- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
SzaboZE #49344 üzenetére
Köszi, már én is megtaláltam és megrendeltem. Beszereléshez ez a videó jó, ugye? Pasztát is kell vegyek?
-
-
BMizutani
tag
válasz
SzaboZE #49160 üzenetére
Üdv . A tápos választ onnan vettem (gondoltam ) , hogy mind a kettő van pa 12 a géphez pa 10 dokkolóhoz a pa 10 es kocka alakú zömökebb nehezebb , minta a pa 12 dizájnosabb , ebből gondoltam hogy régebbi .
A nalayahoz intézett válaszod is hibás , amit d520 ast láttam azokban volt wlan antenna csak a wifi modul hiányzott , volt kettő ill három kábeles . De mivel nem szervizes vagyok így nem láttam mindent .
-
-
válasz
SzaboZE #48477 üzenetére
Teljesen normálisak.
Holnap találkozom elvben a szerelővel. Kíváncsi vagyok, hogy megoldja-e a problémát a lapcsere. Bár az ügyintéző azt mondta, hogy nem tud Haswell refresh-t rendelni, csak olyan amivel szállítva volt. No mindegy. Ha ezzel sem fog menni, akkor kicseréltetem egy E7450-re...
-
Krystal_s
addikt
válasz
SzaboZE #48386 üzenetére
De hát azok a képen nagyon durva bevilágítások. O.o Leginkább a 3 felső és a lenti saroknál. Tipikus rossz ragasztás az oka. A többi az sajnos megszokott, de szerintem az is nagyon durva.
Viszont, ha már IPS, akkor lenne egy nagyon OFF kérdésem. Pont hasonló problémám van a tablet kijelzőmnél. Hónapok óta húzom a cserét, mert lusta voltam elküldeni.
Oldalt vannak kisebb bevilágítások, de középen keresztbe van egy 1cm vastag csík, ami érdekes módon használat közben néha eltűnik, aztán újra előjön. Legelőször kikapcsolt állapotban töltés közben vettem észre, akkor látni a legjobban. Ez is IPS jelenség szerinted?
Elnézést az OFF kérdés miatt, holnap válasz után törlöm a képet. -
-
Avicularia
veterán
válasz
SzaboZE #47096 üzenetére
Köszi a linket, de nem hiszem, hogy ez a hiba. Inkább érintkezésinek tűnik, mert ha alá van valamilyen szögben támasztva a bedugott hdmi kábel akkor jó. Egyszer már volt javítva ugyanezzel, de én nem nagyon foglalkozom azzal a géppel, csak akkor nyúlok hozzá, ha nagyon muszáj.
Azért kipróbálom holnap, hátha mégis ez a baja -
Avicularia
veterán
válasz
SzaboZE #46966 üzenetére
26.-án állítólag kihozta a ups, de egész nap itthon voltam és itt nem járt a futár.
Szokásos svéd futártempó. Volt már olyan, hogy szintén ups-el szállított autóalkatrészre vártam, és látom, hogy a ups-es autó megáll a ház előtt, az ember ül benne 1 percet és utána elmegy. Később látom, hogy be van írva a tracking number alá, hogy nem talált otthon senkit
még egy kérdés
vettem egy dell venue 8 7000 7840-as tabletet, ugyanúgy meg tudom nézni a gariját mint a laptopoknak a dell oldalán, de az ott szereplő CAR szolgáltatás mit takar? -
thefreeman
aktív tag
válasz
SzaboZE #46910 üzenetére
Az én kérdésem az hogy a Romániában vásárolt laptop-ot amihez üzleti garancia papírt adtak csak ha beviszem egy helyi Dell partner szervizbe szintén Romániában akkor foglalkoznak vele? Vagy csak az üzleten keresztül tudom érvényesíteni a garanciát ahol vettem a laptopot. Végig Romániáról van szó ha baja lesz itt akarom szervizeltetni nem tervezek egyelőre Magyarországra menni.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
SzaboZE #46907 üzenetére
Nem én a továbbiakban is Romániában maradok csak az érdekelt hogy ha beviszem egy Dell partner szervizbe akkor foglalkoznak-e vele vagy ha valami baja lesz akkor muszáj a bolton keresztül gariztatni. De akkor ezek szerint ha csak a bolti garancia paprom van akkor is 2017 végéig foglalkoznak.
-
tylerddd
veterán
válasz
SzaboZE #46902 üzenetére
Nem azt írtam, h a HDD-t melegíti, hanem az a terület melegszik kegyetlenül a korábbiakhoz képest és így az ott lévő HDD-nél is komoly hőmérséklet emelkedést jelez a Sentinel.
Természetesen egyik HDD-nek és SSD-nek sincs semmi baja, amit oda betettem. Nem mellékesen HDD nélkül is erősen melegszik az a terület. Jelenleg a 09-es van fent, ami mellett a HDD-t 45-46 fokra melegíti fel a gép. Az ennél frissebbekkel még komolyabban melegszik azon a területen és 50 fölé melegszik a HDD. Azt is tapasztalom, h amíg a 09-nél rég bekapcsol a venti és dolgozik állat módjára, addig a frissebbekkel meg se mozdul, miközben már tök forró a gép alja. Ezért is szereztem be a már emlegetett laptop hűtőt, amire a sajnálatos BIOS frissítés előtt semmi szükség nem volt.
-
tylerddd
veterán
válasz
SzaboZE #46883 üzenetére
Nálam a BIOS frissítése után komolyan melegedni kezdett a gép alja a HDD-nél. Alapból 37-38 fok volt az, amit a Hard Disk Sentinel jelzett, a frissítés után 53 volt a max. Tehát nálam nem volt szerencsés frissíteni és a későbbi verziók sem ill. a legrégebbi visszatöltése sem tette helyre.
-
tylerddd
veterán
válasz
SzaboZE #46860 üzenetére
Az okoskodást arra értem, h valami Micro-B csatlakozó van a HDD oldalán. Akkor most vehetek ilyet, ráadásul duplás verziót vagy a már meglévő dupla USB-s kábelemhez kell anya, h a WD-hez adottal tudjam használni. Aztán lehet, h nem is ez a baja :/ De az anya-átalakító ára nem vészes, azt bepróbálom azért.
-
tylerddd
veterán
válasz
SzaboZE #46856 üzenetére
Azt nem értem, h akkor ugyanazok a portok miért hajtanak meg vígan külső optikai meghajtókat vagy más külső, 2,5"-es merevlemezeket?! A WD meg kiad egy olyan meghajtót ezek szerint, ami nem hogy nem tud menni 1db USB portról (miközben csak okoskodva, külön kábellel + USB anyával lehet 2 portra dugni), még tönkre is vágja azt?! A WD oldalán is azt írják, h nincs szükség külön energiaforrásra, mennie kellene 1db USB portról.
Köszönöm egyébként, h próbálsz segíteni!
-
lowzor
veterán
válasz
SzaboZE #46598 üzenetére
Valószínűleg ez lehet a hiba, amúgy más is mondta már. Viszont nem emlékszem, hogy bármikor is megnyomódott volna.
Érdemes megpróbálkoznom a garival ezzel
Rohadt idegesítőek azok a fos kis pontok, szinte sugárzóan fehérek.
És tegnap még csak 1-et fedeztem fel rajta, ma már legalább 4-et látok. -
-
BBéci
legenda
válasz
SzaboZE #46353 üzenetére
Mivel 95 %-ban Logitech VX Nano egeret használok, kevéssé érdekel, hogy a pöcökkel vagy a tapipaddal lehet jobban pozicionálni. Viszont rengeteget gépelek, írok, szöveget szerkesztek, olyankor útban vannak a pöcök nyomógombjai.
Na mindegy, ennyit erről!(#46352) szabonagyur
A tapipad kikapcsolása azért nem jó ötlet, mert azt szoktam megérinteni, hogy bekapcsoljon a billentyűzet világítás. -
yanna
addikt
válasz
SzaboZE #46257 üzenetére
Vettem már le az alját a második HDD berakásakor, meg nincs para a garivesztés miatt sem, csak attól tartok, hogy én hiába nézném, úgyis csak lesném...
Talán ránézek, ha olyanom lesz.
(#46258) somasz Volt bios frissítés, de kb. az első napon ahogy megkaptam, tehát fogalmam sincs volt-e előtte "peng".
-
yanna
addikt
válasz
SzaboZE #46254 üzenetére
Értem én, hogy hangot elmondani, leírni lehetetlen. Eddig azért nem néztem bele, mert előbb meg akartalak kérdezni titeket.
#46255) SzaboZE: Azért gondolom hogy nem normális, mert nem mindig csinálja, ill. senki nem mondta, hogy neki is ilyen, vagy hasonló lenne. Hibajelenség nincs, és tuti nem HDD, mert annak más a hangja, a "peng" után/közben meg azonnal indul a venti. Egyébként garis még, de jobban érezném magam (ez az én hülyeségem), ha nem kellene belenyúlni.
-
-
-
paler
aktív tag
válasz
SzaboZE #45792 üzenetére
A félreértések elkerülése véget leírnám, természetesen tisztába vagyok azzal hogy pl. ha Etiópiában a bushmanok között császkálok a sivatagban, vagy éppen az Amazonas dzsungelében botorkálok a laptopommal és ott meghibásodik akkor nem feltételezem hogy a Dell szervíz majd foglalkozik a problémámmal. De pl. az Eu-n belül nem hiszem hogy akkora probléma lenne nekik ha olyan országban tartózkodom ahol van nekik szerviz hálózatuk, hogy ne lehessen a vásárlás helyéttől függetlenül garanciásan szervízelni a készüléket. Mégegyszer kihangsúlyozom hogy mindezt a EU-n belülre értem. És ha jól tudom Anglia is a Eu része.
-
kistewe
tag
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #45695 üzenetére
valamennyit igen, főleg hosszútávon, fárasztó a szemnek (néha be is ragadt 40 hz-re hálózatról is) de inkább az zavart, hogy ilyenkor 2-3 mp-re elsötétedett a képernyő. eléggé meg van már kopva a töltő csati a gépen, könnyen ki-be mászkál, ha épp úgy mozgatom a lapost, aztán az elmegy a kép, visszajön, rögtön megint elmegy, visszajön, na ez kezdett az idegeimre mászni.
-
válasz
SzaboZE #45604 üzenetére
Huawei E3272 a modem és egy ilyen antenna ("kínai 35dB") van hozzá. Bár 4G-ként hirdetik, nekem eddig csak 3G-ként volt hajlandó funkcionálni, de úgy szuperül bevált. Az antenna nem egy atyaúristen, de lényegesen tudott javítani a jelerősségen.
Végülis jogos, antennából bármekkorát lehet egy USB-s egységre kötni, valszleg maradok a sticknél.
-
-
-
rgeorge
addikt
válasz
SzaboZE #45420 üzenetére
Köszönöm!
Tegnap óta telepítem, varázsolom ezt az E6430-at. Még kap fogni* egy magyar világító billentyűzetet, most UK-val kell beérnünk. Főnököm felesége öntötte halálra teával az előző kis Vaio-ját, amiből legalább a HDD megmenthető volt, ezt sikerült újraéleszteni a Latitudeben (akit érdekel a megoldás). A kamera azért érdekelt, mert ebben nincs, a Vaioban volt, de nem volt idő cizellált keresésre, mert ma délután utaznak külföldre egy hétre.
Ami nem tetszik a szerkezetben a kijelző, elég alapszintű HD (AIDA szerint BOEhydis HB14200), attól tartok, hogy a fényes Vaio-hoz szokott szemnek még kevésbé fog tetszeni.
A kamerabővítés mennyi lenne sac/kb, és mennyire nehéz beszerezni a hozzávalókat? Lehet valami jobb kijelzőt (IPS?) találni, vagy reménytelen?
-------------------------------
* irodalmi idézet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged