- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
erik365 #6498 üzenetére
Óriás Hamburger és Gyros Center
Sosem csalódtam bennük
pedig rengetegszer (100+) rendeltem már
-
bambano
titán
válasz
erik365 #6496 üzenetére
nekem a tar továbbra sem kínál olyan pizzát, ami tetszene.
Don Pedrónál rendeltem pár hete, azt kifejezetten ellenségnek ajánlom csak.Utána volt egy Gilbert rendelés, az elég jó volt, csak most felújítás miatt bezártak. Nem tudom, mikor nyitnak.
Most hétvégén Pizza Via volt, az egy 9/10-es történet lett a végére.
Rendeltem vega boxot, abban volt egyiptomi falafel, az nekünk 0/10, minden más jó volt. A rendelésben volt még egy húsbox meg három pizza. Kicsit fűszeres, de bőven belefér még. A boxokhoz nem baj, ha szereted a rántott dolgokat.Én legközelebb is onnan fogok rendelni.
Gyrostálat a Zeuszból rendeltünk legutóbb, az is jó volt.
-
RandomName
senior tag
válasz
erik365 #6492 üzenetére
Régen imádtam az 1000 lírát tőlük, valami isteni volt. Párszor be is mentem hozzájuk, helyben enni, na ott még királyabb volt. De elkezdték csökkenteni a kiszállítós adagokat, az árat emelni, így valahogy sokáig félre lettek téve. Talán aznap rendeltem tőlük utoljára, amikor a Déry Múzeumba visszakerült a trilógia utolsó darabja...
Lehet nemsokára teszek velük egy nosztalgiás próbát... -
Peti78
őstag
válasz
erik365 #6172 üzenetére
Sajnos azok az idők elmúltak. Nagyra nőttek, akik az új helyen ismerkedtek meg velük, nyilván nem hiányolják a régi minőséget. Nekünk pedig marad a fanyalgás, és a nosztalgia. Annak a kis helynek volt hangulata. Így is megy a szekér, értem én a tulajt is. Viszont régen meg sem fordult volna a fejemben, hogy máshol egyek gyrost. Most már igen.
Tényleg, az aveszta milyen? -
törölt tag
válasz
erik365 #5126 üzenetére
Pedig dehogynem....
Ha valamely topiclakó a világ más szegletére téved, legyen meg a kulináris élvezet.Kedden voltunk Törökszentmiklóson melózni, és annyira jók voltunk, hogy a főnök azt mondta, hogy irány Abony, mert ott a Mészáros vendéglő. Elautóztunk addig, és ki volt rakva egy cetli:
Ma zárva
Nem örültünk.
Irány haza, útközben jött a telefon, hogy csak lesz valami, megálltunk itt. Menü már nem volt, így maradt az étlap.
A cigánypecsenye az elmondások szerint rohadt jó. A csülök pékné módra viszont (ahogy a felszolgálóval ezt átbeszéltük szerinte ennek az ételnek így kell kinéznie) 8-10mm sült zsírban érkezett.
A csülökszeleteket ki kellet a tányér peremére rángatni, hogy egyáltalán lásd mit vágsz el ha már nem a burgonya tetején van. Igazából tényleg jó lett volna, ha nincs ez az "alátét". -
-
athomi
veterán
válasz
erik365 #4589 üzenetére
Hétvégén nincsenek.
szerk.:
Vagy most már igen? Úgy néz ki szombatonként 11-15 óra között vannak. -
-
törölt tag
válasz
erik365 #4534 üzenetére
Igen. Csirkemellet rizzsel.
A kaja rendelés az a pénz feláldozása az idő, és a kínlódás oltárán.
Pl. Tudok rendelni valami kaját amiből elmegy egy-két adag, de egyszerűen nem rentábilis otthon ilyen mennyiségben megcsinálni.
Anno anno a kész szendvicseknél jött szóba, hogy egy kanál besamelles tormakrémet nem fog az ember rendesen megcsinálni egy szendvics miatt, mert idő, mosogatás, és rengeteg hulladék van vele. -
Peti78
őstag
válasz
erik365 #4358 üzenetére
Alapvetően nagyon finom a pizájuk, már nem emlékszem melyiket ettem de csípőset kértem. Ott fogyasztottam, tűzfórrón érkezett, kicsit érdemes volt vele várni. Kézzel kicsit nehezen ehető a vékony tészta, és a tocsogóssága miatt, de belevágtam, pizzát nem eszünk evőeszközzel. A tocsogósság volt, amit egyesek talán kifogásolhatnak, engem nem zavart, sőt.
Viszont a pizzavalentino-t jobbnak tartom összhatásban.
A falafel nem kaja, mijazaszójaság? Nincs hús.... -
törölt tag
válasz
erik365 #3794 üzenetére
Nem elvetendő ötlet, de egy semleges helyen jobban be tudnánk lőni, egymás "finomságérzékelőit"
azaz amikor beírom, hogy átlagos valamire az lehet valakinek baromi jó, és lehet valakinek átlag alatti. (Ok, ehhez az is kellene, hogy legalább részeiben hasonlót fogyasszunk. )
-
tsyl
aktív tag
válasz
erik365 #3583 üzenetére
Gyors kaja:
Múlthét szombaton (ha már bedobták a postaládába a kuponokat) gondoltuk elugrunk kicsit vétkezni a Füredi úti Mekibe.. A párom Dupla Sajtburger és McChicken szendvicset kért közepes burgonyával és 0,25 l-es szénsavas üdítővel. Én maradtam két Bic Mac-nél nagy burgonyával elcsámcsogva.
Nos ez du. 5 körül volt és 8 óra környékén már nem tudta a párom, hogy üljön avagy álljon a nagy fehér porcelán felett...Éjfél környékén már azon voltam, hogy mentőt hívok, annyira rosszul volt. A vasárnapot teljesen ágyba töltötte, azt mondta, mintha egy kő lenen a gyomrában. Megjegyzem, soha nem volt még ilyen, elég edzettnek tartottuk a gyomrunkat idáig. Bennem is volt némi émelygés, de betudtam annak, hogy nagyon gyorsan tömtem magamba a kaját.
3 hete én jártam hasonlóan. Pedig évek óta nekem a gyomrom sem fájt. A repülőtéri Tescóban lévő kínai kaját elég sűrűn vettem idáig, mert teljesen bejött az íz világa. Akkor is a szokásos keveréket kértem aminek este a felét jó ízűen el is fogyasztottam. Aztán kb. 2 óra elteltével olyan gyomorgörcsöm lett, hogy felállni nem tudtam a földről. A másnapot én is nagyon nehezen viseltem, de mennem kellett dolgozni. No azóta messzire el is kerülöm.Szóval én nem tudom, hogy mi történik, de valami nagyon nem stimm.
-
devil-k
nagyúr
válasz
erik365 #3407 üzenetére
Pedig ma a Best FM-nél folyt a nyál rendesen.
Mi nem vágyunk oda vissza többet.(#3408) T_chris
Itt voltunk már tavaly októberben!Ja... A jó étvágyat után jön a szar kifejezés.
-
devil-k
nagyúr
válasz
erik365 #3360 üzenetére
Jó kérdés.
Nekem a gyorsétterem és kávéház kifejezés is furcsa és értelmetlen. Egyik a nyugodt, meghitt dolgot árasztja magából, míg a másik amikor a munkahelyünkről kiugrunk ebédszünetben, hogy 30 perc alatt bekapjunk valamit.... De a Google se sok találatot dobott ki.
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz
erik365 #3070 üzenetére
Egyszer vettem egy direkt erre a célra "kitalált" rizspároló edényt, mivel az egyik kedvenc köretem. Nem a leggagyibb volt, kb. 15.000 Ft lehetett... 1 délután alatt 1 kg rizst b*sz*t*m ki a francba, mert az istenért sem akart a rizs megpárolódni. Volt olyan, hogy 1 adag rizs még 1 óra után is kemény volt.... WTF?!
Másnap úgy vittem vissza a boltba azt a vackot, ahogy elő van írva......
-
devil-k
nagyúr
válasz
erik365 #2884 üzenetére
Na, ez az. A rohadt parkolás. Általában mindig ez a kín. Ezért kell céltudatosan eldönteni fejben és akkor tuti, hogy menni fogsz. Uh, már folyik a nyálam....
(#2885) Szaby59
Bevallom őszintén, nem sok jót hallottam az Adriáról az utóbbi pár évben... Nem véletlen. Valamikor biztos sorra fognak majd kerülni... -
devil-k
nagyúr
válasz
erik365 #2201 üzenetére
Nincs sajnos.
(#2199) Gazsi00
Nézz szét itt. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
erik365 #1849 üzenetére
csütörtökön este ugrottunk át (Aladdin Gyros), egy közeli teraszról, hogy együnk vmi finomat:
2 tálat kértünk, mondta, a srác, hogy picit tovább fog tartani.
megérte teljes egészében, friss krumpli, minden frissen bele, ahogyan kell, sütötte a számat a kaja, pedig nem ott helyben estünk neki.
Az íze pedig fenomenális -
törölt tag
válasz
erik365 #1783 üzenetére
A chilli alapban nem csíp. Mint itt a paprika. Van belőle kategória mint a paprikából: Édes, édesnemes, csípős, extracsípős...
A peppferoni meg alapban csak ecetes vékonypaprika. Annyi a dolga, hogy a csípős paprika hatását elnyomja.
Zabálunk valami durva csípős cuccot, ég a szánk, rá kell tolni egy valamilyen ecetes paprikát, és elmúlik.De ezt sok esetben az sem tudja aki a kajádat csinálja, illetve meg van adva, hogy azt kell rátennie, mert receptúra van. De ha a beszerző valami csípős vackot szerzett amikor először kaptad, akkor elvárod... (Amúgy enyhe csípősen jobban tudja a dolgát mint amikor nem csíp...
-
hitman,
őstag
válasz
erik365 #1775 üzenetére
Az enyémen is volt pepperóni és az minimálisan csípett is amikor az került a számba, de az tény hogy az egész pizza nem lett tőle csípős.
Amúgy szerintem megy nekik az üzlet mert tegnap mikor vette ki a pizzám a dobozból akkor legalább még 8-10 pizzásdoboz volt a melegen tartó dobozában. És tegnap sima hétköznap volt.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
erik365 #1652 üzenetére
a hétvégén a Gardába ültünk be a feleségemmel, pizzát enni.
Én a Garda nevű (5 szabadon választott feltét) pizzájukat választottam, és nem csalódtam.
Eszméletlenül finom volt, olyan szinten vágott tele, hogy csak a 3/4-ét tudtam megenni.
A feltét gazdag volt nagyon, az ízek, a felhasznált alapanyagok kiválóak voltak.Viszont:
Többször rendeltünk már tőlük pizzát, és sajnos azt tapasztaltuk, hogy a rendelt pizzán a feltét mennyisége szegényes. Ezért én csak ott a helyben fogyasztást ajánlom.
(vannak akciós napjaik, amikor elég rendesen lehet spórolni, viszont ez estben csak kp-t fogadnak el) -
Marci79
senior tag
válasz
erik365 #1416 üzenetére
LOL Azt az izét Cézár Saláta név alatt árulják?
Más:
Tegnap megint a Gyuri's-ból rendeltem. Csülökpörkölt (sokadjára már) + főtt krumpli (első rendelés volt ebből). A krumpli nem volt rendesen megfőzve. Elég kemény maradt. Nem volt olyan, ami a szájban úgymond szétomlik. Ez gáz. A pörkölt jó volt ismét. De azért a házi jobb. Nem olyan... "cuppanós". Szerintem a csontot nem főzik bele, ami javítana az ízén.
-
tahepa
senior tag
válasz
erik365 #1368 üzenetére
Akkor nem csak én jártam így.
No igen lehet futtatni vagy lehordani helyeket egyéni ízlés alapján (mondjuk nálunk nem szokás más ízlését minősíteni..) de ha lehet választani a szájpadlásba fúródó csontdarabok vagy az egyesek szerint xar gyros között akkor maradok a gyros mellett (amit szerintem és sokak szerint jól készítenek azon a bizonyos szétekézett helyen)
...lehet nyugodtan köpködni már ha jól esik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest