- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
mammutka
tag
Megkérdezhetem a Tisztelt Doktor Urat, hogy meddig tetszett jutni ezekkel az irigylésre méltó számokkal? Érdekelne az is, hogy hány órát toltál már bele a wd-ba és persze a buildre is kíváncsi lennék.
Gorneck23, Neked is megköszönném a hasonló infókat. Nem sokan játszanak dokival.
-
Gorneck
legenda
Kesztyűre...mert amit kolléga javaslot movespeedre, az aszhem kesztyű talán...
A bracer csak azé került szóba (még két másikkal), mert az még nálam csereérett...
Hmm...megnézem akkor este vagy vmikor milyen cuccaid vannak...kíváncsi vagyok.
(#34847) Ptech:
Crit dmg-s cuccom elég kevés van, mikor cseréltem amut azon volt AS is...így nem látszott váltáskor, hogy ki mit ad.
-
Gorneck
legenda
Legalább megsasolom, hogy mi dob ennyit a dpsen...gondolom kurva sok az int az én ~1500amhoz képest. Crit dmg aszhem nem szól bele csak a chance a dpsbe...
Az a 800 kemény...szal látni akarom mi van rajtad...
Mondjuk egy sipka és vért kombó csere tervbe van véve, ahogy a bracers vagy mi is...
9-10 elég sok...gondolom annyiról van szó.
ACT2ben közlekedsz már?
-
Gorneck
legenda
Biztos nem...
De rémlik vmi fogpiszkáló...de oda még a bidet se tudtam volna reggel kivetni...
Egyszer tolnék veled is egy kis farmot...
Kíváncsi lennék hogy megy így a szekér...
40k nagyon nem rossz, de látom az vit/allres rovására ment. Nem kevés az a HP?
AS-re nem toltál semmit igaz?
-
Gorneck
legenda
Ezért hagytam is a fenébe...
Amuba nekem 64% volt, másik 64% a fegyó, de a többi nálam as vagy crit chance...amin nem nagyon akarok változtatni (mondjuk 2-3-4 millióval lehetne...
). Szal most csak 64% emelésem, én egy socketes alapból emelős fegyóban látom a megoldást...némi int+vita+mana kiséretében...
900-1000 dps esetén ez egy kisebb vagyon...
Eléggé, főleg, hogy folyamat ugrálnak a sárga számok 30% felett.
-
Gorneck
legenda
Soloba valszeg én is használnám, de macik miatt kell...ha a tank fel tudja tartani az eliteket, akkor jól jön a maci ár...
A lassítással 1 baj van...a legtöbb elit leszarja...legalábbis amikkel elég gyakran összefutok nem hat, simn átgázolnak rajta.DH eleve fel tudja tornászni a sebzését (akikkel eddig játszottam ott felesleges volt)...viszont a tiedre is szükség van...ahhoz meg maci+bbv alap...
"225% crit dmg" Ezt hogy sikerült?
Az a baj, hogy 40-50k-hoz nagyon sok pénz kell (soul ingyen megoldja)...új fegyver, még több inttel megáldott cuccok...egyelőre elérhetetnek látom...
-
Huma
addikt
Szerintem megéri kipróbálni. Act 2-n teljesen jól ellennél vele.
(#31698) Pocok9b:
Tényleg. Most megnéztem. csak 58+k HP-m van. Akkor van 65k ha pajzs van nálam."És a lándzsák nélkül is idiótán nézel ki."
Véletlenül nem D1Rect másodregje vagy?
szerk: Folytathatjuk majd délután valamikor. Most hamarosan el kell mennem, de utána nem lesz akadálya.
(#31704) Pocok9b:
És még élőben nem is láttál.
-
kexksz
addikt
Ok, köszi - akkor bízom benne, hogy nem küldik. Már korábban lemondtam, azt írták törölték a rendelést, erre megkaptam az e-mailt tegnap, hogy ma hozza a futár. Kicsit ideges lettem.
Amúgy tegnap este 3 óra alatt kivitte egy kóreai a játékot (Normal), amit ma délelőtt megdöntöttek egy 2 órás végigjátszással. (Bár lehet azóta még kevesebb idő alatt kitolta valaki.)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest