senkinek nincs 10k felett az armorja csak a legelsőnek, az meg pucér. Gondolom van opció arra, hogy az armoryd ne legyen publikus, így a tárgyak helyén csak a nagy semmit látják a szemlálők. Vagy csak bugos a rendszer.
-
Diablo18
senior tag
válasz
Lézerparaszt #43387 üzenetére
hol van az ah gyors talpaló?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #43031 üzenetére
Pontosítanék. Enrage timert leszedik, de újra fognak gyógyulni 5 perc után.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt #42503 üzenetére
us-t állítsd át EU-ra: [link]
enchantressre: 19mf, 16gf helyett 25 mf fegyver megéri? (már megvettem, mert csak 10k volt)
followeren kívül nincs mf-em -
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #41454 üzenetére
Hogy érted hogy modemes? Mert kábelnet ez is (koax kábel jön a modembe) csak most éppen minden másnál rosszabb. Nem LAN-netet (optika) akartál írni?
mikromanus: Nincs DH-s bug
Mumee: Rekordidő alatt lesz meg Ghom szerintem
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #41450 üzenetére
Ide már 2. hete járnak ki a szerelők, de egyelőre még nem tudtak rájönni mi lehet a gond. Modemet cseréltek, hétfőn kábelt is fognak, de a hírek szerint a környéken komplett körzetek esnek ki bizonyos időszakokban. Délelőtt 11 és délután 5-6 között esélytelen 5 valort összeszedni, mert folyamatosan DC van a megszakadó net miatt
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #41432 üzenetére
Van olyan Dye (Vanishing asszem) ami eltünteti/láthatatlanná teszi a felszerelést.
Digi, én így szeretlek:
-
mar_tin
tag
válasz
Lézerparaszt #41432 üzenetére
Vendoroktól lehet venni olyan festéket, hogy Vanishing Dye azzal el lehet tüntetni egy-egy felszerelést.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #41428 üzenetére
"Én meg csak nézek, hogy feljövök és fél óra alatt 50 új hozzászólás és ebből 40 mindig ugyanaz a trollkodás"
Értem, tehát kb. 1000 hozzászólásból MINDIG 800, na az már tényleg durva.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt #41347 üzenetére
<15M
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Lézerparaszt #41309 üzenetére
Egy új játékos az ezer aranyával felmegy az AH-ra, hogy vegyen egy 25dps fegyvert és majd nem érti miért kerül minden legalább 10 millióba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #40906 üzenetére
Az ilyeneket miért nem priviben kérdezed meg?
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #40237 üzenetére
Az nem ad semmi ilyesmit...pedig ha nem álltál bele vmi ilyesmibe akkor elvileg nincs nagyobb crit. Főleg nem ami ekkorát dob...még a wd bbv-je se képes ekkora buffot adni szvsz...350-400 közé tol engem is, ha mázlim van.
(#40236) rol33: Azaz...
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #40211 üzenetére
Elvileg a rád ható skillek a valor mellett megjelennek...nem volt véletlen ilyen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lézerparaszt #40124 üzenetére
Hehehe.
Nekem annó a barbár volt nagy kedvenc, de rájöttem, hogy az valahogy nem az igazi számomra. Most ezért kezdtem WD-vel, de rájöttem, hogy kemény fába vágtam a fejszém.
(#40126) FehérHolló: Tyu"... Domina a háziasszony?!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt #40031 üzenetére
nekem is ma 2 lvl63-as esett összesen egy full act1 runból (269mf full valorral)
meg egy set source (sajnos nem a tal, hanem a másik)
de naponta-2 naponta általában esik valami set/legendary (ha épp játszok infernon)
fehér cuccból meg minden 3. lvl63 volt -
hajsza
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #39536 üzenetére
Ezt kifelejtetted: panaszok ("meguntam ezt a játékot", "nincs elég tartalom", "unalmas a farmolás", "az AH-n a használható dolgok túlárazottak"), torokátharapásos reagálás ("örülj, hogy ennyi játékidőt kaptál érte", "nem neked való a játék", "a farm az élvezet benne", "nem tudsz kereskedni, én már 100m goldot kerestem vele percenként meg vettem egy ferrarit az RMAH bevételemből").
-
Franklin
addikt
válasz
Köszönöm uram, szóval nyugaton a helyzet változatlan :-D
De legalább elment ma egy páncél 30 ojróért :-)
-
Gorneck
legenda
válasz
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lézerparaszt #39081 üzenetére
Szerintem , ha bárhol beszorulsz egy falhoz amit egy unique varázsolt oda, akkor számítani fog, hogy még lesz 700 life-od, mert épp eltaláltál valakit
..persze, act2 egyértelműen nagyon meleg, ha nincs elég resist -ed.
Amit nem volt talán elég hangsúlyos, hogy a sharpshooter passzív skill az viszont iszonyúan kell, szerintem - bár én nem használok smoke screen -t , így nem tudom, hogy az mellé mi kellene.
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #39029 üzenetére
Attól még, hogy a petek nem érnek semmit nem fail a kaszt...ez lenne a lényeg. Én azt nem értettem, hogy mert petek szarok innét fail az egész kaszt...ez pedig nem igaz.
Ha petek végig ott lennének melletted, akkor se érnének semmit...a tulajdonság amivel felvértezték őket, az kb kovergál a zéró használhatósághoz.
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #38973 üzenetére
Fail ott kezdődik aki petek miatt kezd wd-vel játszani, majd nem képes váltani mikor rájön, hogy nem érnek semmit...és failnek tekinti emiatt a kasztot...
-
Scheffer
tag
válasz
Lézerparaszt #38262 üzenetére
Berakni eladásra itemeket AH-ba már én sem tudok, de venni még lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #37447 üzenetére
"nem tudom hogy 116k dps elég-e"
Ez mekkora duma...
Kb olyan mint a "srácok...vajon tudok venni egy jóféle fegyvert a pénzemből...jah...750millióm van"Mellesleg én ACT2 végén rostokolok..szívesen venném a helpet...akkora DPS-el szerintem 15-20perc max a végéig
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #37447 üzenetére
Állítólag BűzösBáka keményebb...szóval ha gyakorolni akarsz akkor oda kérj WP-t
-
AS
félisten
válasz
Lézerparaszt #37153 üzenetére
Nekem is van Dh, de viszont ha olyan elite jön pl pajzsos rántós akkor halál. (ha nincs all res)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #37095 üzenetére
Ilyeneket nem is érdemes gold AH-ba tenni.
-
Agro
senior tag
válasz
Lézerparaszt #36641 üzenetére
ha haza érek mehetünk, 3 órán keresztül csak el ütöd valami mással az időt
-
JSaN
addikt
válasz
Lézerparaszt #35880 üzenetére
User error lesz, nalam tokeletes minden.
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #35801 üzenetére
Igen néztem, de nincs hozzá critem, meg amúgy sem tetszik, az csak ész nélküli gombnyomkodás...Tudom hatásos, de akkor sem.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Lézerparaszt #35727 üzenetére
Simán fel lehet annyiból szerelkezni...Attól hogy valamit betesznek 2 milliárd goldért még nem jelenti azt, hogy a hülye birkája el is adja annyiért...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ha adsz nekem vissza nem térítendő 100 milliót, akkor bebizonyítom neked hogy lehet
(#35728) persil
Az 100 millió -
persil
nagyúr
válasz
De ő 100millió milliót írt
Az egy ici-picit több, mint 2 milliárd -
maross
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #35129 üzenetére
add el szazszoros haszonnal
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Annyit megért szvsz. Resitre adnak akkor lenne igazán jó, de akkor az ára se ennyit lenne. Inferno Act 1-ig elég ha meg magas a Resisted e nélkül is akkor meg nem számít.
-
L4mie
veterán
válasz
az de hülye aki berakta
bukott 850g-t
sztem elírt egy 0-t
tegnap nekem is esett egy ilyen csak AllRes-es
majd megsasolom mennyit ér. -
SSJPeter
őstag
válasz
Annyiért bőven megérte, kár, hogy resistet nem ad, mert akkor elég jó lenne, de így sem olyan rossz, pár százezret biztos ér...
Én azt nem értem ha valakinek megéri 1750-ért eladni, akkor már miért nem a vendor-nak adja el, az adott volna érte 2484-et és a 15%-ot se húzza le.
(#35133) Furkoo
"sztem elírt egy 0-t"
Valószínű.
-
Helmoras
őstag
válasz
Lézerparaszt #34945 üzenetére
De használható a blizzard accountodra kerül rá
-
Helmoras
őstag
válasz
Lézerparaszt #34892 üzenetére
A fegyver kiprobálásról beszélek
-
Helmoras
őstag
válasz
Lézerparaszt #34888 üzenetére
Felveszlek, vacsorázom azt megnézhetjük.
-
lakisoft
veterán
válasz
Lézerparaszt #34553 üzenetére
Még mindig nem megy az AH?
-
Mumee
őstag
válasz
Lézerparaszt #34550 üzenetére
2db 1h több crit damage és a critre épül minden, tehát matematikailag is jobb.
-
F-ECT$
titán
válasz
Lézerparaszt #34271 üzenetére
Passz, keress rá a crit chance, dmg és dex értékekre, az már mutat valamit. 10k-nál tuti többet ér
-
Mumee
őstag
válasz
Lézerparaszt #34319 üzenetére
Az a dagger 3m volt. Mace 2. Kesztyű, gyürük, nyaklánc majdnem 1 mill (600-900k), minden más <500k.
Még egyszer, mert magyar képfeltöltő oldal egy ***
-
Mumee
őstag
válasz
Lézerparaszt #34334 üzenetére
Ugyanolyan "értékes" mind2. Értékeikkel azonos damaget képviselnek, hiába nagyobb a DPS-e a daggernek.
-
whYz
őstag
válasz
Lézerparaszt #34332 üzenetére
Most olyan, mintha meg se vettem volna, meg a purchase history is full ures. Nem tudom, hogy ez normalis e. A startert azt ujra el tudom kezdeni, de azon nincs rajta a karim amit mar elkezdtem.
-
Mumee
őstag
válasz
Ezt a fegyvert 1 órája vettem 2 millért, és mielött lehalt az Ah is volt bent jópár hasonló, mint a 2 fegyverem 2-3mill között.
-
whYz
őstag
válasz
Lézerparaszt #34328 üzenetére
De lehet, csak most nem is tudok vele jatszani.
Akkor lehetseges, hogy 3 nap mulva visszaadjak?
-
whYz
őstag
válasz
Lézerparaszt #34324 üzenetére
Nem volt, igy nem tudtam felvenni amit masok eldobtak, ezert is hivtam oket. Miert, verifyolva kellett volna lennie?
Most elbuktam a penzem?
-
warcat
veterán
válasz
Az AH le van dögölve,saját aukcióimból eltűnt pár,de remélhetőleg előkerülnek.Ajánlom hogy RMAH-s eladásnak ne legyen baja
-
execute93
őstag
válasz
Lézerparaszt #34294 üzenetére
Akkor megnyugodtam, azt hittem csak nekem ilyen
Eléggé idegesítő, hogy visszadobál meg ez miatt halok meg..
Kiesett a sokadik Legendarym. összesen durván 100 órám van a játékban és 3db karit húztam fel lvl 60-ra. Wizard, Barbár, Demon Hunter.
Farmolni cuccokat hol érdemes inferno ACT-1en? -
F-ECT$
titán
válasz
Lézerparaszt #34261 üzenetére
Kezdő inf kesztyűnek nem rossz, de csak 100 alatti statok, és nincs all res.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lézerparaszt #34228 üzenetére
sztem tartsd meg craftolni....legalábbis én rendelnék tőled akkor, mert kell a +dex
(csak előbb az alapanyagot kellene összelapátolnom)
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #34131 üzenetére
Arra értettem, hogy érdemes-e a mostani fegyómat (835.1 dmg, 1.43 speed, 103 strength) lecserélni egy 750-es axe-ra ami 1.30-as, és csak annyi stat van rajta, hogy +581 LoH.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #34131 üzenetére
Az kicsit sok erte. Enyem anno 630as tőr 410 lohhal sok strel meg vittel volt 1M. De az lehet alkalmi vetel volt...
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #34075 üzenetére
Ez nem opció basszus...
-
válasz
Lézerparaszt #34066 üzenetére
Segítek, innen indult a 100m-s gear:[link]
Tényleg kérj egy beutalót, az Alzheimer nem gyerekjáték. -
válasz
Lézerparaszt #34054 üzenetére
Kezdetektől arról volt szó, hogy "nagynehezen leölsz egy elitpackot".
Mondtam, hogy ha gyakran van "nagynehezen" akkor alul vagy gearelve az adott acthoz.Van-e olyan, hogy valaki 30 sec alatt leöl egy elit csoportot?
Aztán kitaláltad, ha valaki megcsinálja tank barbárral 100m gear nélkül, akkor építesz neki egy szentélyt.
Nordicnak 1 gearje van(ez egyben a DPS és a tank gear is), 6m-ból kijött az egész(nem "cápázott instantbuy itemek"), mégis act2-ben 1p alatt ledarál egy kupacot. -
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #34060 üzenetére
Nemhiszem, de a játék nem is arról szól hogy tolod 2 napig és van 1 fullos karid. 250 órám van barbárral és még közel sem vagyok megelégedve vele. Te is beleölsz ennyi időt és lesz pénzed, amiből geared.
Sőt az új droprendszer miatt van esély a jó cuccokra hogy kisessenek akár már act1ben is.
Nem kevés 100k fölötti cucc esett nekem tegnap act2ben, 1.0.3b előtt örültem heti 1 itemnek ami ért annyit.Amúgy próbáld ki amit én is (WoTB+earthquake). Nyilván nem olyan brutál kisebb DPSel, de érdemes megpróbálni.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #34054 üzenetére
Akkor nézd meg ezt is: ez tank build
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #34023 üzenetére
Így "kapok szét" egy csoportot fél perc alatt tankként barbárral:
http://www.youtube.com/watch?v=MSTiAyW-VesIgazából tegnap próbáltam ki először ezt a setupot, mert meguntam a lassú haladást. Annyi az egész, hogy WoTb insanity rúnával enyom (100% damage) majd megy alájuk az earthquake és el is fogynak rögtön.
Van pár cuccom kifejezetten DPSelésre 2H fegyverrel de nem használom, mert ott becsúszhat 1-2 halál ami nem túl kellemes ilyen repair mellett. Maradtam a tank gearnél, csak átvariáltam a skilleket. ezek a statjaim
szerk: ja igen, ezzel belialt kockázat nélkül tudom ölni. phase 1, 2 nem is sebződök kb. Jön phase 3 nem kell kimozdulnom az ütései elől, csak a meteoroknál kell futkosni. Második WoTB+EQ combonál meg is hal
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #33991 üzenetére
Act2ben a legtöbb elit csoportot leütöm barbárral amíg tart a berserker(+earthquake) és halál kizárva 55k HPval meg 900 all ressel meg 34% blockkal.
A gearem nem 100 milliós, de azért nem is gagyi talán 50-70 milla közt lehet. -
mikromanus
veterán
válasz
Act 1-ben én is lenyomom szerintem fél vagy egy perc alatt normál cuccban az egész pakkot. Ott ha kihívást akarok, akkor gagyi mf cucban nyomulok. Act 2--ben nekem többnek tűnik időben és vannak kicsit szivatósabb összetételek már. Mondjuk a 2, 3 vagy 4 egybecsúszott pakk
Azért act 3-4-ben már nem egy perc tank barbival szerintem. Esetleg miniononként annyi. Act és felszerelés/skillezés/saját skill függő. HA nem fogalmazol egyértelműen akkor félereértenek. Tankkal is lehet simán fél perc alatt végezni bármi elittel. Mondjuk Hellen, nm és normál fokozaton, esetleg Inferno act 1-en. Azt nem mondtátok hol, ugyi?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lézerparaszt #34003 üzenetére
Ez total olyan mint a lotto. Kicsi az eselye, hogy pont te nyersz, de adott heten a nyeres eselye viszont lenyegesen magasabb. Visszaforditva ide, 1millio jatekosnak semmi ertelmes nem esik, de az 1000001. embernek meg epp pottyan.
-
válasz
Tessék, Nordic akciózik 1p alatt verte le az Act2 elite packot:[link]
Tuti nincs 100m a gearben.
-
mikromanus
veterán
válasz
Nem tudom mit kevered itt a dolgokat. Vagy tank vagy DPS barbár amit keresel? Ha DPS akkor nem tank, nem áll be középre 8000 kis szar közé, de az elit pakkokkal pikk-pakk végez. Ha meg tank, akkor épp mert elnyomhatatlan karakter build, így a DPS másodlagos. Ha meg másodlagos, akkor nem 100k, vagy 50k, hanem 10-15k, vagy még ennél is kevesebb. Az meg nem fog elitet ölni félpercenként. Nem az a célja. Ha ilyen tank és DPS is egyben tipusú karaktert össze lehetne dobni bármelyik kasztnál, akkor az azt jelentené, hogy a játék kiegyensúlyozatlan. Nincs ilyen.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lézerparaszt #33945 üzenetére
Mi a baj ezzel? Nem mondta senki, hogy 5 valorral kotelezoen esnek a csucsszuper itemek. Azok az itemek amik nalam esnek a korabban megadott %-kra nagyon hasonlo aranyban esnek. Az adott szazalek nem a rare itemekre vonatkozik, hanem mindenre, igy ha nem vagy makos, akkor minden lvl 63-as item feher ami esik. Ezt nem kototte ki senki elore, hogy ez nem lehet. Ami biztos, hogy 5 valorral kapsz 1 sargat/pack, 4 valorral 1 sarga/boss, 5 valorral 2 sarga/boss. Ezt teljesitik is. Van aki fel ora jatek utan lootol 50 millas itemet, van aki honapok alatt se kap 200k-nal ertekesebb itemet (pl nalam se esnek).
-
warcat
veterán
válasz
Lézerparaszt #33998 üzenetére
Csak dísz,lehet vele menőzni,meg stílusosan rávágni egy legyőzött boss hullájára,remek screenshotot lehet összehozni.
-
válasz
Sztem itt is van olyan aki barbárral pikk-pakk leüt egy pakkot.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #33985 üzenetére
"Nincs százmilliós gearem, nem 30 mp alatt ütöm le az eliteket. Egyáltalán van ilyen?"
Deja vu
Vagy a százmillás gearrre kérdezted, hogy "van ilyen"? -
válasz
Lézerparaszt #33985 üzenetére
"Nincs százmilliós gearem, nem 30 mp alatt ütöm le az eliteket. Egyáltalán van ilyen?"
Itt az ideje egy PET scannek.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #33972 üzenetére
Te kérdezted van-e egyáltalán ilyen 30 másodperc alatt leütős lehetőség infernón. Arra írtam. Ha sokat kell vesződni az ellennel és mindig kinyír, akkro vagy skillben vagy kevés még hozzá, vagy felszerelésben. Vagy csak Act 3-4-ben nyomulsz
A drop véletlenszerű. Átlagban az összes dobott tárgyra jön a jelzett %. Az item level és a lvl req eltér. A 60-as ilvl dolgok lvl 59 req-esek és a kovács is csak helles esszenciára hajlandó bezúzni őket. Ha te csak rare/sárga itemeket vagy hajlandó felvenni, amik a teljes drop 20-33% lehet max akkor nem biztos, hogy ilyen "jó" esélyeid lesznek. Mellesleg az, hogy valami magas item szintű az nem azt jelenti, hogy használható is.
+már miért lenne eltérő dropja a véletlen generált eliteknek az alapján, hogy mennyit szívsz vele? Másnak ezek leeht csak félperces rutinmunkák lettek volna. Különben sem "súlyoz" a játék, hogy "ez szivatósabb kombó, legyen garantált lvl 70-es 8 jellemzős item drop". -
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #33966 üzenetére
Act1-en vagy DH-val lehet ilyen. Én act 2-n nyomulok. Ott egy elit csoport ellen bevetett WotB egy minionra kb elég barbárként. Mindig a gyengébb elit tagokat irtom le. Utána már a elite boss se ellenfél
A példa meg gondolom sarkított. Vagy DPS karik alapján vett... A lényeg, hogy ha túl könnyen haladsz és nem is nagyon veszélyeztetnek az elitek sem, akkro túl gyenge actban nyomulsz. Ha meg mindig heversz akkor túl erős neked az adott act. Kb ennyi.
(#33968) SSJPeter
Azért a két Zoltun k Kulle befigyel a sarokban -
válasz
Lézerparaszt #33966 üzenetére
"leszenveded nagy nehezen a groupot"
Erre mondtam, hogy valószínűleg alul vagy gearelve az adott acthoz.
(feltételezve, hogy elég "ügyes vagy a játékhoz" és a megfelelő skilleket használod a játékstílusodhoz)"Egyáltalán van ilyen?"
MF gearben is tekerem a packokat act1-ben varázslóval 5-10sec alatt. Pedig leszedtem ról az értékesebb darabokat a gearből. -
válasz
Lézerparaszt #33957 üzenetére
Ha "nagyon kemény" grouppal gyakran találkozol, akkor valószínűleg nem jó actban játszol.
Ha 30mp alatt ütöd le az eliteket, akkor nem annyira izgatja az embert a loot. -
Sirandrish
legenda
válasz
Lézerparaszt #33957 üzenetére
Nem úgy van hogy 1-2 hónap múlva jön a PVP?
Mert az kasztbalance nélkül vicces leszkovsol A "van aki szerint szar"-t kihagyhattad volna mert most sírok
-
X Factor
addikt
válasz
Lézerparaszt #33502 üzenetére
spike trap, 3-as csapda magad elé, vagy beszorítod/csalod őket olyan helyre ahol a 3 csapdát egy helyre rakja(lépcső , szűk folyosó), aztan szét spammeled multi shottal, elöbb fekszenek mint h. hozzád érnének.
Ha meg mégse, akkor ja smoke screen meg vault, aztán meg disc visszatöltés preparationnal.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lézerparaszt #33541 üzenetére
-
Dadan01
senior tag
válasz
Lézerparaszt #33511 üzenetére
Igaz peccs után nemigen toltam a DHmmal, de szerintem teljesen felesleges a LoH, dps kell tökig. Ezt onnan is mondom, hogy act4et 14k maxHPval farmolták rendszeresen a glasscannon fénykorában, és sebzéscsökkentés ide-oda, peccs után is minden épkézláb szörny le tud ütni egyből.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gondolom azokra a félig gyík vagy kígyószerű lényekre gondolsz akik Belial palotáját is őrzik. "Kis" DH-val tesztelgettem. Volt pár módszer, bár nehezebb szinten nem tudom mi használható:
- valamelyik alap támadásnak van az az x ideig tűzsebzős része. Ha el is tűnik akkro is látszik merre halad (eleinte) a gyík/kígyó. Mekkora egy fail
- folyamatos hátrálás. Egy idő után vagy lehagyod, vagy előjön a rejtett módból
- alap "varázskör" a 80% lassítás rúnával, aztán jöjjön! Előtted/melletted fog előtűnni, aztán támadni próbál. Amilyen lassú azt hiszem simán ki lehet vetődni egy termetes tigrisbukfenccel. Mondjuk nem tudom, hogy ezzel elkerülhető-ea csapás...
Biztos van még pár mindenes megoldás. Majd a rutinos vén rókák leírják -
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #33504 üzenetére
Vault, smoke screen mikor megjelenik...én spirit walkozok...de van mikor kicsit hátrálni kell és megjelenik...
De majd egy DH elmondja...
-
Gorneck
legenda
válasz
A hidrákra vagy mikre gondolsz? Azokat látni...
Elugrás smokescreen vagy mi még nincs?
Igen, volt már velem is ilyen...bár ott volt más tereptárgy is ami miatt nem tudtam mozdulni...
-
Mumee
őstag
válasz
Lézerparaszt #32955 üzenetére
Gold=pénz, szóval nem-nem csak úgy nem adok.
Meg most nézelődök a páromnak egy kis geart meglépte a 60-at a barbárjával. -
ttt1
őstag
válasz
Lézerparaszt #32750 üzenetére
Bent voltam azt kidobott majd nem enged vissza ..de akor várok hátha vmi ideiglenes hiba ...bár most más üzit adott mint az elöbb..
-
Mumee
őstag
válasz
Lézerparaszt #32291 üzenetére
A fene tudja mi lett azzal a diablo3-al, de ez volt az első gameplay video és jobbnak néz ki mint a végleges, így nem csoda hogy ilyen sokan megvették.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #32240 üzenetére
Act 1-ben pedig nagyon lehet hasítani. Én elnézek a Watch towerba. Van ott egy láda és 2-4 elit (bár egy kivételes alkalom volt amikor nem volt egy sem). Aztán jöhet a woods WP. Ott a korábbi küldetés helyszínen van 2 garantált elit + az ancik. Ezen kívül szokott még szétszórva fent is lenni pár elit. Aztán mehet a Butcher run. Közben is majd' mindig van 1-2 elit pakk mire elérek hozzá. Fields of Misery is jó, csak nagy a terep és mostanság minha ritkásabban lennének elitek is.
Act 2: kb mindegy. Az első wp-k sivatagi terepén vadászok mostanság. Könnyű kis fast-fire chain-shielded elit szunyogok szoktak lenni. A korábbi fix terep az Oázis. Ott is van szétszórva pár elit, + a külön kriptákban és barlangokban is elég gyakoriak (+nagy a fehér mob tömeg is). A Zoltun Kulle-s küldetéssorozat sivatagi részének helyszínei nem annyira vonzóak. Sok a zavaró kis ellenfél: Könnyű lecsapni, aztán felrobban és eláraszt méreggel csata közben. Komolytalanok
Az egyik legkönnyebb fix elit pakk a Belial küldetésben van szerintem. Az ajtónállói ehyszerűek mint a faék.
Act 3: A Ghom felé vezető úton szoktam elitet ölni, vagy az ilyen Underbridge, meg Barack szerű kis épületekben. Egész kezelhetőek, az elit pakkok küzdelmesek, de legyőzhetőek. Cserébe szarabb a drop mint nightmare-n. Legalábbis mennyiségileg és pénzcsomagban tuti. Szerintem néha goldban összesítve is kevesebb jön össze. 15-25 kill bonusz felirat -> 1 db health poti +125 gold drop. Jobb napokon...
-
persil
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #32240 üzenetére
Act 1 imprisoned angel-től butcherig szoktam menni.
Mire leérek a warden-hez meg van az 5-ös valor. -
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #32093 üzenetére
A 900 allres és 42hp bőven elég Act 2-re. Máshol van gond. Pár lehetséges "hibaok":
1. nem elégséges az armor mennyiséged: passzívban armornövelő hasznos. Ha leapet használsz ott is iszonyat durva buffot kaphatsz 4-4 másodpercekre. Azt már nehezebben zúzzák át. Ha kétkezes vagy két egykezes fegyvert használsz, akkor az bizony törékeny lesz mindenképp. Ha sokat halsz akkor maradj az 1h+pajzs felállásnál!
Infernon el lehet azt felejteni, hogy sebzésnövelő passzívokkal közepes cuccban rohangálsz barbárral. Az veszett törékeny.2. még így sem elégséges a resisted: ez így nem igaz, de ha ilyen tűz/méreg/villám miatt halsz gyakran, akkor valamit rosszul csinálsz. Ha nem tetted eddig, akkor rakd be a 20% absorbos passzívot. Meg persze ne álldogálj vörös tócsában, vagy lángoló talajon. A méreg és villámsebzés többnyire legyűrhető, de lehetőleg ne tedd ki hosszú ideig magad neki.
3. nem elégséges élet visszatöltés:
-life leach: azt hiszem nerfelték infernon. Egyébként fegyveren van pl ilyen tulajdonság és az ignore pain egyik rúnája ad masszív 20 százalékot időlegesen. Utóbbi ha gond van mindenképp hasznos skill. Ez jó lehet, de önmagában kevés
- Life on hit: hasznos, de ha sokat akarsz markolni, akkor elég költséges tud lenni. Vagy kompromisszumokat kötsz más rovására, vagy ez csak kiegészítő lesz. Fegyveren lehet párszáz olcsón (vagy alapból, vagy socketes fegyver), amuletten és ringen is van durva mennyiség. Mondjuk önmagában szerintem kevés, de ha ez kell, akkor kék sz*rokban van olcsón többszáz LoH-es is. Ha LoH lenne célként az elsődleges életforrás, akkor az attack speed mindenképp szükséges. Vagy erősen javallott.
- Life regeneration: csaták közt hasznos, de édeskevés. Barbárnak nem elsődleges.
- skillek: kell, hogy legyen egyrészt területsebzésed is ha sok apró szemét jön, másrészt jó élet visszatöltés. A revenge erre tökéletes. A 30% bekapcsolási esély rúnából nagyon ott van. Ha sok a kicsi ellen akkor a DPS-re se lehet panasz. Folyamatosan lehet spamelni a revenge-tHasználhatsz Charge-t is. Én azt cseréltem le revenge-re. Azt hiszem fix CDje van, ami kicsit lassabbá teszi. Másrészt nem ad annyi életet. A piszkok nem hajlandóak szépen sorba állni
4. Kevés a sebzés: ha életben tudsz maradni, de ölni nem tudsz, akkor a sebzés kevés. Egykezesből is 10k felett illik lenni. Nerfek és akllresist átépítés után nekem jelenleg 18k van. Azt mindenképp el lehet felejteni, hogy egy kisbicskával odaállsz egy elit elé és lecsapod 2-3 suhintásra. Ez nem az a nehézségi fok. Itt sok-sok csépelés lesz mindenképp. Nekem az elit-kill képességnek be van állítva a WotB is. +sebzés, + AS%, nagyon jó dodge és a lassító/befolyásoló hatásokra immunissá tesz.
-
Huma
addikt
válasz
Lézerparaszt #32093 üzenetére
Nekem 400-450 az all resem, 58k a HP-m és simán végigverem act 2-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest