- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
válasz
wikings2 #11376 üzenetére
Nekem az adataimnál lévő configon 1680x1050ben a csontis teremben volt pár szép lassulásom, illetve a vsync (?) nem engedte 30 Fps fölé a játékot nálam. Félek, hogy a későbbiekben a nagyobb tömegeknél csak rosszabb lesz.
Bár nem tudom, hogy pontosan miért. Lehet, hogy már régi a rendszer - a win 7 megjelenése óta ezt a rendszert használom és már eléggé ráhízott a rendszervinyóra -. Driverek frissek, tuningolni nem akarom a gépet, így keresem a VGA utódját szépen lassan.
-
Realradical
őstag
válasz
wikings2 #11117 üzenetére
Nem tehetsz róla. Ez a rákemberek terve.
-
MegalodonS
őstag
válasz
wikings2 #7786 üzenetére
45 dps es azt lvl hanyon szerezted 13-on?? Nekem is 44dps,de az nem az SK-hoz valo mar.Az SK kuzdelem kb lvl 8-9-re keszult,ott kihivas,kesobb mar nem.Ma az RMAH-ban kaphato fegyo,20dps persze a DH-rol beszelunk a video 30+ fegyot mutat,szerintem ha ma,kivasarolod a legjobb dolgokat jo ha 150-ig eljutsz ez csak az en velemnyem.A javitassal nehezedett a jatek azert!
-
persil
nagyúr
válasz
wikings2 #7450 üzenetére
"Szinte alig van mmo ami az "élvezetről" szólna. Mindegyikben csak farmolsz mint a hülye idióta célokért."
Ez nettó hülyeség. Játékostól függ, nem játéktól. Ezer + 1 mmorpg-vel játszottam már és egyikben sem "kötelességből" meg farmolás miatt, hanem mert tetszett. Játszottam, amíg bejött és szórakozásnak tekintettem, aztán abbahagytam, mikor már nem nyújtott olyan élvezetet.
A diablora meg már csak gondolni is bűn ilyen szinten, szerintem az egész ah túl van lihegve. Számomra ugyanolyan lesz, mint a 2, amikor majd megunom a single playert, akkor jöhet a bnet ismerősökkel, az ah meg max, mint kipróbálandó feature, esetenként 1-2 ezres begyűjtésére.
-
Jazz
veterán
válasz
wikings2 #7445 üzenetére
A "rákapcsoláshoz" amit írsz az kell, hogy mellőzz mindenféle élvezeti játékmódot. Ebben az esetben felejtős a kezdeti "solo kényelmesen végig viszem, minden kő alá benézek, elolvasok..." játékstílus. Pont ezt ecseteltem pár hsz.-el korábban, hogy annyira izzik a légkör, már most, hogy félő hogy mi avanzsálunk át koreaiakká.
Nem tudom hogy lehet majd összekötni a kellemest a hasznossal és megmaradni az arany középúton, vibráló levegő közepette.
-
Ghoosty
őstag
válasz
wikings2 #7160 üzenetére
Hát én nem neveztem el, csak boldog voltam, hogy sikerül valahogy azokat is megölnöm.
D2 era-ban a falunkban nem volt internet, így csak a single élmény maradt, ráadásul utána se tudtam nézni alternatív megoldásnak. Örültem, hogy ezt kitaláltam. (ami mint kiderült bug volt)
Ahogy elnéztem a rúnákat, itt is lesz bonyolultság. Van egy két spell, amit másikkal együtt érdemes használni, mert ideiglenes debuffot csinál, nem csak mana van, hanem bonyolultabb az erőforrás management. Egyelőre nem félek, hogy túl monoton lesz, vagy egyszerű. Wizardnál néha még arra is érdemes figyelni, hogy x spellel végezd ki a szörnyet, mert akkor fel is robban. Lehetőleg sok másik között. (bocs, nincs bétám, így még nem tudtam a spellek nevét megtanulni)
-
execute93
őstag
válasz
wikings2 #7153 üzenetére
Sajnos igen... Mivel PC-s vagyok én inkább az ideit kihagyom
Viszont a játékról kezdek sokat olvasgatni, nagyon jól összerakott a cucc!
A skillek között gombokkal lehet váltani? Demon Hunternél az íjról a gombokkal lehet váltani pl. arról a géppisztoly félére? Elég kusza megfogalmazás.. -
Cicero
őstag
válasz
wikings2 #6914 üzenetére
pontosan ezekből a tapasztalatokból tanulva kellene úgy implementálni pl a CE addonokat, hogy ne lehessen belőle scam.
és az is zavar, hogy ezek szerint mégsem lesz teljesen exkluzív a CE pack.úgy kéne ezt megcsinálni, hogy ha ledobod magadról a smoke/cloud dye-os cuccokat a földre, azonnal elvesztik a színüket.
-
-
Hanok
senior tag
válasz
wikings2 #6590 üzenetére
+1
Ma volt időm egy kis játékra is, csak nekem tűnt fel hogy skill-ek használata közben van hogy nem is reagál a játék? Gondolok itt arra hogy ha két skill-t felváltva használ az ember...Jobb és bal klikk skilleknél van amikor nem regál...Természetesen nem cd miatt, csak úgy nem veszi be...
-
Ptech
addikt
válasz
wikings2 #6520 üzenetére
Ilyen nem lesz, mert a karakternevek nem lesznek egyedüliek, hanem hasonlóan mint a SC2-ben, tartozik majd hozzájuk egy azonosító szám is.
Így csak a karakternév miatt nem fog megvenni senki semmit. Plusz, mivel az egész AH anonim és karaktert csak azon keresztül fogsz tudni eladni, valószínűleg nem látod, hogy mi a neve az eladásra kívánt karakternek.
Amikor megveszed azért biztos el is nevezheted majd mondjuk. -
-conrad-
addikt
válasz
wikings2 #6447 üzenetére
Hát ezzel lehetne kitolni az élettartamát a játéknak, ezen a blizz is elgondolkodott már szerintem. Nyilván nem hivatalos infó egyáltalán amit linkeltem, de azért bizakodásra ad okot.
Egyetlenegy negatívumot tudok felhozni, hogy emiatt félek rengeteg nerf/buff/változtatás lesz a karaktereknél, kb. mint a wowoban. (pl. nagyon fun lesz a barbár single-ben meg coop-ban de túl erős pvp-ben azt akkor nerfelik és mindenki csalódik aki pve-zik vele) -
Scholes9
nagyúr
válasz
wikings2 #6284 üzenetére
Nem magával a classokkal van gondom, mert nagyon tetszik mind, hanem a játékstílussal
WD-t próbáltam 2 napja és ugye ott úgy megy, h nyomva tartot a shiftet és úgy klikkelsz oda, ahova a skill akarod elsütni, nos barbárral mégy és zúzol
Remélem átjött, mit akartam írni
Gyuri27. igen így van, de vmiért itt pont a "meele" classok jönnek be és nem a "ranged", ennek totál ellent mond az, h WoWban 3,5 évig "egyetlen" karakterrel játszottam, egy warlockkal, ami szerintem több skillt igényelt, mint mondjuk egy rugó vagy warrior
Lényeg, h még igazából mindig nem döntöttem el, h mivel fogok kezdeni, de most a monk vagy a barbár a befutó
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
wikings2 #5178 üzenetére
Pedig meg nekem is felcsillant a szemem, ahogy a tobbiek felhoztak ezt a lehetoseget.
De talan jobb, hogy nem probalom ki megjelenes elott... Engem mar a videok megfogtak es megannyi Diablo 2-ben eltoltott ora es tobb szaz MB-nyi mentes utan talan nem is volt kerdes, hogy elorendelem-e a kovetkezo epizodot.
-
Cadal
őstag
válasz
wikings2 #5171 üzenetére
Craftoltass a kováccsal erősebb számszeríjat, meg hozzá valami jófajta tegezt. Nekem nagyon megdobta a DPS-em (47,6-ra) mikor lecseréltem a két egykezes hand crossbow-ot egyre és tegezt tettem a másik kezébe. Strafe-vel csak úgy potyognak a szörnyek.
Nagyon jó cuccokat csinál a kovács.
-
Bazzzs
senior tag
-
Cicero
őstag
válasz
wikings2 #4777 üzenetére
igen,igen...
a nehézség növekedésével pedig csak a térkép mérete nőtt, generálási szempontból nem változott rajta semmi, attól mephisto még a durance lvl3-on maradt. persze ez mind retrospektíva, ennek ellenére nem látom máshogy megvalósíthatónak-, logikusnak a dolgot.béta gameplayek alapján leoric pl egy egész jó mf hely - igaz, mást még nem láttunk.. : -)
anno d2-ben ti hol mfeltetek? én mindig mephire esküdtem - ráadásul több soj-t dobott mint andy -. egyszer találtam baalrunon egy bert, egy sima soul dobta. meg is volt a cseten a flood
-
Jazz
veterán
válasz
wikings2 #4748 üzenetére
"Nálam szerves része a pvp is a játéknak, csak sajnos így megint a pénzről fog szólni a dolog."
Hát, ha fair-play pvp-t akarsz, akkor ott a CS.D2 sem volt fair, nyomhatod te akárhogyan ha jön a 300k fg-s druida a szuper rare 20k fg-s etheral cuccokkal....egy olyan játékban ahol eltérő felszereléssel lehet egymásnak feszülni nem várható el a fair-play pvp. (szerencsére engem a pvp sosem érdekelt. kockákkal úgy se fogom tudni felvenni a versenyt, de nem is szeretném. és mi van ha nyerek? kit érdekel? kapok egy fület? és megvertem egy vadidegen koreait? hurrrá. kit érdekel.
ha haver ellen nyomod annak legalább már van értelme, az már poén. amúgy meg ha pvp-zni akarok lemegyek edzésre.
) De ha nem lenne se D2jsp, se AH, akkor havertól veszel egy valamit egy kocka sörért és már előnyben vagy. De ha még ez se lenne, akkor se tudnád felvenni a versenyt a napi x órát kockuló kisgyerekkel aki sokkal jobb cuccokban grasszál....akármit is csinálsz, egyszerűen kikerülhetetlen az amit te (és hát mi sem) szeretne.
Ennek a játéknak a Pvm-ről kell inkább szólnia, a co-op-ról, a tárgyvadászatról....és még lehetne ragozni estig. -
warcat
veterán
válasz
wikings2 #4748 üzenetére
A D3 kifejezetten PVE lesz(végre).
A versenyszerü diablo 3 pvp nincs támogatva,azaz nem fognak miatta nerfelgetni buffolgatni.Az arénás Pvpben meg ratingek vannak , ha nyersz feljebb kerülsz és hasonló ratingesekkel harcolsz.Ha blood Steve bevásárol,akkor a hiperszuper gearjével a földbedöngöl kétszer míg átgyalogol a te ratingsávodon,aztán feljebb kerül,ahol előbb-utóbb belefut a tehetséges játékosokba, és úgy elkenik a száját,hogy szalad vissza anyucihoz.
Ha meg ügyes is a pénzért szerzett gear mellé,úgyis magas ratingen kötne ki te meg ugyanúgy kikapnál.
Mindennapi játékban meg abszolút nem érint ki mit vesz mennyiért (hacsak nem épp te kötsz egy jó zsíros üzletet) mert játszhatsz magadban,vagy csak haverokkal is, ha meg public játékba lépsz be,az csak jó neked ha jól fel van szerelve mindenki, hamarabb halnak a szörnyek...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest