Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
kexksz #34100 üzenetére
Ettől függetlenül az árak az AH-ban valami hihetetlenek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezeket az összegeket a játékban nem lehet kitermelni. Vagy felcsapsz hivatásos kereskedőnek legalább egy időre 24/7-ben, és akkor keresel 2 millárdot (nem mellesleg ezzel nagyban kicseszel azokkal, akik csak simán venni akarnak maguknak felszerelést) vagy bot.
Én most egyszerűen megvárom, amíg elmúlik az őrület. Ez az árszint nem tarthat örökké.
Amúgy a D2 nem volt ennyire ilyen. Ott elvoltam azzal a felszereléssel, ami esett. Nyilván ezt itt nem lehet, mert ölné az üzletüket.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
kexksz #33857 üzenetére
Ez mindennel így van, minél bonyolultabb valami, annál nagyobb a "jóságérzet". Van rajta kép, esetleg az egéren +10 gomb, akkor az már jó. Én teljesen meg vagyok elégedve az én Zowie EC1 -es rágcsálómmal és egérpadommal, jobbat még nem is nagyon láttam.
De azért tényleg jól néz ki ez a Diablós egér, kipróbálnám. -
-conrad-
addikt
válasz
kexksz #33811 üzenetére
Erre gondoltam, ez nem tudom mi lehet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
kexksz #32070 üzenetére
...
csak azt akarják, hogy a hatásos farmolás az legyen, hogy végigmész a kedvenc act-odon, és megöld az összes champion-t és elitet.most találtam a monkomnál egy 1152 dps xbow-t
(eddig 915dps+socket 60% crittel volt)
szerintem inferno diablo dobta, de egy ideje nem játszottam a monkommal
kár, hogy mostanában nem használom a dh-t :S -
MrCsiT
addikt
válasz
kexksz #31435 üzenetére
Igen . Az átlagnak ez kb. lehetetlen lesz, mert nem lesz 50 millája felszerelni a karakterét.
Annak lesz, aki vagy brutálisan piacozik és még szerencsés is, vagy, aki RMAH.-n át rákölt 10e eurót , hát azért köszönöm, azt csak nem
.
Akkor is elvtelen dolog egy kb. lenyomhatatlan ellenfelet csinálni , ha bármi is a pálya neve. Nyilván megpróbálják az emberek, aztán feladják, de azért ellenfél ne legyen már elpusztíthatatlan - szerintem.... a másik meg, amit Gyuri27 ír : ha lósz*rt se dobnak, akkor minek izmosak ?
..köszönöm, hogy megosztottad a véleményed , de a kérdésemre esetleg tudod a választ ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
kexksz #31435 üzenetére
Igaz. Csak a bibi az, hogy patch után (se) inf actI semmit nem dob.
Kell vele melózni, kell vele dolgozni. Mert az elitek itt érdekesek. Erre valor5-l dob 20 low quality rare tárgyat. Gold meg szerény.
Hell actIII goldból jobban ad (óra/100k). Illetve a rare tárgyak is ugyanolyan haszontalanok mint infernó actI-ben. -
WayneGace
őstag
válasz
kexksz #31250 üzenetére
Nekem bevált. Posion dart átlövi a pályát, ha közelebb jön valami, akkor vagy elijesztem vagy spirit walkkal arrébb szaladok vgay a medvék elintézik vagy soul harvester ad hp-t és sebzést is. Ami szerintem nagyon jól jön a mov. speed. Nekem most +18%, de egy 26% már nagyon jó lenne.
(#31253) mikromanus. WD-ről beszélünk. Nem szükséges az egekbe tolni a resitet, mert szúnyogok el se találnak, ha nagyon gáz, mert ötven irányból jönnek, akkor spirit walk és átsétálsz rajtuk. Pont emiatt a LoH is hanyagolható, mert vannak fontosabb tulajdonságok, mint critical damage és hi tchance.
-
WayneGace
őstag
válasz
kexksz #31246 üzenetére
Én ezt használom. Ha boss ellen nagyon nem megy, akkor jöhet a voodoo is.
Zombi medvék patch óta sajnos minden kis kőben megakadnak. Fűben a póniknál. :/ Megy is miatta a sírás hivatalos fórumon. Remélhetőleg változtatnak rajta majd.
-
Huma
addikt
válasz
kexksz #30442 üzenetére
Az biztos, hogy inferno előtt nem érdemes sokat költeni. Mondjuk eléggé megszenvedtem egy-két karakteremmel mire eljutottam talált göncben infernóig, de ha elakadtam akkor szóltam valakinek itt PH-n és segített egy 60-as karival.
(#30445) warcat:
Magyarul, akár négy darab, full használhatatlan item is eshet, nem csak három. -
killerjohn
addikt
válasz
kexksz #24632 üzenetére
páran nagyon el vagytok tévedve az "illegális" és a "nem illik", meg "a blizzard csúnyán néz rám ha..." fogalmak között. szerintem aki goldot vesz az szimplán hülye (magánvélemény), de az hogy erkölcstelen meg unfair. gyerekek, ez még csak nem is ladder. nincs egymás közt verseny. miért is fáj ha ő pénzért vett szeróban rohangál? mert nem kattintgatott érte hanem dolgozott (mármint a pénzért amiből a goldot vette). az is erkölcstelen akinek apu veszi a lakást, mert te saját magadnak vetted? maximum irigyelni lehet, meg savanyú a szőlőset játszani, nade hogy "erkölcstelen"?? képzeld el, sokak szerint az is annak számít, ha élvezetből dugsz...
és az RMAH? meg 10-ből 8 androidos játék ahol mikrotranzakciókkal veszed a coinokat.hogy felszereld magad?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kexksz #24632 üzenetére
Akkor gondolom az RMAH-ról is ez lesz a véleményetek, mert az hét szentség, hogy Blizz erre építette fel a játékot.
Nonszensz, hogy Barbárral vagyok és Monk, DemonHunter, stb cuccok esnek 24 órában.50 órányi játékkal kevesebb, mint 400k gold esett nekem. Mi ez, ha nem lenyúlás?
Btw, nem reklámoztam semmit. Csak tényeket közöltem.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kexksz #24619 üzenetére
Ja értem. Csak én pl ezt kisebb "bűnnek" tartottam, mint eladni az accot, ami más illegális tevékenység jellegét is felveti, pl hogy visszalopom az accot, vagy a vásárlóét ellopják, és nem tudja visszaszerezni...Még arra leszek kíváncsi ezekkel a hivatalos gold seller és power leveling cégekkel mit fog kezdeni a blizz. Néztem az áraikat, 1-60-ig felhúzás az 38 ezer Ft, 1 M gold pedig 7000 Ft körül. Azért ebből meg is lehet gazdagodni. Ha 7 óra alatt megvan 1M arany, az már 1000 Ft/óra... ami nem kicsit jobb, mint 3 műszak Visteonban, nincs hétvége, havi 60K-ért.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kexksz #24613 üzenetére
De miért lenne illegális? Nem egyszerre játszanak vele, hanem külön külön. Persze lehet benne van az eulában (Benne van egyáltalán, hogy tilos másnak odaülnie a gép elé, vagy más gépről belépni?) Nem látom be miért lenne törvénysértő. Bebizonyítani meg lehetetlen, mivel átmehettem a haverhoz és ott játszottunk vele. Vagy ketten már nem is ülhetünk a gép előtt, mert az illegális? Épp elég bünti, hogy be kell osztani a napokat
Blizz épp eleget kaszált vele, és megoldották a warez problémát is (egyelőre)...RMAH-n meg sokmilliós nyeresége lesz. Ezért kellett volna 20 millióra túlméretezni a szervereket...
-
Jazz
veterán
válasz
kexksz #22042 üzenetére
Gyűjtögesd még, 60-tól költsd el. Ahol nem kell nézned a lvl req-et. Itt még felesleges elpazarolnod. A későbbi itemeknek sokkal jobb az armor és stat értéke, de ugye ezeket most nem tudnád hordani. Vegyél max 10k-s itemeket, azzal vígan elleszel. A jobb szett majd később kell. Pl. ha majd 60-on infre építesz karaktert (ahol semmit nem fog érni), azzal majd úgy fogsz visszamenni hell-re, mintha most mennél vissza normal-ra.
-
LucifeI2
őstag
válasz
kexksz #22042 üzenetére
Szerintem csak akkor érdemes geart venni, ha látod, hogy nagyon sokat halsz elite csoportoknál, 50-ig szerintem én sem AH-ztam.
Cyberbeni Kripp említette is, hogy az a fegyver miatt ment végig annyira könnyen. Hasonló fegyverrel már valószínű én is diablonál lennék, rettentő durva, hogy 1000 körüli HP-t healel másodpercenként.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kexksz #21494 üzenetére
Az előző példával élve a bömbinél is jönnek mennek az emberek. De ha egy csapat átmegy a skodához nem fognak bömbit gyártani. Gyárthatnak jó autót. De nem bömbit.
Így lesz ez most is. Lehet jó az a játék. Attól az nem lesz diabló.
Másrészről a dio2 bármekkora legende. Bármennyire szerettük. Elég öregecske már. Így arra nagyon építeni nem lehet. Így kérdés milyen lesz a trochlight.No. megnéztem a youn. Ez inkább a warcraft 3-ra hajaz ami a látványt illeti. Amivel nagy gond nem lenne. De: a: koppintás, b:az se egy mai játék.
Aki azt mondja, hogy a dió színes az vegyen fel napszemcsót. Mert Torchlight2 kisüti a szemét. -
-
Scheffer
tag
válasz
kexksz #18143 üzenetére
Diplomatikusabban kell az igazságot a tudtára adni a népnek, és ebben teljesen igazad van.
A tankkal nagyon könnyű játszani, mert gyakorlatilag csak egy helyben kell állnod és püfölnöd a mobot, ami szerintem unalmas és egysíkú. Ez valószínűleg nem igényel különösebb tehetséget.
-
Wolverine
félisten
válasz
kexksz #17636 üzenetére
Csak akkor, ha igazolod, hogy a) tényleg a tiéd az account, b) tényleg az az igazi neved, amire változtatni akarod. és persze meg tudod indokolni, miért nem a valódi neved van most megadva...
#17642: BattleTages barátfelvételnél a BattleTaget látod, mást nem.#17637: az androidos ingyenes, de a telefonodhoz kötött; ha elhagyod, az pech. A kütyü is elveszthető és az eleme is lemerülhet... ráadásul nem ingyenes. A döntés a tiéd.
#17671: digitálisan nem nagyon árulja senki a Blizzardon kívül... náluk viszont a magyar árakhoz képest piszok drága.
-
törölt tag
-
Wolverine
félisten
válasz
kexksz #16593 üzenetére
A #1-ben vannak help linkek.
#16616: a térképeken nincs sok változás, de előfordulhat, hogy találsz egy dungeont, ami legközelebb már nincs ott, vagy egy olyan NPC-t, aki legközelebb nem lesz ott (pl. rögtön az elején Old Tristram Roadon ilyen Warriv). Maga a dungeon is mindig változik, kivéve pár fix pontot, amik rendszerint vagy a történet szempontjából fontosak, vagy boss van ott.
(de erre válaszoltak már neked legalább ketten 1-2 oldallal ezelőtt, amikor kérdezted...) -
for3l
senior tag
válasz
kexksz #15063 üzenetére
igen, többségünk kapott ma is egy mail-t, hogy a trans-o-flex futár hozza ma a csomagot, valamint a fizetendő összeg volt még feltüntetve benne.
csabi, ki volt az a két haver (ha nem vagyok túl indiszkrét
)? ha nem d2-ből voltak, akkor mindegy. infernóra van már valami team kilátásban?
-
válasz
kexksz #11774 üzenetére
és (#11776) szepi79 :
HC-gamerek.. pfejj. Na, ezeket aztán végképp semmibe nem nézem.
Oké, hogy egy-két szerencsés tényleg ebből él, pár évig, de.. A lényegét veszítik el így a játékok és a játszás.. hisz' ez már nem kikapcsolódás, szórakozás, hanem kőkemény meló.
Akkor mi értelme egy játéknak, ha munkaként pörögsz rá...?Igaz, velem is előferdült, mikor az forgott az agyamban délelőtt, hogy hazaérek, kaja aztán menni kell wow-ba alapanyagot/instát/bármit farmolni..
DE! amint ez az érzés előjött abba is hagytam egy jó időre és majd csak akkor vettem elő megint, mikor hiányát éreztem egy kis laza hentelésnek.
Valszeg' a D3-t is le tudnám tolni viszonylag gyorsan, úgy hogy csak végigrongyolok az Act-okon, lore-on és endBoss-okon, de majd hülye leszek, mikor ennyit vártam erre a játékra.
Majd a 3., 4. karakterrel, mikor már nem érdekel, hogy " Stay awhile and listen", mert kivülről fújom, hogy mit is mesél az öreg csóka.Véleményem szerint nem lenne szabad hagyni, hogy így átforduljanak a dolgok.
Még akkor se, ha most itt lesz a valódi pénzkeresésre a sansz. -
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
válasz
kexksz #11764 üzenetére
de én nem a teljes kiürítésről beszélek, hanem azokról az elvetemült HC arcokról, akik versenyeznek a world first achivmentért (tuti lesz ilyen is, wowban is van.) ők kb. pont telibeszarják első kijátszásra a tartalmat, inkább rohannak a main questek irányába. persze ez nem egészséges, és nyilván a többség a minden bokorba benézős fajta lesz (én is), de ez két külön kategória.
-
-conrad-
addikt
válasz
kexksz #11125 üzenetére
Hali,
itt ne úgy képzeld el a szerepeket mint egy mmo-ban (wow és swtor ugye) hanem pl. úgy, mintha a battlefield-ben mennétek haverokkal egy squadban, ahol az egyik mediccel megy aki tud ledobni medpac-ot, kb. ez a hasonlat állhat közel hozzá a legjobban.
Nem lesz tank szerep, meg healer szerep hanem mindenki együtt gyakja a mobokat, illetve lesz olyan nehézségi szint, ahol majd szükséges lesz használni a defensive skilleket ami egyiknél az, hogy lassítja az ellent, másiknál meg vakítás, stun illetve például a heal.
A monknak lesznek support skilljei, ennek ellenére nem lesz rosszabb dps mint egy másik, csak mivel meele-ben akciózik így neki van dodge meg heal, a barbárnak meg lesz nagy armor meg stamina.
Szóval itt nem lesz healer/tank/dps felosztás, hanem mindenki üti a pirosat.Xmodule:
Ha battle.neten veszed meg akkor a játék bekerül a többi közé mint regisztrált termék, és letölteni is engedi, csak telepíteni is. 15.-én 0:01-kor elindítod a telepítőt, felrakja és már be is tudsz lépni a bnet accoddal.
(nekem az annual pass miatt már megvan, sőt le is töltöttem azért tudom) -
persil
nagyúr
válasz
kexksz #11125 üzenetére
Szerintem a full healer eleve ki van zárva, tekintve, hogy ez diablo. Ez a gyógyítás inkább amolyan extra féle, én így gondolom.
Figyelembe véve, hogy dex alapú karakter, tehát elég magas lesz a dodge, ráadásul a démon vadásznál komolyabb a védelme, és a mantrák, illetve passzívok közt is vannak elég komoly védelmi skillek, tehát szerintem akár tankféle is lehetne.
-
Kashim
őstag
válasz
kexksz #10780 üzenetére
Nem azon vannak felháborodva, legalábbis szerintem, nem halok éhen attól a 2k forinttól, engem az zavar, hogy többszöri ígéretre és hitegetésre az ember arcába tolnak egy ilyet. Kiadóra meg mindenre mutogatnak akit érnek, holott nem jól lőttek be az árat, elcseszték, nem vállalják a kockázatot. Érdekes módon másnak sikerült. Ez egy vevőcsalogató lépés volt, amit aztán szép lassan visszadolgoztak, arra játszva, hogy a többség úgysem mondja vissza. Most meg már gyak. normál árnál tartunk. Ettől független én is a többségben leszek, mert a szállításon legalább spórolok egy kicsit és garantált (remélem) a 15-ei szállítás. Mivel vidéki vagyok, személyesen sehol nem tudom megvenni időben egy jó 150km-es körzetben. Ennek ellenére szerintem legközelebb nem fogok tőlük vásárolni, mert visszataszítónak tartom az ilyen megmozdulásokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest