- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
Mi is kipróbáltuk a feleségemmel Mózes gyrosát, mi házhozszállítással rendeltünk 2 boxot. A feleségem egy falafel boxot választott, én egy gyrost. A falafel boxban sajnos sületlen volt a krumpli, a gyrosban éppen volt valami színe. Sajnálom, mert így elvette a kedvünket. Pedig az adag rendben, volt az ízek is jók. De biztos nem fogok mégegyszer rápróbálni.
-
swoody
senior tag
En kb. ket hete kajoltam ott es nem tunt fel, hogy kisebb lenne. Bar en uvegtesztaval szoktam kerni, azzal meg eleg fura lenne, ha csak a doboz feleig lenne tekintettel arra, hogy kis vekony nudli az.
Viszont szerencsere egy par apro kivetellel szinte mindig finom volt az etek. -
törölt tag
Tipikus koncert/fesztivál jellegű árazás. Sacc nem 20-30e/nap bérilk a helyet, ezt ki kell termelni.
No meg sörfesztivál. Ha a férfiember éhes lesz alkoholfogyasztás közben, akkor bizony bizony az majdnem bármennyi pénzt megad a megnyugvásért. :)Add össze a kettőt fejben, és ki is jött a kétezres gyros ára. :)
-
depe95
tag
Hát valamelyest gondolom, Miskolcon meg Szegeden van. Én miskolcon találkoztam velük, ott van egy rendes éttermük meg egy kis kiadós rész a főutcán.
Alapjába véve török gyorsétterem, 1200-1800 körül van egy főétel körettel együtt, 700 a gyros pita (van tál is, viszont egy pitával jól lakok, így azt sose vettem még miskolcon se
), van sok desszert.
Azt hittem hogy így, hogy a bika oldalán lesznek drágábbak lesznek mint miskolcon, de szerencsére nem.
-
Peti78
őstag
Az "uramozás" akkor zavar, ha tegeződik közben. Nagyon nem illik össze a kettő.
"Mit kérsz Uram?" Hogy tanulj meg viselkedni. Kb. ez jönne ki a számon. Nem tudom, hogy Ahmed kéri-e, vagy az újak tanulják a régiektől, de valahonnan jön az biztos. Egyébként ezt is említettem Ahmednek, le kellene szokni róla. Nem hiszem, hogy a többségnek tetszene. -
törölt tag
Még nem szántam rá magam, de sok ismerős szerint csak azért istenített, mert ebben a városban, ez az egyetlen "kirakatétterem"... Na, hogy ebből mi igaz, mi nem.... Én max a megszűnt tesco-s kocsiról, és a szintén megszűnt Kossuth téri kisüzletről tudok nyilatkozni, de az meg nem az Ikon, hanem a brand alsóbb elérése volt...
-
beherit
tag
Wok to box előtt ültünk kint augusztus végén, akkor a Pomodorós kinti székektől lopták el valakinek a táskáját, volt nagy szaladgálás utána. Ott ilyen 16-17 éves srácok szoktak odajönni kéregetni, elég kellemetlen. De úgy egyébként nem lehet meglenni sehol ezeken a nagyobb tereken, mindig jön valaki. Nyíregyháza ugyanez, nem tud megenni egy fagyit az ember. Az a kedvencem, mikor úgy jön oda, hogy elnézést uram, feltehetek egy kérdést? Allergiás vagyok ezekre a dolgokra.
-
athomi
veterán
1-2 éve figyelem, hogy az IKON és környékén hogy tudnak az emberek kajálni délben nem kevés pénzért kőkemény hajléktalanszagban.
Valami viszont történhetett, mert múlt héten kint volt 2 közteres és minden hajléktalan el volt zavarva a környező padokról. Gondolom a vendéglátósok panaszkodtak.
-
sharkypeti
aktív tag
Pont ma került szóba, hogy legközelebb kipróbálhatnánk házhozszállítással.
-
Real Ghoost
aktív tag
Én is ettem ma Aladdinnál, hasonlóan jókat tudok elmondani a gyros tálról. Ami viszont zavaró egy kicsit, hogy mivel most nem akartam elvinni a tálat mert gyalog voltam, gondoltam megeszem odalent, ahol azonban nem szól semmi zene, teljes csend honol, nem valami hangulatos így ott enni. Bár még valamikor december körül meg nap közben akkora disco tombolt odalent, hogy egymás szavát nem hallottuk, valahol a kettő közötti átmenet lenne jó
-
-
athomi
veterán
Ma voltam én is, de. 11 előtt mentem, hogy nyugiba menjek. Ahmed állt bent és kérdezte: pita elvitelre? Mondtam nem, tál lesz, csak még nem tudom hogy normál vagy XL. Kérdi miért. Mondom lehet nincs nálam 1400. Azt mondta akkor XL a pénz nem számít.
Aztán csak sikerült előkotornom ezernégyet.
Nagyon patent volt a tál. -
gyantaszuz
aktív tag
Ha már nagypiac és friss hús:
Az emeleten, a mozgó"lépcsőtől" jobbra fordulva a 2. húsosnál nem tudom milyen húsokat árulnak, de 1 nap alatt simán megromlik.
Többször vissza kellett vinnem mind a csirke-, mind a disznóhúst.
Persze rám fogták, hogy biztos nem tartom hűtőben. -
törölt tag
Bármilyen husit veszek a piacon, otthon átmosom. Sajnos azt nem látom mi történik hátul az ajtó mögött, akkor is ezt teszem ha a pénzszámolás után steril műtősfelszerelést vesz magára a hentes és úgy szolgál ki.
(Legutóbb az egyik nagy piaci hentesszaküzletben ott figyelt a húson az fém dörzsi szivacs maradéka.)
Ezért van pl. pár helyen megoldva ez úgy, hogy egy ember kezeli a kasszát a többi meg a húst.
Pl. Egyetem sgt. Nagy Lajos K. tér sarok. (Szép friss árú, normális hentesek, de drága) vagy a Kurucz húsboltok.
-
devil-k
nagyúr
Ezt már régóta nem lehetne. A fagyizókban is régen ugyanazzal a kézzel kezelték a kasszát, amivel a tölcsért fogta meg neked. Nem véletlen használnak már kis mini szalvétát. Egyébként meg kit érdekel, régen sem ettől voltunk betegek, hanem a sok "B5"-"C20" oltásoktól.
Feltéve aki volt olyan h@lye és beoltatta magát.
-
devil-k
nagyúr
Szerintem sütiben sem annyira erősek. Sok a hasonló, volt egy süti, amiről nem tudtuk eldönteni, hogy penészes-e az alja?
Mivel ebben nem vagyunk biztosak, ezt nem fogjuk leírni, de itt azért megosztom.
(#3371) tahepa
Ők sem értik szerintem... Ez a legnagyobb baj.(#3373) T_chris
Én nem tudok. A Gyuri's és a Pörköltpontnak is annyi már egy ideje... Elfelejtették a bevételt visszaforgatni. -
Peti78
őstag
Na ma pont az ikonburgert próbáltam ki. Mondtam a zasszonynak, ha lenyűgöz a burger, feladom az elveimet és hajlandó leszek elvinni őt abba az agyonhipeolt Ikonba vacsorázni.
Original-ra esett a választás, menüben kértem, volt sült krumpli, + ZUP!
Természetesen dupla hagymával rendeltem, ahogy mindig szoktam.Lefotóztam, de most nincs kedvem ezzel tökölni, jöjjön a lényeg.
A futár fél órán belül itt volt, mégis kihűlt. A burger szépen csomagolva, ez nem mondtahó el a krumpliról.A zsemle finom, nem száraz. A hús szerintem elősütött, vékony, sose volt 150 gramm, mint ahogy írva vagyon. A köpet majonéznek, számomra elég jellegtelen volt az íze. A dupla hagymának nyoma sem volt, ki is nyitottam, hogy van-e benne egyáltalán. Nem akarom nagyon lehúzni, nem mondhatom, hogy rossz volt, de a Kiscipós burger ennél klasszisokkal többet nyújt.
A burgonya valamikor fagyasztott volt, ennél többet nem is érdemes róla mondani. A fagyasztott burgonyából készült sült krumpli számomra gyalázatos.
A ZUP hozta az elvárt és megszokott minőséget, talán húsz éve ittam utoljára.Maradok a Kiscipónál.
[ Módosította: #65675776 ]
-
devil-k
nagyúr
Aladdin mindig kezet mos (és Mózes is).
(#2905) szcsabaa
Ha rendes hentesnél veszed (és nem a Tescoban vagy előrecsomagoltan), akkor kicsontozzák a csirkecombot és nem kerül egy fillérrel sem többe. Ezen felül teljesen más célra használják a combot, mint a mellet. A kettőt nem is lehet igazából összehasonlítani, max. annyiból, hogy szárnyasból van és zaftosabb, mint a mell. -
rayoliviero
veterán
A Street Bistro nekem nem jön be, nagyon kis adagok, hamburgerben sincs semmi extra. Két hamburgerüktől éhes maradok. Kb. 4 darabot kellene ennem ahhoz, hogy ne maradjak éhes, ami már vagy 4000 Ft lenne, annyiból étterembe elmegyek és eszek egy óriás borjú bécsit.
Bulgáriában egy ilyen vagy 400 Ft. Már két darab is elég volt belőle és finomabb volt a Street Bistrostól. Debrecenben nincs jó hamburger, max Pesten.
-
-
devil-k
nagyúr
Az igazság az, hogy az ország tortája az mindig jól van kitalálva az aktuális évben. Szerintem fantáziadús! Viszont azt ne felejtsük el, hogy cukrászdánként eltér az íze, hiába van egy egységes recept. Nyilván itt benne van a bénázás (?) és a nem ugyanolyan magas minőségű alapanyag is. Pl. a tavalyi somlói revolúcióból ettem már olyan változatot is, hogy majd kihánytam a belem tőle.
A pálinkával mi a bajod?
Van fánk is olyan.
T_chris
Szerintem is legjobb a Mandula, a Gara valahol hátul kullog nálam. A Szőke sem rossz, finom ott a somlói galuska. -
devil-k
nagyúr
Úgy látszik, szezonban ezt éremlik a "parasztok". Nyilván a turistákra hajaznak, de most fingott fogtak, mert bele szaladtak a késbe. Egyébként sosem szoktam lehúzó kritikákat írni, itt is felsoroltam azt a kevés pozitívumot is ami volt.
Nem hallottam még erről a cukrászdáról, de már értem is, hogy miért. Sajnos, Vámospércsen található.
-
-
devil-k
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest