- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keehl-m
tag
válasz
seniman #50276 üzenetére
ja nem láttalak bocs
Ok, értem, az stimmel, az le lett mérve, viszont olyanokat olvasgattam máshol, hogy esetleg egyik típus máshogy vezérel valamit meg ilyenek, nem tudom már hol olvastam, meg nem emlékszem pontosan hogy írta, de valami ilyen, hogy a táp meg a gép máshogy kommunikál egymással, asszem ezt a szót használta.
Nem pont a dell és hp volt a téma, de ilyeneket írtak.
Plusz a centerpinről és az egész csatlakozásról is olyanokat írtak, hogy ha egyezik is az átmérő és bele lehet dugni, de akkor se biztos hogy jó, mert valamilyen belső méretei nem pont olyanok mégse esetleg, és így tönkre is teszek lehet vele valamit ...
szóval nem tudom ...
-
somasz
addikt
válasz
seniman #49869 üzenetére
i3-350M szintjén van az az i7-2617M, ami a csúcs abban a gépben.
AstraCDX: chipset drivert tedd fel a dell oldaláról, akkor is, ha problémázik, hogy régebbi verzió, az Active Management szolgáltatás (vagy mi) hibádzik a most rajta levőn. Még az is lehet, hogy a wwant is előhozza (nem tuti).
kcs73: tápról is csinálja? akksi ki-be után is?
-
somasz
addikt
válasz
seniman #49414 üzenetére
Ezt én értem, de most tényleg szükséges a 10-et használni? Tényleg probléma még pár évig, amíg működik a gép a 8.1-et használni?
Intel is ezt csinálja, ha jól emlékszem, ott sem adnak ki egy idő után friss drivert a nem is olyan nagyon régi integrált vgákhoz.
Továbbra is fenntartom, hogy az nvidiánál kéne ezért kopogtatni. -
rgeorge
addikt
válasz
seniman #49339 üzenetére
A megtörtént esetet is rosszul értelmezed: nem a Sentinel vizsgált meg szektorokat, hanem a HDD. Az egyik SMART érték ugyanis ezeket számolja, a Sentinel pedig lefordítja, hogy mit jelent, ha ez az érték emelkedik. Valóban pont ezzel az értékkel volt gondja a Sentinelnek egy korábbi verzióban, de csak azért, mert bizonyos gyártók (pl. Lenovo) bizonyos HDD-ken speciális firmwaret használtak, amik másra használták ezt az értéket. Amint ez kiderült, a Sentinelbe bekerült az ilyen HDD-k helyes kezelése.
-
Anonymus23
veterán
válasz
seniman #48900 üzenetére
Az utolsó mondatban a válasz, mert kellene a laptop a tanulmányokhoz.
Lehet valami nagyon egyszerű oka van ennek, nem tudom mit művelt amúgy vele a leányzó, és ha nem kellene szervizben lennie 1 hónapig az jó lenne. Ha nem lesz semmi, akkor úgyis viszem holnap, de előbb kérdezek. -
szabonagyur
félisten
válasz
seniman #48873 üzenetére
13"-on meg ultrabookbban minek amúgy dvga? Ez teljesen normális lépés volt a Dell-től, hogy nem rakott bele.
(#48874) mate1396: Win10-et felejtsd el, Win7, de inkább Win8.1 ami neked kell. Lehet megszünteted ezt a Win10 problémát de lesz helyette 100 másik. Nekem ez eltűnt, helyette a dvga-t nem akarta lekapcsolni, ment mindig, akksi időt megfelezte, stb.
(#48876) mouzrr : van rendes routered vagy még a Telekomos? Hány eszköz van rajta? Kábelen megvan a laptoppal a sebesség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest