- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
Mauzes #59381 üzenetére
E6440 -nel ez nalam is jelen van, de nem csak fulessel, hanem a gep hanszorojaval is.
Megoldasnak azt talaltam, hogy nem a dell oldalarol, hanem a gyarto oldalarol (fejbol mostmnem tudod a tipust) toltottem le a drivert.
Azzal viszont nagyban romlott a hangminoseg, es a hangero is, ezert inkabb vissza alltam. -
premete
veterán
válasz
Mauzes #46542 üzenetére
Újratettem a w8.1-et, "természetesen" a windows letöltőtte a saját, "működő" driverét, és ott sem volt mobilnet, betallózva a driver cabot pedig nem engedte a tuti jó drivert feltenni, mert (szerinte) tökéletesen működött a modem,net persze nem volt. Végül manuálisan sikerült a Dell oldaláról a legfrissebb drivert rátolnom, így lett net. Windows 10 már nem engedi fel így sem, még az sem segít, ha az isoból kigyomlálom, mert mihelyt netre jut, rátolja a xar, nem működő, "generic" driverét, és volt net, nincs net.
-
BullZeye
veterán
válasz
Mauzes #45979 üzenetére
Hardveres, nem megfelelő töltőt használsz hozzá, a gyári egy 90W-os emiatt a processzor magok leszabályoznak kisebb teljesítményű töltőnél, amikor kihúzod akkor akksiról üzemel, ami normális üzemmód számára, és nem kell leszabályoznia. Nem tudom honnan szerezted a gépet, de BIOS-ban ha nincs letiltva az üzenet, akkor induláskor kiírja, hogy nem megfelelő a töltő. Ezért írták, hogy próbálj ki egy hozzávaló 90W-os töltőt, és akkor rájössz, hogy azzal normálisan fog működni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Mauzes #29347 üzenetére
Innen kiválasztod a géped típusát. Letöltöd az anyagot és kicsomagolod, majd az eszközkezelőből a megadott mappából frissíted a hiányzó illesztőprogramokat. A "maradékot" pedig leszeded innen, de nem sok minden fog hiányozni, esetleg a touchpad driver.
Ezek után az Intel automatikus driver felderítés segítségével megnézheted, hogy még hiányzik-e valami. Én a legvégén szoktam feltenni a dedikált VGA driverét.(#29352) huszi.gyb
Bizony, a Dellnek nagyon jó a terméktámogatása. Tanulhatna tőlük pár cég.
-
Tenken
őstag
válasz
Mauzes #29336 üzenetére
Klónozásnak hívják amire te gondolsz és minden további nélkül megoldható. Kell egy 3. program ami készít egy képet az egész gépről, és mikor vissza akarod tenni, csak annyi kell, hogy megegyezzen a hardver környezet amiről a kép készült (- akármelyik másik hasonló paraméterű 6430-ra is fel lehet pakolni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest