Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
proci985
MODERÁTOR
100k dps SS nélkül _nagyon_ drága. én most vagyok 78kn és 2playerrel még nagyon gyors A2. érzésre olyan 85-90knál nem kell több a3-a4re sem gyors haladáshoz.
fejlesztés: több movement speed jó dolog, de bukni fogsz valamit. innas pants nagyon jó, övvel kombinálva főleg, de dexvitallres pants+öv kombóhoz képest drága.
fegyverre kéne még egy socket, hogy igazán jó legyen. viszont hasonlóak sockettel 10m fölött vannak.
a kesztyűd relatíve olcsón tudod cserélni, 10crit 30chd 100dex körüliek még elviselhető áron vannak. a helm szintén relatíve olcsó, socket annyira nem kell, 150es dex és 6os crit már inkább. esetleg nat mask.
vállasból kb 5m a köv lépcső.
csizma... nat lenne az igazi a discipline bónusszal, de egy jóféle sage legacy is egész kellemes lehet.
bowon disciplinet ki lehet kerülni a nattal, 150 dex mehet rá.
alapvetően CHDd alacsony, resistből még egy olyan 50 jól jön A3-A4 runoknál, lifeből meg olyan 35k elég. 19es movement speed jobb lenne, 26 meg főleg.
ja igen, látom A2ben vagy progressbe, szerintem menj át A3ra, sokkal jobb a drop. DHdnak bírnia kéne minden probléma nélkül.
-
Dadan01
senior tag
Szerintem valamit elnéztél, mert ilyesmit nem csinál, lehet hogy lejárt a gyógyi adta buff?
A mantra működési mechanizmusa egyébként nem a te sebzésedet növeli, hanem a hatása alatt állók védekezését csökkenti, ezáltal kapnak +24% sebzést. Pontosan ezért bárki a csapatodból sebzi ezeket a lényeket, tőlük is emelt sebzést nyelnek be. -
DjDanee87
addikt
Szerintem csak mázli, nem hiszek ebben az állítólagos droprate bugban.
Én haverral letoltam 1 full clear Act2-t elejétől, utána Act3at szintén elejétől. Még kis MF is van a nyakláncomban (32%). De se neki se nekem nem esett legendary első nap, pedig eljutottam akkor paragon level5ig. Azóta lvl 10,5 de még mindig várom az elsőt.
1.0.3ban viszont velem is előfordult nem is egyszer, hogy 1 kör alatt (akkor nem is full act2, csak kb a felétől) esett 2 legendary is. Az, hogy többen írták itt is szerintem sokat nem jelent. Én sem írtam soha patch előtt ha esett, pedig volt jó pár. De minek ha 95%uk még a kék itemek szintjét sem ütötte meg. Most meg végre jobbak, és ha valakinek esik az beírja. Én így látom.
-
Drizzt
nagyúr
Figyelni kell alaposan, ennyi. Jó szűrőfeltételek kellenek. Ha visszaolvasol, ma is kerstem 4M aranyat, s csak annyit csináltam, hogy interneteztem, meg 10 percenként ugyanarra a szűrőfeltételre rányomtam egy frissítést. Ha volt valami, gyors buyout, s ment is vissza. Holnaptól vége a szabadságnak, úgyhogy ez már nem fog menni, lehet megint kénytelen leszek játszani is.
Azért azt nagyon kétlem, hogy ebből meg lehetne élni. Szerintem ha valaki nagyon erre figyel, s semmi mást nem csinál egész nap, tud mondjuk 10M aranyat szerezni. De azt meg bárhol adja is el, mérföldekre van a magyar minimálbértől is... Nem tudom elképzelni, hogy meg lehessen ebből élni.
Botokkal nem tudom mi a helyzet, de AH-ban nem hinném, hogy vannak botok. Erre a legerősebb tapasztalatom, hogy nekem is sikerült 1d12-vel venni dolgokat. Ha lett volna bot, tuti megelőz.
-
Cathfaern
nagyúr
"...vagy egyszerűen verték volna agyon azt, aki az első cuccot felrakta irreális áron meg a másodikat, aki követte a példáját, és a sok birkát aki elhitte, hogy tényleg annyit is ér...."
Közgazdasági alapok: kereslet-kínálatNagyon röviden, ha nem vennék meg ennyiért, akkor nem kerülne ennyibe. Azért ennyi, mert van aki úgy gondolja, hogy neki megér ennyi pénzt. Ha felraksz valamit tényleg irreális áron (amire senkinek nincs pénze, és/vagy senki sem gondolja úgy, hogy megér neki ennyit), akkor nem veszik meg, ilyen egyszerű.
Egyedül amivel lehetne ezen javítani, az valamiféle goldsink a rendszerbe, ami jelenleg a D3-ból totál hiányzik (felteszem eredetileg a craftolást szánták ennek, de ez nem igazán jött be)Az összegmaximalizálással pedig csak azt érnéd el, hogy még kevésbé lehet eladni bármit is Tegyük fel, hülye példa, de 1 milla gold a max. Innentől kezdve a tényleg 1 millát érő itemeket eladhatatlanok lesznek 1 milláért, mert miért vennél egy ~1000 dps-es fegyvert, amikor az 1300-at is ennyiért kapod meg. Szóval innentől kezdve a korábban 1 millás fegyver érne mondjuk 100k-t. Lényegében csak több cuccot adnál el vendornak, mint jelenleg...
-
mcsabee
senior tag
"a botterek meg megbaxhatjak magukat mert egy bizonyos osszegnel tobbet nincs ertelme tartani goldbol mert 0 erteke van"
Ennek így sok értelme nincs, mert mindenki rá lenne kényszerítve, hogy elköltse az aranyát, ha maximalizálva lenne.
A gold-euró összevonás sem jó. Mi van azokkal a játékosokkal, akik nem akarják goldért vagy euróért adni az adott tárgyat? Pl neked van egy cuccod, ami tudod, hogy ér 30 eurót, ezért nem akarod goldért adni, akkor ne a vevő dönthesse már el helyetted, hogy ő goldot vagy eurót ad érte
.
Pont jól van ez így, hogy a két AH egymástól teljesen független.
-
Ren Hoek
veterán
Ilyeneket jelenteni kéne, azonnal... legalább az acc-ját bukja el.
Mondjuk állítom, ha jelented, akkor se csinálnak vele semmit...Annyi de annyi ötletem lenne erre is... Pl 10 millió goldot kap az a játékos, aki reportol egy bottert, és be is jön. Egymást jelentgetnék fel, mert konkurenciát utálják. Jó lenne egy állás a Blizz adóhivatalnál -
SSJPeter
őstag
Nincs semmi ferdítés a részemről, valóban az volt az első levelem, de nem állító mondatban írtam, hogy tolvajbanda, hanem kérdezőben.
Vagyis ha nem akarnak azok lenni, adják vissza pénzt,azonnal mert semmi joguk nincs hozzá.Amúgy is az első volt a legindulatosabb levelem, utána visszavettem, mert azt gondoltam, majd megoldódik a probléma.
De egyébként ez a hangvétel semmennyire nem befolyásolta az ügymenetet, mert ahogy később írták is, (már ha nem hazudtak) ha akarnának se tudnának mit tenni ezzel kapcsolatban és nem is csináltak semmit sem, írták a sajnálkozó és kamu leveleket, függetlenül a leveleim hangvételétől vagy tartalmától.
Azért írtam indulatosan már az első levélben mert éreztem, hogy itt bizony gáz lesz...ha nem jött vissza egyből a pénz, már nem is fog és írhatok én bárkinek, bármit.
Igazam lett.
Aki pedig más pénzét jogtalanul magánál tartja, akár 1 percig is a jog szerint is tolvaj, jogi műszót használva, jogalap nélküli gazdagodás történt, az pedig lopásnak minősül!
Ne az én hangvéterlemről szóljon már a történet, hanem, hogy egy cég ellopott 12.95 eurót egy felhasználótól.
-
SSJPeter
őstag
Nem "hazugtolvajoztam" le őket.
Szó szerint azt írtam, hogy "(Önök) nem tolvajbanda ugye? Ha nem, akkor adják vissza a pénzem azonnal".
Ha visszautalták volna a pénzt az első levél után, mert mondjuk hiba volt a rendszerben, én kértem volna bocsánatot.
Nem adták vissza a pénzem, 3 hét eltelt...ezek után minek lehet nevezni őket, pláne, hogy más is írta itt, hogy vele is megtörtént?
Akkor miről beszélünk?
Hogyan lehet hívni egy ilyen céget?
Ha majd mástól is pénzt lopnak, majd ő is át fogja érezni ezt a helyzetet, nem kellemes.
Naná, hogy bukó voltam mert megloptak!
-
mikromanus
veterán
Én kifejezetten szerettem a falleneket. Olyan kis aranyosak. Amilyen gyakoriak persze, hoyg mindenütt ott vannak (amúgy "csak act 2 és 3 azt hiszem). Valamennyire igazad vamn így belegondolva.
A csontváz-zombi az az élőholt alapegység. A fallenek a démon alapegységek . EZek minden korábbi részben ugyanilyen gyakran szeerpeltek. A seregekben mindig is a közlegényekből van a legtöbb (ágyutöltelékekből)
A falmászó buzogányosak nem csak Act 3-on vannak? Miért baj, hogy sokszínűek acton belül? Attól még ugyanolyan egyszerű lecsapni őket?#39168) Thrawn: elit falleneket én se szeretem. Meg a shamanokat sem. Mindig elszaladnak én meg loholok utánuk a Yeti mód értékes másodperceiben
-
mikromanus
veterán
Háát. Nem tudom te milyen felbontáson és részletesség mellett nyomatod. Próbáltad már full grafikán és effektekkel?
Azért én 12 éves gyerköcnek nem biztos, hogy örömmel látnám a kezében az irányítást. Egy-egy tömegoszlató skill után a szétrepülő leszaggatott testrészek nem igazán jellemépítő tartalmak. Kb felvázolnád mik azok az Act 2-3-4-es szörnyek amiknek ott a megfelelője Act 1-en? Valahogy nem rémlik, hogy a zombik és csontvázak a meghatározóak. Igaz, hogy van 1-2 elvétve kisebb rezervátumokban (amíg ki nem irtod), de a többség nagyon nem hasonlít. A tucatmoboknál van pár hasonló, de a tájak/helyek jellegzetességét adó (teljes élővilág 80-90%-át kitevő) ellenfelek nem annyira egységesek. No, mesélj szépen! Rossz a szemem, mit nem vettem észre ami ilyen actok közt átívelő mindazonosugyanolyanszarátszínezett szereplők közül?(#39158) dobolan
Nekem Act 4 "fertőzése" olyan zerges beütésűnek tűnt. Már vártam a zerling rusht és Kerrigent, de csak Diablót kaptunk. -
persil
nagyúr
Amúgy nekem tetszik, a legkirályabbul pont az néz ki, ahogy a monk harcol, baromi jók az animok
-
Wolverine
félisten
Azért, mert még ha valóban van a Blizzard oldalán is probléma, az ilyen vizsgálat kiderítheti, miért van a usereknél gond...
Lehet, hogy valamilyen beállítás kérdése, ami 99 embernél tökéletes, egy helyen meg gubancot okoz.
De az esetek nagy százalékában nem a Blizzard a hibás az ilyen esetekben, hanem vagy a user, vagy az ISP-je. -
Healbacsi
őstag
A d3 egy kicsit mas felepitesu mint egy atlagos netes jatek. A gepeden csak egy megjelenites fut, illetve ha ranyomsz egy gombra, vagy megmondod merre menjen a karakter. De hiaba mondod meg merre menj, ha a server nem kap ebbol semmit, ekkor tortenik a jo oreg dejavu effekt, amikor visszadob fel kepernyot a mobok koze. Mindent a server szamol, a geped csak megjeleniti. Ezert marha fontos a jo minosegu net. Nem kell egetvero savszel, csak stabilitas.
Igen nem minden fail user error, de viszont a wownal is kiderult, hogy a hibak igen-igen nagy szazaleka fakad abbol, hogy az adott gep instabil (rossz hardver, memoria, rossz bios beallitasok, szar tobb eves agyoninstallalt oprendszer, stb). Vannak olyan hibak amelyek a jatekbol fakadnak, de ezek nehany patch utan mindig eltunnek (persze johetnek ujak).
A high-end gepen valo akadasrol inkabb nem mondok semmit, az adatlapomon lathatod, hogy mim van, egy deka akadast nem tapasztalok, a procim nincs tuningolva se, es megis max fps-el fut a jatek. Egyedul miutan elkezdodik a jatek es elnyomok nehany spellt (kb 4-8 sec) addig tolt ezerrel, de utana semmi. Ha akadna megis, akkor a routeren mindig latom, hogy vmi gubanc van.
A wifi nem nagyon baratja egy ideje a blizzard jatekoknak. Ne kerdezd miert, de pl wownal ha vki indit egy launchert, akkor vannak bizonyos esetek, amikor a modem totalisan bontja a netet. Na erre varjal gombot. Erre eddig meg senki se talalt magyarazatot, se user, se blizzard oldalrol. Persze ezen esetek elegge ritkak, de az ismerettsegi koromben is volt ra pelda.
Port forwardok rendben vanna? (kell nehany). Azok is eleg sokat tudnak segiteni a belso halo stabilitasan.
-
persil
nagyúr
"de ha mindenkinél olyan faszán megy a játék, és minden probléma csak user error, és blizzard persze semmiről sem tehet, akkor miért van kismillió hivatalos topic"
Én ezt percig sem állítom.
Pusztán csak az a fura, hogy a fórumon itt van X száz játékos, abból minden nap beírja 3, hogy ezt a szar játékot, ma már megint 15 perc alatt 69 dc-m volt, én meg közben végigjátszottam a sokadik hétvégémet is dc nélkül. Az összes "kényelmetlenség" amivel találkozni szoktam, az ilyen minimális késés, mikor 3 métert visszadob a játék. De ilyentől sem haltam meg még soha."Vagy ez ilyen vudu-error, hogy ez a kombó (digi net + tplink wifi router, otthoni hálózat) pont a diablora allergiás"
Ezt mondjuk el tudom képzelni, láttunk már rá ezer plusz 1 példát, hogy valami OTT nem megy a játék, ezer másik helyen meg tökéletes. Ez természetesen blizz oldali hiba értelemszerűen.
(nekem a max payne 3 nem akar menni az istennek se, pedig csak kipróbálni szerettem volna) -
Healbacsi
őstag
Kosd ra a gepet 2-3 napra kozvetlen a modemre. Ha ugyis levag, akkor szolgaltato vagy a geped nem jo (router kizarva). Bar en routerre gyanakszok, illetve kerdes, hogy ha torrentezel, akkor a savszel hany %-n megy a le/feltoltes. A wownak es a d3-nak folyamatos kapcsolat kell, de nem igenyel savszelt. amint vmi spike, szakadas keletkezik, akkor "akad be".
-
persil
nagyúr
Folyamatosan írjátok a dc-t, meg akad meg nem tudom, nálam az ég világon semmilyen probléma nincs.
Egy kezemen meg tudom számolni(a félig-meddig tervezett leállásokat nem számítva), hogy hányszor volt dc, vagy egyéb komolyabb probléma.
Ha nálam tökéletes, nálad meg nem, akkor nem a játék a ludas. A hiba nálad lesz, ha fejre állsz, akkor is, mert másnál gond nélkül megy.
Digim van, ha ez számít esetleg.#35828 Thrawn
A bossok(butcher, belial stb stb) is lilák és rájuk vonatkozik a valor. Bár nem növelik(ezt sem értem... ) de a dropjukat befolyásolja.
Ezek a lilák, akiket én mondok kivétel nélkül mindig néhány kéket dobnak és kész. -
Wolverine
félisten
Nekem is Digi van, és nem tapasztalok ilyesmit. Szerintem specifikusan nálad lehet a probléma; jobb esetben lakáson belül, rosszabb esetben a Digi saját routerével. Egy próbát megér, hogy felhívod őket/bemész hozzájuk és számon kéred, miért szakadozik... (más játékoknál is jársz így, vagy sima böngészés közben?)
-
DjDanee87
addikt
Pár 100k-t max szerintem. Én a kieső cuccokból geareltem, csak fegyvert vettem neki AHból. Followereknél fontos tudni, hogy 2,5x annyi-t kapnak az alap statokból ami az itemjeiken van, tehát érdemes intelligenciára gyúrni, meg kevéske vitality sem árt és akkor nem hal meg folyton
-
Cyberbeni
addikt
inkább lightning ball, nem? egyébként meg sima mobok ellen kb teljesen mindegy mit használsz, de elitek ellen a nether tentecle többszörös sebzése elég jó volt. főleg bossok ellen, mert őket mégtöbbször találta el. lightning ball meg csak akkor talál 2-nél többször, ha lövedéklasító aurás elitet lősz.
-
Cyberbeni
addikt
találtam egy zöld gitárt a rokkerpicsámnak ^^ -> [link]
pedig pont ma gondolkodtam el azon, hogy venni kéne valami jobbat 100k-ból (eddig ilyen 970dps fegyó volt rajta hasonló int-el, ami szintén talált volt), de így hamarabb jön össze majd a pénz az én új fegyveremre. (nagyjából ugyanilyen lesz, csak +100dps-el, a crit dmg-esek elég drágák, arra még gyűjteni kell)
nem tudja valaki mi az a defense szint, amivel act2-ben is kihagyhatóak a fehér mobok? (több elitehp és dmg mellett ez sokkal jobban lassítja a farmolást) -
persil
nagyúr
Tanítsd meg neki, jó, ha ér 4-5 ezret.
Nekem eddig ebből összesen 5 darab esett ki.
Craftolni meg simán lehet kurva jót, ugyanolyan jót, mint a 20millás plan-ből csak épp a 6 statos-nál sokkal jobb eséllyel jön ki 3-4 tuti stat, mint a 4 statos esetében.(ezért ér sokkal kevesebbet az utóbbi)
De a több jó stat esélyét leszámítva semmivel sem lesz rosszabb a 4 statos plan-ből craftolt tárgy. -
Ren Hoek
veterán
Akkor én is bemásolom amit priviben írtam
Volt szó wipe-ról is (mármint, hogy az kellene)... Az RMAH bevezetésével, nem lehet csak úgy wipe-olni a goldot... mert itt már valós pénzt törölne a blizz. Ha nem lenne RMAH, akkor lehetne olyan indokkal, hogy illegális a real money kereskedelem, szóval vessen magára mindenki. Sajnos ezt elb*szták a sok botterrel, (egy arc szerint, csak 10000 ember foglalkozik ilyennel, és fejenként 10-100-200 acc is lehetett)... Napi 1.5 milliárd aranyat simán meg tudtak termelni, személyenként. Blizz engedte, mivel így szerintem piszok sokat kerestek a + accokon amit befektettek a botolók.Azt meg a játékosok szívják meg, ha most szar az economy.
Drop rate emelés most volt, ezek után biztos, hogy nem lesz. Az arany leszívását itt egyértelműen a gold sinkekkel akarják megoldani (repair cost 6x buff pl)
Az euró/gold árfolyam fix se reális szerintem, mert félő, hogy a szunnyadó sok száz milliárd golddal pillanatok alatt elárasztanák a piacot (A goldfarm botok kiszórása egyáltalán nem jelenti a botgold kiszórását, ugyanis nem hülyék azok sem, átjátszották tárgyakba, és más accokba, szerintem úgy, hogy lehetetlen lekövetni = Pénzmosás) Ráadásul ki venne 10 euróért goldot, amikor 1.5 euróért kapsz 1 mil-t jelenleg ebayen... ? és még csak nem is illegális (max megtűrt), hiszen van neki trade feature a játékban.Szerintem egyszerűen megvárják, amíg sinkelődik a jelenlegi gold, a farmhely nerfek, a bot kiszórások, a repair cost emelés miatt nehezedő botolás után. Most már jóval nehezebb botolni is goldra. A jelenleg megemelt drop rate, előbb utóbb telíti a piacot és csökkennek az árak. Az AH flipes kereskedelem, pedig hatalmas gold sink ezen az infláción, 100 milás tárgyból 15 mila sink.
sokan meg pakolják fel RMAH-ba a tárgyakat 1.5-2 euróért, csak hogy vigyék, de nem látják, hogy (jelenleg) 6-7 euró alatt nem éri meg RMAH-ba tenni, az 1 eu-s fee miatt.Magától fog rendeződni a dolog,erre játszanak egyértelműen.... csak ki kell várni...
-
megint én
őstag
Itt már nem is tudom, én mint egyszerű halandó, aki heti 4 órát szán a játékra, hogyan vehet meg egy milliárd körüli itemet? Létezik valami goldfarmos bot? Vagy bármi? Mert ez nevetséges, felmegyek AHra, és már az amit az ajánlatokhoz rak, azok is ilyen 20milliótól kezdődnek. De több lilliárdos licites itemet is láttam már. Míg nekem a legtöbb pénz amikor volt az 500.000. Kicsit szégyenlem magam, soha semmilyen játékban nem csíteltem, de most gondolkodás nélkül betennék egy goldfarmos botot.
-
Ren Hoek
veterán
és (#34085) ProEvoFan:
Nem jól értelmeztétek amit írtam. VALAHOL reális, tehát bizony léteznek olyan itemek, ahol reális simán a 400 milliós ár! és MEGVESZIK! Fizetnek érte... Ha nem goldban, akkor euróban, ott az ebay-es példa, 700 eurós kard (ez már bid-elt érték, tehát annyit kiadott érte valaki) Oda is írtam, hogy nem a lim-lomokra gondolok... magyarul azokra a tárgyakra értettem, amik eszméletlenül ritkák, és perfektek. Ezek jóval többet érnek már mint 250 euró...
A száz milliós árazás pedig az infláció következménye, gondoljatok bele, jelenleg egy euróért 625000 aranyat lehet venni, míg nemrég csak 62500-at! Brutális infláció van...
Ezért is mondom, nem kell ezen csodálkozni, a gold egy virtuális pénzeszköz, el kell felejteni az ezzel való számolgatást. Ezt jelenleg lehetetlen kitermelni farmolással, a nerfek után meg főleg nem. Viszont vannak sokan akik az elején brutál megszedték magukat kereskedéssel, Royal Crypts farmolással... több száz millió goldjuk lehet, vagy most bevásárolnak euróért goldot, vagy botolnak... Simán lehetnek óriási vagyonok.
Egyszerűen el kell felejteni a gold farmot (Nem véletlenül adogatják el a GF gear-eket) át kell állni a cuccok farmolására, most javult droprate-el - és kivárni míg jön egy 6-7 euró felett érő item. + AH kereskedés. A goldban való számolgatás helyett pedig euróban gondolkozni, hiszen az fixen tartja magát. Euró valós pénz, gold pedig csúszkál, mint Narancslé Vörös Harry szerint. (
) Tök mindegy, hogy 4 millát ért eddig, most meg 40-et, értékben ugyan annyi.
A felöltözésre megoldás talán, hogy vagy muszáj eurót befektetni a játékba, vagy Battle.net-re termelni némi eurót okosan, és RMAH-ból felöltözni. Ez még mindig járhatóbb út, mint 1000 órát farmolni 20 milla aranyért, és aranyeret kapni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Igazad van.
Nem lehet "normálisan" felöltözni AHból 20-25 millió alatt (ebből a fegyver vagy 15 millió), és ez csak act2re elég.
Totál el van bas@va az AH árazása....egy átlagos játékosnak ez nagyon nem jó!
RMAH előtt a fegyverem 900k volt, ma már 5 millió felett kapható.Armorom 650K volt, ma már vagy 3-4 milliót ér...
Blizzardnak lépni kell valamit.No de mit?Hogyan tudna beleszólni a szabad piacba?(#34073) Ren Hoek
"De valahol reális a több 100 milliós ár is."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan....(#34086) radi8tor1
Ahhoz kicsit látványosabban kellett volna javítani....
Act2t infermon 2 részletbe vittem végig 5ös valor volt rajtam egész végig.Egy normális wandon kivűl nem esett semmi érdemleges. -
Wolverine
félisten
Goldot lehet majd vásárolni az RMAH-ban, de ha minden igaz, akkor még nem aktiválták ezt a lehetőséget.
szerk: egyébként én sem DC-ztem a játékból hosszú ideje. Talán még az első héten...
A szerverlag meg nem feltétlenül a szoftver hibája - lehet, hogy a szerverek ISP-je a ludas a dologban (volt már rá példa nem egyszer más online játékoknál is). -
killerjohn
addikt
ez a hozzáállás amit írsz (hogy ha piros akkor zúzzuk be) alapból helytelen, ugyanis simán lehet hogy buksz 1K dps-t, de kapsz egy rakat kiegészítő cuccot, ami nem csak int vagy vit, hanem critdmg, meg egy csomó más bónusz lehet, ami bőven jobbá teszi az adott, kisebb dps-ű fegyvert annál ami nálad van. nem minden a dps...
-
-conrad-
addikt
Nekem is van munkahelyem, feleségem, most is főzés közben írok meg ah-zok ha idelépek a géphez, egyszer kell 3 percet rászánni arra, hogy feltöltöd az adataidat az adatbázisba. Amennyiben nem vagy gépközelben akkor ugye diablozni sem tudsz, hogy rossz tárgyat vegyél így viszont nem tudom, hogyan vettél olyan tárgyat amit jobbnak találtál viszont rosszabb lett. Na mindegy nem is foglalkozok vele, nem muszáj hazsnálni, segítségképpen linkeltem akinek nem kell az így járt.
-
persil
nagyúr
Arra kell figyelni, hogy kétkezes fegyver esetén, ha összehasonlítasz, akkor mindkét kezedből kiveszi az aktuális fegyvert, tehát gondolom esetedben a tegezt is... ezért mutathatott kevesebb dps-t, amikor összehasonlítottad.
Ez nem bug, teljesen szándékos, a patch óta van így, mivel patch előtt, ha kétkezest hasonlítottál össze két egykezessel, akkor a bal kézben bent maradt a pajzs/tegez/másik fegyver és nem kaptál valós adatot.
Ki kell venni az off handből a cuccot, akkor össze tudod hasonlítani az új kétkezest, a mostani fegyvereddel, majd utólag - ha kell - visszateszed az off hand eszközt.
-
bajtokarpi
őstag
Szia!
Sajna egy csónakban evezünk. Nekem is nvidia kártyám van. Nekem viszonylag jó a net kapcsolatom, mégis folyamatos mikrolaggom van. Hétvégén direkt emiatt húztam újra a windows-t. Csak a legszükségesebbek kerültek fel a rendszerre (driverek, legszükségesebb programok, vírusirtó), direkt azért, hogy bármi nemű ütközést kizárjak. Felkerült a legfrissebb Nvidia driver is, de ugyan olyan kuka, mint az előzők. Semmit nem javult tőle a helyzet. Sokkal "keményebb" grafikájú játékok elfutnak a masinámon, de sajnos a Diablo 3-mal szenvedek én is. Jó lenne, ha lépne valamit ez ügyben a blizzard, de ahogy soraidból kiveszem, nem igazán érdekli őket. Kitartás
!!! Én továbbra is tolom, mert maga a játék baromira tetszik. HDD swap-ot sem igazán értem, mert nekem pl. anno mikor wow-oztam, soha nem jelentkezett. Én is próbáltam a játék grafikáján butítani, de semmit nem jelent. A hibajelenség akkor is megmaradt.
-
Lézerparaszt
őstag
Régebbi drivert, esetleg windows reinstallt próbáltál már ? Vírusirtó sem árt ha van, de abból is csak eredeti (NAV nekem bevált). Mikor még gyengébb gépem volt, a vírusirtó nagyon lehúzta a teljesítményt, sőt lagoltam is tőle nagyon. Ezt is megnézheted, hogy használ-e. A hdd swap-re pedig szerintem egyelőre csak egy megoldás van, az SSD. Bár lehet hogy már javították a peccsben, nemtom.
Mumee: Adhatnál nekem is egy pöppet, ha már ennyire jól jön neked a zsé
-
Rankerz
senior tag
Mindenki érez így néha, nyugalom csigavér.
Tarts szünetet vagy hagyd a játékot ha ennyire idegbeteggé tesz. Amúgy meg miért akarja mindenki pénzzé tenni a cuccait mielőtt lelép? Inkább maradtok és gyötritek magatokat annyira idegesít a game mégis játszotok pár forintért?
nem értem -
D4v3
őstag
Nem mennék végig, de 1H 800dps alatt, és 2h 1000dps alatt kb semmit nem fog érni. 1H esetleg jó sok life on hittel még talán elmegy 600-800-as dpsel. Euróban egyre kevesebb cucc megy el sajna, amióta esik már act1-ben is 63-as item. Ha egy cuccon csak két jó stat van, pl dex meg vita, a többi meg csak mellékes stat, és nem ilyen 200+ van rajta, akkor jó eséllyel lesz bent egy annál jobb kék cucc.
-
kovsol
titán
Én ma találtam egy 5 statos nadrág receptet, rá is van írva a receptre mennyi ad, be is tanultam, első két craftoltásra all res és vitality is volt rajta az 5 stat között
iLevel 62 -t tudok craftolni belőle, jöhet ki elég értelmes is, bár nekem nem szokott szerencsém lenni az ilyennel általában.
-
Zan
aktív tag
Én úgy vettem észre,hogy egy minimállal,de jobb cuccokat készítem talált/vett planből,mint az alapokból.
Amúgy,ha már plan: ma esett act 3 katapultjainal egy Exalted Grand Flesh Reaper plan. Nem volt tul sok értéke az AH-an,szóval megtanittattam a kovival
! Ha kell valaki ek WD bicska,nyugodtan megkereshet,csinálok neik külön!
-
Cyberbeni
addikt
az elég, főleg ha socketes, mert akkor +crit dmg-et tudsz még belerakni.
attack speed, crit chance, crit damage meg nem árt minél több cuccon. (crit chance azért kell, mert ha sharpshooter resetelődik, akkor ne essen le annyira a dps-ed.)nem kell infernó a valorhoz, csak lvl60
@persil: végeztem egy kis számolást:
45k hp
6000 vs 7000 armor
550 vs 620 resist
mlvl 63
a jobb oldali ugye nyilván a pajzsos egy olcsó pajzzsal, és így van 13%-al több effektív élete (ami jobb, mint a 15% dodge, mert az random, ez meg fix) -
X Factor
addikt
dmg kevés, resist gondolom 0, és dh-t ha már eltalálják akkor rég baj van.
kell 200-300 res, 30k hp, és akkor solo ban 1 ütés helyett bírsz 2őt (ez elég is)
Innentől csak dmg, kerülgetni, és smoke screen. preparation, majd megint smoke screen, meg csapdák vagy lasítod őket vagy spike trappel szétbombázod őket, de a legjobb ha van egy monk vagy barbár ismerősöd, ők elöl kalimpálnak, te meg osztod a népet.
-
BotaN
senior tag
Laptop-on a QuiteHDD nevu program teljes megoldast jelent, nem tudom asztalin vinyn segit-e a dolog, nem is nagyon ertem a mukodeset, de elvileg valamit a fej parkoltatasan allit a program. Ha ugy inditom el a jatekot hogy nem kapcsoltam ki quiteHDD-ben a HDD AMP-et, akkor akad mint az allat. Ahogy letiltom az AMP-t maris barmilyen akadas nelkul megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest