Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
szallasi007 #49637 üzenetére
Weapon throw tulajdonság miatt ment el annyiért, az nagyon értékessé teszi.
F-ECT$: egyetértek, de a wiz class nehezebb és taktikásabb, a barb meg op(-nak tűnik), talán Jay Wilsonnak is barbja van, nem tudni. Sokkal fifikásabb is jó wizt összehozni sztem.
De ha sikerül akkor az bizony ott van a szeren mire barb odaér az ellenfélhez wiz lepucolta a képernyőt.
vhunor: linkeld légyszi a wizedet plz, mert azért ha ilyen 40k körüli dps-ed van akkor valóban nem túl nagy élmény az archonozás...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hát ez nekem legalább set párban (ha meglenne a +1 set item) úgy érne valamit.
-
mpierre
veterán
válasz
A vita hiányát leszámítva egy tökéletes példány barbinak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
szallasi007 #49628 üzenetére
muti a statjait
-
SzlobiG
félisten
válasz
szallasi007 #49628 üzenetére
Az igen, grat.
Na erről beszéltem, hogy fullos gearba simán farmolnám a cuccokat.
-
thomeef
őstag
válasz
szallasi007 #48111 üzenetére
Azért mert más nem linkel ki mident, ami kicsit jobb cucc mint ami az átlag drop, attól még nem ő az egyetlen akinek esnek jó cuccok nyugi
Ugyanakkora esélyed van neked is a jó dropra, csak idő kérdése
(#48103) Neró Fél óráig bírtam tegnap este őket, sokat ne várjatok...alpári, igénytelen stream
-
danilla
őstag
válasz
szallasi007 #44498 üzenetére
Az talán annyira nem nagy szám, legalábbis annyira nem mint a chd
persil: jogos
(kicsit megkavarodtam a saját karakterenél, és elnéztem az as-t chc-nek
)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
szallasi007 #44463 üzenetére
[link] Európa legjobbja.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
szallasi007 #44414 üzenetére
Nem olyan rossz ez a Monk.Szólóban act3ra több élet, all res és több alap dmg kell.
Nézegettem a "pro" Monkok profiljait.Hatalmas nagy alap dmgvel vannak megáldva (50k+), de csak 25-30k az életük és ultrafos az armorjukHogy ezzel mire mennek act3-4en azt nem tudom...szerintem semmire.
(#44445) sunnymarcell
Nem mondod...
30k élet act3ra akkor is nagyon kevés.Főleg ha kevés az armor.Dodge megdobja a védelmedet, de az ellen előtt egyszerűen nem tudsz megállni ilyen kaki védelemmel és az a sok dmg nem elég h legyűrt az eliteket a megfelelő időn belül, amit enged ez a kevés élet/védelem.
Ac2re nagyon durva, de az fölött nem. -
Neró
őstag
válasz
szallasi007 #44417 üzenetére
Enchantress bónusz még megdobja egy kicsit. Igazából nekem a life on hit segített. Mikor kezdtem a játékot akkor csak a dps -re mentem - dexre. Aztán elérkeztem Act 2 re - ott nem tudtam tovább menni, 50 óra alatt eljutottam oda. Aztán további 100 órát töltöttem el míg átszabtam life on hitre.
Előnye hogy elég nehezen tudnak leütni, a (1800 loh) - hátrány hogy kevés a dps. Az Armort még lehetne feljebb tornászni - viszont a 900 dps + 600 loh vagy ilyen féle fegyverek ára meg az egekben van. Így marad a loh, low dps.
-
Neró
őstag
válasz
szallasi007 #44414 üzenetére
A resisted lesz kevés (szerintem). Mennyi összesen mert csak az arcane resisteket látni?
Nekem 700 körül van.+ még megpróbálhatod azt is, hogy leteszed a pajzsot és beújítasz egy másik fegyót. Látom, hogy life on hit is van - na mondjuk még egy ugyan ilyet. Nekem ez segített. Atc 2 -ig én is pajzzsal mentem.
Monkom. magamról tudom, hogy több armor és dps kellene, a többi ok.
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #42936 üzenetére
Nem ahhoz kell ő, hanem ahhoz, hogy érthetően leírja, mi is lesz a buff megoldása
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #42942 üzenetére
"gondolom egy hihetetlen bonyolult generátor meg azt mondja hogy 200 dpsből max 800 lehet. "
Nem tudom, hogy ilyen van-e, de ha megnézed ah-ban a cuccokat, akkor javarészt szerencse kérdése.
Most egy 300-400 alapsebzésre kapsz 50%-ot, akkor máris 450-600, jön rá egy 300-600cold dmg és ott vagy, hogy 750-1200. Statok kérdése. -
persil
nagyúr
válasz
Az első részét szerintem kicsit félreértelmezted.
Tegyük fel, hogy egy ilvl 61es kard alapsebzése(hasraütök, nem a konkrét szám a lényeg) 100-200, a 63as kardé pedig 300-400.
Tehát egy 61es kard soha az életben nem fog annyit sebezni mint egy 63as. Szóval, amikor felszeded a földről a 61est, akkor rögtön látod, hogy a cikkből idézve "nincs esélye" hogy jó legyen.
Ezt a nyers alapsebzést növelik meg a 61, 62es cuccoknál, hogy amikor megtalálod akkor ne vágd földhöz azonnal, hanem legyen esélye jónak lenni.De továbbra is simán előferdülhet a 200dps 63as fegyónál.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
hát nem a blizzard, főleg nem a diablo 3 osztag a legjobb arra feladatra, hogy megállapítsa mi a játékosok problémája
ezeket amiket most leírtak a játékosok 80%-a 1 hónappal korábban rájött.
-
dobolan
senior tag
válasz
szallasi007 #41816 üzenetére
Lehet olyan buildot csinálni belőle, ahova nem kell sok drága cucc, és a többi kaszthoz van viszonyítva. Már amúgy páran leírták, hogy pl barbár használ csak főstatként str-t, míg a többinél 2 kaszt van rá. Meg érdekes módon (lehet csak véletlen) nekem str-es cuccokból sűrűbb a 100 feletti str+vita kombó, és mellé ad még jó allrest is. Ugyanilyen inteset csak AHban látok csillagászati összegekért pedig nekem pont az kéne... Ezenkívül elég rugalmas a barbár kaszt, mert oda alakítod ahova akarod, eleve két fegyó használatával a chd-t viszonylag olcsón tudod nagy hatékonysággal növelni, ami meg jó dolog jelenleg.
Tudsz olyan buildot csinálni, ahova 1200 LoH nem kell, mert ha ügyes vagy el sem találnak. yt tele van ilyen videókkal, és gyorsan ölnek vele, ami eléggé lényeges.
Ha nem lenne a wizardommal act2 (kisebb kompromisszumokkal 3 is) már jól farmolható, akkor tuti váltanék, de így nincs kedvem, főleg amennyit mostanában játszomSzerk. Jah én nem a monkra írtam, hogy olcsóbb, hanem a barbárra. Egyébként monkhoz halmozz fel jó sok chc +chd-t, és nem fog kelleni semmiféle loh, tele vagy gyógyítással. A dexes jó cuccok tényleg drágák, de act3-ig nem kell maximalistának lenni.
-
maross
nagyúr
válasz
Loh osszerakhato egy amulettbol es a fegyverbol, 700 res 7 k armor is osszerakhato 1 millas cuccokbol.
-
mikromanus
veterán
válasz
Egy azaz egy darab resistet kel halmozni jó magasra a monknál. A passzív all resistté "varázsolja". Majd monkok véleményezik, deáltalánosságban elmondható, hogy gyakran attól "drága" egy kaszt, hogy túlzott elvárásokat támaszt felé a kedves felhasználó. Sok vita-dex-resist-armor? Már csak sok crit chance és crit dam maradt le. Vagy az alap?
Ha mindenből max közelit keresel, akkor természetes, hogy ssoksokmilla plusz költséged lesz.
-
dobolan
senior tag
válasz
szallasi007 #41651 üzenetére
Küldtem requestet, van most pici időm.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
jövök hamarosan, még van egy kis dolgom, 10-15p.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Felvettelek.
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #41469 üzenetére
Ez fura mert eddig chaten beszélgettem vele és azt írta nem vetted még fel friendnek
szerk: Tessék, meg vagyok erősítvemaross:
-
Mumee
őstag
válasz
szallasi007 #41469 üzenetére
Igen?
Jó tudni, mert én nem léptem be sehova. -
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #41467 üzenetére
Öööö, most lement végül egyedül is Ghom vagy mi történt?
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #41462 üzenetére
Várjatok meg ezt látnom kell
Lézerparaszt: volt nekem is, csak jókat tudok mondani arról a netről
mikromanus: streamelném én ha tudnám
-
Mumee
őstag
válasz
szallasi007 #41462 üzenetére
Vegyél fel előbb.
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #41452 üzenetére
Milyen karid van? Ha vannak jó armor és resist időszakos védelmei (pl barbár) akkor használhatod a felhőcske-sebzés-bugot. Szerintem nagyon nem pörögtek rá a témára eddig, így jó eséllyel még megvan
DH-val ki kellene próbálni, hogy a smoke screenre működik-e a bug. Az igen durva lenne
-
Mumee
őstag
válasz
szallasi007 #41452 üzenetére
Mumee#2882
Úgyis rég loggoltam be.
-
Ultrazord
tag
válasz
szallasi007 #31886 üzenetére
2 rubel
-
warcat
veterán
válasz
szallasi007 #30431 üzenetére
Mind át lesz javítva az új értékekre,ha nem így lenne és maradnának mint D2ben ,akkor örök BiS cuccok lennének.
-
lapuli
tag
válasz
szallasi007 #28932 üzenetére
Nekem is feltünt h szerdán nehezen mentünk partiban ketten act1 feléig pénteken meg simán talán ha 3szor haltunk mintha egyszerűbb lenne butchernél is csak 1 szer haltunk, és nem váltottunk cuccokat
-
SSJPeter
őstag
válasz
szallasi007 #28932 üzenetére
Vagy csak Te lettél erősebb.
Én nem hiszem, hogy változott volna bármi is. -
kexksz
addikt
válasz
szallasi007 #28923 üzenetére
kuka
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007 #27714 üzenetére
Rezi nélkül ne is próbálj meg infernóban gondolkodni. Még az alap mobok csak csak de az is necces. Elitek na az a LOL leteszi a lézerágyút, vagy a taknyot alád a vulkánról nem is beszélve, és már nyomhatod is a gombot
LoH meg nagyon fasza ha van 800-1000...
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007 #27707 üzenetére
Őszintén dunsztom nincs, elején még 100K-ért egész jókat lehetett venni, kb egy hete semmit nem vettem.
Illetve tegnap a kardot kb 500K-ért ma meg a pajzsot hasonló áron...
Ez volt a 2x 1H összeállítás:
[link]kennystyle: én is kezdem azt érezni, hogy valami átok van rajtam drop szinten
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007 #27690 üzenetére
inf act 1 még elég simán játszható beleértve az elit pakkokat is ha van rezi 300-500 10+K DPS, 25K HP + armor.
Babával szépen átmentem rajta két 1kezessel.
Act 2 jött a nagy facepalm - most kicsit emeltem DPS-en, hogy pajzzsal tudjak menni + emeltem lifeon is. LoH-t buktam kb felére mert kitettem az egyik fegyvert, az most csak 400 11K armor 700 rezi 39K HP, átrendeztem minden passzív szkillt védelemre, így át tudtam menni sivatag első részén a hídig 6-8x haltam elitek által. (Rohaggyámeg)
Várom a köv peccset amiben elvileg nerfelik ezt a szart...
Nekem eddig 140 óra játék után 1 az az 1 db legend (WD fejes persze) 0 set, jelenleg 1 db gatyó rajtam ami nem AH-ról van.
Várom a peccset...
ui.:
Gold: 1,6Milla volt egyben a legtöbb kb 4Milla az egész játék alatt a gyűjtött kb ugyanennyi lehet az eladott cuccokért -> vegyek belőle 10+millás itemeket, hogy jobb legyek na köszönöm -
oxox
addikt
válasz
szallasi007 #27687 üzenetére
xoxo felteltelezem En lennek
.... igy azert nehez az erdeklodest tartani (legalabbis bennem)...mert mik is a lehetosegeim....szopok, esek kelek vagy elrohanok a bossok mellett, de akkor ugye tuti nem esik semmi ertelmes....vagy visszamegyek egy nehezsegi szintet, aminek az elso 3act-ja semmifele kihivast nem rejt, tehat farmolok kvazi...ertelmes cucc esesre ne is szamitsak...csakhat ez aztan nagy jatek....4-5 orat farmoljak azert, hogy AH-n szerencsevel tudjak venni valami felszerelest, ami ha nincs szerencsem megcsak nem is noveli a statisztikamat (jartam ugy, hogy a fegyver sebzese nagyobb volt, csak eppen a + x% critical miatt megis minuszba mozdult el a mutato
szoval kapjak be, ha vagyok egy kis verengzesre akkor csapkodok...amugy meg marad az sc2....
legyen egy jatek nehez....pont azt szeretem ha van kihivas, de a neheznek, es a megcsinalhatatlan kozott nagy a kulonbseg....vagy konnyebnek kellett volna csinalni es az AH-t meg kihagyni, vagy teljesithetonek...jo legyen egy szint utan brutalis, de itt nem volt semmi atmenet...diablot legyoztem, majd a kovetkezo kek zombi szetszedett???!!!?!?!?!?...persze lehet jonni arra, hogy coopra van kihegyezve, de ha van benne single mod is, akkor egyreszt lehessen jatszhato...ha meg van publcik akkor az is legyen jatszhato...ott is csak esik-kell mindenki meg rohangal korbe-korbe...az inferno elotti szinteket siman csinaltam, helyenken kicsit izzadva...
-
oxox
addikt
válasz
szallasi007 #27680 üzenetére
hasonloan erzek...egy sima zombinak is 80k hp-ja van act1-ben...nekem 25-30k korul....vicces kicsit...de ezekkel meg elvagyok, de mikor harom teleportalo magahoz ranto vacak jon, akkor hiaba szaladgalok
-
Neptunfű
tag
válasz
szallasi007 #27680 üzenetére
25K dps infen monkkal!
az szép! nekem a blind buffal 25K 3sec ig
amúgy amióta megvan a LoH-es fegyóm, fogom magam és beleállok az ellenbe! Shielded elől futok 2 kört, descreated hányásból meg odébbállok oszt jónapot! Gondolom inf act III-on már mennie kell a kite-nak de még nem akarok átmenni oda.
-
nofi
addikt
válasz
szallasi007 #27662 üzenetére
Jaja AH-t mindig nézem, kifogtam én is jó pár "best buy"-t, csak most Hell-en érzem, hogy már minden stat számít és cserélni kell a teljes gearemet.
Addig jó, amíg nincs AH mobil app, mert onnantól vége a szabadidőnek.Egyelőre még beérem a belépés- és kilépéskori körbenézéssel.
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #27368 üzenetére
Az inferno akkor át kell tuningolva az új szintkorlátra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szallasi007 #27363 üzenetére
plusz tíz szint, 5. ACT. valószínűleg, jövőre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
szallasi007 #27363 üzenetére
Majdnem teljesen biztos, hogy növelik majd a szintkorlátot.
Az achievementek között is van olyan, hogy ingyombingyom egy legalább 60-as szintet igénylő cuccot. (Prepared for Battle - provide all inventory slots with items that at least have required level of 60 or higher.) -
S e t h
nagyúr
válasz
szallasi007 #27337 üzenetére
De most komolyan, ezzel mit nyer az ember?Vagy mit jelent nálad, hogy ennyit az ah-ról.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szallasi007 #27337 üzenetére
hát úgy néz ki te idődet menti nem a szerveridőt, és és úgy nézi... nevetséges
-
Sonja
nagyúr
válasz
szallasi007 #27334 üzenetére
Próbáltad is? Mert én igen, és valóban működik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #27146 üzenetére
Kereskedéssel és napi 20 óra játékkal.
-
Xmodule
őstag
válasz
szallasi007 #27138 üzenetére
Jó, nekem 270 óra van a játékban ebben benne van 3db 60 as kari és még egy set item nem esett. csak low dps -es legendary -k.
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #26179 üzenetére
Nem. Ha lesz Armory, ugyanezt megnézheti az illető a hivatalos website-on is.
Mindenesetre a public game-nek semmi köze sincs ahhoz, hogy kirámoltak; az authenticator hiányának és a kompromittált rendszernek igen. -
almafa42
aktív tag
válasz
szallasi007 #26181 üzenetére
Ezt senki nem mondta. De hogy egyik kedves forumtars is irta, az inspectelesnek nem valoszinu, hogy barmi koze is lenne a lopasokhoz.
Giinos: Eddig is el lehetett adni a targyakat/penzt minden mmo-ban, itt is igy lesz. Amig van kereslet meg kinalat, meg fogjak az emberek talalni a platformot is, ahol megejthetik a tranzakciokat. Erre most a Blizz kinal lehetoseget legalisan - hidd el, enelkul is ugyanugy lehet venni goldot/itemeket ha valaki akar.
Amugy semmiben nem kulonbozik ez barmilyen mas szolgaltatastol a vilagon: Penzert veszed meg a masik ember idejet. Mondhatni, hogy elk****lt a vilag, de ez reges reg ota igy van. Ha belegondolsz, a munkahelyeden pont ezt csinalod.
-
L4mie
veterán
válasz
szallasi007 #26181 üzenetére
már a Diablo is M O
Massive Online
-
DjDanee87
addikt
válasz
Az inspectnek semmi köze a lopáshoz.
-
almafa42
aktív tag
válasz
Szamtalan mmo-ban lehet inspectelni a mellettedd allo karaktert. Ez teljesen normalis.
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #26077 üzenetére
A Diablo Hungary drága szerkesztői épp csak azt felejtették el megírni, hogy a Blizzard 2 nappal később leszögezte egy hosszú postban, hogy lehetetlen public game-en keresztül accountot feltörni
#26129: vazze, egy játékon belüli chatlink milyen veszélyt rejthet? Max. annyit, hogy szar cuccot fogsz látni, amikor rákattintasz...
#26130: be ne dőlj már a pánikkeltésnek. -
Jazz
veterán
válasz
"([public hack])
azóta van két igen beszédes ember friend listemen: qwexxx meg valami asdfghh őket le tudom valahogy törölni - nem tudom hogy működik a lista de nem kellett volna őket "acceptálnom"?"Elképzelhető.
Nem hogy acceptálni, ilyen party invite-eket el se fogadj, még akkor se ha normális neve van, de azt se tudod hogy kicsoda. Vagy kapsz egy vadidegentől egy linket egy itemről....azt se nézd meg.
-
kutga
félisten
válasz
Voltak hírek feltört accountokról, ellopott tárgyakról de mostanában nem. Friend Listbe én csak PH!-s játékosokat vettem fel eddig.
Hogy törölni hogy lehet munkahelyről meg nem mondom, majd otthonról.
MOD
Mennyi a max resist értéke? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Az nem a barát listádon van valószínűleg, hanem a recent players alatt (akikkel korábban játszottál). Onnan nem lehet eltávolítani. Barát listáról bárkit törölhetsz.
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #26069 üzenetére
Sztem ezé senki se fog puffogni...még akkor se, ha épp SK-t gyakjuk és belép vki...
-
kutga
félisten
válasz
szallasi007 #26069 üzenetére
1. HSZ-ből vedd fel a PH! játékosokat, ha valaki fent van, csatlakozz oda. Az meg hogy el kell menned...tegnap négyen toltuk és félidőben boss előtt elment a tank. Nem lelépett, írta hogy el kell mennie. Három caster maradt, ugyanúgy tudtunk haladni.
Egyébként asszem szűrni is tudod a friend listet hogy csak olyanokra láss rá akiket ismersz és épp játszanak.
Lelopnak mindent? Ezt hogy érted?
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #26064 üzenetére
A Diablo III nyilvánvalóan co-opra van tervezve elsősorban; a szándék az lehetett, hogy családtagokkal és barátokkal együtt játszva vidd végig az infernót. Igen, van benne szóló mód is, de ettől ez nem lett single player game, és nem is lett olyasmi, amit napi 6-8 órában kéne farmolni. Illetve igen, de csak akkor, ha a megjelenés után 3 héttel máris fullos karaktert akarsz türelmetlenségedben
(az accountok eladása egyébként tilos, és ha felmerül, hogy eladtad, akkor simán bannolják az acc-ot, amíg nem tisztázódik a dolog)
-
kutga
félisten
válasz
szallasi007 #26064 üzenetére
Nem kell koopban tolnod, egyedül is mehetsz bármikor, Infernon is, ha elég ütős a karid, de szvsz a koop a legjobb a játékban.
-
Amur
addikt
válasz
szallasi007 #25641 üzenetére
Ilyen nekem is kell! Épp ma cseréltem vissza két egykezes "boxerre" a daibom mert már kevés volt a sebzése,de nem nézz vele olyan jól ki a kari(azért ez is szempont!
)
Daibo nélkül nem monk a monk!
AH-n nincs normális Daibo! Az is ritka ha felhoz párat néha,azok is max magic itemek,rare meg legendary sehol.. -
Cyberbeni
addikt
válasz
szallasi007 #25691 üzenetére
egyébként meg kb 100k-ért lehet fegyvert venni, ami elég, azon kívül meg csak dex meg crit dmg meg esetleg attack speed kell.
@25704: berakod stashbe egyik karival, a másikkal meg kiveszed
@25705: csak az a nehéz benne, hogy 1-2. fázisban kikerüld a kígyókat, de kell egy jó tank, és simán megvan
-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007 #25664 üzenetére
Dexes cuccok dobnak monknál a damagen, egyértelmű, nem is cáfoltam soha. Érdemes csak olyan cuccokat hordani, amin jó sok van. Én csak a fegyverre írtam, hogy fölösleges 100 dex miatt választani egy fegyvert aminek 400al kevesebb a DPSe. Nem az a 100 dex fogja megduplázni a damaget, hanem a fegyver DPSe.
De ha nem hiszel nekem, majd nézd meg ha esik egy 400as DPSű kék fegyver semmi stattal. Biztos több lesz vele a damaged, mint a mostani 300assal amin van x Dex
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #25628 üzenetére
Én a chant of resonance-t használom, ez amúgy is elég hasznos, a mantra mindig fent van és így +2 spirit/sec, aztán tárgyakból még 2-3, ha összejön, az már teljesen elég kell legyen, ha csapkodsz rendesen.
A one with everything valóban nagyon jó, de csak kb inferno-ig, oda már úgyis all resist-es cuccokat gyűjt be az ember, aztán egy idő után, mikor minden az van, akkor le is lehet cserélni a one with everything-et valami más hasznosabbra, mondjuk near death experience-re.
-
válasz
Há mi a jó Isten ez
-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007 #25655 üzenetére
Akkor gondolom nem infernon vagy még. A cucc amit linkeltél az level60as. Level60on nem fogsz 300as dpsű 2kezessel boldogulni. 600-700as 2H gyengének számít infernohoz. Az hogy van rajta mondjuk 100Dex közel nem számít annyi, mint maga a fegyver dpse
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #25656 üzenetére
5 percen belüli hozzászólás esetén kérlek használd a Szerkesztés linket a hozzászólásod tetején.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Pont egy ilyet árulok most AH-ban 900k körül. 600 feletti DPS-e van meg 100 feletti dex és vita. Azt hogy elvitték nem tudom mert 3 napja letöröltem a játékot.
(#25656) szallasi007
A környezetemben levő használtai tárgyak épsége érdekében, (Inferno Belial próbálkozások alatt valami elpattant) illetve a vizsgáimra való tekintettel muszáj volt.
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007 #25643 üzenetére
Az egy viszonyszám ha ráviszed az egeret megjelenik a % érték
Nekem most 500+ körül jár így van 50-60 között valahol, ami még bőven xart se ér
Szal a 77 gondolhatod mennyit ér.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Szerintem úgy kb 0,00001% körüól lehet
Amúgy nem kevés az a max 698as DPS egy 2kezes fegyvernek ?
-
Neptunfű
tag
válasz
Jól gondolom, hogy inf act II től eshet a tárgy?
-
Genji
őstag
válasz
Ilyen infoja csak a Blizznek van, de szerintem ilyesmit egyelőre biztos nem szivárogtat (még) ki. Amúgy kicsi, szerintem ilyen 0,00001% környéke
-
válasz
szallasi007 #25636 üzenetére
Ja nem, félreértesz. Erre akarom felgearelni a monkomat.
(#25638) frame>24: Sztem nem fake. Sokkal nagyobb DPS is kihozható.
Egyébként tényleg vicc, hogy lassan nem marad értelmes skill a wizznek. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Hanyas szinten kellene a plussz manna?
-
válasz
Iszonyat nagy okosság....
Allresist+kiválasztasz egy tetszőlegeset és felstackeled ~végtelenig... -
Ren Hoek
veterán
válasz
szallasi007 #25307 üzenetére
Ha a blizzardnál van a biztonsági rés, akkor tökmindegy milyen jelszavaid vannak sajnos
Avastot használok, nekem eddig bevált, kopkopkopkop de pár éve mióta feltettem, egy komoly fertőzésem sem volt. Néha érdemes átfuttatni egy Malware removallal, hátha... Több szem többet lát. Azért Windows 7 rendesen beállított UAC-al, és Avast szerintem egy keyloggert nem engedne már be....de semmi sem biztos az IT biztonság terén ez is fix.Az authenticator kell mindenképpen,..aztán fene tudja mennyit ér igazából. Paypal - bankkártyánál is elektronikus bankkártyát érdemes megadni, amin mindig csak átmenetileg van pár percig pénz. Rendes bankkártya számot soha nem adnám ki, még paypalnak sem. CIB-nél én ingyen kaptam ilyen e-kártyát+számlát.
-
Gyuri27
félisten
válasz
szallasi007 #25307 üzenetére
Az acc nem kell nekik. Azzal mit tudnának csinálni.
Csak a szar, hogy benne van 50 óra. 600+ gold, + a biznisz + a felszerelés.
Persze kezdhetem újra. Más lehetőség nincs is ha nem állitják vissza. Mert hellen egy szál csöcsbe nem sokra megyek. -
LucifeI2
őstag
válasz
szallasi007 #25299 üzenetére
Ez a public game miatt ellopás csak egy legenda.
-
Gyuri27
félisten
válasz
szallasi007 #25299 üzenetére
Ha mindent elszedtek akkor felnyomták.
Amúgy pont így jártam én is. Attól eltekintve, hogy nem voltam publicon. -
emmm
őstag
válasz
szallasi007 #25222 üzenetére
Vegyél az AH-ban olyan fegyvert, ami csökkentett szint tartalmú (valami reduced level szűrővel van). 50 k goldért is lehet elég király cuccokat találni, nekem 54-es szintű wizarddal van kb. ~7,8k dps-em, hozzá 21 k hp, az act I végén vagyok, gyerekjáték
-
zhata
senior tag
válasz
szallasi007 #23648 üzenetére
"39 second(s) remaining to login"
Nos, ez igaz azzal a módosítással, hogy
"39 hour(s) remaining to login" -
Junkie
aktív tag
válasz
szallasi007 #23636 üzenetére
Az error 37 megnyugtatóbb?
-
BorkL
tag
válasz
szallasi007 #23621 üzenetére
-
kexksz
addikt
válasz
szallasi007 #23621 üzenetére
Moderáld magad kérlek.
-
zhata
senior tag
válasz
szallasi007 #23585 üzenetére
Yes, pls be calm!
(And me too) -
zhata
senior tag
válasz
szallasi007 #23582 üzenetére
Nem(csak).
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szallasi007 #23064 üzenetére
Lehet azért, mert én meg most léptem ki? Szívesen!
Amúgy figyeltétek már?
Indításnál az jön be, hogy "launching Blizzard launcher".
A honlapon meg az van hogy "patch 1.02 is live". -
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #20874 üzenetére
Erre nincs bizonyíték a Blizzard szerint; és ha volt valamilyen probléma, azt az utóbbi 7-8 évben mindig megosztották a játékosokkal, vagyis nem látom okát, hogy ne higgyek nekik.
#20876: igen, ez olyan, mint egy banki token (elvégre a kütyü az is); a Battle.neten beállíthatod, hogy ne minden belépésnél kérjen kódot, hanem csak hetente egyszer vagy IP-váltáskor.
#20878: a Battle.neten elérhető Blizzard Store régiókorlátos, az amerikai boltot nem érheted el Európából.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
szallasi007 #20834 üzenetére
nyugi, nekem is ezt írja
vmit ügyködnek, gondolom update
-
Xaels
félisten
válasz
szallasi007 #18231 üzenetére
Mana gömb mellett van egy 3rublikás zöld csík(legalább is amikor jó a pinged zöld
)
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szallasi007 #18231 üzenetére
Alul az interface -en van egy zöld/sárga/piros csík, az ms-nek megfelelően, arra ráviszed az egeret és mutatja.
-
RI/OS
addikt
válasz
szallasi007 #15837 üzenetére
adhatsz fegyót a kezébe a segítőnek
-
D4v3
őstag
válasz
szallasi007 #15834 üzenetére
- Aranyból javíthatsz is egyrészt, amire szükség is lesz a későbbiekben, illetve később lehet könnyebb megvenni egy-egy gemet, receptet, cuccot AH-ból, mint farmolgatni.
- A szétszedett cuccokból eső materialok a craftoláshoz kellenek majd.
- Act 3-tól esnek már socketes cuccok is.
- Receptek a magasabb szintű craftolható itemekhez kellenek és talán gemekhez is, gondolom a legdurvábbakat ilyenekkel lehet majd legyártani.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest