- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mackósajt #35092 üzenetére
D1rect linkelt egy 1.0.3-as videót, erre persil írta, hogy ez még patch előtti, erre írtam, hogy 1.0.3a-ban nem változott semmi.
Szóval nem én vagyok az, aki keveri a dolgokat itt.@Horbal&whitezo88: ez a build a crit chance-re épül, alapból ezekkel a skillekkel (a videóban kicsit más build van, de ugyanaz a lényeg)
-
proci985
MODERÁTOR
-
persil
nagyúr
válasz
Mackósajt #34484 üzenetére
Na, ennek örülök
A bossok általában sokkal könnyebbek, mint az elit pakkok, mivel az ő támadásaikat ki lehet számolni előre. Pl butcher is lő egy ilyen tűzcsóvát, mielőtt nekirohanna a karakterednek stb stb, ha odafigyelsz, akkor a legtöbb támadásuk kikerülhető/kivédhető.
Kicsit olyan, mint valami primitívebb akció/platformer, ahol csak a patternt kell megjegyezni és utána már kihívást sem jelent.Ellenben a championok és elitek teljesen kiszámíthatatlanok, random képességeik vannak, bekerítenek, ha kell stb.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Mackósajt #34096 üzenetére
No, miután Persil egy kicsit lelket öntött belém, tegnap végignyomtam az Inf act I-et. Csak a pókbarlangon kellett túljutni (ami úgy sikerült, hogy szerencsém volt, negyedik próbálkozásra csak 1 elit volt, az is nagy pók (=lassú)), utána már sokkal könnyebb. Leoric Manortól már meg sem öltek, és előtte sem hagytam el egy elitet sem. Azért Act II-re egyelőre nem megyek át.
Vicces azért, hogy Butcher sokkal könnyebb ellenfél, mint egy csapat kis pók. (Lassú, és semmije sincs, ami komolyan akadályozná a mozgásom, így gyakorlatilag két lábon járó céltábla.)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mackósajt #34101 üzenetére
Amúgy a D2 nem volt ennyire ilyen. Ott elvoltam azzal a felszereléssel, ami esett. Nyilván ezt itt nem lehet, mert ölné az üzletüket.
Igen, diablo2ben .10 alatt (meg kis módosításokkal a későbbi patchekben is) volt két build, ami elment hellig gond nélkül magatalálósan (summonmancer -pontosabban bármelyik nekró 20 skelton mage 20 skelton masteryvel- és a hammerdin), többi nagyon cuccfüggő volt. láttál valaha highrunet, mondjuk vex felett, mert én ~20 lvl80+ patriarch/matriarch alatt egyet sem. na és akkor a jobb cuccokhoz mind ber vagy durvább kellett.
szerintem a helyzet azért annyira nem vészes. hell a3 közepéig elmentem magatalálósan, bár eléggé nyögvenyelősen, és ez már a wizzard nerf után volt. hell maradékát egy 50ezres, 1050 dpses kétkezes maullal toltam ki, és infernon már azzal mentem végig. kb 100 res, 12k dps, 28k life. most 2100 armour, 600+ res, 18k dam és 40k lifeal más a helyzet, de az ahhoz kellő kb 1m aranyat azért össze lehetett szedni. órántként olyan 150k még hell végén is megy, és oda még nem kell gear sem (skill más kérdés, de akinek volt d2ben bowamája/psn vagy boner nekrója/meteorbja/eledruja, annak a wizzardnak is feküdnie kell).
-
persil
nagyúr
válasz
Mackósajt #34101 üzenetére
Megértelek, de hidd el, hogy egész napos farmolás és ah böngészés nélkül is meg lehet oldani mindent.
Nekem munkám, élettársam és másfél éves kislányom van, mégis inferno act3-ban tartok. Eddig összesen a legtöbb pénzem egyszerre 2.6millió arany volt és se nem farmolok egész nap, se az AH-t nem túrom órákon keresztül. Nyílván kell farmolni és ah-ban keresgélni valamennyit, mert ez a műfaj, ez a játék erről szól, de nem szabad azt mondani, hogy 24/7 játék nélkül nem lehet haladni.
Az árak elszálltak tény, de mindig lehet találni valamit, amitől több lesz a karakter és lehet haladni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mackósajt #32560 üzenetére
Radius of Gas Cloud has been slightly reduced
Slowing effect has been removed
The amount of damage dealt by Gas Cloud when first entering the cloud has been reduced, but the amount of damage incurred for remaining in the cloud has been increased
In Inferno difficulty, Gas Clouds will last longer, spawn 2 at a time, and (after 4 minutes) spawn more quickly -
DjDanee87
addikt
válasz
Mackósajt #32560 üzenetére
Nem. Infernon megnő a boss élete egyrészt. Tehát továb tart a csata - hacsak nincs többszáz milliós geared, hogy kinyírd másodpercek alatt.
A felhők ugyan akkorák szerintem minden nehézségen, a gond csak ott van hogy nagyon lassan tűnnek el 1.0.3óta. Ez gondolom kisebb nehézségen nem okoz gondot, mert megölöd a bosst mielőtt elfogyna a hely. -
killerjohn
addikt
válasz
Mackósajt #31955 üzenetére
hiszek neked, de egyelőre act1-2-3-ban még nem volt példa arra hogy 1 hiteltek volna...
800 allres pedig ~70% DR, plusz a sima DR, plusz a meelee DR (ha van), [plusz a dodge, de az más kérdés]. Szóval ilyen mitigation mellett megnézném azt, ami 37K life *2, azaz 74K-t sebez... ugyanis azt jelenti, hogy a bejövő sebzés 0,07-szerese (50% DR-t, és 20% melee DR-t feltételezve) a tényleges sebzés, ami ha meghaladja a 74K-t akkor 1 hitel. good luck.kecz: ilyenkor kapsz refundot, mert csak ennyit tudott neked kiszolgálni az AH (ott lesz a refund a completed fülön a 76 db cuccoss mellett, goldban)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest