- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
Septum15 #5248 üzenetére
5 percre van a happyhot, ott én a ragadozó-t, a sajtburgeres pizzamax-ot és az egyedi pizzákat imádom. Párom a rubik top 1-ért is odavan. Nagyjából 10 perc sétával elérhető a woktobox ahol a tésztákat (főleg vörös curry, pad thai és körtés bulgogi, de ez ízlés kérdése
), csirkeszárnyat és tápióka pudingot ajánlom jó szívvel, illetve 10-15 percre van a mások által emlegetett buri-buri hamburger téren. Szintén nagyjából 10 perc séta a manga street, ott tésztát és hamburgert is szívesen ajánlom. Hasonló távban van az aladdin, amit itt sokan imádnak, nekünk nem jött be. Ezek amúgy közel vannak egymáshoz, mind a főtérnél, a happyhot-ot kivéve.
-
qfm
őstag
válasz
Septum15 #5246 üzenetére
Hamburgert tudom tőlük csak ajánlani, ha nem zavar, hogy hülyének nézik az embereket. Gypsy burgert ettünk többször, amiben bár voltak fennakadások (kimaradt alkotó elem, eltérő mennyiségű belőlük), de alapvetően finom. Viszont az árazásuk több mint felháborító. Kezdték úgy, hogy 1290 volt az a hamburger, jó minőségű sült krumplival. Utána ugyanezen az áron már krumpli nélkül árulták. Majd felemelték 1490-re szintén krumpli nélkül. És most ott járnak, hogy már ki van írva egy 1860-as ár eredetinek áthúzva, mintha épp megint akció lenne. Tehát valószínű az lesz a következő célár. Tudom, hogy sokat drágult az élet, na de 30% áremelés 4 hónap alatt, plusz ugye az 56%-os áremelés belengetése..
A megbízhatóságuk sem az igazi, elején nagyon ígérték, hogy lesz beef souvlaki, még fent van neten az árlista amin látszik. Egy hétig hitegettek, hogy másnap lesz, végül levették az étlapról.
A pizzájuk egyébként szörnyű, vélemény: #5086
És a gyros is gyenge volt: #5023
Többször írtam már róluk, de mások is, keress rá bátran a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest