- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Hát nem csak nálad sok helyen előfordul.
Ha van a hdd-nek ssd-nek saját diagnosztikai toolja, akkor azt futtasd le, Ha azt mondja, hogy rendben, akkor a DELL saját extend diagnosztikai toolját is futtasd le.
Ha mind a kettő azt mondja, hogy rendben, akkor:
1. Ha garanciális a gép, akkor vigye a dell, és csinálják meg.
2. Ha nem az, és a programok azt mondják, hogy minden OK, akkor a BIOS-ban ki kell cserélni.
3. Ha rossz a drive, akkor csere. -
tibz03
őstag
Én gondolkozom rajta, hogy külföldről veszek, és én magam cserélek benne billentyűzetet magyarra, mert még így is olcsóbbnak tűnik az egész, mint itthonról venni. Szóval akkor jól értem, hogy ebben az esetben is van rá gari, de csak egyszer szervizelik? És ezt a garancia-honosítást én meg tudom oldani?
-
Dhampir
félisten
Mellékes megjegyzés, hogy a Broadcom némely kártyáját a Linux időnként még jobban kezeli, mint a Windows, melynél néha a Windows alatti támogatás elméleti megléte mellett sincs működőképes driver. Persze nálad a Biosban sem látszik, kíváncsiságból megnézném mégis, hogy egy Live Ubuntu vagy Linux Mint alatt mi a helyzet.
-
mghltm
addikt
igen, meg tudjak mondani. lekerdezest itt tudsz futtatni:
- service tag beir
- biztonsagi kod
- ha meg ervenyes magyarorszagi / honositott gari van ra, akkor nincs gond
- ha meg ervenyes de nem magyarorszagi gari van ra, akkor 1 javitast megcsinalnak, de a tobbihez honositani kell a gepet
- ha mar lejart a garancia, akkor sajat zsebbol meg a szervizeles -
B1T3
addikt
De pár perc játéktól? A venti sem pörgött fel szerintem, és azért azt érezni kívülről is, ha túlmelegszik.
Az én még régebbi konzumer Asus laptopom nagyon megszenved a 2160p videók 1080p-be renderelésével, egy pár perces eltart egy óráig is, hallom, hogy szinte 100%-on pörög minden, még sincs semmilyen probléma, szóval ez a pár perc játéktól leállás nem igazán természetes, főleg, hogy csak 1 hete produkálja.
Mit lehetne ezzel kezdeni? -
Denyboygod
csendes tag
Gyári szám alapján a Dell oldalán nézd meg van-e hozzá driver win8.1-hez.
Ha ott stimmel, akkor már csak a hardver dönt. -
B-L-A-C-K
titán
Ennyiből egy Dell Latitude E6320-at vennék...
-
Avicularia
veterán
Azért inspiron és inspiron között is van különbség. Egy N5010-em volt, az elég forrófejű volt i3-as procival,meg 2x volt benne alaplap cserélve. Most egy 7720-as van I7-es procival és alig melegszik.
Van itthon egy Latitude 6320 is amit az asszony használ, na az az igazi ilyen szempontból. -
meroly
veterán
Remélem az volt a hiba oka. A bios test semmit se mutatott, vagyis azt írta minden rendben, pedig ketyegett vele vagy fél órát. Aztán megnyitottam egy jó nagy flash játékot és toltam vagy 10 percig, pörgött a venti, de nem fagyott le és nem is melegedett annyira. Nade majd a gyerek lesz az igazi tesztelő.
köszi a segítséget -
BigBlackDog
veterán
-
-
premete
veterán
Én is néztem alfa156 cuccait, van köztük sok jó vétel.
-
SzaboZE
addikt
Én úgy láttam, hogy segített. Mindenesetre hibás a nézet, hogy a dell support arra való, hogy kihívjam ha bármilyen gondom van. Egy hibát nem úgy keresünk meg, hogy kicseréljük az alaplapot, aztán hátha jó lesz, hanem akkor cserélünk alaplapot, ha már más megoldás nem hoz eredményt. Egy szoftveres hiba esetén a kiszálló cég jogosan kérheti a költségek térítését. Én azt javasolnám, hogy elsőkörben legyen a gép a dell diagnosztikával tesztelve majd egy live oprendszerrel kipróbálva a hangkártya. Ha azzal is gond van, akkor jöhet a 06 80.
-
SzaboZE
addikt
-
rayoliviero
veterán
Értem, kösz. Amúgy szoftveresnek tűnik a hiba, mert most sem volt hang egy film alatt, beléptem az IDT-be, ráklikkeltem, hogy speakers némitás, majd kivettem a pipát a némítás négyzetből és rögtön volt hang.
B-L-A-C-K: Ok.
Ez biztató, mert Debrecen olyan, mint a világ vége.
-
foxxmotor
tag
Szerintem nem olyan nagy gond ez a hűtés, ha az ember kb 2 havonta kifujatja kicsit levegőel. Nem mondom, hogy nincs ennél jobb hűtés, csak szerintem kicsit túl nagy a negatív vízhangja.
Volt nekem egy asus netbookom egy atom 330 -as procival ami szimplán netezés közben 72 fokosra melegedett. Ezzel szemben most itt van ez az inspiron ami i7 -es procival netezés közben stabilan 56 fokos... És azért a két proci teljesítményét összehasonlítani sem lehet. És az ominózus asus laptopot mindenhol csak dícsérték, szóval...
Na nem mondom, abban igazad van, hogy nem épp egy fagyos jószág, de a melegedése szerintem éppen hogy csak átlag fölötti (kategóriájában). -
Tomasewsky
csendes tag
Miért nem jó?
Tetszik a DELL-nek a garija, meg a helyszíni szerelés.
Akkor mégis mit ajánlanál?Nézegethetek én, de írtam, hogy sík laikus vagyok hozzá.
Max 220.000 K-m van rá, Windovs 7 64bittel együtt.i3-i5?
matt, vagy fényes képernyő?
4-6-8 GB memória? A 4 GB-t muszály-e bővíteni?
márka? -
Ákinard
aktív tag
Köszönöm, végül feltettem, de akkor ha jól értelmezem jelenleg elvileg nincsen szükségem rá. (Nincs ssd-m és egyelőre tervben sincsen.)
Még vadászom össze a drivereket, mert a Dell Service Tag alapján csak 2 drivert adott abból 1 nem is ehhez a géphez való. A többi között meg az összes Wifi drivereből egy sem volt jó...
A processzorhoz adott Turbo Boost programot, ezt már csak kiváncsiságból tettem fel, mit kezd az i3-2350M procivalPersze "Ajánlott" megjelöléssel kínálgatta.
Áhh, horror hogy egy driver CD-n kell spórolni...
-
csaszy10
csendes tag
Elvileg benne kéne lennie, nem tudom melyik drivert kell felrakni, nem vagyok spiller benne. A wifi működik. Hálózati kártya DW1501 Wireless-N WLAN Half-Mini Card (192.168.1.3)
Hálózati kártya Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Ez van benne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest