- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keehl-m
tag
válasz
seniman #50276 üzenetére
ja nem láttalak bocs
Ok, értem, az stimmel, az le lett mérve, viszont olyanokat olvasgattam máshol, hogy esetleg egyik típus máshogy vezérel valamit meg ilyenek, nem tudom már hol olvastam, meg nem emlékszem pontosan hogy írta, de valami ilyen, hogy a táp meg a gép máshogy kommunikál egymással, asszem ezt a szót használta.
Nem pont a dell és hp volt a téma, de ilyeneket írtak.
Plusz a centerpinről és az egész csatlakozásról is olyanokat írtak, hogy ha egyezik is az átmérő és bele lehet dugni, de akkor se biztos hogy jó, mert valamilyen belső méretei nem pont olyanok mégse esetleg, és így tönkre is teszek lehet vele valamit ...
szóval nem tudom ...
-
somasz
Topikgazda
válasz
seniman #49869 üzenetére
i3-350M szintjén van az az i7-2617M, ami a csúcs abban a gépben.
AstraCDX: chipset drivert tedd fel a dell oldaláról, akkor is, ha problémázik, hogy régebbi verzió, az Active Management szolgáltatás (vagy mi) hibádzik a most rajta levőn. Még az is lehet, hogy a wwant is előhozza (nem tuti).
kcs73: tápról is csinálja? akksi ki-be után is?
-
somasz
Topikgazda
válasz
seniman #49414 üzenetére
Ezt én értem, de most tényleg szükséges a 10-et használni? Tényleg probléma még pár évig, amíg működik a gép a 8.1-et használni?
Intel is ezt csinálja, ha jól emlékszem, ott sem adnak ki egy idő után friss drivert a nem is olyan nagyon régi integrált vgákhoz.
Továbbra is fenntartom, hogy az nvidiánál kéne ezért kopogtatni. -
rgeorge
addikt
válasz
seniman #49339 üzenetére
A megtörtént esetet is rosszul értelmezed: nem a Sentinel vizsgált meg szektorokat, hanem a HDD. Az egyik SMART érték ugyanis ezeket számolja, a Sentinel pedig lefordítja, hogy mit jelent, ha ez az érték emelkedik. Valóban pont ezzel az értékkel volt gondja a Sentinelnek egy korábbi verzióban, de csak azért, mert bizonyos gyártók (pl. Lenovo) bizonyos HDD-ken speciális firmwaret használtak, amik másra használták ezt az értéket. Amint ez kiderült, a Sentinelbe bekerült az ilyen HDD-k helyes kezelése.
-
Anonymus23
veterán
válasz
seniman #48900 üzenetére
Az utolsó mondatban a válasz, mert kellene a laptop a tanulmányokhoz.
Lehet valami nagyon egyszerű oka van ennek, nem tudom mit művelt amúgy vele a leányzó, és ha nem kellene szervizben lennie 1 hónapig az jó lenne. Ha nem lesz semmi, akkor úgyis viszem holnap, de előbb kérdezek. -
szabonagyur
félisten
válasz
seniman #48873 üzenetére
13"-on meg ultrabookbban minek amúgy dvga? Ez teljesen normális lépés volt a Dell-től, hogy nem rakott bele.
(#48874) mate1396: Win10-et felejtsd el, Win7, de inkább Win8.1 ami neked kell. Lehet megszünteted ezt a Win10 problémát de lesz helyette 100 másik. Nekem ez eltűnt, helyette a dvga-t nem akarta lekapcsolni, ment mindig, akksi időt megfelezte, stb.
(#48876) mouzrr : van rendes routered vagy még a Telekomos? Hány eszköz van rajta? Kábelen megvan a laptoppal a sebesség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest