- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
catroot #43053 üzenetére
Én ma reggel is be tudtam lépni, csak annyi volt a gáz néha, h mindig a régi jelszavam írom be elsőre, és azért dob ki.
Öhm, elvileg ilyen üzenet elküldős a dolog. Annó majdnem küldtem üzenetet, amikor auth-os gondom volt, de aztán az ugye megoldódott.
Nah látom sikerült! Faca!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
stifi
senior tag
válasz
catroot #18393 üzenetére
ha azt vesszük alapul hogy a battle net már évek óta a world of warcraft alapja, és a diablo is ennek a rendszernek a része, akkor az elmúlt 7 évben előfordult 2-3 napos leállás is..
magyarul nem lehetséges megmondani, mikor hozzák rendbe. lehet 5 perc, lehet több óra / nap is...
-
Gyuri27
félisten
válasz
catroot #17464 üzenetére
Háttérbe? Hát ez azért lol.
Tessék support skilleket használni.
Graps of the dead ezzel megkönnyited a tankok életét elöl, poison dart (+numbing dart, + bad medicine), acid cloud (+bad medicine), big bad voodoo.
A Method team nem véletlenül használ wd, wizard, monk, barbi csapatot. -
makabanan
csendes tag
-
-
-
akela91
addikt
válasz
catroot #10283 üzenetére
Elolvasta a rendelési szabályzatot, aki itt rendelt(progame)?
A vásárló tudomásul veszi, hogy az általa kiválasztott termék megrendelésével a megrendelt árut köteles átvenni. Amennyiben az árut nem veszi át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felel mulasztásáért.
Nem minősül mulasztásnak, ha a rendelés futárszolgálatnak történő továbbításáig eláll a vásárlástól. A vásárlástól történő elállást a rendelés időpontjától függően, a következő határidőig jelezheti e-mailen vagy telefonon:
1. a hétfőtől csütörtökig 15 óra előtt leadott rendelést, a rendelés napján 15 óráig,
2. hétfőtől csütörtökig a 15 óra után leadott megrendeléseket, a következő nap 15 óráig
3. pénteken 15 óra előtt leadott rendeléseket aznap 15 óráig
4. a pénteken 15 óra után, vagy hétvégén megrendelt termékeket hétfőn 15 óráig tudja törölni.Én még most lemondanám szerintem, ha lehet...:S Plusz itt futárköltség is van, tehát dárágabban jössz ki mint konzolok szervizénél.
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest