- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
Igen, ertheto az is, a mi bevasarlasaink is joval dragabbak lettek az elmult masfel evben es tovabbra sem veszunk beluga kaviart Crystal pezsgovel.
Viszont ezek mellett is szembetuno az arnovekedes, nehol "fovarosi" arakkal (enyhe tulzas persze) uzemelnek jobbara kozepszeru helyek. Nem is rendelunk gyakran, miota elkajaltuk a SZEP kartyakat.
Mas: Ma megkostoltuk a Mad Dogs House-bol a gyros-t es azt kell mondanom, hogy nagyon finom. Kulon plusz pont a Kefalon szosz, ami laktozmentes igy paromnak sem kellett tartani tole. A csipos szoszuk is teljesen rendben van. Batran ajanlom, amennyiben utba esik a Sinai Miklos utca.
-
szotyika77
aktív tag
Ez sajnos minden helyen előfordul, ahol étellel foglalkoznak. Nálunk kisvárosban pl a pékségekben rendszerint ugyanazzal a kesztyűs kézzel nyúlnak a pékáruhoz és a pénzhez is. És ha szóváteszem nekik, akkor ők vannak felháborodva. Pedig szerintem full egyszerű lenne felhúzni egy zacskóból készült kesztyűt, majd a pénzátvételhez levenni.
-
Scarabeus
aktív tag
Hát sajnos nem kizárt, hogy az átlagár egy burgerért olyan 2000 ft körül lesz..
Valóban, passzolni fog a strand árához. Eddig az Aquaticumba meg a Termálfürdőbe egyetemistaként lehetett menni féláron, valami 1200 ft volt egész napra még tavaly meg azelőtt, természetesen ezt is megszüntették...
-
törölt tag
Ok, volt egy olyan időszak, amikor a roma közösség tagjai bömböltették a mulatóst a dobozos kőbányai szürcsölés közben, de az elmúlt ahogy tudom.
Ha meg a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor meg elég sokan zárva voltak egy ideig. Most ezt a kettőt mosod össze, vagy más infód van? -
koshmar
addikt
Mikor utoljára voltam ott (ami lehet tavaly április volt), 1300, ami vállalható volt.
De 1500? Mikor nyelvvizsgázni voltam (Egyetem sugárút), az Akropolisznál akartam enni, mert az egy köpésre volt onnan, de ott már akkor 1500 volt, mondom az embertelen.. inkább kikutyagoltam Olihoz.
-
törölt tag
Nagyon nem esnek útba, jellemzően, ha meló van, akkor tudok beesni napközben. A kollégákat nem szivathatom azzal, hogy a harminc perces kajaidőben rám várjanak, meg ilyesmi. Így, ha valahol sok a várakozás, akkor sajnos onnan lépnem kell.
Már olyan is volt, hogy azt kértem egyik ilyen alkalommal, hogy másnap délre készítsenek nekem egy tálat elvitelre, most kifzetném. Sajnos erre sem volt lehetőség.
Nem tudom, hogy a dél a mumus, vagy olvassák ők is a topicot, és szándékosan szivatnak, de nagyon sok év alatt egy elviteles hamburgerig, és egy kézmosásig jutottam. -
Peti78
őstag
Alapvetően nem volt rossz a hús fűszerezése. Viszont túl visszafogottra sikeredett. A krumpli az asszony szerint kicsit avas volt. Ilyen messzire nem fogok kimenni érte, pláne, hogy az Aladintól 10 percre lakunk. A Jalla gyros is nagyon finom, csak az nincs nyitva számunkra elérhető időben.
-
Scarabeus
aktív tag
1db valóban nem éri meg egyátalán, az Aladdin meg sajnos nem szállít. Itt tanulok 4 éve Debrecenben, de még nem ettem ott sohasem, mindig halogattam..
Egyszer csak eljön az ideje, azt mondjátok az a város legjobbja, ugye?
Továbbá valaki tudna ajánlani olyan hamburgert, ami kézműves jellegű, mégis nagy buciba adják (megaburger szerűség, vagy hogy is hívjam), és részt vesz a netpincér akcióban? Buri-buri számomra a best, nyílván olyat nem fog senki sem adni, de legalább fele olyan finomra gondolnék. Szmörét próbáltam még, az csalódás volt, durván túl van árazva szerintem.
Grizzly burger milyen lehet?
-
Scarabeus
aktív tag
Mikepércsi úti Gyrosos (Döner-Kebab Pizzéria), 1kg dönertálat rendeltem ma. Előrendelés, 9:30kor adtam le, 12:00 volt a legkorábbi szállítási időpont, de csak 12:30-ra ért ide, rengeteg rendelésük van a futár szerint. (Ez egyébként hihető). Lemértem, 1.12kg volt az egyik, 1.10kg a másik tehát nem adnak kevesebbet. Hús is van bőségesen, nem csak krumpli, a szósz az ilyen édesebb, majonéz-ketchup szerű keverék (gondolom ez török voltából adódik), csípőst nem kértem, mégis tettek bele 3db jalapeno paprikát. Abszolút valid ezzel az ajánlattal (2550ft a kettő), összebeszélsz kollégával/baráttal és egész napra jól laktok egy ebéd árából az fix!
-
törölt tag
Egyik gimnázium, és közlekedési csomópont közeli helyet üzemeltető ismerőssel beszéltünk arról régen, hogy kellene oda valami kaja. Közös szakács ismerős adott is nekik tanácsot, és úgy döntöttek, hogy nyárra nem érdemes, mert olyankor minden albán fagyizóra jut két kézműves kajálda, akikről utána meg kb semmit nem hallasz. Tavaly volt volt szó arról, hogy ebben a tanévben meglépik, de a matek ellentmond ha nem diákmunkásokkal akarod üzemeltetni, és olyat akarsz adni amit te is megeszel.
Másik hely meg a Kajüt. Bár mostanában nem ettem ott, de emlékszem amikor nyitás után 2-3 hónappal még kukucskáltak, hogy vajon mennyire jó az a kaja, ami az étlapon van, de kevesen veszik.Ja, Szerk.: Az első tapasztalt volt, nem vágott bele. A második tapasztalatlan, de lelkes, és belevágott.... Neki az most megy.
-
koshmar
addikt
Tudtam én, hogy esik a színvonal, még egyetemi időkben (Oli előtt) oda jártam, nem volt gond.
Aztán mikor utoljára voltam (2-3 éve?), már éreztem, hogy a hús néhol szinte nyers, máshol meg kicsit fekete.Talán a krumpli az, ami ott mindig nagyon király volt, Olinál nem mindig, néha kicsit puhább, nem olyan roppanós (de pl. szombaton az is remek volt).
Ja és a csípős, ami Olinál csak úgy csíp simán, az az Effeniben perzselt -
Ádám16
addikt
Amikor én voltam 2 hete, nagy forgalom közepette kb 5en dolgoztak, izomból ment a minimal. Az egyik dolgozó a telefonját nyomkodta, a másik félmeztelenül járkált hátul, a harmadiknak leadtuk a rendelést, a negyediknek fizettem, és amikor a végén az 5. kihozta az ételt, ami nem az volt, amit kertem, rendesen helyretettem az arrogáns arcukat. En szégyelltem magam. Ilyet vendéglátóegység nem engedhetne meg magának.
Jó darabig hanyagolom őket. -
Peti78
őstag
Én adok borravalót, de ha nem pirítja meg a pitámat, akkor ne várja el. Róka fogta csuka.
Szar a fizetés, szar a munka minősége, szar a borravaló, szar a fizetés, szar a munka minősége. HA borravalós területen dolgozik az ember, devagyinkább olyan helyen, ahol a visszatérő vendég és a jó reklám sokat számít, akkor nem engedheti meg magának ezt a hozzáállást.
Az unokabátyám a kereskedelemben dolgozik, két kozmetikai termékeket forgalmazó boltja van. A dolgozók 250-270 nettót visznek haza. Megfizeti őket, mert kell az állandó és jó munkaerő. Persze így is megy a sírás részükről. Az egyik boltjába még mindig nem sikerült tartósan felvennie harmadik embert, mert ő nem szarakodik, ha valaki inkompetens, kirakja. Nem feltétlenül pénzkérdés. Én elismerem, hogy nehéz kenyér de arról meg nem én tehetek, hogy valaki erre (sem) képes?
-
Peti78
őstag
Én ezt értem, de ismét felteszem a kérdést, mennyi a fizetés az Aladinban?
Mert daa-raa benézett, írt egy gondolatot, de a kérdésemre nem felelt.Egyébként local1 kollégának igaza van, ha kevés a fizetésem akkor van indokom arra, hogy szarul dolgozzak? Vagy örüljek, hogy van munkahelyem, de keressek a képességeimnek/végzettségemnek megfelelő állást jobb fizetésért?
Ismét hangsúlyozom, nem azzal van gond, ha hibázik, hanem ha így kezeli a munkáját ért panaszt.
(#5560) local1 Szenvedtem is tőle
-
-
Peti78
őstag
bizalomgerjesztő Egyik kifőzde sem az. A különbség, hogy Lacibánál belátsz hátulra. Tudtommal ott még senki sem kapott szalmonella fertőzést, pedig azzal tele lett volna a facebook (is). Ellenben egy elit (bizalomgerjesztő) helyen már volt rá példa. Persze nyilvánvaló okok miatt nem szerepelt a sajtóban. Az ok: Magyarország.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, Lacibá mindig jó arc volt eddig, ezt a történetet én erős fenntartásokkal kezelem.
-
törölt tag
Az jópár éve lehetett. Kb 4-5 éve rendelek tőlük időnként, de ezidő alatt mindig is nyitva voltak vasárnap.
devil-k: Amíg a legtöbb vendéglátóhelyen úgy vannak vele, hogy minimálbért adnak az alklmazottaknak (mégcsak nem is szakmunkás minimálbért), a többit meg majd a jattból szedje össze, addig ez is lesz.
-
sharkypeti
aktív tag
Nem tudom, még soha nem próbáltam. Most se, mert vasárnap amúgy is zárva vannak. Itt a fórumon vegyes a kép, de sokan szeretik az Akropoliszt.
-
törölt tag
Egyszer voltam arra, érdemes rápróbálni.
Kicsit lentebb van a mindenki által ajánlott Oli gyros, én akármikor mentem oda, csak burgert tudtam volna venni, vagy 25-40 perc helyben topogás. Annyi meg nincs az ebédidőm... De legalább kiderült, hogy a burgerük bár nagy, de csak bódéburger kategóriában indulhat... De ha a környéken laksz próbálj rá egy jó pitára ott is... -
törölt tag
Csak a nem magas hőmérsékleten pasztőrözött tej ÁFÁ-ja csökkent. Szóval az UHT és ESL tejek esetén továbbra is 27%.
Az Aldi és Lidl eleve kampányol, hogy náluk 22%-kal alacsonyabb lett minden baromfihús ára. Kérdés meddig marad így. De ahogy nézem a Gilbert pl inkább megszüntette a készételek forgalmazását. A jelek szerint lenyelni nem akarták a plusz bevételt, és megbukni egy esetleges ellenőrzésen.
Egyébként október-november környékén több vendéglátóhely is ~15-20%-kal emelte az árait. Lehet ezt az áremelést most majd visszavonják, és majd fényezik magukat, hogy de jók is ők a vendégeikhez.
-
törölt tag
Ja. Édesanyám pár évig zsibizett. Hétvégente mentem neki segíteni.
Ettem ott többféle ripp-roppos burgert, mállós virslis hot-dogot, pizzafeltétes-sajtos lángost, a nagybódéból meg párszor vettem zsíros-mustáros kenyeret, de amikor idő után a piros zsír minden alkalommal halízű volt leszoktam arról is. Természetesen kóstoltam a kínait is. Nem rossz, de a tisztaság hiánya miatt inkább a zsibivel szembe jártam a másik kínaiba.
Sok helyen nem a gagyi alapanyaggal van a baj, hanem hogy az is rosszul van elkészítve. Pl ha mállik a virsli a 3% hústartalom miatt akkor nem főzni kellene, hanem forrázni.
Viszont ha bármikor kint járok akkor mindig kávét kell innom. Főbejáraton be, lefelé egyenesen a második parkoló kijáratig, azzal majdnem szemben bádogbódé, a szélén merőlegesen egy igazi talponállós könyöklő. Na ott van finom kávé, szifonos habbal, nyuszi vérével... Nem is finom. Finomenális. -
törölt tag
Degradálja az ott vásárlókat. (Vigyázz, viccelek!)
A zsibin nincs rendes kaja, nem is volt, és nem is lesz. A zsibi lényege jellegéből kifolyólag az alku. Azaz mindent olcsón, vagy olcsóbban. Az étel minősége emiatt a jellemzően odajárók által elgondolt elvárás szerinti árfekvésben van. Gagyi.
Meg vannak más gondok is a kínaival. Más is írt a tisztaságról, vagy pontosabban a hiányáról... -
beherit
tag
Nekem meg az első, mert ez van normális árban csak. És ilyenkor meg lehet kóstolni olyan fajtákat, amilyeneket máskor nem kapsz. De aláírom, nem az a tipikus karácsonyi vásári kaja, de most mégis szinte már minden standnál van ez is.
10 dkg sült karajért meg nem adok 590 forintot, még akkor sem, hogy ha a karácsonyi pápa adja a kezembe. Meg egy szál kolbász egy szelet kenyérrel 1200 forint. Vörösmarty téren 4000. Amivel aztán ácsoroghatsz, hogy hol tudod megenni éppen. Szép, hogy közben fények vannak, meg lehet hogy ez a vásári kaja+magasak a bérleti díjak, de azért mégis -
athomi
veterán
Garda pizzát online újra próbáltam, ráadásul féláras időszakban, így egy pizza 745,-Ft volt (minimum rendelés 1.000,-Ft). Meglepően jó pizzát hoztak bőséges feltéttel, a megszokott online áron is simán megérte volna (970,-Ft). Aki esetleg az utóbbi 1-2 hónapban próbálta, neki milyen minőségű volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest