- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DjDanee87 #49975 üzenetére
De, elvileg. De mire megjön, ha jön egyáltalán, addig fossá farmolom ACT3-at és a nehézség már nem lesz elég önmagában, mert egy rongyosra járt játékot fogok látni addigra...bár ez már lassan most is megvan (50+ köröm van ACT3ban pecs óta).
Kieg kéne vagy vmi mellékszál...ami tartalmaz némi újdonságot (új map, új teremtmények), legalábbis én így gondolom/érzem.
De kis apróságokkal is lehet motiválni:
- karimra essen vmi, 400 óra játék után ennyit nem érdemel senki?
- essen rmah-ba eladható cucc (talán megcsinálnám a paypal accom), 400 óra játék után ennyit nem érdemel senki? (dolgozó ember vok, nem szorulok rá, de mégis jól eső érzés lenne)
- végre a kurva bikák ne a map másik végéből szupermenként repüljenek a mellkasomnak neki, amit vagy kibírok vagy nem...úúúúgy, hogy előttem 3 baba 3 kutya van.
- speedy gonzales elitek is bevehetik...
- mennyiből tartani bedobni 1-2-3 átjárót/barlangot, ami ha nem is nonstop, de megjelenik az adott helyen...természetesen ide is új szörnyeket és textúrát kéne tenni...Szal vmi kis apró motiváció lehetne már végre...mert 1-2 tényleg hasznos dolgon (látom hova esik a tűzlabda illetve látom hol fagyok le, rengedként ez elég hasznos) kívül nem csináltak semmit ami tényleg motivációval bírna számomra, de sztem vannak ezzel páran így. Jahhh dehhhh...paralevel motivál, hogy ne indítsak másik karit...
-
Hun'reeth
őstag
válasz
DjDanee87 #48664 üzenetére
Köszi, megnézem amit mondasz.
A berserken azért használom a dodge+ rúnát, hogy ezt használjam vészhelyzeti gyors ütlegelésre ill. túlélésre.
A whirlwindet meg kifejezetten arra használom ha alám pakolnak valami sebzést az elitek ezzel térek ki és közben még kapnak is pár ütést.
Nagy helyen jól működik elkergetőzünk és lassan felőrlöm bármelyik elitet. De kis, szűk helyeken nem hatékony.
A leap-et korábban használtam de sajna act3-ban nem igazán lehet vele jól haladni még ha beugrás után magamra nyomok is egy ignore paint, akkor sem élek túl egy keményebb tömeg közé való beugrást.
Ráfekszek a resistre asszem lehet az a kulcs.
A rendet próbálgattam de nekem gyengusznak tűnik...
A sidearmot mindenképp kipróbálom... Kössz!(#48665) mikromanus: neked is kösz
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #48664 üzenetére
- Frenzyben szerintem is a sidearm a legjobb, de a Maniac is egész jó alternatíva.
- Legegyszerűbb (még nem használt) DPS növelő skill a Battle Rage. Két kedveltebb lehetőség van azon: Vagy extra sebzés (30%) vagy a critre 15 furyt generáló rúna. Előbbi "egyszerű" gyilkolósdira jó, utóbbi például bármilyen komolyabb fury felhasználó skill mellé. Ilyen például a WW vagy a seismic slam.
- WotB-nál a +100% rúna, vagy esetleg a fury gyűjtésre időhosszabbítós rúna lehet jó. Előbbi épp akkro adhat egy extra DPS löketet amikor igazán kell (elit kill), utóbbi pedig hosszabb ideig biztosít extra védelmet, sebességet és sebzést. Akár lehet örök yeti formád is -
priti
addikt
válasz
DjDanee87 #48315 üzenetére
12 millát buktam. Illetve 9-et konkrétan a kápéból , mert 3 millát tudtam kivenni azokból a cuccokból, amiket azért vettem meg, mert nagyon alacsony volt a BO-juk ahhoz képest amit értek. Szokásom volt befektetni, mert szar volt a droppom. Ha azt is számolom ami rajtam van, szóval hogy azokat mennyiért vettem annó akkor meg pff, kisemmiztek kb. és most meg kéne a +res ugye, mert Gohm-ból ömlik a bélgáz és ezzel a ressel a 60k DPS-em kevés hozzá, ütni kéne állandóan hogy beleférjek az időbe de néha futni kell előle, lehet hogy sokadikra sikerülne, de ahelyett hogy próbálkoznék, most itt dühöngök, hogy fostos 10 millát nem lehet összeszedni sehogy, hogy vegyek egyetlen itemet ami egy picit ad a DPS-hez még és sokat a reshez. Tisztára olyan, mint ha pucér lennék, mert ami rajtam van az kvázi filléres ami meg kéne az meg tízenmilla.
...és akkor ilyen 1-2 százezres nagyságrendű történetet tudsz farmolni ha minden megy a kovácsnak, pfff, megin' rajta vagyok a hosszú cicinMeg kellett volna venni megjelenéskor csak elfogyott aztán meg engem nem érdekelt és 1 hónappal később kezdtem a karit és ez már pont elég hogy ahhoz hogy állandóan benyelem a tutit
-
Sirandrish
legenda
válasz
DjDanee87 #48030 üzenetére
De megnéztétek azokat a legendeket?
Forintot nem érnek..azóta is esik néha néha csak azért nem másolom ide be mert sokan kiakadnak tőle.
Ma is esett egy 56os Legend kesztyű...5K-t ér..5.000 gold...vagyis annyit nem mert ha el akarom adni akkor alá kell raknom meg ugye -15%..szóval ha jó boltot csinálok akkor akár 3500gold is ütheti a markom..Rankerz Régebben nem is "kellett" hogy essen mert a középkategóriás vagy annál gyengébb cuccokat is el lehetett adni 150-200K-ért vagy akár 5-600K-ért..
Most meg vagy Vendor vagy 100M...
És hát kitalálhatod milyen gyakori a 100M-es dropA a HC-SC goldal jó boltot csináltál..grat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #47288 üzenetére
nekem a közbeeső megoldás jött be legjobban: a2
tegnap kb 6órán át nyomtam, összejött a leadott cuccal együtt 1.5milla gold, egy flawless star emerald recept meg egy legend sz@rosgatya (ilvl53körüli) ...cucc is esett pár eladható, de egyelőre nem ment el semmi... 2-3plvl jött össze ennyi idő alatt... halál lesz 100ig feltornászni, mert ahogy néztem a grafikont: plvl 77körül 50milla kell, de 99->100-ra már vagy 350
-
shouryuken
senior tag
válasz
DjDanee87 #47145 üzenetére
Ugyan ezt csináltam, csak nem volt benne az első számunkra felesleges kör, mert mindkettőnknek van paypalja, így egyből mehetett oda a pénz, semmi gáz nem volt.
Ha belegondolsz a Blizznek a lényeg, hogy megkapja a saját hasznát...Szerintem csinálj egy paypalt, és utald neki vissza azon, és nem butkot mindig egy eurot.
-
nightmare13
őstag
válasz
DjDanee87 #47051 üzenetére
Értem én, csak fegyverben pont elégnek érzem, elég jó a damagem így is, egyelőre úgy is csak farmolni szeretnék
Nem sajnálom a pénzt ah-ra, csak egyelőre még potyog úgy cucc
Plusz az Intelligence jól jön a resisthez most
A másik kérdés továbbra is áll, print screen-nel szeditek a a képet, és csak nekem szórakozik, hogy a háttérben futó weblap képét menti le?
-
Kobe
veterán
válasz
DjDanee87 #46812 üzenetére
1.04 első napján gyakorlatilag minden szörnyből legendary esett, nézd meg hány ember linkelt aznap új legendaryt, kb többen mint május óta összesen
haverom is 1 kör alatt 4-et szedett össze, egyike a rajta levő balta....másik simerős monkját gyakorlatilag 2 kör alatt felszereltük, olyan cuccok estek. Másnap reggel meg kijött a hotfix, ami kijavította, és azóta a régi jó droprate van
-
SSJPeter
őstag
válasz
DjDanee87 #46787 üzenetére
Sajnos ne gondold, hogy mindenképpen 100M-es legendary cucc fog esni...nekem esett már kettő, egy Pus Spitter meg egy Storm Crow és hulladékok...mondjuk a sapka lehetett volna jó is akár de pechem volt vele.
(#46796) SLYM:
Még ha így lenne se mondanék ilyet, talán az egyik...
(#46798) sunnymarcell:
Hát most gatyára vetkőztem kb., úgyhogy inkább pár hetet várok.
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #45150 üzenetére
Visszatért a rubinok becsülete. Szépen felszaladt a flawless square ára. A többi sokat nem számít. Így is nullszaldós lesz az eladásuk ha lépésenként/szintenként nézzük. Eddig se tudtam ki a fene adja el bekerülési ár alatt... Megnézem a receptet. lehet az is felmegy a smaragd mellé
edit: ehhehehe. Túl is nőtte. 4,6 - 5,4 - 24 milla a designek ára. Regegl kellett volna vásárolgatni. A maxos azt hiszem csak 6 misi volt a többi meg 1-2 milla
-
törölt tag
válasz
DjDanee87 #45025 üzenetére
Aha, valami hasonló gondolataim vannak nekem is. Egy kérdés. Ha egy karim elérte infernot, utána a többivel választhatom azt, vagy minddel végig kell lépcsőzni?
Cyberdani, jó hogy szóltál, a ZH-t elfelejtettem kivenni a passzívak közül, eddig 4 kutyussal mentem, meg a gólemmel, most nem ugrik be a neve.
szerk2 : A locust nekem nem jött be, olyan kezelhetetlen volt, de lehet, csak tapasztalat hiánya, a firebatot csíptem, az hasonló a vámpíros rúnával.
A spririt walk meg nem igazán támadó jellegű, nem nagyon használtam, egyedül Belialnál próbálkoztam vele, de végülis nem úgy oldottam meg.Sirandrish Hurrá
-
törölt tag
válasz
DjDanee87 #44999 üzenetére
Khan Warson volt egy olyan módszer, hogy klikkelj az befejezetlen körbe, és egy ábrán síkidomok voltak felrajzolgatva, elég nehezen lenne értelmezhető.
Pontosan nem tudom, hogy működnek D3-ban a botok, de rengeteg emberi algoritmus van, amit kóddal nehéz kifejezni, most nem feltétlen betűfelismerésre gondolok.
ha ez a kis kényelmetlenség elfogadhatatlan, akkor nemigen van más módszer a szűrésre, esetleg a piaci rendszer átalakítása, vagy teljes megszüntetése. Esetleg a valós pénz kizárása a játékból ...
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DjDanee87 #44341 üzenetére
200mana/sec-el meg 15%-al csökkentett manaköltséggel azért elég jól rá lehetett feküdni a balegérgombra.
amikor lesz időm játszani, akkor folytatom a hc wd-met is, össze is dobtam rá gyorsan egy lvl60 skillezést: [link] (vagy csapatban esetleg bad medicine a jungle fortitude helyett)
ha esetleg valakinek van más ötlete hc wd skillezésre, azt szívesen meghallgatom
(war cry-al és esetleg pajzzsal azért elég sokáig bírniuk kell a kutyáknak) -
persil
nagyúr
válasz
DjDanee87 #44261 üzenetére
"Azzal barbár semmit nem tud kezdeni, míg monknak az ugye 40-60 all rest jelent olcsón."
Mégis sokkal több barbár futkos 1000+ resistekkel. A barbár 40%-os buffja mindent visz. Csak úgy, mint a wiza energy armorja.
A monknak csak 20%-os buffja van, ráadásul a healing mantra nem épp olyan überbrutál. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DjDanee87 #44261 üzenetére
Szóval egyelőre marad.
Be is b@szna ha nem maradna ez így örökre...vagy ha ad nekem a Blizzard kb 40 millió aranyat (mai árfolyamon számolva) akkor felőlem nerfelheti, ugyan is erre skillre épít a Monk társadalom 99%-a.(#44261) DjDanee87
Nem hülye elképzelés, csak egy a baj.Ahova olcsó (olcsó?) a 30-30 res tárgy az 6-7 hely a karaktereden, és úgy nem jön össze a 600all res sem. -
F-ECT$
titán
válasz
DjDanee87 #44112 üzenetére
Újraolvasva kb ezek jutottak eszembe:
-"A hydrával nincs semmi baj, de mi buffoljuk a többi rúnát is." Ezzel alapvetően nincs bajom, de miért ezzel foglalkoznak? Vannak ennél égetőbb dolgok is. A venom eddig jó volt, most majd lehet választani, de mivel rúna váltáskor bukod az NV-t, ezért úgyis megint lesz egy általánosan legjobb (ami jó eséllyel marad a venom), és a többi kuka.
-Signature spellek, ap-be kerülő spellek: semmi konkrétum, talán ez utóbbiak kapnak egy kis buffot. A sok hydrás szövegelés helyett ide írhattak volna egy kicsit többet.
-WW nerf: ne használjatok cm/ww-t ezentúl, csak ha kiesett / megvettétek az új legendary fegyvert... Magyarul szívj azért, hogy 1.0.4 után elérd azt a szintet, ami már megvolt 1.0.3-ban.
-Buff, buff, buff: semmi konkrétum.Amiről nem esett szó: túlélőképesség, használhatatlan armorok (ice és storm), life regen / loh kérdésköre (ez utóbbi pl nem használható a sokat emlegetett hydrával), használhatatlan spellekről bármi konkrétum.
Kíváncsi leszek, hogy mi fér bele a patchbe, de nagy csodát nem várok.
-
vhunor
őstag
válasz
DjDanee87 #43868 üzenetére
Én kidobnám a stormshieldet és az árából (plusz a lecserélt cuccok árából) pakolnék magamra még 400-500 strength-et és 1000+ armort.
Jó cuccaid vannak, de valahogy mégse áll össze a dolog. Ha tankolni akarsz, az a 140 loh semmi, a 2,80% life steal pedig ekkora dps mellett szintén nem ér semmit. Nekem az jön le, hogy két szék között a földre estél.
mpierre: én 2 tank + 2 dps-re esküszöm. Ha a tankok jól bírják, és a dps karik egyenként 60k dps felett vannak, megy mint az ágybaszarás.
-
vhunor
őstag
válasz
DjDanee87 #43821 üzenetére
Nekem most full tank passzívokkal 23,5k dps van. A cuccok közül a vállas és az öv volt "drágább" (5m és 6m), a többit szerencsére olcsón megúsztam. Akartam magamra egy kis MF-et is.
Pajzs 1m, kesztyű 2,5m, crites gyűrű és az amulet 500k, fegyver 3m, bracer 1,5m, cipő 250k, chest armor 2m körül.Battle rage-dzsel 32k dps, weapon master és relentless, de valamelyik armor passzív megtartása mellett 4x k.
A max, amit ezekkel a cuccokkal ki tudtam sajtolni, az relentless, weapon master, berserker rage passzívokkal, és a damage rúnás frenzyvel 59k, WoTB alatt 110+k.
Csak ez a resist bug megy az agyamra, egyszer végigfut rajtam egy arcane, vagy beleállok a moltenbe 2-3 másodpercre és meghalok, ilyen armorral, resisttel és HP-val ilyen nincs bammeg. Még act 2-ben is meghaltam, ahol már vagy másfél hónapja nem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DjDanee87 #43596 üzenetére
[link] (skill és passszív minden aktra ugyanez, csak ha kevés a dps egy boss ellen, akkor acid cloud helyett macikat kell használni)
fegyver más volt, de ezzel is megöltem belialt (dps kb ugyanannyi a két fegyverrel, csak ez több loh), de kicsit dps korlátos, nekem enchantress nélkül enragelt, de hogyha átváltottam volna a mackós skillre, akkor szerintem könnyebb lett volna, mert az nagyobb dps, de kevesebb loh, meg kisebb range (viszont szerintem ez nem lett volna itt gond, mert keskeny a platform)amikre figyelni kell:
-fegyver+sisak+offhanden is legyen minél több manaregen (20 van alapból, és 50+ a cél)
-legyen valamennyi loh a cuccaidon (régi fegyveren 400 volt, ha full tankra mész, akkor 1000 körüli érdemes, de ahhoz több védelem is kell, mert a loh nem véd meg attól, hogyha 3 lövéstől meghalsz, és pont egyszerre ér ez a 3 lövés), hogy ne kelljen nagyon potikat innod, meg a reflects damagebe se halj bele, ha keveset akarsz költeni, akkor amuleten vagy fegyveren legyen 300+ (amluletre nyilván könnyebb anélkül chc/chd-t illetve egyéb jó statokat szerezni, fegyvernél meg ugye dps/chd, amit bukhatsz vele)
-cipőre nem árt a +movementspeed
-minél több defense és minél több dps
-ne legyen ias a cuccokon, mert így is kicsit lefele fog menni a manád (de azért elég sokat kell spammelni, hogy elfogyjon és ezért kell rain dance rúna a BBV-hez)
-opcionálisan chance to freeze/stun/immobilize cuccok400 all resisttel act3-at is meg lehet csinálni, de többel nyilván könnyebb (ennyivel elég kevés mobot lehet tankolni act3-ban)
játékstílus:
-geartől függően vagy benne állhatsz (sok)mindenben, vagy kiteolnod kell (szerencsére nem kell nagyon célozni ezzel a skillel, mert elég nagy területre hat)
-1-4 skillek legyenek kb mindig cd-n, de persze lehet vele trükközni, hogy közel mész az ellenfelekhez, hogy a soul harvest-ből megkapd a +int-et (1-3 instant kasztolós, csak a 4.-re kell abbahagynod egy pillanatra, amit csináltál)
-spirit walkot ne nagyon használd 4 skill cd-n tartására, mert az elég sokszor életmentő tud lenni, illetve a 4. skillt kicserélheted bármi más hosszú cd-jű skillreha biztos vagy magadban, akkor spirit vessel-t le lehet cserélni fetish sychopants-re, vagy jungle fortitude-ra(illetve partiban bad medicine-re), de szerintem tescos gearben ne nagyon tedd
acid cloudból az első 3 rúna használható, de szerintem az első a legjobb, mert az több loh és nagyobb aoe -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
DjDanee87 #41909 üzenetére
tehát tulajdonképpen csak a szerencsétől függ?
amúgy melyik karakter a legjobb teszkós itemben farmolásra (3-3,5 millás gear), amihez nem kell sok skill? a DH elmegy, csak az a baj hogy úgy ott kell lennem a játékba (mert speciel 2-3 elite hit vagyok, vagy egy arcane sentry átmegy rajtam, azt csá)?
mennyi magic find a minimum, amitől már lehet fasza cuccokat találni?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DjDanee87 #41424 üzenetére
Úgylátszik az irónia irásban nem annyira megy át
@Kicsimix: az én barbárommal nagyjából ez volt, hogy két-három nap alatt kimaxoltam és végigtoltam infernót (persze késöbb jött egy jobb fegyver meg egy új gyűrű)
persze ez a kimaxolás a normális kereteken belül történt még nincs pénzem arra, hogy minden slotba 10M++ cuccokat vegyek, bár ezt tervezem a DH-nak, csak elég lassan halad, még csak a nadrágja van meg, meg egy cipő, amit találtam (minden fasza rajta, csak nincs movement speedje) - meg a quiver is elég jó, de az csak 300k volt, és nem mostanában lesz cserélve.Az összefoglalót megkaptam a vitáról, úgyhogy már nem kell
-
Amur
addikt
válasz
DjDanee87 #41259 üzenetére
(#41259) DjDanee87 :
"Én is tervezem már régóta, hogy kezdek egy hc barbárt.Egyetlen dolog ami miatt még nem kezdtem el, az a serverlag (rubberband)"A lag kezelésére HC-n(más HC gamerek majd megerősítenek):
ha nem mozog a karid,vagy a karid mozog de a többi mob "lefagy" azonnal escape.
Vagy ki is lépsz,vagy ami nekem mindig bevállt,várok kicsit,az options ablak alatt látom hogy megmozdulnak az animációk akkor visszalépek,de rögtön a potion gombon a kezem és ha kell ha nem nyomom is.Pár másodpercet akkor is kibír a karim ha öten ütik egyszerre,így nagyon nagy para nem szabad hogy legyen.
Ahogy az előttemszolók is írták: HC-n úgyis olyan szinten túlgeareled magad hogy max megkarcolnak ha kicsit később kapcsolsz hogy lag van.(2k armorom van normal végén)
Az hogy játék elején rögtön a sűrűjébe rak,és ugye minden játékbelépéskor szaggat egy ideig,szintén a fenntivel orvosolható(escape,vársz egy kicsit aztán vissza,adott ideig laggol belépéskor,tök mindegy hogy az options képernyőd nézed vagy a játékban vagy).
Public game kerülendő inkább,én legközelebb ott voltam ahhoz hogy megpurcanjak!
(azt írtam is akkor,egyik játékos ki,másik 3 egyszerre be,és persze még lófráltak a kereskedőknél,nekem meg megemelkedett minden monszta hp-ja,és pont egy elite pack közepén voltam...)
A feeling meg mindenért kárpótol! Nekem is van 60-as barbim SC,de már abban max az a kihívás hogy act3-ban haladjak előre,és ne költsek többet javításra mint amit összeszedek..vagy farmoljak ezerrel act1-2ben jobb cuccért.
Itt meg tényleg minden boss előtt para,adrenalin,izgalom!Aki még nem próbálta HC-ban tegye meg!
-
-
Arhquis
aktív tag
válasz
DjDanee87 #41259 üzenetére
Minden embertől ezt a félelmet hallom.
Volt már nekem is ilyen, de nem jellemző. Ha egymás után 2-3x észrevenném, hogy rángat, akkor kilépnék, de ilyen még nem volt
Olyan viszont volt már, hogy nem akarta azonnal felfogni, hogy szeretnék kiugrani a fire chain elitek közül, de ott se történt nagyobb baj.
HC-ban mindig túl fogod magad gearelni, és minden boss előtt tele lesz a gatyád, hogy le fog-e menni, aztán meg meglepődsz, hogy facerollViszont elit packok elől többet elő fog fordulni, hogy szaladni kell
-
Arhquis
aktív tag
válasz
DjDanee87 #41253 üzenetére
Igen HC-ra gondoltam. Nekem az sc nem nagyon jön be, nincs benne elég kihívás számomra. Most azért húzok egy dw barbárt, és azzal teszem élvezetessé a játékmenetet, hogy helyből beugrok a tömegbe
HC-ban egész korrekt árak vannak. Meg válogatósabbak is az emberek. Amin nincs vita, ritkán viszik. Nemrég mondjuk volt egy érdekes eladásom. Találtam egy kék wizard koponyát igen nagy sebzéssel és egy kis crit chance-el, és elvitték 1 milláért. Jómagam be akartam zúzni, de haver mondta, próbáljam meg az AH-t. Megérte!
-
frame>24
addikt
válasz
DjDanee87 #41167 üzenetére
Nem tudom. Átmentem act2-re. Estem-keltem, mire eljutottam odáig, hogy Kulle "cuccait" kéne összeszedni. Ez volt úgy 2-3 hete, közben WD-t kezdtem. Ma meg a wizzel visszamentem act-1re bucserezni és lazább, mint rémlik.
Rámentem a cold dmg-re, de a kétkezes cuccom is csak ~1000 dmg-t tud, cold dmg ritka valahogy. DPS is csak 19k körül.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #40991 üzenetére
ja, irányadónak jobb, ha ránéz az ember a cuccra és nem itt a csúszkákat húzgálja, hanem ehelyett a főstatokat bepötyögi ah-ba és lecsekkolja, hogy a hasonlók mennyiért mennek
a naprakészségről nem is beszélve
ezalapján a kalkulátor alapján a 800dps feletti 1h-imra sorban azt írja, hogy adjam el... erre rmah-ban van amit már 2.25-ért nyomok és ennyiért nem akar elkelni
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #40838 üzenetére
Hasonló megfontolásokból runolom én is Act2-t. Gyorsabb haladás, jobb drop (mert több esik). Mivel kissé túltápoltam a karit, ezért első körben a kezében ragadt pajzs helyett egy második fegyver (-4k life kb és -75 all resist -20% blokk), majd szépen átskilleztem a passzívokat. Így már tudnak ugyan sebezni és laptopról nem nyomulhatok de normál PC-n iszonyat pörgős a menet. ha nem aktív a WotB akkor biza' ügyesen kell helyezkedni mert még a végén megfojtanak a tüzes láncaikkal.
75k "alap" sebzés (battle rage+full furyn) azérte lég jól muzsikál. Wotb 155-163k DPS
-
persil
nagyúr
válasz
DjDanee87 #40166 üzenetére
"Akárhjányszor cserélem, akármelyik van bent rosszul jelzi a változást. De ez pl olyan bug, ami nem igazán zavaró, legalábbis szerintem."
Ez nem bug. Vedd le a tegezt, hasonlítsd össze és, ha kész vagy, akkor tedd vissza.
Ha kétkezest hasonlítasz össze a kezedben levő aktuális fegyverrel, akkor az off hand-et szándékosan üresnek veszi. -
drk88
senior tag
-
Diablo18
senior tag
-
ttt1
őstag
válasz
DjDanee87 #39884 üzenetére
Néztem ahaba nekem 300as damageval 100 intel 70 vitával és 8 % hit chn-el 12 -30 milla.. szal 10be offhand csere nem fér bele..Az int növelés csapdájába beleestem már.. szal volt nekem már 2100as intem is de azzal kevesebb dspt lehet elérni szal crit hit és damage kell minnél több ,de nem tudom más hogy éri el a 80-100k-s dspt ..
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest