- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Ez elég gáz, egy mirelitkrumplit nem egy tudomány megsütni...
Tavaly több helyen próbáltam a lángost a városban és a Balatonon is. Kb. minden 4. helyen volt jó lángos, a maradék helyeken fele-fele arányban szar vagy ehetetlen. Volt ahol visszavittem és kértem az eladót, hogy kóstolja már meg mit sütött (kívül túlsült volt, belül nyers). Mondta, hogy nem kóstolja, visszaadja az árát.
És ami brutális volt számomra, hogy ezt az ehetetlen moslékot sokan jóízűen ették...
-
athomi
veterán
válasz
RandomName #6503 üzenetére
"2-3 évente visszajárok a szar helyekre is, hogy hátha..."
Vedd fel a listádra a Csokonai Színház melletti Effendi gyrost, most rosszabb, mint valaha.
Utoljára mikor ott voltam a krumpli teleszívta magát a széthasznált olajjal, gondolom nem volt elég forró az olaj, mikor beletették a krumplit, de legalább sokáig bennehagyták, hogy kicsit kiszáradjon. A zöldségkupac íze borzalmas volt, valami olcsó csalamádé lehetett belekeverve, a hús meg túl volt sózva (ez mondjuk nekem nem volt rossz, mert túlsózva szeretem az ételeket). -
athomi
veterán
Nemrég friss regeseknek 1500-as kupont ajándékoztak. Regeltem, semmit nem kaptam. Megreklamáltam, jóváírták, de úgy, hogy minimum 4500-ért kell rendelnem.
Nem véletlen panaszkodik mindenki az ügyfélszolgálatukra, sajnos nagyon trógerek és sok panaszt áttolnak az éttermekre, miközben te ugye felük vagy szerződésbe. Sok étterem nem véletlen mondta fel velük az együttműködést. Ehhez képest a Wolt ügyfélszolgálata minden kis apró problémáért kárpótol... -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6440 üzenetére
Átsületlen, lapon sütött vacak a húsuk. Ne egyetek ott.
-
athomi
veterán
válasz
mitulabattyi #6372 üzenetére
Mostanában sokat drágult az olaj, szóval kicsit több krumpli sül ugyanabban az olajban, mint kellene. De ha épp kifogod az olajcserét, akkor nem lesz használtolaj íze a krumplinak.
Amúgy a város legjobb gyrosa, ha épp kifogod...
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Valamelyik nap csináltam hamburgert, kint a kertben vaslapon.
Én le szoktam sütni a zsemléket is kicsit, ezzel át is melegszik. A hagymát is lesütöttem kicsit, nyersen nagyon nem bírom a hagymát, elviszi az ízeket, szósznak pedig saját tartárt szoktunk kikeverni, abba meg egy kis ajvárt dobok. Nekem a bolti szószok nagyon műek. -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6365 üzenetére
Nekem a Víztorony utcán se jött be és itt se. Viszont úgy tudom a helyén lévő gyrosost viszi tovább a korábban Jallában lévő fazon, így nem a Víztorony utcai gyorst hozta át a zsibire.
A hús egyértelműen sületlen, és ahogy írod, tele van porccal. Számomra ehetetlen kategória, elment az étvágyam amikor ettem. -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6359 üzenetére
"az íze szerintem kínaihoz képest túl európai"
Mint az összes többinek.Ismerjük a zsibis kínai tulaját, volt már hogy hozott nekünk igazi kínai ételből kóstolót (amilyet odahaza esznek), hidd el nem lenne idehaza népszerű.
-
athomi
veterán
Rengetegen panaszkodnak a személyzetükre, de amúgy a legtöbb helyen már ugyanezt tapasztalom, nem vendéglátósnak való a személyzet. Valamikor ez nem így volt, de változnak az idők.Szüleimnek sokszor azt mondták a vendégek, sokszor nem is feltétlen az étel miatt járnak hozzájuk, hanem miattuk.
Változnak az idők, ez van, ma már mindenki csak a feladatát akarja ellátni, a pénzt megkapni. -
athomi
veterán
Chivi'z gyros tál
Nekem a hús kissé sületlen volt, csirkemell és comb van benne vegyesen, de sztem a comb se nyárson sül, csak össze lehet darabolva és lesütve. A hús fűszerezése is hagy némi kívánnivalót maga után. A hagymakarikák kezeletlenek voltak és baromi erősek. -
-
athomi
veterán
válasz
szotyika77 #6291 üzenetére
Ez nem igaz, hogy mindenhol előfordul. Az hogy viszonylag sok helyen, az oké. De azért mostanában sok helyen az a tapasztalatom, hogy külön ember kezeli a pénztárgépet és külön ember készíti az ételt. Vagy tiszta zacskóba húzzák a kezüket, esetleg csipeszt használnak.
-
athomi
veterán
Himalája gyros (Kálvin tér)
Sorban álltam, közben láttam, mikrózzák a pitát. Aztán mielőtt sorra kerültem volna kifordultam. A fazon egyik kezén gumikesztyű, azzal a gumikesztyűs kézzel szedi a hozzávalókat (paradicsom, sajt, stb.) meg ugyanazzal fogdossa a pénztárgépet, szép kártyákat, pénzérméket. Na itt úgy rendesen elment az étvágyam a gyrosától. -
athomi
veterán
válasz
#05304832 #6278 üzenetére
Azért a bérért amit ott hajlandóak kifizetni csak ilyen személyzet van. Én ezért nem járok hozzájuk, nekem már elment az étvágyam a helyre belépve, bár szerintem a gyros sem olyan ízletes mint anno, de bevallom lehet ez csak az előbbiből következett.
Ha egyszerre fél tucat rendeléssel indítanak útnak egy futárt úgy, hogy meg sem próbálják a címeket összehangolni, abból nem csoda hogy 1.5 - 2 órás kiszállítás lesz. -
athomi
veterán
válasz
#05304832 #6276 üzenetére
Lesd meg a fb oldalukat, ott másik szám van megadva. Kiszállítási árnak 300,-Ft-ot ír, de az sem egyértelmű, hogy az oldalon már a kiszállítással terhelt ár van e kiírva. Valószínűleg igen, csak azok az árak már nem aktuálisak. Ezzel se foglalkoznak, mint sok minden mással.
-
athomi
veterán
Severt próbálta valaki mostanában? A külföldieknél nagyon népszerű ahogy látom.
-
athomi
veterán
válasz
#05304832 #6245 üzenetére
Sokan panaszkodtak rájuk a környezetemben is és szinte kivétel nélkül mindenki a kiszolgáló személyzetből fakadóan (folyamatosan cserélődő személyzet, viselkedni nem tudnak, igénytelenek, eltérő adagok). Szerintem sok vevőt vesztettek, én is ebből eredően kerülöm őket.
-
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #6167 üzenetére
Nyilván neked az se gond, hogy egy szakadt, kinyúlt, koszos vékony felsőben, csüngő mellekkel mászik eléd a kiszolgáló kislány. Kb. 1 hete pedig szokás szerint ment a hangoskodás odabent. A tulajok ennyit követelnek meg a dolgozóiktól, ez van. Nem vagyunk egyformák, mások az igényeink.
Úgy 1 hónapja pultost felveszünk lap volt kiragasztva náluk... -
athomi
veterán
Bár megbízható forrásból hallottam, mégiscsak hallomás, úgyhogy nem írok le semmit, mert nem bizonyítható, úgyhogy fenntartással kezelendő.
Magam részéről annyit, hogy nem járok már hozzájuk, egyrészt nem tartom higiénikusnak a személyzet egyes tagjait, a megjelenésüket, másrészt egyszer minőségben sem volt rendben az ételem minden alkotóeleme. Ezeket viszont bátran leírtam, mert tények.
-
athomi
veterán
Azt hallottátok, hogy az Aladdinnak korábban volt egy kis bezárása? Aki megnézi milyen kiszolgáló személyzetet alkalmaznak a tulajok, azok még lehet ki is találják miért.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Miskolc Creppy
Parkolás nem túl jó. 2 felszolgáló fogadott a bejáratnál, kedvesen köszöntek. Félreértettük egymást, ezért asszonnyal elindultunk a lefele vezető lépcsőn, de az asszonyt az egyik pincér telefonnal a fülén vállon ragadta, hogy ne arra menjünk. Hát ez kurva illetlen volt egy felszolgálótól, hogy telefonálás közben a vendéget megmarkolja, főleg a női tagját.
Ezt követően az egyik felszolgáló felkísért minket az emeletre, leültetett minket egy asztalhoz, fent egy sarokba, meg sem kérdezte melyikhez szeretnénk. Kajákkal kapcsolatos kérdésekre nem igazán tudott válaszolni, végül is elnézést kért és jelezte hogy nemrég dolgozik a helyen.
Persze a kérdéseinknek utánajárt a szakácstól. Az egyik pohárban valami dzsuva volt. Egyébként a hely tiszta, rendezett. Aztán kértük had üljünk át egy ablakos helyre, pár mp-ig csendben meredt ránk a felszolgáló, de aztán jelezte semmi akadálya, átkísért minket a másik asztalhoz. Közben megtudtuk, hogy 3 felszolgáló van épp, az egyik ráadásul pont ma kezdett. A helyiségben szóló zene hangereje jól eltalált, egyáltalán nem zavaró.A kaja rendben volt, szépen volt tálalva, jók voltak az ízek, minden friss volt, az adag is elegendő volt. Mondjuk nem olcsó, így ezeket elvártam. Egy dologba azért belekötnék a kajával kapcsolatosan, a koktélparadicsomnak a szárát otthagyják a paradicsomon. Meg kellett volna ennem?
A végén kedvesen köszönt el mindenki.
-
athomi
veterán
Peaky burgersbe vettem egy Bud Spencer hambit. 1900,-Ft volt. A hús nekem kissé száraz volt, de amúgy nem volt rossz. A csípőstől féltem, hogy túl erős lesz és elveszi az ízeket, de szerencsére csak enyhén csípett. A gondom viszont továbbra is az ezekkel a hambikkal (is), hogy a fél fogamra nem elegek.
Óriás Hamburgerek és Gyros elég olcsó, de ízorgiát ne várjatok, a hambit telenyomják mustárral meg ketchuppal.
-
athomi
veterán
A Blahán jó pár éve megfordulok, és azt figyeltem meg hogy hosszú hónapok óta valami változott. Valahogy az ízek kicsit változtak, többször érzem hogy sótlan valami, vagy mintha viseltes olajban sütötték volna a húst, vagy csak egy leves nem úgy sikerült ahogy korábban. Meg a sor is valahogy lassabban halad.
Nemrég megtudtam hogy tulajdonos váltás volt, pontosabban a gyerek átvette az éttermet a szülőktől. És volt olyan paraszt, aminek hatására pár szakács felmondott, meg a korábbi kasszás néni.A Szabó Kálmánon a kajáldában járt már valaki?
-
athomi
veterán
válasz
Real Ghoost #6037 üzenetére
Keddtől vasárnapig reggel 8 körültől fél 1-ig biztosan, egy erősebb nap (szombat) akár olyan 2-ig is, de sokszor ahogy a piaci forgalom adja.
-
athomi
veterán
válasz
Real Ghoost #6030 üzenetére
A Jallában dolgozó férfi csak alkalmazott volt. Jól hallottad, kint gyrosozik a zsibin. Azt gyanítom nem találnak a Víztorony utcán a helyére senkit.
-
athomi
veterán
válasz
#33253120 #6013 üzenetére
Nem tudom hogy csinálod, én tegnap 6 körül bementem és egyből kaptam egy tálat.
Ennek 15 éve ugyanolyan az íze, mindig ugyanazt a minőséget kaptam és azóta is ugyanazok az eladók vannak. Úgy látszik meg lehet ezt csinálni csak másoknak nem jön ez össze. Aladdinék múlt hét pénteken semmilyen szószt nem tettek a tálamra, az eladó elfelejtette. De a pitát se tudják normálisan megpirítani.
-
athomi
veterán
válasz
#33253120 #5958 üzenetére
Itt az a baj, hogy bizonyos alapokkal sincsenek tisztában, nem tudom mi sülhet ki ebből. Ráadásul ugye nem mindegy milyen alapanyagból dolgoznak, kenyér és kenyér között is nagy különbségek vannak, és ha ezzel nyitáskor még tapogatóznak, akkor nem sok jót jósolok nekik. Sokszor még akkor sem biztos a siker, ha az előzőekkel ellentétben nyitásra már minden összeállt.
-
athomi
veterán
Aladdin-ba a fekete (csurkás) hajú, szemüveges lánytól ne kérjetek.
-
athomi
veterán
válasz
hdanesz #5904 üzenetére
Én voltam az elmúlt 1.5 hónapban 3 alkalommal, minden rendben volt. Mondjuk nekem nem a minőséggel volt a gondom a korábbiakban sem, hanem az új munkaerő kiszolgálásával, akiknek a betanítása nem történt meg kellő mértékben, így a hozzávalókat és az adagokat össze-vissza variálták.
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #5883 üzenetére
Majd ha egy olyan eladó szolgál ki akinek nem foglalkoznak a betanításával, leszólítani nem mer, majd 2x kérdez vissza hogy mit kértél a tálba és végül összedob egy jó kis olaszos gyrost (csupa paradicsom az egész), akkor neked is más lesz a véleményed.
Szinte mindig elvitelre vásárlok, most menjek vissza megpanaszolni a kiszolgált ételt?
-
athomi
veterán
válasz
#33253120 #5813 üzenetére
Azt hiszem vasárnap zárva vannak. Meg szoktak tartani minden évben egy-két alkalommal olyat, hogy 1 hétig zárva vannak. Zárás előtti órában már nem érdemes odamenni, mert általában már csak a beérkező rendeléseket tudják kiadni. És vannak időszakok amikor tényleg kell egy fél órát várni, de általában 10 percen belül ki szokták tudni adni a megrendelést.
Egy szűk körnek van telefonos előrendelés. -
athomi
veterán
Úgy két hete rendeltem a Szmöréből hambit, a hús közepe nem sok hőt kapott, véres volt.
-
athomi
veterán
Asszony egy ideje nyaggat a hamburgerezéssel. Hova érdemes most menni?
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #5739 üzenetére
Pedig pont Ahmedék tehetnek erről. Kényelmesre vették a figurát, keveset vannak bent, szarul menedzselik a dolgokat, de egyelőre így is jön a lé úgyhogy leszarják mi van sokszor odabent. Ilyen alkalmazottakat semmilyen körülmények között nem szabadna alkalmazni, főleg nem vendéglátásban, ezek max. közmunkára alkalmasak.
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #5736 üzenetére
Kiszolgálás rémes, étel rémes.
Aladdinban se semmi a kiszolgálás. Múlt héten hétköznap fél 8 körül elsétáltam előtte, mulatós cigányzene hangosan üvölt kifele, ezerrel megy a mulatozás a személyzetnél, a személyzet egyik tagja épp valami alkoholos italt szürcsölt felfele sunyiba egy szívószálból az egyik sarokban, majd ment a veszekedés a személyzet másik tagjával cigányozás-magyarozás közepette.
Ez aztán a nívó! -
athomi
veterán
válasz
devil-k #5619 üzenetére
Egyetértek... már ha összeállnak a csillagok, úgy mint régen.
Lehet kritizálni az Olit, tényleg nem egy igazi gyrosélmény, de ettől függetlenül szerintem nem rossz. És amiben villantani tud, hogy több mint 10 éve ugyanazt a minőséget pakolják eléd
függetlenül attól hogy valakinek ízlik vagy nem ízlikugyanazok az arcok. Na ettől az Aladdin manapság messze van. -
athomi
veterán
válasz
szabonagyur #5610 üzenetére
Krumpliról jut eszembe... már mikor itt pár héttel ezelőtt panaszkodtam, azt elfelejtettem említeni hogy állandóan másfajta krumplit használnak. Egyszer cikkcakkosat, máskor sima vastagszálút, megint máskor meg sima vékonyszálút amiben sok a selejtes.
-
athomi
veterán
Igaz nem Debrecen, még csak nem is a megye, de tegnap egy Debrecen - Miskolc - Debrecen út során megálltunk Mályiban az út szélén az Útonálló Büfénél lángost enni. [link]
Ettünk egy töltött és egy sajtos-tejfölös lángost. Nem kellett volna. Sajnos a lángosok tésztája értékelhetetlen volt: Brutálisan nehéz, tömör, emellett vékony és túlsült. Szóval nem kelt meg és túlsütötték. Szinte ehetetlen volt. -
athomi
veterán
Nagyjából ismerem a vendéglátás helyzetét. Azokban a vendéglátó egységekben ahol hosszú évek óta ugyanazokat a felszolgálókat, pultosokat látod az azért van, mert valószínűleg jól jattolnak a vendégek a helyen. Kapásból meg tudnék neked nevezni 2 ilyen éttermet/pizzázót/gyrosozót, még azt is meg tudnám mondani mennyi jattjuk van egy átlagos és egy forgalmasabb napon. De nyilván nem teszem.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
sharkypeti #5526 üzenetére
Nézd, volt azért pozitívum is: Már nem adnak a tál mellé száraz, kiszikkadt pitát.
-
athomi
veterán
Bent ülök az effendibe. Tudtam hogy szar, de éhes vagyok, útba esett, bejöttem. Előttem 3 ember, mindegyik egy tálat kért. Negyed óra eltelt és az eslő kettő megkapta. A pultban egy nyugis nőci veszi fel a rendeléseket, az ételeket pedig nagyfater készíti fehér millis sapkában. Gondolom a kaja is hasonlóan szar.
-
athomi
veterán
Sajnos az Aladdin nálam a gagyi minősítésbe került.
Ingadozik az étel minősége, a kiszolgálás lassú és gyatra. Hiába a rengeteg személyzet, ha szakmailag nem ütik meg a minimum szintet. Rendszeresen elfelejtik mit kérnek a vevők, a hangulat meg hulla. Ráadásul a logisztikával is vannak bajok.
-
athomi
veterán
válasz
Kickass #5467 üzenetére
Alapára 790,-Ft a honlap szerint, hogy jött neked ez ki 2000-re a végén? Mondjuk ha jól emlékszem van náluk dobozdíj és kiszállítási díj is, de még úgy sem közelíteni meg a 2000-ret.
Régen jártam hozzájuk sokat protekciós tálat enni (olcsóbban kaptam nagyobb adagot). A gyroshús csirkemell, azt valóban serpenyőben sütik. Nekem nem volt vele gondom, mindig frissek voltak az alapanyagok, jók az ízek. Hogy azóta milyen azt nem tudom, mert évek óta nem járok oda.
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5427 üzenetére
Köszi!
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5425 üzenetére
Vajon elvitelre is, vagy csak helyben fogyasztva?
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5422 üzenetére
Meddig tart ez az akció?
-
athomi
veterán
Aladdin gyrosba múltkor a tálam volt elég durván elázva, ma meg az asszonynak kértünk egy pitát kevés csípőssel, ehhez képest elég jól csípett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest