- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
válasz
sharkypeti #6426 üzenetére
Nekunk is nagy csalodas volt, par honapja rendeltunk toluk. Mi is inkabb mashoz hordjuk a penzunket.
-
blckhm
tag
válasz
Aftershock11 #6422 üzenetére
Nikosz +1, ugyanugy jo meg a Zeusz, a Greek Gyros es a Wassim is.
-
blckhm
tag
Friss élmények, Mad Dogs House: Nagyon finom és különleges szósz, jó adagok és - egyelőre - baráti árakkal finom gyros-t lehet pitában/tálban enni náluk. A csípős az tényleg csíp, csak óvatosan.
-
blckhm
tag
Igen, ertheto az is, a mi bevasarlasaink is joval dragabbak lettek az elmult masfel evben es tovabbra sem veszunk beluga kaviart Crystal pezsgovel.
Viszont ezek mellett is szembetuno az arnovekedes, nehol "fovarosi" arakkal (enyhe tulzas persze) uzemelnek jobbara kozepszeru helyek. Nem is rendelunk gyakran, miota elkajaltuk a SZEP kartyakat.
Mas: Ma megkostoltuk a Mad Dogs House-bol a gyros-t es azt kell mondanom, hogy nagyon finom. Kulon plusz pont a Kefalon szosz, ami laktozmentes igy paromnak sem kellett tartani tole. A csipos szoszuk is teljesen rendben van. Batran ajanlom, amennyiben utba esik a Sinai Miklos utca.
-
blckhm
tag
Szia!
Mi mostanában a Greek Gyros-ból és a Wassim-ból szoktunk enni, Aladdint lassan másfél éve nem ettünk a fent említettek miatt. Próbáltuk még az Avesztát (elmegy egynek), a Zeusz Gyros-t (a görög tál nagyon jó bár drága) meg a Chivi'z-t is (innen többet nem, nagy csalódás volt - sokkal jobbra emlékeztem, főleg ennyiért).
De azt a szintet, amit a régi helyen hoztak Aladdinék sajnos már semmi nem fogja visszahozni.
Ugyanitt én is kiváncsi vagyok, hol lehet még finom és kiadós gyros-t enni.
-
blckhm
tag
Régen a Hozé is jó volt, csak hamar eltűnt a színről. Mostanában a Melange-ból szoktunk nagy pizzát venni (szerintem jobb volt, amikor még Vespa), illetve a mikepércsi úti Dönerestől ha nem számít a szállítási idő.
Lehet, hogy csak pszichológia de mi jobban eltelünk ha nem két 32-eset rendelünk, nem mellesleg így 2 étkezés legalább le van tudva.
-
blckhm
tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Egy idoben mi sokat rendeltunk toluk, de aztan nekunk tul sotlan lett a teszta igy abbahagytuk. Javult mar a helyzet? Feltet es izvilag szempontjabol rendben vannak amugy.
-
blckhm
tag
válasz
Scarabeus #6334 üzenetére
Azt is szeretjük, de a Wassim a favorit most, a vegyes tál miatt nem kell azon vacillálni, milyen hússal egyem.
Az egyetemi ételbár (Alibaba?) valahogy mindig kimaradt, nem tudtam, hogy egy tulaj üzemelteti őket. Ezek szerint akkor az sem rossz, egyszer majd kipróbáljuk.
-
blckhm
tag
Immár sokadik alkalommal rendeltünk a Wassim Ételbárból és jelenleg nekem ez a legjobb gyrosos a városban. Visszaadta a hitemet abban, hogy lehet jó ár/érték arányú gyrost venni Debrecenben, miután a mesefigurás gyrosos már nem hozza a régi színvonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest