- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
akela91 #49593 üzenetére
ahhoz teló is kellene,gagyi telefonom van.nem fut rajta ilyesmi.
De csak ennyi lenne? akinek nincs authenticator az időnként lockolják?
Gondolom van valami ok a háttérben?
Erre lennék kiváncsi,hogy mit látnak ilyenkor?
Valaki megpróbált feltörni? vagy mondjuk futott a háttérben egy fájlmegosztó vagy netalán a steam? mi az amire "harap" a védelmi rendszerük normál nem botoló játékosnál? -
Amur
addikt
Gyanús tevékenység miatt lockolták az account-om.
Jelszóváltással feloldottam.
Mi az amit ilyenkor érdemes megvizsgálnom hogy ne forduljon megint ilyen elő?
Mailware tuti nincs a gépen, nem használok semmilyen "kiegészitő" progit.
Becsületesen játszom,gyakom az ellent.
Vagy csak időnként bepróbálkoznak ilyennel hogy változtassunk jelszót?
Vagy mindig megalapozott és tényleg észleltek valamit.(ha igen mi sorolandó ide,mit kell néznem?) -
Amur
addikt
válasz
makabanan #46705 üzenetére
a 316 allres nagyon kevés.tornázd fel úgy 600ra buff nélkül.
A fegyó is nagyon alacsony DPS-el rendelkezik-cseréld.
Call of the ancients skillt én cserélném valami hasznosabbra,de ez már a te szájízed szerint tedd.
Mondjuk a warcry már csak az alacsony allres miatt is kellene hogy legalább turbózza kicsit! -
Amur
addikt
válasz
scott_free #46694 üzenetére
Szerintem allres buffal legyen 1000 felett(bár 45k hp meg nerfelés,lehet elég a mostani is-nekem 34k hp-val is megy)
Sebzés mindenképpen kevés,de ahhoz lehet elég egy jobb fegyó.
Skillekhez nem szólok hozzá,mert kinek mi fekszik.
Látom crit-re mész,írni akartam hogy a ruthless helyett tough as nails,de így nem.
Majd meglátod haladsz-e így,de nerf után sztem simán.sokkal könnyebb lett act3 -
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #46588 üzenetére
Nem kell nézegetni magukat,de attól még benne vannak..
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #46579 üzenetére
ja persze azt akartam kérdezni csak közben a számot elnéztem egy sorral mire beírtam.
Az eladott példányszámok tekintetében nézve nem is olyan rossz mint elsőre tűnik.
Bár a botok vannak szerintem az első 10.000 helyen gondolom. -
Amur
addikt
Ez azt jelenti hogy 17372.vagyok az elite gyilkolós listán europában?
Elég kuszák a toplisták. Diabloprogress.com-ról van.
diabloprogress.com -
Amur
addikt
enchantress milyen kétkezest nem "viselhet"?
Mace mehet neki nem? (hülye vagyok most is Mace van neki..) akkor mi nem mehet,csak hogy ne olyat vegyek?
(csak gyanús hogy van már 1300-as dps-el igen olcsón ami int-es)
Na addig agyaltam amig valaki lecsapott rá(83k-ért volt 160int+110vit+1335dps).
olyan állat vagyok..ezt akkor is le kellett volna ütni ha nem tudom használni... -
Amur
addikt
Ahogy írod mindenkinek úgy sem lesz jó.
Nekem személy szerint annyira nem volt megrázó a változás.
Én a két csoport közé sorolom magam.
ACT3ban patch előtt szenvedősen haladtam,most simán.Ennek örülök.
A kicsit jobb drop szintén jó.A paragon level is tetszik,dobálhatom le végre a Magic Find cuccokat a fenébe.
Én jólakott óvodás fejjel tolom a gémet. -
Amur
addikt
Na felvettem egy +12% movement speed-es allres nélküli bakkancsot.
Találtam egy jó kis life on hit-es kardot,lecseréltem rá a pajzsot(a jó kis LOH mellé még str és vit is van rajta)
plusz kicsit átskilleztem a barbit:
earthquake lecserélve(hosszú cd miatt,bár a brutális sebzése tetszik,csak sokat mozgó elite-ek ellen használhatatlan)
helyette battlerage(nincs cd és +15% sebzést ad,a +30% sebzéses rúnát választottam hozzá)
valamint passzívból tough as nails helyett a weapon mastery(kardra +15% sebzés)
Ennek eredményeképpen dupla sebzés kapásból.(battle rage elsütése után).
WOTB-vel meg 54k
Így azért már gyorsan lehet haladni act1-ben,pörgetve a paragon levelt.
elite-ek hullanak még a wotb üzemmód felénél.. -
Amur
addikt
egy jó barbi DPS skilltáblát linkel valaki?
Már olyan régen toltam hogy elfelejtettem.Most meg paragon miatt lehet érdemes act1-be visszamenni valami gyorsan ölő build-del. -
Amur
addikt
XP act3ban mennyire gyűlik jobban.Persze feltételezve hogy azért ott nem haladnék olyan gyorsan a barbival.Érdemes átruccani paragon szintezés miatt?
Vagy inkább pont act1-be vissza és mint kés a vajban siklani át az eliteken? -
Amur
addikt
Valahogy nem érzem hogy könnyítettek volna az eliteken.
Lehet csak azért mert rögtön beleszaladtam az assasin vaultban egy pörgettyüs jailer-desecrator-defense-es csapatba.Ez valamiért a mumusom,ezekre nincs még jó technikám.
Ami még jó hogy sikerült összehúznom őket egy fire chain-es meg meg se néztem milyen-es
csuszó-mászó ottermő csapattal..el voltam velük.
Nem panasz,nem mert act2-öt patch előtt is simán farmoltam. Csak nem erre számítottam! -
Amur
addikt
Nézegetem napok óta socketed-es helm után az AH-t(amivel sok statot azért nem vesztek),
hát ma pofátlanul megugrottak az árak..gondolom mindenki ezerrel keresi a paragon level miatt..ami jó lenne az 10-20 misi.
Elkezdtem nyomni.nagy nehezen összeszedtem 1 milla xp-t éppen az első csíkon túl voltam mikor mit ad isten: egy socketed-es helm esett,volt rajta allres meg még 1-2 használható(main stat nem,de minimális életerő és sebzésveszteséget szenvedve viselhetem). Nos ahogy belelöktem egy +21% xp-s rubyt,igen látványosan megindult az a csík! Gondolkoztam hogy felrakom én is valami pofátlan áron a helmet,de látva az eredményt inkább megtartom!
Érdekes mert a 21% ugy tünt mintha dupla olyan gyorsan gyülne az XP! -
Amur
addikt
craftolt helm lehet socketed-es? (lenne benne üzlet)
-
Amur
addikt
Lehet kétkezes fegyókat érdemes lesz craftolni.
Majd ránézek milyen áron vannak tervek AH-ban.Nem semmi Patch notes..már olvasom vagy fél órája..
"néhány" dolgot megváltoztattak! -
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #45363 üzenetére
Amit nem látok benne és igérték:
nem csak a statokat tudom a viselt cucchoz hasonlítani,hanem mutatja is majd AH-ban hogy mennyivel változnának a statok tőle a karinak.
ez akkor még mindig nem? -
Amur
addikt
válasz
mikromanus #45158 üzenetére
Hardcore AH-ban eddig is a ruby meg az ametyst volt a drágább(perfect square ametyst 100k felet van),emeraldnak nem volt ára.
(érthető okokból,ott a vitality és a sebzés a lényeg,pláne hogy a legtöbb HC kari barbár)Közben el is vitték a felrakott rubintjaimat.Így hogy minden alapanyagom farmoltam kerestem gyorsan rajta több mint 100k-t.
Lehegy csinálok még amennyihez van alapanyagom! -
Amur
addikt
Ruby ára tényleg nagyon felszaladt! most nézem hogy perfect square pl. 50k/db!
Gyorsan lecraftoltam 10-et az összefarmolt készletemből,és feldobtam.természetesen nem válasz akart lenni drk hsz-ére csak mellényomtam!
ez a paragon hozhatja azt is hogy az MF cuccok ára esni fog.
-
Amur
addikt
Tetszik ez a Paragon system! Lehet húzni ezerrel a karikat megint!
Jól értelmeztem hogy nem csak MF %-ot kapunk színtlépéskor hanem main statok is tovább nővekednek? Az azért über dolog!
Arról nem is beszélve hogy ha elérjük a level100-at akkor belenyúlhatunk az alapstatokba!
(barbival átpakolhatsz mondjuk 30dex-et str-re vagy vit-re).
Ez utóbbit jól értelmeztem? -
Amur
addikt
Lassan a DH-m is feltornázom 60ra a barbi után.
Infernóra hogy készíthettem flottul fel?
Allres mennyire fontos neki? (hell-en nulla van rajta)
28k életereje van most meg 22k dps (660-as kétkezes bow-val amin van 198dex,most akartam lecserélni mert találtam a barbival egy 900-as dps-es xbow-t,de azon minimális dex van csak és kevesebb lett volna vele a sebzésem..na meg az AS is kisebb mint a bow-nál,alapból) -
Amur
addikt
Irtátok korábban hogy a gold fine bugos.
Azért lehet hogy pár cuccom amin gold fine van átcseréltem magic findra,és azóta több arany esik?! Látványosan több....
Vagy fél óra után még ne vonjak le ilyen következtetést,csak szerencsém volt? -
Amur
addikt
Valaki innen küldött friend request-et AszSzuli néven?
Üzibe írjátok be hogy PH és itt mi a nevetek,hogy tudjam kiről van szó! -
Amur
addikt
válasz
Cingáriusz #42530 üzenetére
a sebzésed több mint elég(nekem 12k van és act2-öt simán farmolom)
viszont az allres nulla...(nekem kiáltással 1000 felett van minden rezi)
de act 1-re 5-600 is elég! Szóval nem kellenek über cuccok,csak legyen rajta allres!
Szedj össze pár százat még!Most nézem DH-d van,akkor is kell egy kis rezi,meg itt azért nem árt ha tudsz menekülni.
olyan skilleket rakja be(smoke screen-caltroops ami bénít) -
Amur
addikt
válasz
Cingáriusz #42522 üzenetére
Gondolom most jöttél hell-ről inf act1-be.
Elsőre jókora váltás.de egy kis allres csodákat tesz!
Meg valami (akár kék) magas DPS-es fegyó. -
Amur
addikt
válasz
vhunor #42520 üzenetére
mondtam hogy nekem majdnem tökéletes,az elöző helm-hez képest(már megvettem)
itt a profilon a régi helm: konenbarbi
-
Amur
addikt
Barbinál infernon +8% block-ért beáldozható -700DPS?
(van olcsón egy helm of command ami szinte "tökéletes" leszámítva hogy str nincs rajta..) -
Amur
addikt
válasz
DjDanee87 #41259 üzenetére
(#41259) DjDanee87 :
"Én is tervezem már régóta, hogy kezdek egy hc barbárt.Egyetlen dolog ami miatt még nem kezdtem el, az a serverlag (rubberband)"A lag kezelésére HC-n(más HC gamerek majd megerősítenek):
ha nem mozog a karid,vagy a karid mozog de a többi mob "lefagy" azonnal escape.
Vagy ki is lépsz,vagy ami nekem mindig bevállt,várok kicsit,az options ablak alatt látom hogy megmozdulnak az animációk akkor visszalépek,de rögtön a potion gombon a kezem és ha kell ha nem nyomom is.Pár másodpercet akkor is kibír a karim ha öten ütik egyszerre,így nagyon nagy para nem szabad hogy legyen.
Ahogy az előttemszolók is írták: HC-n úgyis olyan szinten túlgeareled magad hogy max megkarcolnak ha kicsit később kapcsolsz hogy lag van.(2k armorom van normal végén)
Az hogy játék elején rögtön a sűrűjébe rak,és ugye minden játékbelépéskor szaggat egy ideig,szintén a fenntivel orvosolható(escape,vársz egy kicsit aztán vissza,adott ideig laggol belépéskor,tök mindegy hogy az options képernyőd nézed vagy a játékban vagy).
Public game kerülendő inkább,én legközelebb ott voltam ahhoz hogy megpurcanjak!
(azt írtam is akkor,egyik játékos ki,másik 3 egyszerre be,és persze még lófráltak a kereskedőknél,nekem meg megemelkedett minden monszta hp-ja,és pont egy elite pack közepén voltam...)
A feeling meg mindenért kárpótol! Nekem is van 60-as barbim SC,de már abban max az a kihívás hogy act3-ban haladjak előre,és ne költsek többet javításra mint amit összeszedek..vagy farmoljak ezerrel act1-2ben jobb cuccért.
Itt meg tényleg minden boss előtt para,adrenalin,izgalom!Aki még nem próbálta HC-ban tegye meg!
-
Amur
addikt
válasz
Rankerz #41238 üzenetére
(#41238) Rankerz:
Köszi.
A ground stomp ott van a skillek között,használom is.
Gondolkoztam még a -20% sebzés kiáltáson,de az csak -20%,ez meg nulla sebzés amig stunnolva van(nak).igaz kevesebb ideig.
Akkor Diablonak vége lesz mint a botnak!(#41243) Arhquis :
köszi,AH-t folyamatosan böngészem neki,meg pakolok is fel mindent még a kékeket is,mert itt a low-level cuccok is hamar elmennek.(sőt,itt ugye kevés a level60-as farmoló... bot meg csak a wizard kezében esetleg.)
Látod az armort sikerült felnyomni rendesen.de szerintem ugy egészében (szándékosan nem ánblock) jó kis karinak érződik. -
Amur
addikt
hardcore barbisokhoz kérdés:
normál Diablo ellen azért parázni kell,vagy hardcore karinak is még piskóta?
3700 hp-m van,270dps-em(úgy hogy egy jó kis pajzs van az offhandban,ha a brutál kétkezesem berakom akkor 370dps).
2084 az armor rajta.(szerintem az normál végén elég durva)
60 LOH van kardon+socket+gyűrűk.
természetesen movement speed-es csuka(8%-ost találtam még csak ezen a szinten).
Level 30-as a kari,ha ez jelent valamit még esetleg.Menjek neki Diablónak?
-
Amur
addikt
Van valami oldal ahol lehet követni a drágakövek árfolyamát,mint a valutákét?
Akartam irogatni,de minek ha esetleg valaki megteszi helyettem? -
Amur
addikt
válasz
radi8tor #40377 üzenetére
Én ugyanígy nyomom,annyi különbséggel hogy a battle rage helyett earhtquake van a cd csökkentő runával.így 105 másodpercenként 2000%-os sebzés nem piskóta.(elitenként 1x elsüthető magyarul)
(#40378) Gothmog: én biztos inditanék másikat ha behalnék,persze nagyon bosszantana ha lag miatt lenne,de sztem ez müködik hogy ha rögtön kapcsolsz akkor taposni az escape bill.-t,mert ha sokat vársz(amit írtál pl. 8 másodperc),akkor behalsz. Engem kb. 6-8 másodpercig üthetnek jelenleg nyugodtan,persze arra is kell idő hogy menekülőre fogd..
Ezért ha lagnak jelét látom rögtön escape. -
Amur
addikt
fél óra röpke leforgása alatt 2x is majdnem behalt a 28-as hardcore barbim..
1. mondom kipróbálom a public-ot hardcore karival. Nem is volt gond. Egy angol srác DH-val úgy hasított előttem hogy kis tulzással csak az aranyat meg a sárgákat kellett összeszednem utána.Aztán 1x csak kilépett egy "sry my mom call" chat üzenettel.
Hirtelen belépett 3 másik ember,de ők ugye nem teremtek ott mellettem hanem elvoltak a bastion keep-ben..nekem meg jócskán megugrott a mob-ok életereje,ott voltam pont egy kék nagykalapácsos elite bandával szemben..pár másodperc után rájöttem hogy gyorsabban megy az én HP-m mint az övék,így egy leap ugrás és rohanás(12% movement speed-es cipő alap sztem hardcore karinál),megúsztam,gyorsan ki is léptem.
2. lag szolóban.nem is kicsi. Rögtön escape-et nyomtam,aztán látom hogy a háttérben még mozog minden(az ilyenkor felugró kis ablak mögött..) gondolom a lekésett mozdulatokat még most nyomta le..gyorsan vissza poti lehúz,és gyak tovább..Második esetben egyebként mit érdemes csinálni? Hardcore karisok adjanak tanácsot,mert lag miatt nem akarnék behalni! (amugy esélyem sincs meghalni,tele vagyok life on hittel,vitality-s cuccokkal,armorral és majdnem 4k életerőm van normál act3ban..)
-
-
Amur
addikt
Visszavonok minden szőkézést az enchantress segítőre!
Ma olyat tett ami ha véletlen is volt,de a fejlödő inteligenciájára utal:
amíg egy elite csapatot ütöttem kikerült a képernyőről,gondoltam megpusztult szegénykém.
Mikor végeztem nézem hogy arébb áll kicsit egy halom sárga és kék tárgy között,körülötte mindenfelé pénzkupacok.
Összeállt a kép,a retinám szélén mintha feltünt volna egy kis g**ci goblin,és ő azt szépen leverte amig én az elit bandát! -
Amur
addikt
válasz
Cyberbeni #40265 üzenetére
Eddig nekem is napórát cipelt,de abban érdekes módon ritka amelyik 130 intet meg 120 vitalityt ad és még sebez is vagy 1200-at.Baltában meg bagóért lehet ilyet venni,elvégre a barbárnak nem kedvelt stat az int..
(ezt talán 15k-ért vettem 1230dps 134int meg 122vit,meg még van rajta vagy két jelentéktelen stat),így lett 25k életereje,ami azért elég jó.Persze amennyi esze van mindig minden méregtócsába,meg tűzbe beleáll,és rezik nélkül másodpercek alatt behal..
(most arra akarok neki gyúrni),mondjuk már most idegesitő hogy a sima mobokat leszedi amig én az elite-ket püfölöm,és ugye revenge-hez meg jók lennének(ahelyett hogy az elite-ket segítene gyakni).Gépi inteligencia annyi mint ami látszik rajta,nagyon szőke szegény!(#40269) WayneGace: nem esik össze a moboktól,csak eliteknél,bossoknál hal be,akkor is az említett okból hogy oda áll ahová nem kéne..
Amúgy meg nem nagyon érne semmit ha 50k is lenne a hp-ja rezik nélkül..
szerintem elég a 25k. -
Amur
addikt
Egy kis segítség,jó lehet boss-ok előtt,vagy csak NV buffolásra,összegyüjtöttem hogy ACT1-ben hol vannak a waypointok közelében shrine-ok.
Én ezeket arra használom hogy ha megvan az NV5 akkor még turbózok rajta egy "szerencse shrine"-al.De egy sebzéscsökkentő,vagy AS nővelő shrine-al gyorsabb boss killre is jó!-Cementary of forsaken: délen a lépcsőknél.
-Field of misery WP-től Dél-Keletre
-Highland crossing: WP-től nyugatra a híd mellett le kell menni a lépcsőn.
-Southern Highland(ezt is a highlad crossing WP-ről lehet a legkönnyebben elérni,fel a hídon majd a Keleti csücskében lesz!)
-Leoric's manor Courtyard(a manor előtti tér) ezt természetesen a Leoric's manor WP-ről éred el délre haladva a kastélyban. Itt 3 hely is van ahol lehet,ebből ált. 2 healing well,de van hogy 2 shrine és csak egy healing well.
-Halls of agony level2: WP-től a lennti teremig,ott csak keletre lehet menni,majd fel és meg is van. -
Amur
addikt
Inferno act2-ben hol érdemes farmolni,ahol gyorsan sok elite-be lehet "botlani".
desolate sand? -
Amur
addikt
Mikroman kolléga segédletével inferno belial bezöldült az irigységtől akkorát vertünk rá.
Így kedvenc act-om a hármas is megnyílt.
Mondjuk az első elite akibe belebotlottam egy firechain-vortex-extra health volt
Meghaltam vagy 3x mire lenyomtam őket..
de sikerült. -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Inferno act2 desolate sand-on vagyok. De szerintem túl sokszor halok,nem 5-10percenként,de mondjuk minden 5.elite megszívat legalább 1x.
Mondjátok hogy ez természetes,vagy segítsetek min érdemes turbozni!
Resistjeim alapból 6-700 körül warcry-al simán 1000 felett mind.
sebzés 13k alap.
armor 8700,egy leap elsütése után ugye ez 27000 lesz ami 10mp-enként ismételhető.
életerőm 41k (most cseréltem pár cuccot hogy 37k-ról kicsit feltornásszam)
18%block-os pajzsom van ami dexet(45) vitalityt(136),allrest(70) ad.
913dps mace-em van amin 104vitality,11%attack speed és 1260 life after kill van.
nem nagy szám,de próbálkoztam life on hit-es kisebb sebzésű fegyókkal,nem volt könnyebb.
(persze 8-900-as dps-el és jó LOH-el rendelkező fegyókat egyenlőre nem tudok megfizetni)szokásos barbis builddel nyomulok(frenzy,ignore pain,warcry,WOTB,leap,revenge) passzívakban is a szokásos superstition,nerves of steel,tough as nails)
itt vannak az aktuális cuccaim is: -
-
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #39651 üzenetére
Igen arany is külön van.semmihez nem férhetsz hozzá a többi kariddal szerzett dolgokból!
És persze ha behalsz és új hardcore karit inditasz akkor megint nulláról kezded a pénz és tárgygyüjtést mert a halott karid dolgaid bukod.. -
Amur
addikt
Inditottam egy hardcore barbárt(nem nyomtam még hardcore karival).
Ami nagyon tetszik hogy az AH teljesen reális!
ha egy level3mas jó cuccot felrakok 800aranyért azt pikk-pakk elviszik mert itt már az elején is mindenki figyel rá hogy a lehető legjobb cuccban legyen.
Persze a másik oldal is reális,mindig tudsz jó áron venni cuccokat.
Minek is raknának fel egy level3mas fegyót 50k-ért amikor senkinek nincs még akkor 1-2k-nál több aranya..
itt nincsenek botok..
Gondolom az AH is botmentes..
level11-es most a barbi,semilyen MF meg GF cuccot nem rakok rá(mi a bánatnak),viszont ezeket ha találtam mindig jól el tudtam sütni..
Life on hit-es fegyókra vadásztam.találtam is attack speed-el life leech-el,+fury-val kombinálva valami nevetséges 1200 goldért.
Élvezetes(egészen amig meg nem halok.) -
Amur
addikt
Jóval korábban linkeltetek egy barbár build-et(talán cyberbeni).
[link]
én egyet nem vettem át,a WOTB-nél a thrive of chaos rúna helyett bennhagytam a +100damage-eset.
Így majdnem rosszul lettem amikor a 13k-s dps-em felment 40k-ra..
olyan gyorsan hullanak az elitek hogy nem igazán van időm megijedni se hogy lemegy a hp-m..
farmolni inferno act1-et tökéletes.act2ben még nem próbáltam. -
Amur
addikt
Bug lesz,találtam egy blizzard reakciót rá:
"Lurdlespor
Blizzard Employee
Hi there,Our QA team is aware of this issue and are investigating it at the moment, it should be resolved in a future update."
Ezt július 5.-én írták válaszul egy postra a témában.
Akkor hagyom... -
Amur
addikt
na visszamentem.earthquake tényleg sebzi ezt a shadow of nar gulle monsztát,csak 2 perc a cd-je,és még két kör után mindig maradt 1941hp(250ezerből).mindjárt megírom azt is hogy tényleg dob-e zöldet!
Upsz,ujabb probléma: 1 marad a hp-ja! nem tudom megölni earhquake-kel sem,csak 1-ig levinni a hp-ját! tipp valakinek?!
-
Amur
addikt
válasz
kopaszqtya #38916 üzenetére
OK,ha érdemes még vissza tudok menni!
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
inferno act2 a csatornákban feltünt egy champion:
shade of nar gulle (egy szellem)
hogy kell megölni?! 2/3nál nem megy lejjebb a hp-ja...hiába ütöm 10perce semmi változás.. -
Amur
addikt
Nem tudom véletlen-e(valószínüleg),vagy jobb a "legendary drop rate" az act3 bástyáin,de az összes legendary itemet eddig ott találtam(5 db-ot).
-
Amur
addikt
shield-nél ha tulajdonságokban is van block akkor az hozzáadodik vagy már benne van a fennt írt értékben?
-
Amur
addikt
Ha inf.act2-ben az elején sikerült összehúznom 2 elite packot,meg egy championt,és majdnem lenyomtam őket mire a halálfej a fejem fölött megjelent(utána persze már esélyem se volt..) akkor azért életképes lehet végre a barbim? (warcry-al 1000 allres,13k alap dps,36k life)
Mert eddig ahányszor belekezdtem a rutinos act1 farmolás után mindig sok gyors halál aztán feladtam.(de folyamatosan fejlesztem a gear-em).
De eddig ilyen nem sikerült hogy zöld tócsa,meg lila lézer és én csapkodtam az ellent benne állva,és csak néha kellett leap-el kiugrani mert vészesen elindult lefelé az életerőm.
(szegény demon hunter társam behalt vagy 3x egymás után aztán már vissza se kapcsolodott.. mondjuk nem volt túl fair tőle)
Ja igen ez co-op volt.(méghozzá hármas,de a varázslónő elcsászkált valahová,a demon hunter meg nem akart sok javítási költséget-két ruszki gyerek volt,valszeg utoljára nyomtam velük) -
Amur
addikt
Kicsit utánaolvasgattam mit érdemes infernón a folowerből kihozni.
Egyértelműen a varázslócsajt érdemes választani,és a következő skillekre trainelni:
Charm-4 másodpercre az egyik ellenfelet a saját oldalamra állítva a többiek ellen harcol
powered armor-egy jó kis aura! 15%-al nőveli az armort! Amit nem tudtam: az aura hatása
a követő halála esetén is megmarad! Mellesleg az aura másik képessége: 3 másodpercig 30%-al lassítja az ellenfeleket!
Erosion-ami nekünk lényeg belőle hogy 3 másodpercre 15% többlet sebzést kapnak a monszták tőlünk!
Focused Mind-ez is alap mivel az attack speed-et nőveli 3%-al
Ha még megfelelő kétkezes varázslóbotot is találsz neki,igen hasznos lehet!
Nekem csak 1700DPS-t tud,de a kisebb monsztákat van úgy hogy leőli mire én a nagyokkal végzek.
A powered armor és a focused mind mindenképpen alap ,pláne ha barbár kariról van szó!
Igen nagy segítség,pláne infernon!
Remélem még nem volt,nem szeretek ismételni!Ha neked másképpen van a skillkiosztás akkor jobbklikk retrain,és újraoszthatod.(én szinte minden helyen a másikat választottam,persze hogy nem éreztem segítségnek! megéri átskillezni!!)
-
Amur
addikt
Inferno act 1 farmolást meguntam,egy kis fejlesztés után (1,5 milliót költöttem arra hogy az all res 5-600 körülre tornázzam 3-400ról),fegyver csak 150k volt,life on hit nagyon drága lett,ezért attack speed+life after kill kombót választottam(2600/kill),eddig is az volt a taktika hogy az elite csapatokat behúztam tömegbe és az aprónép gyilkolásából vissza tudtam tölteni az életerőm.
Ez müködött inf.act1-ben még akkor is ha sikerült ezzel a "trükkel" két elite bandát összehúzni.
Act2 viszont sokkoló volt..
semmi nem müködik úgy még feltunningolt cuccban sem! Lehet haladni,de túl sokszor murdelok meg,rengeteg a javítási költség!
31k hp-m van(áldoztam sebzés és all res miatt belőle)
12k dps
5-600all res
a legelterjedtebb skilleket használom(frenzy,ignore pain,leap,warcry,WOTB)
Mit csináljak másképpen hogy könnyebben menjen az inf.act2? -
Amur
addikt
milyen vendor érték alatt érdemes bezuzzni a cuccokat a kovácsnál?
(inferno alapanyagoknál) mennyiért lehet most eladni darabját?
1000 gold vendor ár alatt mehet zuzdába? -
Amur
addikt
Tudom hogy kevesen nyomulnak kétkezes fegyóval barbival,de aki igen annak ez érhet valamit? (a dps egész jó)
-
Amur
addikt
Régebben olvastam hogy a monster health bar milyen felesleges funkció,csak átláthatatlanabb lesz tőle a képernyő ha sok monszta van,ezért nem is használtam.
Ma mégis rávettem magam,bekapcsoltam(V bill.-el lehet ki-be bármikor).Próbáljátok ki!
Két okból találtam hasznosnak:
1. elite csapatoknál nem csak akkor látom kiből "mennyi maradt" ha felé viszem az egeret(
(gyakran az a tizedmásodperc is számít),hanem állandóan mutatja,és itt nem a szám szerinti értékre gondolok hanem a piros csíkra amit rögtön a szörny felett látsz ha be van kapcsolva,így tudod kit érdemes támadni(logikus hogy nem annak esel neki akinek a legtöbb az életereje,hanem akinek a legkevesebb,elvégre ha leölöd akkor eggyel kevesebbtől kapod a sebzést,infernón ugye ez nagyon nem mindegy egy brutál elite pakknál)
2. dungeonokban,sötét helyeken nem támadnak rám váratlanul mert a piros csíkot kapásból látom ahogy felém suhan! -
Amur
addikt
Ezt mennyire árazhatom?
Sajna main statként vitality van rajta.lehet dex vagy str jobb lenne,de amúgy egész jó statokat dobott rá a random generátor -
Amur
addikt
Nem kell azért megijedni,én is keményebbnek vártam.
Más: Már értem mire mondta Mikromanus hogy az én cuccaimmal is lehet haladni de lassan!
Vettem nagyobb DPS-es fegyvert(majdnem duplája,és attack speed-es volt,úgy hozta a sors hogy az amulett is amire cseréltem adott attack speedet)
Hát nagyon durva amit frenzy alatt művel a barbi,tényleg lassú volt eddig.
Pillanatok alatt szétszed egy sárga elite-et is! Brutális!
Köszönöm a tanácsokat!
Tényleg haladtam úgy is csak elég sokat kellett elmozogni pl.egy fire chain-es,falazós stb.. elite elől,így könyebben szétszedem őket is(szó szerint!) -
Amur
addikt
válasz
Cyberbeni #36464 üzenetére
barbárnak keresek fegyvert,de ha a DPS-ben benne van akkor hasonlítható az alapján.
Azt nézem hogy nem érdemes sima kéket venni hogy növeljem a sebzést(most ugye 560as dps karddal rohangászok inferno-n),mert +strengh-el is ugyanolyan sebzésüt veszek.
100k-ért 900 környékén mozgó DPS-el van sima kék,meg sima kék 70-80 strengh-el is. -
Amur
addikt
mi ér többet 26% plusz sebzés vagy 7% attack speed(kb. 900as DPS fegyónál?)
-
Amur
addikt
Ezek a köcsög méreglótuszos fákra érdemes figyelni..
2x haltam úgy be hogy éppen egy elite csapatot gyilkolásztam,mikor megjelentek.
Nem figyeltem rájuk mert nem ellenfél,de ők sunyiban lepakolták a méreglótuszokat és mire észbekaptam tele volt alattam minden méreggel,ami fel sem tünt a plague tócsa miatt ami szintén zöld volt...áááá szijjelvágom a fákat ha meglátom őket rögtön!Stilfürészt ide!
Még a bútort is felvagdalom! -
Amur
addikt
Ez ér valamit hogy dex nincs rajta?
egykezeshez képest jó a sebzése(vagy csak én nem nagyon láttam egykezesben ilyet):Korábban írta valaki hogy jó lenne egy diablo3 tradehez hasonló topic ahol felbecsülnénk egymásnak a tárgyait, lett ilyen végül,vagy továbbra is itt kérdezzem ?
-
Amur
addikt
Nyomom az infernot ezerrel.
Mivel hamar összejött a nephalem valor 5 abba se hagyom,már reggel óta nyomom.
Volt néhány elite pack amire elsőre azt mondtam hogy upsz ez lehetetlen lesz lenyomni.
De visszamentem és elpusztultak.
Óriási türelemjátékkal a legdurvábbakat is ki lehet játszani.
Nincs drága szerkóm.
tudom inf.act1 még piskóta,de nagyon tartottam hogy a gondosan nevelt barbi babám kevés lesz.
WOTB-vel 19k damage van,anélkül 7k
38k életerő
Resistence-ek olyan 250-350között.(hell act4et még rezik nélkül nyomtam,csak felkészültem,és összeszedtem pár rezis cuccot)
Pajzsból 20% block sanszosat használok,100 feletti strengh-et ad,sajna kevés vitality-t(45)
viszont a közelharci sebződést csökkenti 4%-al.Remélem majd találok jobbat.
Egy jó kis dárdával aprítok. 566DPS,570LOH,112 vitality is van rajta.
Az általános skilleket nyomom: frenzy,ignore pain,warcry,revenge,WOTB
lehetőleg élettöltéses runákkal.(warcry-t +50% rezivel)
varázslócsaj segitő(most találtam neki egy kétkezes varázslóbotot 515DPS-el,meg felnyomtam az int-jét gyürűvel,amulettel ahogy tudtam,de így is csak 1100-at sebez.
monjuk jobb mint az a 260 amit hell-en tudott..
Hátha valakinek segítség volt ez a pár adat hogy kevesebb/több értékkel mire számíthat.
Inferno mesterektől szívesen elfogadok tanácsokat! -
Amur
addikt
Megéri 320k-ért cserélnem a fegyót? :
(tegnap este hell diablot leégettem porig,és infernora készülök.all res. cuccokat már vettem ócson,de kb. olyan 200-300 között lettek a rezijeim csak..pajzsot is pakoltam neki a másik fegyó helyett,19 blokk %-ost,viszont az alap zombikra 3 ütést sokallok ezért akarok fegyvert is cserélni) -
Amur
addikt
117 strenght
109 dex
+20 all res.
LOH +72
+91armor
meg a meele damage 19% reduction
Most néztem rá még nincs rajta licit,délelőtt raktam ki 15 euroért.Ja látom már! Most kerestem rá szükítés nélkül(én beírtam a strenght meg dex értékeket,és azzal dobott ki 1 találatot 50euroért),amin kisebb értékek vannak azok 20 oldalon vannak fenn,de feleenyi van mindenből a legtöbbön..akkor aluláraztam!
Akkor akinek kell az üsse le gyorsan! Legalább PH-s vigye ha már olcsón raktam fel!
-
Amur
addikt
A string of ears őv mennyire nagy szám?
most esett hell act3ban,többen emlegettétek itt.
Egyet találtam belőle RMAHban,az 50euróért volt feltéve,de mivel a Goldos AHban láttam 50ezer arany alatt is,én 15 euroért raktam fel.(szerintem még az is sok érte a statok alapján) -
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás #35130 üzenetére
ááá 100 arany hová gondolsz!
ilyen 5-10 arany per darab. -
Amur
addikt
válasz
mephi666 #35004 üzenetére
ne gyűjtse olyan célirányosan, mint a dh menyétei
Ezt hogy érted? A DHnak vannak aranyösszeszedős menyétei?
baszus ezt észre sem vettem!Látom már:
Ferret Companion
Summon ferrets instead of a raven. The ferrets collect gold for you and increase gold found on monsters by 10%.Ez nagyon jó! kipróbálom!
-
Amur
addikt
Ezt még nem olvastam hivatalos formában,csak emlegettétek már itt:
"When you swap gear, your Magic Find is disabled for 3 minutes."
Itt olvastam: [link]
a 4.pont első bekezdése!
Vagyis ha szerkót váltasz: 3 percre nullázodik a magic find értéked..
Aki még szórakozott utolsó ütéses szerkócserével,felejtse el(én amúgy is macerás hülyeségnek tartottam,inkább vadásztam olyan cuccokra amiben eleve magas értékben van,és más statjai is jók!) -
Amur
addikt
Csak csináltam egy googledocs-ot a farm statoknak.
Elég sokmindent írtam a táblázatba,egyenlőre saját karijaim által gyüjtött adatok!szerepel benne a farmolt hely neve-ráfordított idő,szerzett arany(képlet számolja a farmolás előtt és után kell beírni az aranyod mennyiségét).
karaktertípus,szint,nehézségi szint, karakter gold find,magic find értéke,területen talált
ládák,elite csoportok száma,patch verziója.
arany/perc (ezt képlet számolja),ez egy jó viszonyszám!
ez alapján az eddig felmért területek közül a halls of agony level 2 még a pónis pályát is veri!
Ha valaki elitekre vadászik akkor a desolate sand nagyon tele van! (9 elite csoportot találtam mire végigfarmoltam!)
beleírom hogy találkoztam-e goblinnal.azt is hogy melyik act(néha nekem sem ugrik be a terület nevéről hogy hol van pedig párszor már végignyomtam mindet)
egy fontos adat még: elhalálozások száma(ugye a javítási költség csökkenti a szerzett aranyat rendesen,ha oda kevés a kari akkor ez azt is megmutatja.)
utólag szurtam be egy talált poti oszlopot is.(sokszor vadásztam potikra mert drága megvenni)Mivel lövésem sincs hogy kell beállítani csak a publikálásra jöttem rá,nem tudom hogy szabadon szerkeszthető lett-e mindenkinek(ugy szántam) ha nem és tudtok segíteni hogy kell beállítani,dobjatok privit.
Akinek van türelme hogy ezeket az adatokat begyüjtse szívesen veszem a statisztikáit!
Akár beírja a táblába,akár elküldi privibe amit lekörmölt farmolás közben(és vonalakat szoktam húzni egy papírra minden elite csoport,láda,poti tuán,meg leírom a kezdő időpontot hogy tudjam mennyi a ráfordított idő). -
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás #34120 üzenetére
Ok,de én most barbival nyomom.
-
Amur
addikt
Igazából haladok így is(hell act2),de azért 1-2 elite csapat kinyir jónéhányszor.
Amit használok : ignore pain(élettöltős rúna),revenge(élettöltős rúna),war cry,wotb(+damage runa),frenzy(élettöltős rúna),leap(shockwave-es rúna)
statjaim:Tanácsok? Mit érdemes változtatni? Vagy jó ez így,úgy is lesz olyan elite csapat ami kinyír?
Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest