- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
thefreeman #76388 üzenetére
azok tudtommal mindig refurbished modellek
maximum szerintem akkor kapsz újat, ha már kifutott a te modelled, és mondjuk 4 év múlva gariztatnád a monitorod
-
válasz
thefreeman #76388 üzenetére
1-2 nap és megy érte másik futár aki elviszi a hibásat. Azt csomagold be a saját vagy az új dobozába.
-
válasz
thefreeman #76374 üzenetére
Akkor főleg javasolnám a supportot hívni. Elviekben ha van érvényes garancia rá nem kéne nekik kérni semmit.
-
válasz
thefreeman #76372 üzenetére
Viheted de pár nap a csere és akár otthonról is tudod intézni.
Hétköznap hívd ezt a számot : 06 80 016 157
Kiszállítják az újat és másnap elviszik a régit.
Max egy képet kérnek majd mailben a hibáról. -
Dhampir
félisten
válasz
thefreeman #75530 üzenetére
Remélhetőleg ez közvetetten nem az Intel 13. és 14. generációs processzorainak hibájával függ össze, aminek egyébként augusztus közepe táján érkezik a mikrokód-javítása, lásd az Intel közleményét:
July 2024 Update on Instability Reports on Intel Core 13th and 14th Gen Desktop ProcessorsHabár a fenti címben asztali processzorokról írnak, másutt a mobil processzorokról is említést tesznek, például itt:
Stability Issues in 13th and 14th Gen Intel CPUs Also Spotted With Laptops -
gaborbol
őstag
válasz
Biosba kapcsold ki a turbo boost-ot probakepen, sajnos ez egy nem kimondottan sikeres darab.
-
5leteseN
senior tag
válasz
thefreeman #75532 üzenetére
A dGPU-s modelleknél egy-egy venti van a CPU-nak és a GPU-nak. Szerintem van a Yt-on videó, ahol meg tudod nézni, hogy ennél a laposnál melyiknek hol van a ventije és annak a "kimenete"(meleg levegő). Ez alapjání(melyiknél van túl meleg) meg lesz, hogy melyik venti "üvölt", ha pusztán hang alapján nem egyértelmű. Ha a GPU 55 fok, akkor esélyesen nem az lesz a ludas, hanem a CPU. Ha mégis a GPU, akkor annál kell keresgélni, beállítási baki(egy frissítés miatt is lehet), vagy szenzor hiba miatt az utána sok következő elem ezen a GPU-szabályozási vonalon.
Ha CPU(nagyobb esély), akkor a "Feladatkezelő"=> "Folyamatok" fülnél célszerű megnézni, hogy mi használ olyan jelentős CPU(vagy egyéb) erőforrást, ami CPU melegedést okozhat. Itt az "Energiafogyasztás" oszlopban is látszik majd, hogy hol melegít az a sok elektron.
Ha ezek nem, akkor annak ellenére, hogy friss a vas lehet paszta(egyéb hőátadási) gond van.
Nem garanciás még a lapos? Akkor nem javasolt megbontani!! -
válasz
Szia.
Az 55 fok az jó teljesen. Mi van neki beállítva ilyen cooler configra gondolok.
Vagy paszta már cserélni kell, meg takarítani. Mióta csinálja? -
pohár
félisten
válasz
thefreeman #69148 üzenetére
annál szerencsére mehet bele, ami jólesik, csak a billt kell cserélni
-
válasz
thefreeman #67575 üzenetére
Akkor tedd ujra hátha win hiba.
-
válasz
thefreeman #67572 üzenetére
Lehet be kapcsolva maradt, mint pl van, hogy az fn esc komboval az fn mindig bekapcsolva van. Valami llyen banális hiba lesz. Vagy valami gyors bill progival van bekapcsolva. Pl live linux alatt is ez van?
-
Kbali
nagyúr
válasz
thefreeman #67572 üzenetére
Nem volt soha beázva?
-
törölt tag
válasz
thefreeman #47875 üzenetére
Szia!
A barátnőm Toshiba laptopjánál van ugyanez a probléma, csak olyan kényelmetlen a dolog, hogy ha totál lemerül és nem kapcsol vissza, akkor ki kell csavarozni az akksit, nem egyszerűen lepattintani... tudtok valami jó megoldást rá? Win8.1-et használ.
-
szabonagyur
félisten
válasz
thefreeman #47885 üzenetére
Igy van... win7 es win8 alatt nincs gond vele.
-
Aske
aktív tag
válasz
thefreeman #47730 üzenetére
Milyen gép bír 5-6 óra filmnézést?
-
válasz
thefreeman #47730 üzenetére
Én utálom magát a hibernálást is és az alvást is.Friss telepítésnél kapcsolom ki azonnal.
Én is feltettem a win 10-et,8.1-re frissítéssel,úgy,hogy minden megmaradjon a 8.1-ből,ráfrissítettem.
Nálam semmi nem változott,a Command Update akkor 1 drivert frissített,pár nap múlva 3-at.
A nullára merülés nem tett jót az akkunak,az biztos,arra figyelni kell,ilyen soha ne legyen. -
válasz
thefreeman #47727 üzenetére
Az sok,szerintem akkuhibás.
-
válasz
thefreeman #47724 üzenetére
AIDA fenn van?Nézd már meg a számítógép-energiagazdálkodásnál,mennyi az elhasználódás.Lehet kuka az akku.
Vagy nem kikapcsolod a gépet csak altatod,hibernálod? -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #47634 üzenetére
Erre valakinek ötlete? Azóta frissítettem a BIOS drivert is de nem segített még most sem mindig lehet felébreszteni alvó állapotból. Megnéztem még azt is hogy akkor is lemerül egy éjszaka alatt ha kikapcsolom, nem csak ha altatom vagy hibernálom. Az akku pedig egyébként jó net nélkül filmnézéssel olyan 5-6 órát megy. Windows 10 van a gépem minden drivert feltettem amit a Dell oldala hozott.
-
kistewe
tag
válasz
thefreeman #47634 üzenetére
Esélyes , hogy driver hiba , nem írtad de gondolom WIN7, nálam hasonló volt E6430 -on ha töltőn volt magától visszajött készenlétből , sőt néha töltő nélkül is , nem ment jol altatás ébresztés stb. másik rendszergizda újrapakolta HDD csere miatt és láss csodát alszik -fekszik -ül -hempereg mint egy kisangyal.....
egy régebbi hsz-ben megvolt a driver telepítési sorrend de már nem emlékszem csak arra, hogy erősen nem mindegy... talán még DELL honlapon is fent van valahol...uff stewe
-
szabonagyur
félisten
válasz
thefreeman #46920 üzenetére
Ezt én nem tudom, hogy kint milyen szolgáltatás van a szervizhez, akár lehet ez a hozzák-viszik is, de természetesen nem kell kihasználnod, a lényeg márkaszervizben javitsák.
-
szabonagyur
félisten
válasz
thefreeman #46918 üzenetére
Szia
Dell szerviz megoldja a javitást, arra kell figyelni, hogy oda is szóljon a gari. Ha a Dell oldala mondjuk tök más dátumot mutat mint ahogy vetted akkor papirok nélkül a honlapon levő időpont az érvényes, ha van papir akkor azzal tudod érvényesiteni a hosszabb időt.
-
SzaboZE
addikt
válasz
thefreeman #46908 üzenetére
Ha nem honosítod, akkor a dell sem fog garit adni rá nálunk. Egyszer talán megengedik a szervizt, de többször nem. De ha nem költözöl ide, akkor minek szervizeltetnéd itt?
-
SzaboZE
addikt
válasz
thefreeman #46906 üzenetére
2017 végéig mindenképpen, utána pedig számlával igazolod a vétel időpontját. Persze honosítás után. De itthon ilyen futáros gari nincs, vagy helyszíni vagy be kell vinned a szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest