- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Olyat tettem, amit kb 20 nem.... Rendeltem pizzát a Fortunától.. Drukkoljatok. ")
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #6624 üzenetére
Pomodoro egy érdekes hely volt régen, manapság ha arra járok, akkor inkább a WokTo Box mellette.
Mielőtt felújították a Régi városházát, elég sokat melóztunk ott, és egy nyári szombati ebédidőben átszaladtam volna két szeletért.
A srácot kérdezem melyik milyen, erre kiba**za a kukába az összeset, hogy "látom te is tolod a szombatot, jó fej voltál, mert megkérdezted, hogy bírjuk a meleg konyhát, szóval pont olyan ízű lesz, mint amit szeretnél, nem ilyen kimeredt sz*rt fogsz enni, hanem frisset."
És úgy is lett.
Utána amikor nem melós cuccban mentem be, akkor meg kaptam hideg szeletet, ami úgy ki volt meredve, mint Han Solo a sztázisban, de legalább a teteje meleg volt....
6-8 éve nem mertem újra rápróbálni..... -
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
Ott. A régi dohánybolt/zöldséges helyén. Régóta látom azon a környéken a Lepényes-re matricázott autót, és ez elültette a bogarat, de amikor nekem meló vége van, ők már bezártak.
Most pont a környéken melóztam, délben átmentem. Hát ott még egy panini sütő sincs, amivel kb olyanná lehetne csinálni, mint a képeken...
A másik amit még ki szeretnék próbálni a környéken, a Mákvirág cukrászda helyén lévő kajálda. Oda talán valami hideg téli napon mentem be legutóbb, és délután 16:30 magasságában azt találták mondani, hogy nincs gyros, nincs burger. Nem az, hogy várni kell, hanem nincs. Szerintem nem néztem ki olyan szarul, hogy ne akarjanak kiszolgálni..... -
RandomName
senior tag
Kipróbáltam a Bartók körforgalomban "Az első, és eredeti Kecskeméti lepény" debreceni manifesztációját.
Mikrózott volt, nem volt a képekhez hasonlóan lepirított, fehér és vékony volt, az összehajtott lepény vastagabb volt, mint amit beletöltöttek. Sajtos, sonkást kóstoltam, hogy neked ne kelljen.
Ízre nem lenne rossz, de nem azt kapod amit a képen látsz, de legalább drága.
[link] -
RandomName
senior tag
válasz
Fredo78 #6609 üzenetére
Hüsében pont kellett dolgozni pár hete, kaptunk napi menüt pár alkalommal. Nem volt rossz, csak kiesik kicsit.... Nem mennyiség fan vagyok, nem minőséghiéna, csak néha főzés helyett be kellene ugrani valahova, és enni egy vacsorát.... De csak azért nem fogok beülni valahová, mert akkora adagot adnak, hogy nem fogom tudni megenni, és el kell csomagoltassam.
#6607sharkypeti Az még irányban is van, de jellemzően kerülöm, mert az étlap tele van időigényes kajákkal, és ha vacsoraidőben ülsz be, akkor akár 50-60 perc is eltelhet a rendeléstől a kiszolgálásig.... Bár az is igaz, hogy utoljára nyáron voltam ott...
#6606Tubi2 Kisgömböcben igazából sosem gondolkoztam, pedig útba is eshet. Köszi. Rápóbálok majd. (talán valami dobozos vese velőt hozott onnan kolléga, amiben annyira túl volt hőkezelve a tojás, hogy fullasztó volt, (vagy tegnapi) de régebben ettem ott, és pl a túrós csuszájuk nem volt jó, de hozta a várt ár/érték arányt ami meg nem rossz....) -
RandomName
senior tag
Van még valahol az a "kockás abroszos" klasszikus magyaros/nemzetközi, nem világmegváltós, egyszerű, nem kaja túlgondolós étterem Debrecenben?
Vagy ezt mára teljesen átvette a menüs kiszállítás, és emiatt az éttermek felülpozicionálják magukat? -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #6596 üzenetére
Régóta szemezek vele, de nem esik útba. Általában melósautóval megyünk A-B között, és ott nincs idő erre.
Viszont talán egy időben ki volt rá írva a pirossal, hogy Toszy. Ez bennem kettős érzelmeket kelt, mert amikor nyílt a Sámsonin az első foodtrack, akkor az jó volt. Utána nem láttam kétszer ugyanazt az embert ott kiszolgálni, és a minőséggel is voltak bajok. (nyers volt a hús, sületlen a krumpli, főleg amikor sokan voltak) Na meg a bömbölő mulatóssal. Itt nem látok akkora pörgést, ez bíznék benne, hogy rendesen meg lesz csinálva a kaja.... -
RandomName
senior tag
A múlt hét eseményeiből.
PI pizza bezárt.
Sanya lángos ajánlott.
Csakhal egyre gyengébb. A haltepertő enyhén sületlen volt, de legalább az átlagosnál is fűszeresebb.
Fórumban a kifözdében nagyon jó ízű marhapörköltet ettem, csak kár, hogy rágós volt.
Mellette a Wok'n'Go-ban viszont nagyon jó marhás udon-t ettem. -
RandomName
senior tag
Guszta gyros, Kishegyesi úti Tesco előtt.
Tetszik a hús íze.
És kb ennyi. Ja nem, a sima joghurtos szósz is el van találva.
A csípős Piros Arany+Erős Pista higítva. Annyira nem rossz, de létidegen ettől a kajától.
A hús bár finom, de mikrós.
Háromszor voltam, mindig kértem kebabot pitában, kétszer tortillában kaptam, ma először jött meg tényleg pitában. Bár ne jött volna.
A tetejére rá volt rakva az összes hús, amikor átetted magad rajta, akkor csak a zöldség maradt. Jobb helyeken ez 90 fokkal el van fordítva. Jusson minden falatba minden.
Kiszolgálásról annyit, hogy előttem felvett egy dupla rendelést, felvette az enyémet, (nem elvitelre kértem, hanem csináljunk valami sétálósat, amit el lehet csomagolni ha felszállok a buszra, vagy valami) majd azét aki utánam jött. Elkezdte csinálni a duplát én jeleztem, hogy akkor nyugodtan csinálja meg az enyémet is, de eltűnök kezet mosni. Jövök vissza, még a dupla rendelést csinálja, és utána megcsinálja az utánam következő rendelést. Majd azután jöttem én. A sétálós csomagolás meg annyi volt, hogy 3 szalvétát kaptam.
Egyszer érdemes megkóstolni.
Tipikus példája a tudnánk jót csinálni, de úgy akarunk eladni, mint a szomszéd Guszta Grillben, mert azt az értékesítési modellt ismerjük ami bevált, de ez igazából nem működik, viszont a nép meg eszi, mert nincs hasonló a környéken és jön a rossz visszaigazolás, hogy azt hiszik, hogy jók. Pedig ez is lehetne baromi jó az összetevők alapján, kis változtatásokkal. -
RandomName
senior tag
Enni akartam valamit ami nem annyira gyorskaja... Bonita van közel, bemegyek, mondom szeretnék venni izét. Nem tud adni. Kérdezem, hogy a tarja miatt? Igen. (Elég szar lesz nekik így a hosszú hétvége) Jó, akkor telefonon meg van nyitva az étlap, nem tartom fel a sort, kimegyek választani.
Kint meg megláttam, hogy az ikonban marhapofa van, valami juhtúrós köreztel. Rögtön nem érdekelt a Bonita. Nézem a kiírást, nincs ár. Nézem a netes étlapot, maga a kaja sincs rajta. Ok, akkor megyek a Simonfy-ra, ott van jó dürüm, belépek, tök más minden. Kilépek, felnézek, már a hely neve is más.Újra belépek, nézem a sor végéről a kínálatot, na ilyeneket pont nem akarok enni.
Akkor Buri-Buri Ott sem ettem már személyesen kb covid előtt óta. Nem találtam a pultot, pár perc leülés után feladtam az esetleges felszolgálóra várást.
Végül lementem Mózeshez... Nem bántam meg, de eredetileg nem ilyet akartam....
Jobban jártam volna ha veszek 2 lángost a Sanyánál amikor a környékén jártam.
De amúgy ez nem a kajások hibája, az én előző két napom olyan, hogy bármihez nyúlok elromlik. (Mennem kellene a Twitterre @szoges mellé) csak jól esett kiírni magamból.Ja, és az egész úgy kezdődött, hogy sok év után megfordult a fejemben, hogy beülök valahová, és rendelek a Tar pizzától egy 1000 lírát, de: [link]
-
RandomName
senior tag
válasz
hdanesz #6561 üzenetére
Nem fogom védeni, mert én sok éve szerettem ki belőlük. Amikor mindenféle embert elkezdett felvenni, és bömbölt a boombox a konyháról. (Meg mióta nincs Mózes)
Annyi rendelés volt mikor még oda jártam, hogy kint együtt cigiztem Mózes segédjével, mert a hús nem tud gyorsabban sülni. De a sor állt... -
RandomName
senior tag
Pi-pizza.
Csak elvitel, vagy futár.
Nekem kicsit vastag a tészta, de amúgy 3 pizza után azt mondom vállalható. -
RandomName
senior tag
Voltam a Rózsásban Józsán.
Hát.... Kellett várni, de a velővel töltött sertésbordájuk hozta amit kell.
Majdnem szokatlan volt, hogy nincs felszopótál. Tudjátok, ez a kis kenyér, vaj, meg izé, és amíg ülsz nem unatkozol, hanem nassolod.... -
RandomName
senior tag
Nemrég voltam az Avesztában.
Marhás pitát ettem, mint jellemzően amikor arra járok (ritkán), nem volt rossz, de valahogy olyan hús light érzésem volt fűszerezés tekintetében.
Ettől függetlenül az ízvilág még mindig tetszik náluk. -
RandomName
senior tag
+1
Régebben írtam Toszy-ról, akkor kollégával ettem ott, nemrég kolléga ment családostól. Az 3 tál, elvitelre.
Előttük valami durva kaját kértek, több adagot, ezért a srác megkérdezte őket, hogy nekik mi kell, mert ha egyszerű, akkor inkább előreveszi őket.
Eredmény: 3 tál sületlen hússal, sületlen burgonyával, amelyikbe nem kellett valami zóldség allergia miatt, abban is volt.
Hát, ez így izé.... -
RandomName
senior tag
Toszy Bistro Debrecen
06 20 574 6196
[link]
Amikor mindened megvan ahhoz hogy jót csinálj, de az összkép mégse lesz jó.
Gyros tálat ettem, a zöldségek jók, a krumpli friss, az öntetek tetszenek, a hús jó ízvilágú, forgácsra vágva, azaz minden adott a jó gyroshoz.
De a krumplinak kellett volna pár perc sütés. A hús hiába kapja a nyárson a meleget, kintről kapja a hideget is. Az eredmény hogy a forgács egyik fele már itt-ott égéshatáron van, a belső oldala pedig nyers. Ezt ellensúlyozandó idö előtt le van vágva, és platon van befejezve a sütése. Több-kevesebb sikerrel.
A végeredmény egy vegyesen túl és alulsütött nem túl meleg húskupac amit alulról melegít át a friss burgonya, és hűt a zöldség.
Akár jó is lehetett volna.
Remélem csak a pörgés miatt volt ilyen összeszedetlen a kaja, kap majd még egy esélyt amikor nincs csúcsidő, de így ebben a formában csúcsidő környékén biztosan nem ajánlott. -
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
válasz
erik365 #6492 üzenetére
Régen imádtam az 1000 lírát tőlük, valami isteni volt. Párszor be is mentem hozzájuk, helyben enni, na ott még királyabb volt. De elkezdték csökkenteni a kiszállítós adagokat, az árat emelni, így valahogy sokáig félre lettek téve. Talán aznap rendeltem tőlük utoljára, amikor a Déry Múzeumba visszakerült a trilógia utolsó darabja...
Lehet nemsokára teszek velük egy nosztalgiás próbát... -
RandomName
senior tag
válasz
mitulabattyi #6478 üzenetére
Értem, köszi....
-
RandomName
senior tag
Mózessel mi van?
Ma jártam arra, és zárva. Nem sikerült kitermelni a bérleményt, vagy csak simán szabin vannak.
Az ajtón (messziről) nem láttam semmi kiírást, mentem tovább a MIR-be. -
RandomName
senior tag
válasz
sharkypeti #6473 üzenetére
-
RandomName
senior tag
A napokban betértem a Simonffy-n a Mir kebab-ba.
Egy pitát szerettem volna, de a srác amikor megtudta, hogy sétálósra szeretném rábeszélt a lepénybe tekert változatra.
Nem bántam meg.
A hús kellemesen pörzsös, a szósz enyhén citrusos volt nekem nagyon tetszett, arányok, és méret is rendben volt.
Merem ajánlani. -
RandomName
senior tag
Ma vettem egy kis boxot, arra kértem az uborkás-mentásból, mert piszkált nagyon, hogy milyen lehet.
Tetszik.
A box vegyes érzelmeket kelt. Sokkal szebben/jobban pakolható ez a lapos box, mint a keskeny+magas kivitel, és szebben is lehet enni asztalnál, cserébe útközben nehezebben fogyasztható, bár nem megoldhatatlan. -
RandomName
senior tag
Kb 2015 óta először sikerült bemennem úgy az Oliba, hogy nem kellett 30-40 percet várni és belefértem az ebédidőbe....
Vegyesek az érzelmeim.
Pitát vettem, a hús finom, de vegyes. Volt közte pár kellemesen pörzsös, de nagyrészt inkább puha, és volt benne egy-két nyersebb falat is.
A szósz jó, a zöldségek finomak.
Jó az összhatás.
Viszont hideg. Elvitelre kértem, ahogy pár méterre távolodtam az üzlettől már elkezdtem enni. A hús éppen langyos volt, de ez nem tartott sokáig, mert az összes többi összetevő elhűtötte.
Szóval olyan mittudomén. -
RandomName
senior tag
Én azért nem írtam az adagról, mert egyrészt nyitás után vagyunk, és odaszoktatás van, másrészt azért mert felismert, és nem biztos hogy az került a mi pitánkba, mint egy átlag 19 éves szombat esti Hal közben bulizó fiataléba, vagy egy utcán járkáló rnd emberébe aki csak beesett....
Szerk.:
Én kretén vagyok, nekem a pirított hagyma mindenen adja.Az otthoni tortillákba/préselős szendvicsekbe is szivesen rakom bele.
-
RandomName
senior tag
Mózes.
Szóval Hal köz, bent a tér hátsó sarkában.
Tipikus, egyszerű hely, pont jó. Ide bemehetsz melós cuccban, meg a szombat esti ruhádban is.Pita.
Kép nincs. Egyrészt, mert sétálósra kértem, hogy elérjem a buszomat, másrészt felismert.
Minden ízvilágra alkalmas a zöldségfelhozatal a salátáshűtőben, én azt kértem lepjen meg.
Hát volt benne a minden is az olívától a morzsolt kukoricáig, a végén már sajtot, pirított hagymát is akart rá rakni.Mintha kicsit túl odatette volna magát a fiú.
A hús is jó, én joghurtos öntettel kértem, a tetejére egy kicsi csípőssel. Nekem tetszett az összhangja.
Talán egyetlen hátrányt éreztem, hogy bár a pita meg volt paskolva kicsit a húson, meg a nyárs előtt is volt picit melegítve, de mégis a mikróban végezte. Vagyis az a pita amit a Széchenyi utcán szerettünk már nem ez a pita. Ez sem rossz, de más.
Szerintem az 1000Ft/pita ár csak odaszoktatás, a Hal közben ez nevetségesen olcsónak tűnik számomra.Kóstolásra ajánlott, a többi már ízlés dolga.
-
RandomName
senior tag
Hát egy gyors zanza....
Chiviz: Neten rendelsz, ott veszed át mondjuk 12:00 időpontban, nem fog menni. Simán lejárt az ebédidőm (12:30) mire megkaptam a rendelést. Visszaballagtam az építkezésre, és odabasztam az őrkutyának. Lehet finom lett volna, nekem nem volt időm ezt megtapasztalni, mert elbaszták. Előre lett kártyával kifizetve, és felhívtak, hogy mikor akarom náluk átvenni, pedig a megjegyzésbe leírtam. És így sem sikerült.Ismerős meghívott egy gyrosra, és a Csapó Gyrosra esett a választása....
Két tál elvitel. Kocsiban elkezdjük enni, csörög a telefon, esemény van, menni kell. kb 1 óra múlva folytatjuk, a hús rendesen tömbbe van állva.Kézzel kell szétszedni, mert a műanyag villa beletörne, pedig a tál még langyos. És amúgy nem finom, csak hastöltő izé....Mikepércsi döner:
A tipikus troll kiszolgálás esete.
Csípős mehet? Az egyikre igen, a másikra gondolatnyi.
Ok, akkor az erős lesz alul, a gyenge felül, és fordítva rakja a szatyorba....
De legalább nem rossz.
Volt még valami, de nem is jut eszembe, Majd legközelebb.... -
RandomName
senior tag
Mostanában rendeltem újra pár Woktobox-ot. Létezik, hogy a közvéleménykutatás eredményes volt? Mintha nehezebb lenne a doboz mint régebben...
Aki rendelt az tudja, hogy a rendelés után volt kérdőív, és azt én ki is töltögettem. -
RandomName
senior tag
válasz
gyantaszuz #6388 üzenetére
Köszönöm szépen, de az inkább indiai.
Pontosítok.
Ázsiai alatt jellemzően a kínai, thai, koreai vonalat értem. -
RandomName
senior tag
Woktoboxon kívül van még valami rendes ázsiai házhozszállítás?
-
RandomName
senior tag
Voltam nemrég a Nikol falatozóban.
[link]
Nem néz ki rosszul a hely, és nem akar több lenni mint ami.
Egyszerű falatozó, egyszerű berendezés, látványkonyha.
Telefonon kértem időpontra a kaját, elvitelre.
Kedvesek, rugalmasok voltak, a kijelölt időpont előtt érkeztem pár perccel, még pont készült a két adag burger, hogy mire megálmodtam kész és friss legyen.
Elvittem, és mivel közel volt aznap munkám 3 perc múlva már ettük is kollégával.A burger valami ripp-ropp jellegű "hússal" volt készítve.
Az összerakási metódus az volt, hogy hidegen összerakják a burgert kész állapotra, ketchup, mustár, sajt, minden, majd mikróban melegítik. Ez igazából nem tett jót neki.
A normális büntetésburgerkészítők legalább vesznek annyi fáradságot, hogy megmikrózza a bucit hússal, utána megy bele a többi cucc.
De ez így annyira nem lett jó.
Duplahúsos hamburger helyszíni ár: 1390 Ft, honlap szerinti ár: 1490 Ft.
A sajtos +100 Ft mindkét esetben.
Ezért a kajáért nekem nem éri meg, de a kollégának tetszett.
Szerintem kóstolásra nem ajánlott a burger rész, de valamelyik nap teszek egy próbát a gyros-al is.Ja, és olyan szörnyű kávét csinált 260forintért, hogy a tesco sorob a Hell automata ahhoz képest valami speciality....
-
RandomName
senior tag
Ibrahim Pasah.
Ugye ő volt a Víztrony utcán a Jollában régen?
Ma beestünk a zsibire, kolléga ment kínait enni, én meg hozzá.Hát, nem tudom hogy a meleg miatt, vagy csak simán hozzáigénytelenedett a zsibihez, de nem volt jó.
Az ízzel talán semmi bajom nem lett volna, de a csirke olyan volt mint amit nagyon gyorsan sütöttek, és kikérgesedik a külseje, de amikor levágod még nyers a vágási felület. Ja, meg tele volt porccal. -
RandomName
senior tag
Valahol visszább, még a régi nickemen beszéltük 1000 éve devil-k-vel, hogy az Aladdinos srácnak említettem, hogy de jó lenne valami autentikus bárány, vagy kecske gyros, és nem zárkózott el teljesen, csak azt mondta, hogy egyrészt nehéz az alapanyag, másrészt nincs rá igény.
Kevés ember mer teljesen kimozdulni a komfortzónájából.**Lájkolta: Spenót, és kapros tökfőzelék.
Megosztotta: Kakasherepörkölt.
:D -
RandomName
senior tag
Zsibis Kínai.
Mielőtt felújították nekem a higiéniai állapotokkal volt bajom. Ritkán jutok el a zsibibe, így nem túl rég tettem egy próbát. Ne menj oda délben, mert minden ki van fogyva.
Kis adagot ettem, a mérete pont jó volt, az íze szerintem kínaihoz képest túl európai, (talán ezért is olyan népszerű) árban korrekt, úgyhogy nem felejtjük el, hogy milyen volt, de örülünk, hogy ilyen lett.100% pizza again....
Szintén a hét termése, rendeltem megint mert bejön a vékony tésztájuk. Most egy Olasz vékony görög lett az áldozat, ízre ez is baromi jó volt, de most én is felfedeztem az enyhe sótlanságot a pizzán.
Illetve a szörnyen vékony pizzatészta sajátosságai közé tartozik, hogy nem mérettartó. Volt már erről itt vita a Tar pizzával kapcsolatban, ez ilyen, és tudomásul kell venni, hogy sütésnél nem beledagad a formába, hanem zsugorodik. Ez már a múltkor is feltűnt, csak akkor lusta voltam felállni a mérőszalagért, most meg ott volt mellettem. -
RandomName
senior tag
Passz, amikor ritkán onnan rendelek, akkor csak "olasz vékony" pizzákat. Az kb papírzsebkendő vastagságnál kicsit véknyabb szokott lenni.
Nekem a magyaros sós piskóta/kenyérlángos jellegű pizzák annyira nem jönnek be.(#6351) blckhm
Hát, a sótlanságról annyira nem tudok nyilatkozni, szerintem az szubjektív. De nekem tűrésen belül volt. -
RandomName
senior tag
Pár napja ettem egy 100% Olasz vékony Camambert.
A vékony, pont olyan vékony ahogy szeretem.
A feltétek jók voltak, mennyiségre, és összhangra is, viszont de valahogy mégsem jött át a "Na ez k...a jó" érzés, de kb pont a határán álltunk meg. Ja, meg kicsit kisebb volt mint emlékeztem.
De összességében ajánlott, fogok még próbálni tőlük. -
RandomName
senior tag
Azt én is szeretem, nekem azzal volt a bajom, hogy sok ropogós falat mellett sok sületlen, nyers falat is volt benne.
Más.
Csakhalban kóstoltam garnélakosarat. Egy marék csónakkrumpli, 6 nagyobb bundázott garnéla, két mártogató.
Hát, nem volt rossz, azt nem tudtam eldönteni, hogy a technológiából adódóan hagyták rajta az utolsó kis páncéldarabot, vagy ők is azt az iskolát követik miszerint nincs rákevés páncélpiszkálás nélkül. Mindegy. A kèt mártogató ilyen bolti cuccnak tűnik amit megturbóztak, nekem tetszett a majonézes, és a füstös is.
Összességében erős közepes volt. -
RandomName
senior tag
A napokban voltam az Ali-ban a Klinikán. Hoztam egy gyros tálat.
Teljesen jó a cucc ízre, adagra.
Egy bajom volt vele. A hús. Egyes darabok kifejezetten kellemesen pörzsösre lettek sütve, de volt benne égett szélű, és sületlen is.
Kb a felénél ki is kellett dobnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest