- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
sharkypeti #6575 üzenetére
Nem lehet eltéveszteni: bemész a főbejáraton, elindulsz egyenesen hátra, és néhány lépés után, egy másik kajáldával szemben, jobb kéz felé lesz a bódéja. Nagy piros felirat is van rajta "Ibrahim Pasa Gyros Büfé" plusz általában néhányan mindig állnak sorban is előtte.
-
KROK640
nagyúr
válasz
sharkypeti #6473 üzenetére
Voltam már én is ott, finom volt a kaja. (igaz még a lezárások előtt)
-
RandomName
senior tag
válasz
sharkypeti #6473 üzenetére
-
erik365
senior tag
válasz
sharkypeti #6426 üzenetére
Én nem tudom hol lehet a városban normális gyrost enni.
Már lassan próbálkozni sem merek, mert úgy járok mint a pizzával, hogy a feleségem azt mondja Ő többet nem eszik pizzát. Mert sikerült annyi rosszat rendelni...
Tegnap mondjuk ennek ellenére kipróbáltam a Zeust, az mondjuk egy erős 7-es, jó adag ízre sem rossz.
Csak nekem picit kevés volt a zöldség. -
blckhm
tag
válasz
Nekunk is nagy csalodas volt, par honapja rendeltunk toluk. Mi is inkabb mashoz hordjuk a penzunket.
-
KROK640
nagyúr
válasz
sharkypeti #6428 üzenetére
Oh, hát ez így már tényleg szomorú. Még nem ettem náluk, de ezután annyira nem is sietek vele
(mostanában a subwayre vagyok nagyon rákattanva) -
KROK640
nagyúr
válasz
HM, FBn valóban bitang jól néz ki. De egyrészt gondolom isetni kell ilyenkor merrt mindneki beédelne, másrészt akár a futár is összerázhatta,
ízre mi nem jó? -
D@niel
addikt
válasz
sharkypeti #6354 üzenetére
Nálam lemegy egybe, aveszta szintén. Szuper finom, teljesen az ízlésem. Filóztam is rajta, hogy egy dupla tálas kihívást megpróbálnék. Tálakra szeretek rádobni egy baklava-t - ez mondjuk Ali-nál nem annyira fogott meg.
Bárcsak pizzából is lenne hasonlóan jó, laktatós adag. Régen volt a tour de food, egyik nagy kedvencem volt, illetve az expressz, de még a pepe is hiányzik. Sajnos ilyen téren egyenlőre csak a mikepércsi úti jöhet szóba. -
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #6326 üzenetére
Mi ettünk már ott, kiváló a burgerük. Nekem jobban izlett6mint a buris,vagy bármelyik
-
D@niel
addikt
válasz
sharkypeti #6309 üzenetére
Megnéztem facebookon a heti menüket, nekem képek alapján nem tűnik túl bőségesnek. Te napi menüben kérted a töltött káposztát? Mert ha nem, akkor érthető, hogy külön, magasabb áron más a mennyiség.
Minden hétköznapra szoktam napi menüt rendelni, mivel nincs időm főzni, és otthonról dolgozom, délben pedig szükségem van főtt ételre. Többet próbáltam, jelenleg a klinika menza az állandó, hetek óta. A másodikkal jól lakom délben, így a leves estebédre megfelelő.
Bármi ajánlást szívesen veszek. -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
sharkypeti #6293 üzenetére
Nagyon alacsony a netpincéres értékelésük is, jobb őket messziről elkerülni...
A Covid óda gombamód szaporodnak az éttermek ahonnan lehet rendelni, kinek mi vált be a legjobban mostanában?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti #6287 üzenetére
Update! Kipróbáltam, nem ajánlom senkinek.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
sharkypeti #6269 üzenetére
Erről még egyátalán nem hallottam és nem is próbáltam, biztos újak. Viszont ennyiért az Akropolisznál 2 pizzát is kapni a jelenleg futó akcióban 7 féle ízből. [link] Lehet nem annyira olaszos, mint az általad linkelt, (picit olajos is volt a tészta), de abszolút ehető volt a 2 Hawaii amit múlthéten rendeltem.
-
albert8
veterán
válasz
sharkypeti #6218 üzenetére
Szerintem a giri gyros
-
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #6066 üzenetére
Mi volt a gond?
-
CptAdamica
veterán
válasz
sharkypeti #6053 üzenetére
Így talán megfizethető a pizzájuk. Amúgy egészen elborult árakkal dolgoznak, utóbbi években szerintem ők emeltek a legtöbbet, holott a pizzájuk sehol sincs a számomra etalon Bikers-es Kory pizzához képest, ami 1650 és olyan, hogy húsz ujjamat megnyalom...
-
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #5970 üzenetére
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
sharkypeti #5970 üzenetére
Gyros tálat ettem, finom volt. Akinek ismerős a "főszakács", tudja mire számíthat ízügyileg.
-
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #5490 üzenetére
Voltunk itt a mai nap folyamán. Zöldséges hot-dogot ettem. Gusztusosan volt elkészítve, semmi extra, de finom volt. A tulaj (azt hiszem) természetes, normális módon viselkedett. A hely (bár semmi extra nincs benne) hangulatos. Nem bántam meg, hogy odamentem.
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #5647 üzenetére
Közben találtam egy ilyet...
Hááát... -
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #5637 üzenetére
SZombaon mennénk, ezért az említett két étterem nem megfelelő. Ráadásul a csili nálunk leszerepelt
-
st6969
őstag
válasz
sharkypeti #5591 üzenetére
Remek lenne akár a svédasztalos ebéd is, ha van ilyen lehetőség, de sajnos egyáltalán nem ismerem Debrecent.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #5580 üzenetére
Néha úgy alakul a beosztásom hogy a Daraboson kell dolgoznom. Mivel szóba hoztad így a héten kipróbáltam a Food Factory-t.
Camemberry burgerre esett a választás, erről úgy kép nincs, mert elvitelre kértem, és akkor még nem tudtam, hogy építőipari körülmények között is le tudom fotózni.
Hát sikerült úgy bebénázni, hogy a sajt hátrafelé kiszakadt az első harapásnál, és kifolyt belőle a lényeg, de ez szerintem a saját hülyeségem volt (jövő héten rátesztelek).
Hiánypótló burger. Amikor elkeztem enni akkor az elején (mint minden újdonságot) kicsit kritikus szemmel néztem. És az utóbbi félévben ez volt az első olyan burger amibe csak úgy belefeledkeztem. Ahogy ettem kizárult a külvilág, és azt vettem észre, hogy elfogyott. (Ok, éhes is voltam, ez is túl tud befolyásolni) Tetszett az összhangja.
Pár nappal később rámentem egy Cappricciosa-ra, amit ők nem így írnak.Hívtam őket, vettem a cuccot értemenős elviteles módon, időponttal. Érkezésre már dobozostól melegen volt tartva a pizzakemencében.
Ez jutott:
Az én ízlésem szerint ez a tészta sülhetett volna még*. De ettől eltekintve teljesen vállalható volt.*Ez lehet az én hibám is. 11:30-kor hívtam őket, hogy akkor nekem pizza kell, és délre. Lehet ennyi fért biztonságosan bele.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #5575 üzenetére
Flaszter burger.
A hely kicsit a Kuruczra emlékeztet. Téglaberakás, konyhai eszközökből készített lámpák, stb... Ja és igen, a Kisgesztenye fagyizó helyére tippeltem, de a mellette lévő zölségesből lett átalakítva.Na akkor maga a Flaszter burger:
A képen látszik mekkora, kb normál kalácsos buci méret bár kicsit magasabb, és nem annyira kalácsos. Nekem az ízvilág nagyon tetszett, de azért volt pár apróság ami meg nem. Talán az egészet a lilahagymalekvár rontotta el, vagy a burgerszósz. A kaja kb 1/3 után még a stabil burgerfogás mellett is kimosta valami híg cucc a beletett apóságok nagy részét, eláztatta a zsömle végét, és kész. Innentől meg borul az ízvilág, hacsak nem a tálcából akarsz mellé falatozni. De amúgy minden a helyén is lehetett volna.... És akkor bizony ez jó burger is lehetne.Kóstolásra ajánlott.
Szerk. Wc, kézmosó nincs. Kapsz a kaja mellé egy törlőkendőt.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #5575 üzenetére
Ez kb a fagyis helyén nyílt?
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #5570 üzenetére
Egy dolgot tehetsz, nem kell többé odamenni.
-
athomi
veterán
válasz
sharkypeti #5526 üzenetére
Nézd, volt azért pozitívum is: Már nem adnak a tál mellé száraz, kiszikkadt pitát.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #5506 üzenetére
Az már egy másik kérdés kérem szépen!
Ráadásul Debrecenben kevés az a hely, ami végképp és hosszú távon megmarad. Zugkajáldák nyílnak napról napra, aztán hamar elvéreznek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #5504 üzenetére
Szerintem sokkal jobb, ha kevesebb jobb kaja van, mint sok gyatrább minőség. Kérdés az, hogy valóban tudnak-e olyan minőséget produkálni, mint amilyen "mutatós" a honlapjuk?
-
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #5471 üzenetére
Na, sikerült eljutnod?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sharkypeti #5346 üzenetére
Megnézzük, köszi!
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #5194 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
válasz
sharkypeti #5174 üzenetére
Kiszállítási információk
Debrecen területén ingyenesen szállítunk ki!Minimum rendelés nincs!...
MINIMUM RENDELÉS HIBA!
Rendelésednek minimum 1000-Ft nak kell lennie! -
MilkyWay97
csendes tag
válasz
sharkypeti #5137 üzenetére
"Húsmanufaktúra
17 órája ·
Ne felejts, hogy nemcsak webshopon hanem például a Húsliget hentes boltban is megtalálod a sonkáinkat, húspogácsánkat és a debreceni párosunkat! (Szabó Lőrinc u. 35)."A bejegyzéseik alapján heti 1-2 alkalommal lehet leadni a weboldalukon rendeléseket, amiket vagy házhoz visznek, vagy a két átvevő pont egyikére, amik a következőek:
Húsliget hentesbolt (Szabó Lőrinc utca 35.)
Erdei Delikátesz (Szent Anna és Battyhány utca sarok)Itt van pontosan a weboldalukról, hogy hogyan működik a netes rendelés:
"A webshop állandó jelleggel nyitva van. Vásárlásra péntek 13.00 órától szerda reggel 8.00 óráig van lehetőség. A házhozszállítás csütörtökön történik, a bolti átvétel pedig péntektől (bolti nyitástól) 5 napig lehetséges. Szerda reggel 8.00 órától péntek délután 13.00 óráig nem lehetséges a rendelés."Szóval szerintem maga a fizikális Húsmanufaktúra bolt megszűnt. Talán.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #5114 üzenetére
Igen... minden héten új arcok... Ez több, mint idegesítő már.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #5093 üzenetére
Várjatok már. Nem ez a bódé lett a Tesco hátsó kijáratánál az Ikonos helyett?
Mintha csak pár apróságban térne el...Ha már szóba jött az Ikon. A Debrecenizőt a napokban zárva láttam. Kinyit még vajon?
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #5039 üzenetére
...a lópikulába...pedig hétfőn rendelhettünk volna valamit..
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #5039 üzenetére
Gondolom felmondott az egyetlen futár...
-
bhonti
aktív tag
válasz
sharkypeti #4971 üzenetére
Hát, nemtom van-e olyan jó, mint amennyire nem olcsó...
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #4971 üzenetére
Egy utcával lakunk mellette és mi is meglepődtünk amikor láttuk, hogy ismét nyitva. Egyszer már nyitva volt, de annak hamar vége is lett. Szerintem most más üzemelteti, mert az előző "valaki" nem költött ennyit reklámra. Ezek a pizzák nagyon jól néznek ki. Ettél már itt?
"A környék miatt a helyszínen fogyasztás halott ügy, abból nem fognak megélni."
Nem a környékkel van a gond, mert sokkal biztonságosabb és élhetőbb, mint mondjuk a Csapó utca vagy a Főtér, illetve a "svéd cserediákok" a Auchan felöli résznél vannak, már amennyien maradtak, mivel egyre kevesebben élnek már itt. Ne felejtsd el, hogy van itt egy Fészek-lakópark nevezetű hely is, ráadásul eléggé kezdenek a dolgok átalakulni, főleg, hogy a Nagy Sanyi általános iskola is megszűnt már pár éve.
Inkább a fizetőképes kereslet hiánya lesz itt a baj. Ezt a helyet inkább a Fészekbe raktam volna, mint egy kocsma mellé.
-
athomi
veterán
válasz
sharkypeti #4892 üzenetére
Elég sok panaszt hallottam, illetve olvastam róluk korábban. Most meg nézem hogy elég magas árai lettek a pizzának. Indokolja is ezt valami?
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #4884 üzenetére
Semann ?
Tapasztalat valakitől? -
hucsikoi
senior tag
válasz
sharkypeti #4878 üzenetére
Mi tavaly a Casablanca étteremből rendeltünk a lányom ballagására és nagyon elégedettek voltunk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy érte kellett menni.
-
ildi_
tag
válasz
sharkypeti #4878 üzenetére
Mi is Kovácséktól rendeltünk eddig, ezért nem ismerek mást.
Viszont feltétlenül várom a tapasztalataidat, ha máshonnan rendelsz majd.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #4843 üzenetére
Bár a minimális rendelési érték és a kiszállítási díj üti egymást...
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #4703 üzenetére
Minden van, sör, bor, széplányok
,lehet kajálni is. Foglalj előre szerintem, ha megfelelő.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #4703 üzenetére
Ha sör, akkor Belga. Nem muszáj enni, van sörkorcsolya is. Borozni pedig Divino. Ezek jutottak most eszembe.
-
koshmar
addikt
válasz
sharkypeti #4372 üzenetére
Köszönöm, letöltöttem!
devil-k: tudom, hogy itt van jó pár debreceni
Végre egy kis ON: az Oliban feljebb mentek az árak, a sima gyros 1100, a sajtos 1200.
-
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #4261 üzenetére
Szeptembertől lesz házhozszállítás
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #4248 üzenetére
Itt is van, de én nem annál kértem, hanem a sima népablaknál...Ahol a másnapossági burgert szokta kérni az ember egyszerű gyermeke...
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #4246 üzenetére
Piac utcán műanyagban kaptam fedővel. Elvben ottfogyasztásra kértem, de a kialakítása csábított a sétára.
Átlátszó tipikus mekis műanyag, púpos kupakkal, kb mint a mcfreeze csomagolása nagyban, de a kupakban akkora lyuk van, hogy fogja löttyenés ellen a cuccot, de simán lehet kavargatni séta közben a szopórúddal.... -
törölt tag
válasz
sharkypeti #3880 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #3876 üzenetére
Jó lasagne van valahol a városban?
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #3869 üzenetére
Ott még a felszolgálók is profik az elkészítésében...
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Jobban jársz, ha magadnak készíted el. Elkészítés után néhány napig érdemes állni hagyni és naponta többször összekeverni, hogy az ízek össze érjenek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csokonai
Joyce's
Melange -
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #2496 üzenetére
Nem. Az a fúrógép.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #2480 üzenetére
Én is!
Képeket is kérünk.
Mi múltkor az Oliva Bistróban voltunk, de nem voltunk elájulva, majdnem éhen haltunk.
A kaja az nem volt rossz, de semmi extra... A felszolgáló csajszi nem volt a toppon. Kedves, de 100%, hogy soha nem dolgozott még a vendéglátásban.
-
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #2233 üzenetére
Igen közbe én is megtaláltam!
Remélem a gaszto kommandó ezt is felírja a listájára... -
rayoliviero
veterán
válasz
sharkypeti #2220 üzenetére
Én ma rendeltem onnan, olasz jelelgűre próbálták csinálni. Átlagosnak mondanám, úszott a zsírban, 1700 Ft volt és éhes maradtam persze. A tészta, mint egy papírlap kb.
Nálam 5/10. Ha legalább a tészta nem lett volna olyan vékony, akkor megkapja a 6 pontot.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #2204 üzenetére
Naponta kerekezek el előttük. Nézegetem a napi ajánlatot a kirakott táblán ahogy elgurulok mellette, és szerintem ha nem munkaruhában közlekednék akkor már odaszoktam volna...
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #2204 üzenetére
Köszi a tippet!
-
rayoliviero
veterán
válasz
sharkypeti #2057 üzenetére
A közepes tálat megettem és éhes maradtam, 1500-öt nem ér meg, mert nagyon kis adag.
Nálam még mindig a Segner téren a döneres a nyerő, az finomabb, jobb minőségű a hús, és az egész tál alig drágább és azzal jól lehet lakni. Van közel kétszer akkora, mint a Kiscipo közepes.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1850 üzenetére
Mivel nem messze lakom az Avesztától így gyakran eszek náluk, de eddig nekem még nem volt különösebb gondom velük, néha a marhahús száraz, néha annyi kápsztát tesznek bele, hogy csak na, de mást hirtelen nem tudnék mondani. A sültkrumpli mindenhol olcsó mirelit, és legtöbbször sütögetni sincs idejük. Szvsz a debreceni gyrosos kajáldák mindegyikénél ez a leggyengébb láncszem.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1850 üzenetére
+1
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #1845 üzenetére
Úgy néz ki ez a hús, mint valami "pörkűtt".
-
rayoliviero
veterán
válasz
A csirke ott büdös szokott lenni gyakran és bőrdarabok is vannak benne rendesen. A marhahús pedig messze áll a marhától, nem tudom hány százaléka lehet marha.
-
Chesterfield
őstag
válasz
Hát, nem tudom, az Aveszta kb 6 éve ízlett utoljára, gondolom azóta legalább 2 tulajdonos váltás volt.
-
Chesterfield
őstag
válasz
sharkypeti #1836 üzenetére
A Kishegyesiben?
-
devil-k
nagyúr
válasz
sharkypeti #1837 üzenetére
Akkor oda sem kell menni ezek szerint.
-
Chesterfield
őstag
válasz
sharkypeti #1827 üzenetére
Hol van a Tescónál grillcsirkés?
-
tahepa
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sharkypeti #1732 üzenetére
Gilbert szerintem is 10/10, eddig a legjobb pizza, amit Debrecenben ettem. Egyébként én nem szeretem a vékony tésztát, de szerintem egyáltalán nem vékony, pojjó.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1740 üzenetére
Nekem a Tini Ninja rémlik mint első pizzéria a Csapón...a többiről nem is hallottam még pedig nem vagyok mai darab...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Szerintem az egyik legrosszabb pizzéria a városban a Gilbert.
htc07
Ugye ugye. -
Marci79
senior tag
válasz
sharkypeti #1736 üzenetére
Egy Nagytestvér 990 körül mozog. 520-ért a "belépőszintű" palacsintát kapod. Annyiért meg drága szerintem. Ha rendelek tőlük, akkor vagy Nagytestvér vagy semmi. A gyros-uk egy undormány...
-
erik365
senior tag
válasz
sharkypeti #1734 üzenetére
Én egy hete rendeltem szintén félkilósat, és semmi bajom nem volt vele.
Finom volt a tészta, a vaníliás öntet is frankó volt a barack is teljesen okés volt. -
Marci79
senior tag
válasz
Hasmenés ellen biztos jó az a szén a pizza szélén! Kicsit ropogós? Basszus! Az konkrétan szenesítve van. Ez már a színén is látszik. Mondjuk én rasszista vagyok, úgyhogy az nem fekete, hanem.... Hanem olyan,mint a többi része.
(Ingyen rákkeltő perem minden pizzához akció?)
Gonoszkodás OFF: A szeletek egyben maradnak vagy szerszámmal lehet csak enni? Amúgy tetszetős lenne a hamvasztott részeket leszámítva.A 40-esben a Nagytestvér változatokat ajánlanám neked. A kicsik/normálok tényleg furák picit.
(#1731) T_chris
Én leghamarabb jövő hétvégén fogom tudni. Feltéve, ha van házhozszállítás. Ha nincs, akkor bukta. :/
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1723 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1721 üzenetére
Ok, de csirke, marha, serpenyős gyros, vagy rendes forgónyársas?
-
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #1703 üzenetére
A hús atlojanak a merete elegendő volt a bucihoz képest vagy 2 hús volt benne?
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1662 üzenetére
Azóta tovább gondoltam, valószínűleg a görög saláta feeling miatt ment rá a tetejére nyersen... Legközelebb valami populárisabb pizzát próbálok ott...
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1644 üzenetére
Az is ugyanez pepitában. Falunap hambi...
Viszont a régi El-tornado-ban is vannak étlap szerint hamburgerek. Ki kellene próbálni...Grand Bosco - Hambi
-
Peti78
őstag
válasz
sharkypeti #1644 üzenetére
Miért nem mondtad neki, hogy most már nem a krumplit kéred, hanem a főnöke telefonszámát?
Nagyon régen, kamaszkoromban szilveszteri bulira készültünk, elmentem parizert venni. Mondom apultosnak, hogy 10 kiló parizert kérek. Gúnyos kérdés: Nem egy kilót akartál mondani? Mondom nem, 10 kilót, de most már szeletelve.
-
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #1642 üzenetére
A legolcsóbb mirelit hús van benne, vékony de legalább az átmérője is kicsi.
Ott van a sarkon egy másik bódé ott még gyros is van, de azt még nem próbáltam -
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #1609 üzenetére
Sőt Sztabúl-belsőn is van Hapci
-
hitman,
őstag
válasz
sharkypeti #1404 üzenetére
A nagy tál lement egyszerre vagy elhoztátok a maradékot?
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #1378 üzenetére
A zsibis kínaitól közepes adag , pírított rízs + dupla pacal + sonkás karfiol....bármikor jöhet....és tózse lexarom hogy nincs köze az igazi kínai kajához !
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #1345 üzenetére
Nem voltam még ott, de szerintem kép alapján ez tök jól néz ki és jó nagy adagnak is tűnik. A sajttal sincs gond nem kell ennyire komolyan venni, hogy miért rakják rá ha nincs is az "eredeti" receptben (főleg ha opcionális, de ha mégsem akkor sem hiszem, hogy nem kérheted anélkül...). Én is mindig kérek rá tálhoz/pitába is egyszerűen azért mert így jobban ízlik...
-
koshmar
addikt
válasz
Érdekes, kedden voltam, és valamiért én is azt éreztem, hogy a krumpli volt már jobb is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Ó de megkívántam most.
-
tettman
újonc
válasz
sharkypeti #921 üzenetére
hozéban ettetek már?
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
sharkypeti #708 üzenetére
Én egy céges bulin voltam ott decemberben, a szokásos több személyes tál volt a felhozatal (rántott sajtok, rántott hús, sült tarja, töltött húsok, rántott gomba, karfiol, sült krumpli, rizs + egy kis saláta) úgy emlékszem, meg voltam elégedve a kajával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest