- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
RandomName #6602 üzenetére
Rózsás Csárda
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Real Ghoost #6573 üzenetére
Anno rendszeresen jártam a Jalla-ba, a zsibin viszont meg sem tudom tippelni mikor voltam utoljára. Hol van Valid a zsibi területén, hol találom meg?
-
sharkypeti
aktív tag
Academy Gyros
Első próbálkozás, felemás érzések. Hétfő kora este. Nem volt más husi, csak csirke. Más kaja se volt, kizárólag gyros, de amúgy is azt akartunk enni. A tál helyben fogyasztva jó adag, nem spóroltak. A hús itt-ott már túlsült, de még belefért és legalább nem volt se mócsingos, se bőrös. A szósz szerintem kevés, simán lehetne 2x-3x ennyi is rajta, legalábbis mi ehhez szoktunk hozzá és így szeretjük. Az árak versenyképesek, diákigazolvánnyal 10% kedvezmény.
Legközelebb kipróbáljuk marhahússal is (ha lesz). -
sharkypeti
aktív tag
Zeusz Gyros a helyszínen fogyasztva kellemes meglepetés. Bazi nagy adag és minden nagyon friss és finom.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
KROK640 #6427 üzenetére
Az, hogy nem nézett ki jól, az enyhe kifejezés. Mondjuk én nem is problémáznék ezen, nyilván összerázódik a futárnál valamennyire, de a hús nyers volt, és a híres öntetük is vacak. Nem vagyok finnyás, de nem ettem meg se én, se a párom. Összességében volt valami furcsa mellékíze, szóval azóta nálunk leírták magukat.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
RandomName #6421 üzenetére
Chiviz: házhoz rendelt 2 gyrostál, olyan, ami köszönőviszonyban sincs a FB-on hirdetettel. Kűlsőre olyan mintha csak összedobálták volna, de legalább ízre is szar. Pedig a város legjobbjaként hirdetik vagy valami ilyesmi.
-
sharkypeti
aktív tag
Chivi'z Debrecen, Sumen utca.
Próbálta már valaki? Vélemény? -
sharkypeti
aktív tag
A legutóbbi próbálkozásom: Paniir
Mennyiség: meglepően nagy adag.
Minőség: csillagos ötös.
Házhozszállítás ellenére is megfelelően meleg volt, szerencsére, mivel erre nagyon kényes vagyok.
Ha tudtam volna, hogy ilyen nagy adag lesz a rántott töltött káposzta, akkor nem kértem volna tárkonyos ragulevest pirított cipóban. Így mindkét fogásból megmaradt valamennyi, pedig nagyon éhes voltam, és tudok is enni. 😉 -
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti #6287 üzenetére
Update! Kipróbáltam, nem ajánlom senkinek.
-
sharkypeti
aktív tag
Sultan Gyros? Kíváncsi lennék a véleményekre.
-
sharkypeti
aktív tag
[SapoRita] Ezt próbálta már valamelyikőtök?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
gyantaszuz #6253 üzenetére
Napi menü házhozszállítás van vajon?
-
sharkypeti
aktív tag
Hol van a legjobb autentikus gyros Nyíregyházán?
-
sharkypeti
aktív tag
Semmi nem emlékeztetett arra, hogy gyrosszal van dolgunk. Se a kinézete, se az íze, semmi. Kb 20 évvel ezelőtt simán elment volna egy átbulizott éjszaka után, de manapság, amikor már azért az emberek többségének van fogalma arról, hogy milyennek is kéne lennie egy gyrosznak, hááát...
Egész egyszerűen semmilyen volt. -
sharkypeti
aktív tag
Hosszú idő óta téma volt otthon, hogy egyszer csak ki kéne próbálni a [Grill Service] cuccait. A tulaj Sanyinak anno jó híre volt, hátha még most is hozza a régi formát. Rendelés: 1 haladó gyros tál, 1 giga gyros pitában, 1 kezdő gyros tál. A kaja rendben megérkezett (felárért), még kellően meleg is volt, a futár is szimpatikus volt. Aztán kb 20 perc múlva a végeredmény: facebook bejelölés és követés visszavonva, bekerült nálunk a soha többet kategóriába. Hatalmas csalódás!
-
sharkypeti
aktív tag
Kettőt fizetsz, négyet vihetsz akció a [Happy Hot] pizzánál!
-
sharkypeti
aktív tag
Igen, ő az. Volt a Széchenyi utcán, a Pósa utcán, Londonban is, meg még ki tudja hol. Mindenképpen megpróbálom majd én is, a fotóidat elnézve beigazolódott a gyanúm, hogy a facebookra feltöltött promós képek csak a netről lettek lementve, nem a saját kajás fotói, kivéve egyet-kettőt.
-
sharkypeti
aktív tag
GRILL SERVICE DEBRECEN új hely, ígéretesnek tűnik. Próbálta már valaki?
-
sharkypeti
aktív tag
Újra kinyitott a Nádas Csárda. Új tulajdonos, új személyzet, új étlap, szóval minden új. Friss még, de valakinek valamilyen vélemény?
-
sharkypeti
aktív tag
Átutazóban kajáltunk itt, hirtelen ötlettől vezérelve. Mokka Ételbár
Hatalmas adagok, minden teljesen frissen sütve, nagyon finoman elkészítve, verhetetlen ár/érték aránnyal.
Frissen sülteket ettünk, valamint gyros tálakat. A gyros amolyan igazi, magyar, vidéki gyros, annak való, aki nem az autentikus ízeket keresi, hanem megelégszik a laktatós és rendkívűl finom "falusi gyros"-szal. Tudtam, hogy ilyenre kell számítanom, tehát nem lepődtem meg, és jól is laktam a normál adaggal, ahogy kell. -
sharkypeti
aktív tag
Vasárnap egy egész napos fárasztó vidámparkozás után kellően megéhezve betértünk a Grande Boscoba. A tipp innen ered, itt olvastam jó kritikát róluk. Volt egy pizza, egy főétel, és egy gyerek adag. A kaják kifogástalanok voltak, megfelelő mennyiségben. A fél liter szörpért sokallom a 900 ft-ot, de legalább hűsítő volt és finom. A kiszolgálás egy kicsit "vidéki" volt, de még bőven belefért.
Tegnap pedig hosszú idő után újra volt szerencsénk a Jalla Gyroshoz. 17 órakor tértünk be, egy órával zárás előtt. Csak mi voltunk bent, ezért tartottam tőle, hogy a már régebben kisült dolgokat kapjuk, de nem így volt, és egyáltalán nem kellett csalódnunk. A párom extra gyros tálat evett, én gyrost pitában. Minden a lehető legnagyobb rendben volt a kajákkal, pedig a párom nagyon nagy kritikus. Nálunk ha gyrosról volt szó, évek óta csak az Aladdin játszott, senki más. Most jött el az ideje, hogy hűtlenek legyünk, és bejött a váltás. Szóval, ha hétköznap akarunk gyrost, akkor Jalla.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
#33253120 #5579 üzenetére
Na, igen, kb erre gondoltam én is, azt hiszem, engem nem győzött meg. Kb ugyanennyiért inkább a Food Factory burgerei.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
#33253120 #5576 üzenetére
Nem tudom. Széchenyi utca 51. És akkor jobban belegondolva, talán nem is akarnak rivalizálni a Hal köz és környékén lévő "nagyokkal", lehet, hogy inkább a buszvégállomáson előforduló vásárlóerőre hajtanak rá. Akkor viszont alighanem ez egy alacsonyabb kategória lesz.
-
sharkypeti
aktív tag
Innen burger témában van már tapasztalatotok? Flaszter food
Közel a Corner, közel a Buri - Buri, meg egy csomó minden. Fel van adva a lecke, ha meg akarnak élni.
Vagy ugyanaz a tulaja a Cornernek és a Flaszternek? Legalábbis a honlapok tök egyformák, ugyanaz a cég csinálta, nem sokat ötletelt, hogy legalább különbözzenek. -
sharkypeti
aktív tag
válasz
#65675776 #5571 üzenetére
Mást csinálok azóta. Inkább árgus szemekkel figyelem, mit és hogyan pakolnak, még ha nem is tartom jó megoldásnak.
Amúgy rendeltem közben máshonnan is, Gery Gyrostól, de azt hiszem soha többet. A gyrost sületlen csirkecombfilével csinálták. Oké, kompromisszum, megeszem, mert elmegy néha csirkecombból is, de mégsem ettem meg, mert sületlenül nagyon x@r volt.
Tehát inkább Aladdin, és sasolok.#5572 Egyszer már én is kaptam keserűt, de az már több mint egy éve volt. Azt hittem, mostanra már ez múlt idő.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
#33253120 #5568 üzenetére
Igen, én is csak tőle vagyok hajlandó elviselni, ha mások erőltetik, attól a falra tudnék mászni.
Más. Valóban lehet némi gond a memóriával egyeseknek, 2 tál (elvitelre) megjegyzése is sok. Egy kicsi, egy nagy, a különbség csupán annyi, hogy a kicsit csípős nélkül kértem. Hát, persze, hogy mindkettő csípett! Ráadásul nálunk még a kompromisszum se működik, mivel a kis tálat egy 6 éves kislánynak vittem. Egy kicsit mérges lettem, de nem vittem vissza. És nem hinném, hogy az a megoldás, hogy egyfolytában szuggeráljuk a dolgozót, hogy vajon mindent úgy csinál-e, ahogy én kértem. Visszatérő, borravalós vendég vagyok, látásból ismernek is, nem a jatt miatt van ez, szerintem inkább hozzáállásbeli problémák lehetnek. -
sharkypeti
aktív tag
Ez valami új? Vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet? Dinner Sprinter. Elég minimál. Még egy vásári lakókocsiban is nagyobb a választék.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #5344 üzenetére
Nekünk a Food Factory bejött, egyszer volt egy rendelésünk ami közepesen volt jó, a többinél teljesen meg voltunk elégedve. Itt is vegyes a megítélés, nekünk eddig jó volt.
-
sharkypeti
aktív tag
Ez mi?? Ilyen létezik még 2017-ben??
Még szerencse, hogy NEM Debrecenben.
-
sharkypeti
aktív tag
Első rendelés a Food Factorytól, kipróbáltuk, és meg voltunk elégedve.
Greek Souvlaki Gyros, 990 ft-ért. Adag rendben, ízek rendben, futár rendben, ár rendben. -
sharkypeti
aktív tag
-
sharkypeti
aktív tag
Húsmanufaktúra, Simonffy utca, ennyi volt. Tök üres üzlethelyiség, ajtó bezárva, lakat rárohadva, vasrács lehúzva...
-
sharkypeti
aktív tag
Pont ma került szóba, hogy legközelebb kipróbálhatnánk házhozszállítással.
-
sharkypeti
aktív tag
Aladdin Gyros - - - > a házhozszállítás technikai okok miatt szünetel.
-
sharkypeti
aktív tag
Már 3 hónapja nyitva vannak, de szerintem nem esett szó róla. Ez már a 3. próbálkozás ugyanazon a helyen, kíváncsi leszek, meddig bírják. A környék miatt a helyszínen fogyasztás halott ügy, abból nem fognak megélni. A házhozszállításban lehet fantázia, akkor viszont nagyon jót kell produkálniuk.
Ja, és náluk is van 30 cm-es pizza. -
sharkypeti
aktív tag
Kb 1 éven belül háromszor adtunk esélyt az Avesztának, azt gondoltuk, hogy hátha majd most... de nem... most sem...szóval, soha többé Aveszta, viszlát, szép emlékek!
Gagyi, félig kimeredt krumpli, nem teljesen átsült marhahús, a csirkehúsban itt-ott mócsing, jellegtelen szósz, és az extra -----> bolti csemege uborka rajta, könyörgöm, mi ez a szarság? Ettől nagyobb kóklerság csak a Csapó gyroszban van, ahol francia saláta figyel a gyros tálban. -
sharkypeti
aktív tag
Nem tudom, még soha nem próbáltam. Most se, mert vasárnap amúgy is zárva vannak. Itt a fórumon vegyes a kép, de sokan szeretik az Akropoliszt.
-
sharkypeti
aktív tag
Akropolisz pizza akció. -500 ft, újdonságok is vannak.
-
sharkypeti
aktív tag
Ja, igen, bocsi, nem mindenki tudja, szóval nem a szomszéd Kovácsék csinálják feketén a hidegtálakat.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Családi, otthoni bulira szeretnék rendelni bőségtála(ka)t. Kb. 8-10 főre. Húsos, vegyes sültes változatra gondoltam. Hagyományos, magyaros húsokkal és ízekkel, halak, tengeri vackok nélkül. Szerintetek honnan érdemes rendelni? Házhozszállítás jó ha van, de az se gond, ha érte kell menni. Eddig Kovács hidegkonyha játszott, de most mást is szeretnénk kipróbálni. Garda kilőve, már kétszer próbáltuk, nem jött be.
Mit javasoltok? -
sharkypeti
aktív tag
Gluténmentes, akit érint: FREE
-
sharkypeti
aktív tag
Bocs, most egy kicsit off leszek. Egy régen látott barátomat fogom vendégül látni, aki már 8 éve nem járt Debrecenben. Egy olyan beülős helyre szeretném vinni, ahol nyugodtan lehet beszélgetni, hangulatos, nem hivalkodó, nem sznob. Fontos a minőségi bor és/vagy sör választék. Legyen nyitva 22 óra után is (szerdán). Sajnos, az utóbbi időben már én sem vagyok képben ez ügyben. Ha vacsorázni kéne vinnem, akkor könnyebb lenne a dolgom.
Kinek, milyen ötlete van? -
sharkypeti
aktív tag
Sejtettem, hogy nem lesz házhozszállítás már a nyitás napjától, de azért nyugtassatok meg, hogy legalább most már hétvégén is nyitva lesznek.
-
-
sharkypeti
aktív tag
Köszönöm a javaslatokat. Mindenképpen étterembe megyünk, de tervbe van véve, hogy majd a későbbiekben megpróbálkozunk az otthoni verzióval is.
-
sharkypeti
aktív tag
A szakértőket kérdezném, hogy hol érdemes Debrecenben tatár beefsteak-et enni? Esetleg több opció is érdekelne. Köszi.
-
sharkypeti
aktív tag
Holnap Jalla Gyros teszt. Még nem próbáltuk, kíváncsi leszek.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
devil-k #2223 üzenetére
Ebben igazad van, de máshol még soha nem éreztem azt, hogy meg kéne sózni a pizzát. De nem is ez volt a fő baj, hanem az, hogy valóban olyan vékony volt a tészta mint a papír. Nem túlzok. És pontosan ezért tudta teljesen átáztatni a hámozott paradicsom és a zsiradék. A szélein pedig egyes helyeken vékony, keményre sült részek voltak. Olyan mint a túl vékonyra nyújtott tésztájú lángos ropogós közepe. Nem vagyok egy válogatós fickó, de ennyi pénzért többet várnék. Mindegy, kipróbáltuk, megettük, de legközelebb máshol próbálkozunk.
-
sharkypeti
aktív tag
A Pizza Valentino nálunk felemásra vizsgázott. Két pizzát rendeltünk, a páromnak nagyon ízlett, nekem nem annyira. Kissé jellegtelen, unalmas, sótlan ízvilággal találkoztam. A másiknak állítólag tökéletes íze volt, nem kóstoltam, de abban mindketten egyetértettünk, hogy a tészta túl vékony volt. A párom szereti a vékony tésztát, de ez túlságosan is az volt. Ha egy szeletet kézzel a számhoz emeltem, félúton darabjaira esett. Ez kifejezetten kiábrándító volt. Ár/érték arányban közepesre értékelném, sajnálom, de többre számítottam.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
rayoliviero #2197 üzenetére
Mostanában egyre több jó véleményt hallok róluk is:
Talán egy próbát megérne, belvároshoz közeli hely.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
#76385920 #2145 üzenetére
Csütörtök este mi is személyesen voltunk a Pizza Expresszben. Négyen voltunk, és mindenki elégedett volt a végén.
Bőséges adag, házias ízvilág, remek kiszolgálás. A hely tényleg elég szűk, de minket se ez, se a félhomály (pincefíling) nem zavart. Nálunk most is 10/10 a hely, sokszor rendeltünk már tőlük online, de biztos, hogy visszatérünk majd személyesen is. -
sharkypeti
aktív tag
válasz
rayoliviero #2058 üzenetére
Nekem is 1 közepes tál + 1 hambi volt amivel már jóllaktam. Viszont annyit már nem ér meg.
Ár / minőség, mennyiség arányban most az Aladdin verhetetlen. -
sharkypeti
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #2053 üzenetére
A Kiscipó-féle tál nekem ízlett, de a kicsi az kicsi, nem lehet vele jóllakni. Gyerek adag.
A hambik is kicsik szerintem, és felejthető kategória.
A döner kiscipóban inkább döner nagykifliben lenne a helyes megnevezés. Amúgy nem rossz.
Szóval, a döner közepes és nagy tálakat javasolnám. (Viszont annyi pénzért talán máshol is szétnéznék) -
sharkypeti
aktív tag
Számtalanszor ettem már az Avesztában, de soha nem volt se büdös, se gyanús. Néha előfordult, hogy ki volt hülve a krumpli, de semmi egyéb komoly negatívum. A tulajdonos nyitás óta ugyanaz.
-
sharkypeti
aktív tag
Aveszta Gyros - Nagy Lajos király tér.
A szokásos bőséges adag, a szerintem legfinomabb marhahússal Debrecenben. A szószok most sem okoztak csalódást, a csípős is pont annyira csípett, amennyire kellett. Az ajándék pita most is járt.
Viszont sajnos most is belefutottunk egy pangós, suli- és egyetemmentes időszakba, ezért nem volt pörgés, ennek "köszönhetően" pedig nem volt friss és forró se a krumpli, se a hús. Erre pedig kényesek vagyunk, tehát ez nekünk sokat rontott az összképen. Pedig az ízvilág nagyon jó, az adag is akkora, hogy alig bírtuk megenni. -
sharkypeti
aktív tag
válasz
Chesterfield #1839 üzenetére
Igen.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Chesterfield #1835 üzenetére
Bent a Tescoban.
-
sharkypeti
aktív tag
Ma délután, Interspar előtti grillcsirkés lakókocsi. Mindig étvágygerjesztő illatok terjengenek a levegőben, az emlékek is szépek, anno nagyon finom volt a csirke náluk. Az önreklám is sokat sejtet: "AZ ORSZÁG TALÁN LEGFINOMABB GRILLCSIRKÉJÉT MI CSINÁLJUK". Kár volt bedőlni a marketingnek, talán még soha életemben nem ettem ennyire silány minőségű, jellegtelen, színvonal alatti grillcsirkét. Külsőre is sötétebb volt a kelleténél (erre otthon, a csomagolás kibontása után derült fény), és olyan keményre volt sütve, hogy a húst szinte meg se lehetett különböztetni a csonttól. Az íze se volt jó, csak a só dominált.
Azt hittem, legalább a Tesco-s grillcsirke szintjét eléri, de nem. Se méretben, se ízben, se árban. Ha valaki grillcsirkére vágyik, az inkább menjen a Tescoba, ezt a lakókocsit pedig kerülje el messzire.
Biztos nem mindig és mindegyik csirke ilyen x@r náluk, de én már ezek után senkinek nem fogom ajánlani, sőt, ha tehetem, inkább le is beszélek róla mindenkit. -
sharkypeti
aktív tag
-
sharkypeti
aktív tag
Gilbert Pizzéria - Kálvin tér. Betyár pizza. Nagyon finom, nagyon guszta. Nem sajnálnak róla semmit, meg voltam elégedve. Viszont szigorúan csak annak ajánlom, aki vékony tésztával szereti a pizzát. A szélén szerencsére a sajt sült meg egy kicsit ropogósra, nem a tészta.
Más.
40-es palacsintázó, Batthyány utca. Igazi lehúzós hely, 520 ft-ért 1db palacsinta, ami finoman fogalmazva is gasztrohulladék. Se íze, se illata, jellegtelen palacsintában minimális töltelék, egy nagy semmi az egész. Biztos van, aki szereti, én nem ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest