- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
mcwolf79 #39555 üzenetére
A life on hit azt mondja meg, hogy mennyit gyógyulsz találatonként. Tehát pl. 10 life on hit esetén minden egyes alkalommal, amikor eltalálsz egy ellenfelet, akkor 10 életerőt visszakapsz.
A damage convert to life viszont nem fix érték, hanem az aktuális sebzéstől függ, amit az ellenfélre mérsz. Mondjuk 10% esetén egy 100-as ütés 10 életerőt ad vissza, de egy 110-es már 11-et stb.
Ezek az alapok. Viszont mind a két esetben vannak egyéb tényezők is. A life on hit számításnál egyes képességek esetén a kiírt érték le lesz osztva, például azért, hogy ha egy skill mondjuk 60%-ot sebez, de ezt 3 ellenfélre egyenként, akkor ne 3-szoros legyen a gyógyulás, hanem kisebb. Varázslók esetén erre készült is már lista, a többi kaszt esetében nem ismerem a részleteket.
A damage convert to life pedig csak normál fokozaton működik pontosan úgy, ahogyan leírtam. Nightmare fokozaton már 25%-kal kevesebbet gyógyulsz, hellen 50%-kal gyengítették ezt meg, infernon pedig 80% a nerf mértéke (tehát mindössze a kiírt érték 20%-át kapod meg).
-
-conrad-
addikt
-
mikromanus
veterán
válasz
mcwolf79 #38989 üzenetére
Ne érezz benne sértő élt, de ebben az armor érték és a pajzstípus az ami jó, a többi kb csak a helyet foglalja. Se magas statok (a dex nem kiemelkedő és a dex használók jellemzően nem pajzsos off-handdel nyomulnak), se all resist, se critical chance. Ja, és a block a legszarabb ami lehet pajzson. Sokat nem ér. Pár tízezer (vagy 100k?) goldot lehet, de annyiért se feltétlen viszik el mert így ez tömegtermék...
edit: hm. lehet túlfinomítottam a "sz@rt se ér" tömör megfogalmazást?
-
mcwolf79
veterán
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
mcwolf79 #32579 üzenetére
Én szintúgy dokival vonulok. Jelenleg 1700 int, 1100 vita, 13k dps és elég magas hp szívás. A passzív skilljeim ugyanezek, de van 22 plusz sugaram gold/hp felvételre.
Hell easy ride még soloban is, inferno act1 már kikészít a SK előtt.
Neked nem jósolok sok jót ezzel a builddel és ilyen cuccokkal. Ha van lehetőséged, játsszál public multiban hell act 3-4 részeken amennyit csak tudsz, hogy legyen pénzed. -
Djuree
félisten
-
-
kornel76
aktív tag
válasz
mcwolf79 #22409 üzenetére
Ezek a levelek kiba...nagy átverések. Ha az általuk megadott linkről módosítod a jelszót akkor meg is adtad nekik a lehetőséget a lopásra. Az h úgy néz ki egy oldal mint a batte-net nem azt jelenti , h ott is vagy hanem csak annyit h lemásolták az oldalt. Ha ilyen levelet kapsz akkor a saját magad megnyugtatására változtass jelszót , de semmiképp az emilben kapott linkről.
Engem feszt a runscape accom miatt zaklatnak, pedig soha sem regeltem ott. Jah meg a WOW miatt de azzal sem játszottam soha.
-
Wolverine
félisten
válasz
mcwolf79 #22409 üzenetére
A jelek szerint valaki hozzáfért a Battle.net-jelszavadhoz (vagy ha máshol is használod ugyanazt, akkor valahol kiolvasták) és megpróbálta felhasználni a saját céljaira, ami jellemzően a WoW gold árusítást jelenti a játékon belül. Ez arra utal, hogy valamilyen keylogger vagy egyéb malware van egy olyan gépen, amit használsz.
Vagy benyaltál egy phishing spamet és épp most adtad meg az adataidat olyanoknak, akik Battle.net-accountok ellopásában utaznak...
-
schwartz
addikt
válasz
mcwolf79 #18630 üzenetére
Na majd figyelj elvezeti faktort mikor 3-4 level up-ot hentelsz dogunalmasan csak azert, hogy egy ujabb rune-t unlockolj mert az aktualis builded mar nem jo, mikozben csukott szemmel kinyirod a fo bossokat de ettol fuggetlenul egy kisebb csapat senki champion-al pl semmit sem kezdhetsz ha immune to physical + giga HP bonusz van rajta... Kerdem en a Blizzardot mondjon mar egy nightmare viable buildet a DH-re mert en egy szerencsetlen huje noob vagyok aki 98ota jatszom az elozoekkel de ez a D3 annyira de annyira innovativ es elvezetes, hogy lassan el fogom egetni a Collector's Ediotiont a hamut pedig visszakuldom, hogy kenjek a hajukra...
-
-
mikromanus
veterán
válasz
mcwolf79 #17114 üzenetére
Esetleg a portokat lehet hasznos engedélyezni. Letöltésnél nálam sárgított a downloader, hogy tűzfalgond lehet aztán szó nélkül leszedte, de addig beállítottam a portokat. Mondjuk ez hasznos nálunk, mert ketten lógunk a neten és némi router hangolás egyik előző blizz játéknál segített (gondolom itt se árt)
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest