- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is E6510 -be raktam HDD helyére egy V300 -at (Kingston) és ODD helyére OptiBay -el a HDD-t (USB-n meg van egy BD-RW ha éppen kell) és ezzel minden frankó is!
/+ rendeltem EC slotba 2x USB 3.0 -s kártyát meg világítós bill.-t raktam be , meg kisebb apróságok módosítás képen/ megéri, megérte!
(#47576) paler: 3év garos 120GB Kingston V300 nem megfelelő?
(legjobb ár/érték aránnyal bíró SSD szerintem...)
(15k-ért jutottam hozzá)
L
-
maajsz
senior tag
Természetesen kapható sima natur sata ssd, nem kell hozzá semmilyen átalakító. Teljesen jól gondoltad ki a dolgot, hdd helyére az ssd és optibaybe a hdd.
Az 520 nagyon jó széria, bár újan nem nagyon látok, de az 530-al sem lősz nagyon mellé, a 840 evo hát.. 850 inkább már vagy 40pro -
maajsz
senior tag
A HDD a sima Sata slotban van alapból, van benne mSata foglalat is, de mint a többi 3. genes szériánál nem kezeli az msata-s SSD-t tudomásom szerint (nálam a 6430nál így van). Ha véletlen msatas ssd-hez jutsz még nincs gáz mert átalakítóval mehet a vinyó helyére, csak egyszerre nem fog menni sajna
-
SzaboZE
addikt
Ha ilyen garid lenne, akkor nem NBD-nek hívnák, hanem WWNBD-nek. Sehol, senki nem írja azt a dell oldalain, hogy onsite világgarancia érvényes a gépre. Ha egy firkász ezt így gondolja, akkor már így van? A problémád meg nem valós, hiszen az EU-n belül tudod szervizeltetni a gépet. (Ha EU származék) Jogos elvárás viszont, hogy igazold a géped legális eredetét (az eredeti tulajdonos adatainak ismeretével).
-
SzaboZE
addikt
Nem.Ez elsősorban lokálisan, ország szerint értendő. Ha lekérdezed a garit, akkor látod is, hogy lokálisan hol érvényes. Transzferelhető a gari másik országba. Van olyan ország, ahol nincs dell szerviz, szerinted ott ki menne ki?
Arról nem tehet a dell, ha valami cikkíró ezt másképp látja. Tehát van világgari része a dolognak, de azért nem ilyen egyszerűen.
-
szabonagyur
félisten
A szöveg nem pontos. NBD garinak a lényege, hogy az adott országban bárhol megjavítják ahol vagy, neked nem kell bevinned személyesen vagy neked kérni egy futárt, hanem ők mennek hozzád akár a munkahelyedre is, ott szétszedi cseréli amit kell majd összerakja és dolgozol tovább.
Szép is lenne ha csak úgy utazgatsz a világban és a tengeren elromlik a gép és szólsz a maláj ügyintézőnek, hogy jöjjön cseréljen magyar billentyűt a gépben meg adjon Eu-s töltőt.
Amire te gondolsz az világgari és talán az Applenak van ilyenje (ami működik is). -
-
szabonagyur
félisten
Igen a 65W akkor valószínűleg kevés hozzá, elvben a töltőre addig van gari míg a gépre (ez nagy plusz pont a Dellnek, máshol csak 1 év)-
Oldalon kb középen beírod a ST-t majd ilyet kell látnod:
(#45765) soldi3r: itthon tuti fix, hogy annyi gari van a töltőre amennyi a gépre, csak akksira van egy év. Ezen én is meglepődtem de hivatalos Dell szerviz erősített meg amikor rászóltam, hogy ne tekerje meg annyira a töltőt amikor rakta össze a táskába a gépet, erre mondta, hogy ha megtörik semmi baj kapok gariban majd újat.
-
szabonagyur
félisten
Szia
Valószínűleg a töltő nem ahhoz a géphez való és ez a baj, illetve ki is derült hiszen másikkal megy. A kapott töltő szintén Dell? Hány wattos? Mert ha nem is a géphez kapott azt nem fogja a Dell cserélni..
Amúgy a hátlapon levő Service Tag alapján ide beírod:[link] és kiírja meddig van a gari, DE! elvben csak egyszer csinálja meg a dell a gépet honosítás nélkül, utána honosítani kell az eredeti tulaj adataival, tehát ez lehet nem fog menni.
egyszerűbb lehet venni egy új töltőt.
-
szabonagyur
félisten
Igen egy db tesztet linkeltél, ami statikus mérés, kihasználta a 4 szálat és ennyi, itt több pontot kapott. Gyakorlatban pedig az van amit írtam.
Attól, hogy eltelt több is mint 4 év mit jelent? Csak annyit, hogy notebook fronton most érik el azt a szintet ami nem rossz tekintve, hogy kisebb helyre kell, kisebb hűtéssel besajtolni valamit.
És igen fejlődött a CPU világa, csak van desktop meg mobil vonal.
(#45530) epityesz: Add le szervizbe, ők kiderítik.
-
-
webdeejay
aktív tag
Nekem bajom nincs vele. De amit már párszor leírtam, engem csak az zavar, hogy a billentyűzetvilágítás nem kapcsol le automatikusan, mondjuk filmnézés közben zavaró, de ki lehet kézzel kapcsolni. Majd szedem ki a vinyót, helyére SSD-t szeretnék tenni, arra meg egy linuxot az egyetem miatt(egyedüli rendszerként), majd meglátjuk, hogy alatta hogy muzsikál, de 8.1 update 1 alatt nincs semmi problémám.
-
webdeejay
aktív tag
Wifi problémám nincs, nekem sose volt. Netezéssel fene se tudja meddig bírja. 20%-os fényerőn használom mindig a gépet, dokumentum olvasásnál 10 órát írt, és ez valós adatnak tűnt(úgy értem, hogy 1 óra után már csak 9-et írt), de itt azért meg volt nyitva pl. a facebook, de nem használtam aktívan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged