- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Huhh, emberek....mostanában járt valaki az Aladdin Gyros-ban?
Én Wolt-on szoktam rendelni tőlük úgy hogy bemegyek a kajáért személyesen, de azt hiszem inkább át fogok térni a helyben rendelésre...és kivárom a sort ott.Az applikáción ugye leadom a rendelést, a kajálda veszi az adást...és benyom egy időintervallumot, hogy kb. mikor lesz kész a kaja. Általában (75-80%-ban) eddig sikerült is betartani vagy max. 5-10 perccel megcsúsztak vele. És akkor szépen virított a 'hamarosan' jelzés a rendelésnél.
Múlt héten 19:20-ra írták az elkészülés idejét. 19:30...semmi, 19:45 semmi....
8 körül elsétáltam hozzájuk. Látom 1-2 futár vár, megkapják a dobozkát..és adios. Bent beszélgetnek a srácok, látszólag nyugalom van. Pár percig még türelmes voltam - épp akkor vagdosták a húst - de aztán 20:20-kor elfogyott a türelmem és odamentem az ablakhoz. Nagy kérdezősködés....rendelésnek persze száma nem volt, így nem tudtam mire hivatkozni. Végül az lett a megoldás, hogy készítjük.Másfél órával azután, hogy megrendeltem és 1 órával azután, hogy a tervezett idő is lejárt.
Amikor elkészült a kaja, kihajolt egy srác (feltételezem nem magyar, de nem Ahmed volt...) és elmondta, hogy az a gond....hogy sok a futáros rendelés és azokat csinálják. Erre meg nem nyomnak rá. Tehát, legközelebb jöjjek és szóljak nekik, hogy csinálják már.
Sok értelme van akkor előre rendelni.
Az csak hab a tortán, hogy többször láttam a futáros kiadó ablak mellett ( fél méterre a kajától) közvetlenül cigizni és beszélgetni a bentiekkel az éppen szünetelő munkatársakat, illetve sokszor észre sem vesznek az ablaknál ha odaállok és köszönök..csak 1-2 percnyi telefon nyomkodás után.
Évekkel ezelőtt amikor még a Széchenyin voltak, nagyon szerettük őket a kollégákkal és 99%-ban elégedettek voltunk a kajával és a személyzettel is. (Ahmed, Mózes duó) Aztán amikor átköltöztek egy ideig akkor is egészen jól ment a dolog, utána volt egy nagy esés minden téren. Ezután 2-3 évig nem jártam feléjük. Pár hónapja kezdtem el újra, de lehet ezentúl ritkítani fogom a látogatásokat.
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #6380 üzenetére
Közben megjártam az Avesztát. Eléggé átalakult a két évvel ezelőtti állapothoz képest. Marhából készült gyros-t ettem pitában, teljesen rendben volt. De lehet a nosztalgia szólt belőlem.
Friss volt minden....és a megszokott Aveszta-íz is jól esett.
Ami a fizetést illeti most már elfogadnak bankkártyát, de SZÉP kártyát továbbra sem.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Járt valaki mostanában az Avesztában? Még mindig csak kp-vel lehet fizetni?
(Én majd' két éve nem voltam ott)üdv,
Dani -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A régi Klári salátabár helyén nyílt valami keleties kajálda. Járt már valaki ott? A nevére nem emlékszem, csak a kocsiból láttam amíg megfordultam ott. Az illat jó volt a környéken.
Itt van.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Debrecenben is lesz 'Anyukám mondta'.
Én még csak az eredeti helyen voltam Encsen. Valaki járt már a miskolci étteremben? Hasonló vagy ugyanolyan a színvonal? -
hdanesz
őstag
válasz
gyantaszuz #6093 üzenetére
Köszi! Megnézem majd!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Pogácsát hol érdemes venni Debrecenben? A cukrászdák közül...vagy akár pékségben...
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Jövő héten kipróbáljuk pár kollégával a Beach food-ot.
Esetleg valakinek van már tapasztalata róla? -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Valaki járt mostanában az Aladdinban?
Én kb. 7-8 hónapja nem voltam arra. Milyen most a minőség? -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az Egyetem sugárúton az Aveszta/Hetes tanszék épületében nyílt egy új kajálda. Ha jól emlékszem valami M betűs. Valaki próbálta már? Alig lehet észrevenni.
Konkrétan a Hetes tanszék és a Hificomp közé ékelődött be.
-
hdanesz
őstag
Egy új hely: Salt&Pepper. Próbálta már valaki?
-
hdanesz
őstag
Ajánlom nézzetek meg 1-2 videót ITT.
Vannak nagyon állat mód kinéző kaják. -
hdanesz
őstag
válasz
devil-k #3884 üzenetére
Nekünk amikkel problémák voltak:
Általánosságban ízetlen kaják. Mintha spóroltak volna a fűszerekkel, de legalább a frissességgel nem volt gond. Füstös padlizsánkrémet ettem előételnek...nyomokban sem hasonlított az íze semmi korábbi padlizsánkrémes élményemre. Az állaga is messze volt a krémtől.A borjúláb rántva, házi sültburgonyával....na ez a házi sültburgonya olyan szép mirelit volt, hogy csak na.A hús 95%-ban zsír.
Érdekes, hogy kinézetre viszont nagyon jól néztek ki élőben is a kaják nem csak a weboldal képein...csak ízük nem volt sok.
-
hdanesz
őstag
Ajánljatok nekem légyszi jó éttermet Debrecenben.
Csokonain kívül. -
hdanesz
őstag
válasz
devil-k #3252 üzenetére
Most mondhatnám, hogy nekem van kemencém.
De nincs.
Amúgy kicsit lehet a kemencére gyúrni, ha bent hagyom a tepsit a sütőben és úgy melegítem elő az egészet.
250fokon.
A forró tepsi alulról kicsit áthozza a kemence feelinget és hatást.
Tudom, nem 100%.-ig de még félig sem az...de nem lehet mindenkinek kemencéje.Ha meg az autentikus pizzára/gyros-ra bármire vágyunk, akkor egyenesen repüljünk a kiindulási országig.
A városban lehet kapni gyrost franciasalátával, az mennyire autentikus? Meg reszelt sajttal.
Néhány helyen amiket gyros címen eladnak...minden csak nem autentikus.Indiai kaját is szoktam főzni, persze nincs otthon tandoori kemencém, de ettől még finom és friss.
Elsősorban erre értettem az otthoni konyha előnyét.
1. tudom miből készül
2. tudom, hogy friss
3. tudom,hogy tiszta körülmények között készül -
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Kipróbáltam az Aladdin gyrost.
Egynek elmegy, de én nem érzékeltem olyan különlegesen jónak.
Lehet a hype miatt gondoltam,h. valami hihetetlen élményben lesz részem.
Frissnek friss volt a hús és a zöldségek, a krumpli már nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest