- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pHantom x
tag
válasz
MaxxDamage #76057 üzenetére
Sajnos éppen zárva van és nekem most kéne
-
arcitec
addikt
válasz
MaxxDamage #76056 üzenetére
Konkrétan leírnád az akkuk típus/gyártót?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #76054 üzenetére
Igen, 100% a battery állapot, így teljesen fel is töltött.
Ma kipróbálom az erősebb fajta PowerBankot is. -
arcitec
addikt
válasz
MaxxDamage #76050 üzenetére
Miféle a powerbank? Itt vannak a gyári töltő adatai : [link] Nem hinném, hogy jó oda egy külső akku.
-
válasz
MaxxDamage #76050 üzenetére
Ha a Powerbank nem tud leadni kellő teljesítményt akkor evidens hogy nem fog róla működni, szerintem a Powerbank védelme kapcsol le mert a laptop túl nagy áramot akar kivenni belőle.
Nem erőltetném, nem erre való egy sima Powerbank. -
5leteseN
senior tag
válasz
MaxxDamage #75864 üzenetére
...és azonos aksi való mindkettőbe?
Sok altipusnál változások vannak, megspórolnék(ha lehet) egy pár hetes aksi-visszaküldözgetést. -
teptep
senior tag
válasz
MaxxDamage #75852 üzenetére
-
nokiauser
aktív tag
válasz
MaxxDamage #75850 üzenetére
Nekem 7490-ben egy Realtek RTL8852AE 802.11ax működik szépen. Telepítéskor a Windows nem ismeri fel, a vezérlők betallózása után már nincs vele gond.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #75849 üzenetére
Milyen WiFi 6 modul ajánlott bele?
-
Gemini1
csendes tag
válasz
MaxxDamage #65165 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65086 üzenetére
Ja én ezt a "bőrönd szerű laptop táskát használom/használnám.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #65088 üzenetére
-
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65068 üzenetére
Akkor rendben, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65061 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a tanácsokat.
-
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65058 üzenetére
Értem köszönöm a kimerítő válaszokat.
Annyi kérdésem van még bár lehet butaság.
Soha sem volt laptopom előtte mindig asztali pcztem:
Mennyire tartósak a laptopok? (Dell G5 5587) Van valami külön teendő, hogy tartós legyen?
Gondolok itt arra, hogy külön érdemes-e venni hűtőt alá, időközönként kitakarittatni, hőközlő pasztát cserélgetni vagy bármi hasznos dolog.
Csak ahhoz vagyok szokva hogy az asztali gamer pcm bírta 5-6évig most adtam el. -
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65055 üzenetére
Értem.
De az nekem még mindig nem egyértelmű, hogy akkor most módosíttatnom kell a gari kezdeti időpontot vagy csak őrizgessem a számlát/garancialapot? -
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #65053 üzenetére
De most nekem ezt a gépet jún 22-én gyártották azért van onnan szamitva a 3év?
-
AssAssynn
addikt
válasz
MaxxDamage #64926 üzenetére
Köszönöm. Ez nem jár garanciavesztéssel akkor?
-
AssAssynn
addikt
válasz
MaxxDamage #64911 üzenetére
Köszönöm. S hogyan ajánlatos megfelelően tisztítani?
laca891: Ma reggel sikerült az altatásból egérrel ébresztenem, úgyhogy ezentúl csak akkor lesz felnyitva ha valamiért véletlenül Leállítással állítom le.
-
AssAssynn
addikt
válasz
MaxxDamage #64908 üzenetére
Köszönöm a választ, segítséget!
Azt hittem, hogy van erre valami rendes "pc mód", de akkor marad ez. Közben beállítottam, hogy töltés esetén a kijelző lehajtásakor ne kapcsolódjon ki a gép, illetve, hogy csak a monitorra küldje a képet. Különben korábban próbálkoztam azzal, csak nem tudom, hogy végül sikerült-e (majd holnap reggel kiderül), hogy soha ne aludjon el annyira a gép, hogy ne tudjam a külső eszközökkel beindítani, így az lenne a terv, hogy mindig csak alvó állapotba engedem, ahonnan egérrel ébresztem. Ezzel tudnám kiküszöbölni az indítások előtti felhajtást. Persze néha manuálisan kapna egy újraindítást, de aztán folytatódna a folyamatos altatgatás.
Köszönöm a felvilágosítást a garanciával kapcsolatban! -
shownomarcy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #64848 üzenetére
Szuper, köszi, akkor keresem, mert sok helyen eddig nem találtam...
Jellemző mostanában a készlethiány egyébként, vagy általános, hogy win nélküli verzióban nem feltétlen találsz laptopot? -
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #64842 üzenetére
szerviz@humansoft.hu
pl.valakky: teljesen más a két fedlap
-
válasz
MaxxDamage #64842 üzenetére
Jah, bocsi. Nem is értettem, így már értem
. 😀
-
válasz
MaxxDamage #64840 üzenetére
Csinálj addig egy gmail-t.
-
válasz
MaxxDamage #64771 üzenetére
Igen ezt írtam én is
-
válasz
MaxxDamage #64749 üzenetére
Én tűzfalra gyanakszom, nálam is szokott ilyen lenni (tinywall) kikapcsolom, 20s után vissza és megjavul.
Ja a másik meg a router. Nálam ha új eszköz van, meg szokott hülyülni. ujra kell indítani ilyenkor. -
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64747 üzenetére
hm, az úgy érdekes... hátha tud valaki segíteni benne, mert lövésem sincs kb
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64745 üzenetére
regelni sehol nem kell és nem tudod tudtommal, írni se igazán tudom hova tudsz, mi szervizes lejelentéskor írjuk nekik a csatolt számlával, hogy korrigálják a dátumokat
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64743 üzenetére
ennek inkább akkor lesz jelentősége, ha a DELL oldala szerint lejárt a gari, de számla alapján még garis, akkor mi szkenneljük a DELL felé a garjegyet, és átállítják a garidőt pontosan
ettől függetlenül ez is Inspiron
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #64741 üzenetére
A számládon szereplő vásárlási dátumtól lesz 3 év garid. Javíttasd át a dellel.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #64739 üzenetére
Az "Inspiron" esetében neked kell eljuttatni a szervizbe. Persze plusz pénzért akár helyszíni kiszállásos garancia is vásárolható, ha a Dell rábólint.
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64729 üzenetére
rendicsek
orc88... Transfer Ownership, itt állítsd át az országot Hungary-re, és akkor biztos jó lesz itthon is (de amúgy is tudnák az itthoni szervizek is szervizelni, mert EMEA-s származású)
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64727 üzenetére
nem kell semmi hozzá, a gyakorlatban nem ismerem a formulát, amivel számolnak, jó kérdés
gondolom megnézik, hogy meddig akarják támogatni a szériát alkatrésszel, vannak-e gyári hibái, stb stbha megvan a SN, át is dobhatod nekem, aztán rákérdezünk
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64725 üzenetére
garanciaidőn belül bármeddig, de a legjobb ha pár hónapon belül vagy a vásárlásodhoz képest
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64721 üzenetére
előbb meg kell legyen a gép, és SN alapján a szerviz lekéri az árat az upgrade-re, ha a DELL-nél elérhető ez az opció
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64719 üzenetére
- sima, szervizgarancia vonatkozik ezekre a gépekre (de upgrade-elhető vásárlás után onsite-ra, Service Tag alapján mond árat rá a DELL)
- hivatalos szervizből akad itthon jópár (mi Budaörsön pár szervizpartnerrel az országban, Humánsoft, Fixdirect, stb)
- nem tudsz semmit regelni tudtommal, legalábbis eddig hallottam ilyen opcióról... -
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #64717 üzenetére
elvileg igen, és a 2. pont akciós, pár ezressel drágább csak, mint a 8GB-os verzió
-
Sanya
nagyúr
válasz
MaxxDamage #64696 üzenetére
Ilyenkor ki kell kapcsolni az WOL és a WOWIFI funkciókat, mert ezek miatt a gép nem kapcsol ki soha teljesen, hanem a LAN és a WIFI filyamatosan megy és hallgatózik a hálózaton, hogy be kell-e kapcsolnia (persze ha be kéne, sosem kapcsolna be!)
-
Tim82
félisten
válasz
MaxxDamage #64696 üzenetére
Számomra csak a kijelzés furcsa, mert másik notik nem így szokták jelezni... 100%-ra feltölt, majd pár nap alatt lemegy 95%-ra és pl. 94%-on elkezd újra fel tölteni 100% -ra /na ez nem így megy, ez 100% -on is marad.../
Lenovo Thinkpad-eknél általában be lehet állítani a töltési küszöbértékeket (milyen % alá csökkenve kezdjen el, hány %-ig tölteni), de ehhez gyártói segédprogram kell.
-
Sanya
nagyúr
válasz
MaxxDamage #64694 üzenetére
A laptop aksik úgy működnek, mint egy szünetmentes tápegység. Mindig legyen a laptop bedugva és üzemeljen hálózatról, mint ahogy a képen mutatja a piktogram. Azt jelzi neked, hogy fel van töltve.
Ha akku nélkül akarod használni, mert nincs konnektor, akkor használd, de utána dugd be. A laptop aksiknak árt ha teljesen lemerítik. Minél többször meríted alacsony %-ra, annál hamarabb elhasználódik.
Néhány ügyes laptopszaki, laptopbolt ajánlja, hogy merítsed le, meg "formázd meg" úgy, hogy tökig lemeríted, meg majd töltsd 18-24 órán át, na ezekre ne hallgass. MINDEN AKSI FORMÁZOTT!!! Ha betartod ezt a hoaxot, akkor 2 év múlva veheted az új akkut.
(5 éves ultrabookom van, 2%-os elhasználódással, bármikor megy 8 órát akkuról még mindig.) -
válasz
MaxxDamage #64692 üzenetére
Amit küldtél képet az van írva, hogy teljesen feltöltve. Annyit tesz a kép, hogy be van dugva töltőre. Vagy a kép csak illusztráció?
-
Tim82
félisten
válasz
MaxxDamage #64682 üzenetére
Tehetsz bele akár 2x8 GB RAM-ot is, kezelnie kell bármelyik Sandy Bridge mobilprocinak.
-
Tim82
félisten
válasz
MaxxDamage #64679 üzenetére
Én úgy látom, hogy van, aki megcsinálta és van az upgrade-ről YouTube-videó is.
Ugyan nem vagyok otthon a Dell-ek világában, de hasonló upgrade-t nemrég végeztem el egy mezei Thinkpad T520-on (dedikált videókártya nélküli változat), Core i5-2520M (TDP: 35W) -> Core i7-2670QM (TDP: 45W) cserével.
Ott a következőket kellett figyelembe vennem az upgrade kapcsán - azért összegzem, mert feltételezem, hogy Te is hasonlókra kell, hogy számíts:
- az eredeti 65W-os töltő innentől kevés lett, 90W-os töltőt kell használni
- ha dokkolóval használom a gépet, oda a 90W-os töltő is kevés, be kellett szereznem 135W-os töltőt (dokkoló + 90W-os töltő kombónál nem elég a kraft, akkuról indul a gép, mintha nem is lenne dokkolón és töltőn)
- a fogyasztás is megnőtt, tehát zabálja az akkut (kb. 2-3 órás üzemidejű 6 cellás akkum van, a négymagos i7-tel legfeljebb 2 óra hozható ki belőle, de ez nem volt szempont)
- időnként hallható "nyöszörgés" hallatszik a laptopból (a jelenség coil whine néven ismert, én együtt tudok vele élni)
- ha Windows 10-et használsz, gyakran fel fogja nyomni valamelyik háttérben futó folyamat amúgy tök indokolatlanul turbo órajelre az egyik magot, ami irgalmatlan melegedéshez vezet (90+ Celsius fok), én ezt úgy oldottam meg, hogy a Windows energaigazdálkodási beállításaiban az általam használt sémánál a CPU maximális órajelét/teljesítményét 99%-ra, ezzel kikapcsoltam gyakorlatilag a turbo core-t - azóta nem nagyon látom 70 fok fölé menni a CPU hőmérsékletétCserébe gyors és kb. az én használatommal mindenre bőségesen elegendő teljesítményű gépet kaptam. A procicserére amúgy főleg az volt az okom, hogy legyen elég magom/szálam hobbiszinten virtuális gépekkel szórakozni, egyébként valószínűleg elég lett volna a kétmagos i7-es (pl. 2620M, 2640M) proci is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #56340 üzenetére
Erre valaki valami ötlet?
L
-
.:Koska:.
csendes tag
válasz
MaxxDamage #54967 üzenetére
Köszönöm!
-
bengerke
csendes tag
válasz
MaxxDamage #54882 üzenetére
Na jó, de akkor miből derül ki, hogy meddig garis meg milyen gari van rá?
-
SzaboZE
addikt
válasz
MaxxDamage #54594 üzenetére
Pedig ha fel van hajtva a fedlap, akkor jobban is szellőzik. De ez már részletkérdés.
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #54591 üzenetére
semmi baja nem lesz, csak a hutese rendben legyen es mehet 7/24-ben
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MaxxDamage #54544 üzenetére
tehát a Battery nálad a szönetmentes táp... :-)
-
Max6
tag
válasz
MaxxDamage #54499 üzenetére
Végül nálam is az SSD lett a megoldás.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
MaxxDamage #54349 üzenetére
Szia!
WDIDLE3 programmal kell átállítani a kiállás időzítőt 8-ról 300 másodpercre vagy valami ilyesmi, WD vinyóim vannak, régen csináltam már.
De egynémelyik CADDY-nek is mintha lenne hasonló betegsége,hogy parkoltat. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #54349 üzenetére
Közben már nem áll fent a jelenség, köszönöm!
L
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage #54330 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage #54328 üzenetére
Free fall sensor
-
haxxika
senior tag
válasz
MaxxDamage #54326 üzenetére
Fent részletek fül, és utána hardverazonosítót keresd ki. Ha megvan, azt google-be be és megtudod
-
soldi3r
veterán
válasz
MaxxDamage #54257 üzenetére
Az ASM chipes jobb.
(#54252) asuspc96, Hianyzik egy driver a telepitobol, irja is. Nem meglepo, van nehany ev kulonbseg koztuk. Ha nincs frissebb win, akkor en letoltenem es kicsomagolnam a driverket egy CD-re aztan megadnam neki, amikor keri.
-
yanna
addikt
válasz
MaxxDamage #54231 üzenetére
"Dell command update amit te keresel."
"Nem mondanám, hogy a helyzet magaslatán áll..."Mi nem áll a helyzet magaslatán?
A Dell Command Update.(#54232) somasz:Ez nekem új, de persze nem kizárt, hogy elkerülte a figyelmem.
Bár most ahogy látom, így egy driver packot szed le, de ebben meg nem feltétlenül a legfrissebbek vannak. -
yanna
addikt
válasz
MaxxDamage #54229 üzenetére
Látom már mit értettél félre. Én a programot minősítettem, nem téged.
Amúgy meg OS telepítés után én mindig kézzel telepítem a Dell-es drivereket, de az update még soha nem talált telepíteni valót, pedig rákeresve volt már több újabb, frissített driver.
Úgy tűnik, mintha nálam darabra menne. -
yanna
addikt
válasz
MaxxDamage #54226 üzenetére
Nálam a Dell Command Update=0, azaz nullát produkál másfél éve.Nem értem a megnyilvánulásod...
-
anorche1
őstag
válasz
MaxxDamage #54223 üzenetére
Dell command update amit te keresel.
-
Máté94
addikt
válasz
MaxxDamage #54221 üzenetére
Inkább "Find it myself", Service Tag-et beír és kidobálja a hozzávalókat.
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #49848 üzenetére
Érzed, hogy szűkös, vagy sem?
i7-620M, 640M-re tudsz bővíteni, ezt már leírtuk. Esetleg egy 720qm-et mernék még megkockáztatni, de inkább ne.
Én hagynám. Ha kevés, akkor minden bele rakott upgrade-et átdobnám egy 1-2 generációval frissebb gépbe. -
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #49598 üzenetére
Szerintem oda 15,6" HD kijelzővel kéne. Szemük csak rosszabb lesz...
-
Melanor
tag
válasz
MaxxDamage #48237 üzenetére
Itt megkérdezi, hogy dutasson-e részketes tesztet, ami még 30 percig tart kb. Szerintem itt nyomj a yes-re. Akkor lesz a legrészletesebb teszted, amit ez tud.
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #48237 üzenetére
Alaplapi elem a tippem. Időbeállítást nem szokta elfelejteni?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #48235 üzenetére
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #48224 üzenetére
bootolásnál f12 és diagnostics, ha kérdezi, futtass részletest!
ha szerencséd van, kidob valami értelmezhető hibát és nem kell tapogatózni.
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #48222 üzenetére
Diagnosztika nem dob hibát?
-
soldi3r
veterán
válasz
MaxxDamage #47998 üzenetére
Szerintem ilyen tapasztalata senkinek nincs, ezzel a huzassal megharomszorozod a noti erteket
Csinalj egy probat GPT-s rendszerrel, MBR-rel azt hiszem 4/2TB a korlat. -
paler
aktív tag
válasz
MaxxDamage #47579 üzenetére
Én olyan típus vagyok aki hosszútávra veszi a dolgait. Tehát pl. a mobilokat is 4-5 évente cserélem, de pl. az asztali PC-et 2006-2015-ig használtam, bár kisebb upgrade-k voltak de a vas 80%-ba ugyanaz maradt mint mikor megvettem. Hogy ez a fajta hozzáállás/felfogás/életstílus jobb-e, mint az aki fél vagy évente cserélgeti a műszaki cuccait, ki tudja. Az biztos hogy mire én váltok, addigra azok a műszaki cuccok szinte nulla értékkel bírnak, és ezáltal könnyen el sem nagyon adhatóak. Ellenben aki évente csereberél, az viszonylag kis ráfizetéssel mindig újabbra tud váltani a műszaki berendezéseit. Hogy hosszútávon melyik a kifizetődőbb nem tudom, de én nem szerettek sűrűn csereberélni ha valamit megszoktam, belaktam, megszerettem. Szóval első körben maradnék az Intel féle SSD-nél, mivel ezekről tényleg csak csupa jókat olvastam, mind teljesítményben, mind pedig megbízhatóságban. Az 5 év gari meg csak hab a tortán, ami a fentebb leírt dolgom miatt még egy plusz érv mellette. Igaz árban azért drágább mint az általad ajánlott V300 SSD, de erre szokták mondani hogy valamit valamiért. Egyébként én is nézegettem a Kingston SSD-et is, mivel kedvelem ezt a márkát, de az újabb V300-ról azt olvastam hogy ezek már le vannak butítva, az első generációs V300-hoz képest. Ennek ellenére ha mégsem jönne össze az Intel 520, akkor elképzelhető hogy ő lesz a következő befutó, mivel azt olvastam hogy a Samsung EVO 840-nél furcsa lassulásokat és megbízhatósági problémákat tapasztaltak. És mivel én nem vagyok az a típus aki évente csereberél, így úgy tűnik hogy számomra nem biztos hogy az EVO 840 vállalható alternatíva lenne.
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #47542 üzenetére
Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card
apro, jofogas, vatera, 5000 korul szoktak menni
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #47539 üzenetére
Így van. Frissebb is belemegy, de driverrel kell móklászni.
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #47534 üzenetére
dw5540 való bele, hálókártyáknál lenne.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
MaxxDamage #47532 üzenetére
Passz. Eszközkezelőben látszik bármiféle ilyen ketyere?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
MaxxDamage #47530 üzenetére
Egy másik Latitude tipusnál csak a GSM foglalat volt, a HSPA modemet külön kellett rendelni és beszereltetni. Olyan szolgáltatót választasz amilyet csak szeretnél. Lényegében mintha beépített websticked lenne picivel normálisabb antennákkal.
-
rgeorge
addikt
válasz
MaxxDamage #47486 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47436 üzenetére
-
rgeorge
addikt
válasz
MaxxDamage #47434 üzenetére
Tehát már az A09 sem megy fel?
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #47431 üzenetére
Rakd fel a Dell Command | Update progit, keressen neked frissítéseket, tuti van frissebb az A03-nál. (A16)
szerk: most látom...
2. Please note that if the A08 or before A08 BIOS is currently installed on your system
you must first update to A09 BIOS and then flash to the latest A-rev BIOS.
A09 BIOS link: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails?driverId=60M0Y
3. Please note that if the A10 or before A10 BIOS is currently installed on your system
you must first update to A11 BIOS and then flash to the latest A-rev BIOS.
A11 BIOS link: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails?driverId=Y9F5P -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47431 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
MaxxDamage #47422 üzenetére
Nem hinném, hogy különbség van egy 500-as hdd és egy ssd szempontjából a vezérlő számára, szerintem kéne mennie vele. Nekem E4200-ban van 1TB hdd, ez a modell együtt futott a 6510-zel. BIOS azért a létező legújabb legyen (még ha több éves is).
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #47422 üzenetére
nagyon szivesen!
hdd / ssd kerdesben hozzajuk fordulj: premete, somasz, SzaboZE
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #47420 üzenetére
-
zsofika11
csendes tag
válasz
MaxxDamage #47256 üzenetére
http://laptopsystem.hu/fooldal?%2Ffooldal=&kategoria=K%C3%A1bel&oldal=13 Küldtem privátban.Ha nagyon nem megy belinkelem, de lehet, hogy kitiltom magam...
-
zsofika11
csendes tag
válasz
MaxxDamage #47254 üzenetére
Nem reklámozok...
de esetleg laptopsystem a megfelelő országkóddal segít.Most látom, már 2537.-....
-
zsofika11
csendes tag
válasz
MaxxDamage #47252 üzenetére
Dp>HDMI kábel.Laptopsystem-2.300.- 1.8 m.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage #47250 üzenetére
Dp (miniDP)->HDMI kábel kellene neked, azon lesz hang is.
-
kistewe
tag
válasz
MaxxDamage #47202 üzenetére
Válasz fenetebb, viszont abban nem vagyok biztos, hogy ha ilyen dokkolóra menő akksi van a gépen akkor is fel tudod -e tenni dokkra...szerintem nem...de utána kell nézni..
uff stewe
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #47202 üzenetére
pr03x olcsó, 5e körül szokott menni
-
kistewe
tag
válasz
MaxxDamage #47200 üzenetére
Tudtommal nem, lapos akksit lehet rárakni ami a gép alá megy és a dokkoló porton csatlakozik rá...
uff stewe
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47198 üzenetére
E6510-be lehet odd helyére + batteryt helyezni? (munkatársam mondott valami hasonlót, de az 4310 asszem, amit most szerzett be, olvasta valahol, hogy lehet a Dellekbe ilyet)
L
-
somasz
addikt
válasz
MaxxDamage #47192 üzenetére
Melegedne nagyon.
720qm/740qm fölé ne menj. 820 és fölötte az m4500-ba való.EC slotba tudsz usb3.0-ás bővítőt rakni, mást már nagyon nem tudsz.
képet holnap küldöm
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #47191 üzenetére
i7-820QM elmenne az E6510 -ben? (i5-520M van most benne) de gyártói oldalt nézve 820QM -el is volt (max) forgalmazva /spec.
L
-
Aske
aktív tag
válasz
MaxxDamage #47188 üzenetére
Ebay tele van 9,5 mm-es meghajtókkal.
-
premete
veterán
válasz
MaxxDamage #47186 üzenetére
9.5mm-es kell bele.
-
premete
veterán
válasz
MaxxDamage #47172 üzenetére
SZVSZ egy háttérvilágításos billentyűzet tobbet ér ebben, mint egy harmatgyenge dedikált vga, + hibaforrás+magasabb hőmérséklet+ rövidebb akkuidő.
-
premete
veterán
válasz
MaxxDamage #47167 üzenetére
Az sem mellékes, hogy nvidiával rövidebb az élettartam, most van egy ilyen nálam, és alaplapot kéne cserélni, mert a kép kb. 5 percig jó.
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #47167 üzenetére
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #47164 üzenetére
ha a munkadhoz nem kell az nvidia vga, akkor valaszd a masodik lehetoseget! netezni / filmezni eleg az alap intel vga
-
Janika-1982
tag
válasz
MaxxDamage #47159 üzenetére
Hát én elkerűlném messz a Vaterát úgy ahogy van!
Még a Jófogás is sokkal jobb!
Ott adtam el az inspiron 3537-es gépemet,korrekt társaság,az új tulaj meg van elégedve a gépemmel,még fel is hívott hogy megköszönje!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest