- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #76713 üzenetére
Csupán leírtam egy felhasználói véleményt a szolid DELL Vostro 3520 notebookról.
Értettelek én, ugyanúgy leírtad saját tapasztalatod, ahogy én is.
Régebben nem csak az Elitebookok voltak szuperek, a Thinkpadekről is csak jókat olvasok sok éves használat után is. Egyébként az Elitebook 8570p után egyből vettem egy másikat családtagnak, a 8560w-t, na azt nagyon sajnáltam odadni, de a komát nem bírtam rábeszélni, hogy cseréljük el. Azóta is nyúzza gond nélkül, szerencsére Linux Mint Cinnamont raktam fel arra is, így viszonylag ritkán jut eszembe rászólni, hogy frissítsük a rendszert. Szerencsére ez a Zbook 15 G5 még réginek számít, így napi használat során észre sem venni, hogy nem Elitebookot használok, mármint fizikai részről, bill, tapipad...nyilván a belseje más dimenzió kicsit, még Linuxon is érződik, mennyivel pörgősebb minden. -
válasz
Dhampir #76706 üzenetére
Arról azért nem is volt szó, hogy széthullik, főleg nem 2 éves kora előtt, mint a Vostro 3520-ad.
Ettől még tény, hogy a 2020 előtti üzleti notik strapabíróak voltak. A Latitude 5520-at sose raktam még táskába, a bal kezemnél, ahol a tapipad mellett megtámasztom a tenyerem, a ház pereme rondán le van kopva. De nyilván hiba volt leírni saját tapasztalatot, ha csak önigazolás miatt merült fel a kérdés. Régi HP Elitebookon 5 évet dolgoztam napi használat mellett, sajna a Latitude 5520 bő félévet bírt, szerencsére ekkor már nem dolgoztam notin.
-
Francia91
veterán
válasz
Dhampir #76682 üzenetére
Van egy 6 TB-os külső HDD-m, de nekem belső helyre is kell nagy tárhely, a hatalmas RAW fotók, és 1080p/60 fps GoPro videók miatt. Azokat toltam át a 2 TB-os SSD-re, mert a HDD-ről olvasás belassítja a renderelést.
Nem lenne gond a másik 2 TB-os HDD-vel, csak nem értem, hogy miért pörgeti folyton a másodlagos helyen, és az elsődlegesen miért nem. Csupán ennyi -
teptep
senior tag
válasz
Dhampir #76356 üzenetére
Igen kifútó, de ez a Ryzen 5 még kapható:
Dell G15 5535, Ryzen 5 7640HS, 8GB, 512GB, RTX 3050 4GB, 339000 Ft
2x DDR5 Memory slot (1x8GB, a másik üresen) -
azbest
félisten
válasz
Dhampir #76016 üzenetére
egy lefutás még nem garancia, úgy szoktuk, hogy akár egész éjszakára futni hagyjuk, mert van hogy csak néha hibázik.
Linux alatt nem használsz véletlenül virtualboxot vagy nincs kikapcsolva a swap? Ha betelik a ram, mert telerakja program, akkor is csontra tud fagyni a gép. Anno pár éve nagyon nyomoztam és in csontra fagyást, úgy hogy még a háttártárra log írás is megállt. A végén kiderült, hogy a virtualbox nem swappelhető ki és a rendszernek alig maradt ram mellette, aztán volt hogy nem tudott mit felszabadítani és végtelen ciklusban próbált valami kidobni a ramból és swappelni, meg out of memory killelni processzeket
Ha van másik gép, arról be ssh-zni, és a logot folyamatosan tükrözni vagy legalább kiíratni, hogy látszódjon mi volt az utolsó... ha egyébként hamarabb megszakad a log, mint az esemény. Nem látszik logokban semmi?
Sőt. Amikor lefagyottnak tűnik, akkor biztos lefagyott? Nem csak a gui állt be? Ssh-zni be lehet rá (be kell kapcsolni). -
válasz
Dhampir #76006 üzenetére
Érdekes mozgáskép, de legalább gyorsul. Ami nem Samsung, az ilyen cikkcakkokat ír!
De az írás opció nyugodtan bekapcsolhattad volna a gnome-disks appban! Mégiscsak ott derülne ki, ha gubancok vannak, de szerintem ezzel a furanevű SSD-vel semmi gond nincs.
Ha így állítod be a programot, az optimálisabb...
-
Benőke
őstag
válasz
Dhampir #75995 üzenetére
Ha ez az SSD volt benne gyárilag akkor okés, mert "sok" Phison vezérlőssel keveredtem olyan szituba hogy a DELL nem szerette. Latitude főleg.
Bios -t frissítetted amúgy? HA igen akkor előtte fagyott vagy nem? HA frissítetted és ez olyan amit visszafelé le lehet cserélni akkor meg kéne próbálni visszatérni egy korábbira. -
válasz
Dhampir #75991 üzenetére
Mikor fagy, használat közben, vagy ha otthagyod egy időre?
Utána ha sikerül kikapcsolni, egyből bekapcsol?
Nem lesz extrém forró a gép?
Driverek és BIOS frissek?
Esetleg Linux alatt lehetne tesztelni, mert akkor bizonyosabb lenne az alaplap vagy esetleg memóriahiba.Sajnos szerintem kritikán aluli lett a Vostro és Inspiron gépek minősége
A Latitude is romlott, kopó billentyűk, borítások, gyakoribb USB-C port hibák -
válasz
Dhampir #75987 üzenetére
Köszi, néztem Linux Mint-en fenn is volt ez a fwupd CLI frontend, de nem talált újabb fw-t, ami fura mert a Latitude 5520-hoz nemrég három újat is talált. Sajna már a rendszert is verzióupgrade-elni kéne, de nem merem, mert hamar eléri a 100 celsiust a proci, az meg nem túl jó, ha lekapcsol upgrade közben.
-
Francia91
veterán
válasz
Dhampir #75654 üzenetére
Egyelőre letiltottam az automatikus indításból, de bosszantó, hogy csak arra jó, hogy elcsessze a hangot, én meg napokig kerestem, mitől rossz a hangja bármilyen kimeneten, még egy Musiland Monitor 02 US Dragon DAC-on keresztül is, ami azért elég jó cucc...
És még annak a hangzásába is beleszól a Realtek-nek ez a MaxxAudio szarja... -
5leteseN
senior tag
válasz
Dhampir #75562 üzenetére
Mivel nekem AI(MI) programok használata a "hátsó szándékom", ezen a területen a jóval kisebb CPU teljesítmény is elég a jó eredményhez. A bányászathoz kb hasonló PCIe sávszélesség(és CPU teljesítmény) elég a jó szinthez(még), és a bányász-felhasználásoknál a 3090-ek "dübörögtek" az egy-csatornás PCIe csatolókkal és a "Cerkákkal".
Tudtommal ennyire nem szélsőséges az arány az AI(MI) programoknál, de például segít ezt is megítélni(nekem), hogy egy most átlagos VGA(GPU) legkevesebb nyolcszor gyorsabb egy átlagnál jobb asztali CPU-val összehasonlítva AI(MI) felhasználásoknál.
...ugyanez az áraikban is(sajnos)!Szóval a (becslésem szerint) egy Thunderbolt 3(: PCIe3.0x4) kb két-három darab 3090-et tud ellátni bit-ekkel/byte-okkal a nekem fontos AI(MI)-k esetében.
-
gaborbol
őstag
válasz
Dhampir #75542 üzenetére
Pont van nalam egy 3520 az i7-es procival, mennyi ideig megy a tied az aksirol , ha mondjuk csak netezel egy ablakban? Ennek egy ev alatt 25%-kot kopott az aksija igy kb 4 orat tud nagyon max.
YT fut egy ablakban es a fenyero 60-70%-ra van lehuzva, hang lenemitva. A venti itt is neha felporog random, akkor is ha a laptop erintetlenul ul az asztalaon es nem csinal semmit. -
válasz
Dhampir #75542 üzenetére
Egyszer ráveszem magam és elviszem egy szervizbe, hogy nézzenek már rá, mert bár több helyen olvastam (sajnos már csak utólag), hogy ez az Inspiron 16 ilyen hangos, legalább a sivító hangot talán meg lehetne szüntetni, amit a venti kiad. Az annyira talán nem is izgatna, ha csak szélhangot hallanék, de hát ez ilyen kellemetlen magas hangon visít. Annyira, hogy igazából nem is használom, visszaálltam a régi laptopomra, a Dell meg porosodik az asztalon. Néha bekapcsolom frissíteni. Nagyon szomorú ez.
-
válasz
Dhampir #75536 üzenetére
nem hiszem, Inspiron 16 5620 gépem van 12th gen i5 processzorral, a vásárlás napja óta (tavaly tél eleje) ugyanez van, pedig nincs benne dedikált GPU. üvölt a "hűtés", ha kell, ha nem, idle-ben is. külső segédprogrammal állítani nem lehet, amit a Dell ad hozzá, az sajnos nem működik. egyetlen kis megoldás a Turbo Boost kikapcsolása, akkor ritkábban pörög fel maximumra a hűtés - mert ezt a két állást ismeri, OFF, vagy 5000rpm.
ezekben a laptopokban sajnos elégtelen a hűtés, ez van.
-
-
samu74
addikt
válasz
Dhampir #75144 üzenetére
Ja igen,veled tárgyaltam a ram kérdést.
Amít ajánlottál [Kingstone] lett( amit gondoltam Apacer helyett) ,dual chanelben megy,teljesen jó. A gyári Dell ram ára enyhén szólva is vicc...A burkolat tényleg vékony,ja a zsanér is lehetne lazább, de ez van.Hangja alig van ,de majd lesz ha néha vágok vele pár videót.
Szerinted hosszabb távra fotó meg videók mentésére a plusz szlotba mit érdemes pakolni? Ssd vagy merevlemez, kb. 1-2 terrás méretben,nincs napi szinten nyúzva.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #75078 üzenetére
Találtam újabb drivert, még ezt megpróbálom: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms)
Ezt azonban még nem sikerült kicsomagolnom az előző parancssorban alkalmazható módszerrel.
Esetleg van valami ötletetek, hogy mi a működő megoldás?
-
gaborbol
őstag
válasz
Dhampir #74686 üzenetére
Inspiron AOI jart nalam az AMD Ryzen™ 3 7330U (4-core/8-thread) procival. Kb 30%-kal volt gyengebb mint a 12th Gen Intel® Core™ i3-1215U procis Inspiron laptop.
Szerettem volna venni valami olcsobb AMD-s Dell laptopot, de az 15-os Inspironra nagyon rosszak a vasarloi tapasztalatok rengeteg a Boot -BSOD - SSD-vel kapcsolatos meghibasodas.
Az AMD-s Inspiron 14 2-in-1 es az Inspiron 16 laptopok jol nez ki , nagyon jokat irnak roluk a vasarlok, de alapbol csak 8 GB integralt ram van hozza ami nem bovitheto.
A 16 GB-os verzio erosebb procival meg pont duplaja arban, igy ezeket kilottem.
Ezeknel a konkurencia joval komolyabb gepeket kinal ebben az arsavban. -
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Dhampir #73235 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom egyébként. A saját E7440-emben jobban szeretem hogy felülről szedhető ki a billentyűzet, de amúgy szívbaj nélkül cserélek bonyolultabb szerelésű gépekben is billentyűzetet, vagy bármi mást. Csak közben kiderült, hogy még garis a gép, szóval beküldöm szervizbe.
-
Sanyi52
tag
válasz
Dhampir #72927 üzenetére
Átnéztem én a Dell Support oldalait, ott azt írták, hogy a bekapcsológombot 50 msec és 2 sec közötti időtartamra kell benyomni, úgy indul a gép. Nálam az 1 sec körüli vált be, így mindig elindul. Itt a bekapcsológomb valamilyen újlenyomat érzékelővel van ellátva, működését még nem próbáltam, de lehet ez játszik bele. Többet nem tudok, mert a kezelési utasítások eléggé szűkszavúak sajnos.
-
plömplöm
őstag
válasz
Dhampir #72903 üzenetére
kingston, x8 mellé x8, x16 mellé x16. de egyébként gyakorlatilag kb mindegy
ha egy 256GB-os ssd van benne, ami gyárilag ubuntu, én csinálnék róla egy image-et, az image-et eltenném, aztán mehetne az egészre a win10. ha eleve kevés a 256GB, akkor kivenném, eltenném és a helyére beletennék egy nemkevés GB-osat.
szerintem a vostro 3510-ben egy m.2 ssd lehetőség van, nem kettő. a 2.5" helyre mehet bármi, de meg kell nézni, hogy benne van-e a caddy és a kábel, ha nincs, akkor ezeket is be kell szerezni. a 2.5" sata3, ha az m.2 nvme, akkor én az előbbin csak tárolnék.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dhampir #72905 üzenetére
240 GB kicsit sok egy frissítésnek sztem, de még kezdő felhasználónak is képzetlen vagyok. Egyelőre ismerős keresi az okot, aki Ubuntut használ. Ha nem jövünk rá, megkeressük a szervizt, hátha garis a hiba. Vagy törlés után kap Windows-t, ha az a megoldás. És bocsi, az enyém 3500, nem a zsanértörős. Tesómnál van, nem én használnám (ha működne).
-
moma
őstag
válasz
Dhampir #72272 üzenetére
Nem lesz gépem ki tudja meddig, csak telón tudok sok mindent csinálni.
Külfölfön vagyok, át lehet elvileg valahogy varázsolni a garanciát, de utána kell nézni az egésznek, hogy ezt itt hogy és át is kell mennem másik városba és majd még egyszer amikor értemegyek. Meg eleve kérdés megtudják e oldani a sleepes fagyásos részt, mert neten olvastam olyat, akinek utána is jelentkezett. -
kress
aktív tag
válasz
Dhampir #72166 üzenetére
köszi, igen láttam hogy az 1es végűek az erősebb teljesítményt jelölik, de ugyan úgy pl. 1 venti van benne, és míg a H a G15nél megvan 500 körül addig hasonló paraméterekkel a latitude 700+.
és ahogy írod, más felhasználás, de nekem az a furcsa, hogy a gaming laptop pont emiatt nagyobb igénybevételt kell kibírjon, "csapkodás" és teljesítmény terén is, mégis az az olcsóbb. Ez alapján annak az irodait, nyugisabb felhasználást is bírnia kéne, max tárgyaláson a megjelenése miatt nem elfogadható, de ezért lenne drágább?
nem vagyok nagyon képben hardware téren, de az alienware alaplap szintén egy minőségibb dolog nem? szóval ez is a g15 felé hajtaná a dolgot
-
Benőke
őstag
válasz
Dhampir #72037 üzenetére
AMD ben különösen fontosak ezek és az X8 memóriák akár 15-20% sebességelőnyt biztosítanak játékokban az x16 hoz viszonyítva. Intelen alig kimutatható a különbség.
Van egy rakat videó és cikk. Kicsit nehézkesen mondják ki de az a lényeg. Kevesebb chip alacsonyabb késleltetés. AMD nél ez különösen fontos.Hogy 2RX8 és 1RX8 között mi a különbség na azt nem tudom, de van egy olyan érzésem hogy itt ebben is az 1RX8 a jobb.
-
Benőke
őstag
válasz
Dhampir #72033 üzenetére
A billentyűzet zsugorítás, és sablonosítás az oka, kicsit olcsóbb a gyártás valóban, csak hogy ez az az egyik interface amin keresztül használni tudjuk. Nem tudom hol lehet írni a gyártóknak hogy legyen 10-20k val drágább lehet a gép, csak rendes billentyűzetet legyen, funkció gombok kellenek külön, és nem FN re zsúfolt gombok a megoldás...
Biztos akad akit nem zavar de én szívesen fizetek többet ha rendes a bill. Nem zsugorított nyilak, meg kombinált F gombok a fényerő, hanegrővel, külön page up/down, home, delete stb.
Ezen sajnos nem tudunk változtatni. Tesztelők odáig vannak ezekért a kombinált izékért. -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Dhampir #71968 üzenetére
Nincsen, a kétujjas dolgok után csak a 3 és 4 ujjas mozdulatok vannak, és előtte sincs. A 8 éves HP 455 G2-mön az egérmutató beállításos kis ablakban van még egy synaptics fül, ott lehet faszául konfigurálni mindent IS, itt meg sehol semmi. Vostro 3591 a support program szerint.
-
Benőke
őstag
válasz
Dhampir #71931 üzenetére
Nézd meg CPUz vel milyen memória van benne most, milyen értékekkel megy most.
Kiírja ha többet tud mint amin valójában megy.
Nem igen szoktak ezzel bohóckodni és gyárilag is beletolják a nagyobbat. Max nincs kihasználva. HA már ezen is spórolnak vagy hiper ultra book akkor alaplapra van forrasztva.
Nézd meg hogy x8 vagy x16 -as a memória (AMD érzékenyebb a késleltetésre, és van némi sebesség különbség a kettő között, és nem nem elhanyagolható.). Ha van olcsóbban olyan ami a speckóknak megfelel akkor oké, de nem nagyon szokott vagy nem sokkal olcsóbb. Nem érdemes ekkora feneket keríteni neki -
-
Csepy
őstag
válasz
Dhampir #71593 üzenetére
Persze, hogy nem egyforma panelek kerülnek beljük. Mint minden gyártó, a DELL is több beszállítótól vásárol paneleket. Nálam is pl a BOE panelek sokkal szebbek, mint az Innolux panelek, vagy az LG Philips panelek. Amim most van, AUO érintős panel az eddig a legszebb, amim volt és végre nem 6 bites, hanem 8, de garis csere esetén kaphatnék másik gyártótól is másik féle panelt, mert a DELL-nél ugyannezon a part numberen vannak.
-
baly81
aktív tag
válasz
Dhampir #71532 üzenetére
Hát... Az ASUS nem gondolt ilyesmire a GL703GE típus esetében! meg lehet nézni a youtube-on is egy disassembly videón, hogy hol vannak a RAM modulok meg az ssd... ráadásul a két venti között, kb a laptop mértani közepén lenne hely egy harmadik ventinek is, amit használhattak volna egy plusz "légcsatorna" levegőjének keringetéséhez. Ha jól emlékszem a következő szériába ez már bele is került... Maga a ventik és a hűtőkör hatásfoka nagyon jó lenne, de nem adtak alulról elég levegőt a rendszernek. Meg a burkolat zártsága miatt a cooler pad sem sokat segít a hűtésen. Ezért vágtam ki az alját.
Energy X:
Én egy 4 ventis padot használok már nagyon régóta (~6év). Alsó/felső páronként lehet a fordulatszámot állítani, vagy kikapcsolni. Halk és nagyon jó légszállítása van.
Verbatim Surefire Bora 48818-ra keress rá. -
tsiga18
tag
válasz
Dhampir #71433 üzenetére
Köszönöm a linket.
Igazából ezt mutatja, elhoztam a gépet:
Privátban elküldöm az SN-t, ha valaki tud bővebb infókat mondani
Gondolom a szállítás/vásárlás dátuma a mai napra lesz igazítva, és mától él a 3 év garancia.
Az alzában azt mondták, hogy gari esetén hozzájuk kell visszavinni. Rákérdeztem a Montevideo utcai szervizre, nem tudtak rá mit mondani.
-
Diák66
őstag
válasz
Dhampir #71414 üzenetére
10 évre tervezek, úgyhogy nem sokat fog már jelenteni, ha el akarom adni. Az elődje is megmaradt, mert hiába a magas árak, a viszonylag normális konfig (upgrade folyamatosan volt) nem nagyon volt már 10 éves gép után érdeklődés. A "prémium németet" akár drágán is elv ide is begyűrűzött.
-
válasz
Dhampir #71294 üzenetére
Ne keverjük az
almátKörtét a banánnalNem ragozom, más piac, más igények. Egy notebooktól nem ezt várja el egy ember. Teljesítményt akarsz, szép képet, hosszú üzemidőd, stb. A hang másodlagos, vagy fülest dugnak rá vagy kiteszik a hangot valamire, egy telefonnál mások a célok, de elvárás, hogy a kihangosítás értékelhető és élvezhető legyen.
Tény sokkal több potenciál lehetne a notebook hangszórókban, de akkor a költségek is megnőnének, az pedig mind tudjuk elég komoly tényezők.
Egy jobb hangszóró miatt nem fogsz megvenni egy notit, egy telefonnál már akár fontos szempont is lehet! -
Brandynew
őstag
válasz
Dhampir #71286 üzenetére
Köszi.
Tényleg nem letölthető sehonnan ez a gyári image?
Remélem, hogy nem lesz így gond.
Több dolog:
- egy Dell 7559-et váltott (i5-6300HQ CPU), és sokkal-sokkal lassabb volt ezzel az "u"-s core i11 CPU-val, persze az én hibám, tudhattam volna, de arra nem számítottam, hogy még egy böngésző is érezhetően lassabban nyílik meg rajta, mint a 7 éves hardveren (ami persze akkor egy jóval magasabb kategóriát képviselt)
- tejfölös doboz ház
- extrém alacsony akku üzemidő
- nagyon gagyi hang
- nagyon lassú WLAN kártya
- alacsony írási sebességű ssd
- érezhetően néhány éven belül megrepedő kijelzőborítás/zsanér
Talán a legrosszabb laptop, ami valaha megfordult a kezeim között.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #71233 üzenetére
Közreadom, hátha más felhasználó is belefut ilyesmibe és éppen Linuxot futtat:
CPT.Pirk fórumtársunk tippjét követve az itt leírt scripttel sikeresen megoldottam Ubuntu Linux alatt a wifi kapcsoló gomb kérdését és végül az üresen álló F9 billentyűt választottam ki.
Úgy vettem észre, hogy a Bluetooth-t nem vezérli, csak a wifit.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #71233 üzenetére
Javítom, a link a Telepítési útmutató és műszaki adatok dokumentációt tartalmazza, abban is utánanéztem.
A Dell Vostro 3500 szervizkönyve itt olvasható, ha már megemlítettem:
Szervizkézikönyv -
-
válasz
Dhampir #71046 üzenetére
Szia!
-Dell Vostro 3510: Wifi 6 van, max display: 220nit
-Dell Vostro 3515: Egyiket sem tudja
-Dell Vostro 5502: Mindkettőt tudja, de color gamut csak 72% NTSC typical
Az Intel Wi-Fi 6 AX201 tudja a Wifi6-ot.
-Dell Vostro 5510: Mind3at tudja, az sRGB 100% typical is megvan. Wifi itt is Intel legyen
-Dell Inspiron 3511: Csak a Wifi6-ot tudja.
-Dell Inspiron 5502: Itt az srgb csak 72% NTSC, másik kettő Ok.
-Dell Inspiron 5515: A ARyzen edition (G15) tudja mind a hármat
A sima 15-ös nem tudja, csak a Wifi6-ot.
Remélem ez így segített -
Diák66
őstag
válasz
Dhampir #70981 üzenetére
Na olyat soha! Amikor nyomkodod a billentyűzetet fene se tudja éppen mi veszi át a terhet. A zsanérok kaphatnak a jóból, meg a fedlap műanyagjai is. A csavarok tuti kilazulnak, a meneteknél repedeznek/törnek a műanyag elemek.
Jut eszembe, Dell G15 5511. Hát a billentyűzetet kínai vékony ujjakra tervezték az tuti, annyira zsúfolt. Utóbbi időben használtam, de nagyon szokni kell. Közel vannak a gombok (főleg kurzormozgató gombok), de a hegyes sarkai miatt se éppen kellemes rajta a gépelés. Ha itthon vagyok, a vezeték nélküli billentyűzet sokkal kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest