Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Honnan tudok rendelni ilyenkor még valamit? Akármit nézek, zárva.
-
rayoliviero
veterán
Bosphorus gyorsétterem: Gyros pita csirkehúsból egyet fizet kettőt kap akció van.. 650 Ft a 2 darab.
-
rayoliviero
veterán
Tudtok olyan debreceni éttermet, ami sokáig tart nyitva este? Legalább éjfél.
-
rayoliviero
veterán
Nőnap alkalmából szeretném barátnőmet valamilyen étterembe vinni, melyikbe lenne érdemes? Köszönöm előre is.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #4784 üzenetére
Pozitívum, hogy újat kapok. Próbálják orvosolni, azt mondták.
-
rayoliviero
veterán
Kurucz lacipecsenye messziről kerülendő.
Rendeltem egy rántott húst és hamburgert, közel 3000 Ft volt és nyers hús szaga van az egésznek. A hús mócsingos, zsíros, rossz.
-
rayoliviero
veterán
válasz Bjørgersson #4631 üzenetére
Én már ettem ott hamburgert.
-
rayoliviero
veterán
válasz Bjørgersson #4627 üzenetére
Oli gyros nem rossz.
-
rayoliviero
veterán
Az Aziziből rendeltem tegnap egy gyros tálat, olyan sós volt a hús, hogy a felét kidobtam.
Nem kicsit volt elsózva, olyan volt az íze, mintha sóval lenne bedörzsölve. Megittam rá vagy 2 liter vizet.
Már máskor is éreztem, hogy nagyon sós, de ez már az ehetetlen kategória.
-
rayoliviero
veterán
Bárányt hol tudok venni Debrecenben?
-
rayoliviero
veterán
válasz CptAdamica #4040 üzenetére
Igen, az előfordul. Nem tudom, hogy ilyenekre miért nem figyelnek. Plusz arra, hogy nem kellene megégetni a pizzát.
Ezeket a kis dolgokat elnézem, mert amúgy finom, bőséges és árban is jó.
-
rayoliviero
veterán
Azt még nem próbáltam, lehet ideje lenne.
Néha a pizzát sajnos kicsit megégetik, annyi a negatív csak. De azt oda szoktam írni a megjegyzésbe, hogy erre figyeljenek.
Árban pedig vernek mindenkit. Főleg a gyros, az nagy mennyiség. Más helyekről rendelve, soha nem lakok jól.
Egyedül a Segner téren és a Mikepércsin a döneresnél az egész döner tálak kb. akkorák méretben, de azok 1900-2000 Ft-ba kerülnek... Az Azizi sokkal olcsóbb azoktól és még finomabb is. -
rayoliviero
veterán
válasz Chesterfield #4002 üzenetére
Nekem nem szokott benne lenni pedig. Nem volt szerencséd akkor.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
Rendeltem az Azizibol egy gyros talat, jo nagy adag, nem birtam megenni. Finom is. Batran merem ajanlani. Ara a sajtosnak 1340 Ft.
-
rayoliviero
veterán
válasz #33253120 #3810 üzenetére
Nekem is kicsit meg voltak égve az Aziziből rendelt pizzák. Mondta a futár, hogy írjam a megjegyzésbe ha bármi kérésem van. Majd legközelebbi rendelésnél beírom, hogy erre figyeljenek. Mert amúgy finom pizza, fogok rendelni innen többször. A borravalót alig akarja elfogadni. Amikor egyszer késett, el sem fogadta.
-
rayoliviero
veterán
válasz Bjørgersson #3614 üzenetére
Alibaba annyira nem rossz, főleg a gyros pitában.
szerk: Auguszta, 3-as koli aljában.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #3544 üzenetére
Vagy ha drágább is szóba jöhet, étterem, akkor Régi Vigadó. www.regivigado.hu
Legjobb étterem szerintem Debrecenben. De ahogy nézem pont most van valami karbantartás és a házhozszállítás jelenleg szünetel.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz #76385920 #3491 üzenetére
Nem tudom, hogy jelenleg mi az összetétele, de ha zsírban áll, biztos jól bele tud "oldódni" az összetétele a hamburgerbe például. Amikor én rendeltem a papír át volt ázva a zsírtól, amin rajta a hamburger.
Attól is rosszul vagyok, ha valaki újságpapírba csomagolja a szalonnát, kolbászt stb. Nagyon gusztustalan.
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #3414 üzenetére
Egyetem területén van (ÉTK-nál). Én pizzát már rendeltem párszor, az nagyon finom. Ő is azt írja.
Haverom összeveszett velük, mert állítólag alig szolgálták ki, amikor beült.Szerintem érdemes azért kipróbálni.
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #3326 üzenetére
Majd elolvassuk, hogy mit irtok rola. Nekunk kifogastalan volt, egy apro negativumot tudnek megemliteni, hogy kicsit huvos volt. Engem nem zavart, de baratnomet igen. Nagy a belmagassag, regi epulet, nem lehet azt konnyu felfuteni. Es mivel delben mentunk, lehet meg nem volt ideje felmelegedni.
-
rayoliviero
veterán
Most ettunk a Kashmirban, ez tenyleg nagyon finom volt es laktato is.
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #3252 üzenetére
A honlapjuk még működik Azt megszüntethetnék... De úgy látom, hogy rendelni nem engedne, mert kiírja, hogy karbantartás.
-
rayoliviero
veterán
válasz Irmscher 353 #3076 üzenetére
Kösz. Nekem az a kedvencem pont.
-
rayoliviero
veterán
De mi olyan jo benne? En semmi extrat nem lattam benne. De azt en is ugy gondolom, hogy Debrecenben az atlagtol jobb.
10-bol 7 pontot a gyros megerdemel, a hely pedig max 2-t a szememben.
Oli gyros az 6 pont, de ott a hely jobb sokkal, 7 pont, parkolni is lehet barmikor. Ott nagy negativum, hogy sokszor fel orat is varni kell, mire elkeszul a tal.
Kulfoldon evett gyrosok kozelebe nem er sajnos sem az Aladdin, sem az Oli.
-
rayoliviero
veterán
Kiprobaltam az Aladdint, nem rossz, de semmi extra, az atlagtol viszont jobb. Ar nagyon jo, XL-es talat vettem 1300-ert, eppen jol is laktam vele. Kar, hogy nincs kiszallitas, akkor rendelnek toluk. Nem a legjobb helyen van nekem, hozzam messze. Elmenni nem fogok tobbet, mert annyira azert nem tartom kulonlegesnek, hogy annyit utazzak erte.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz szcsabaa #2779 üzenetére
Don Pedro? Azt sokan szeretik, nekem mondjuk nem tartozik a kedvenceim koze.
Kiscipoban az akcios pizzabol 2 darab 1190 Ft.
Pizza Vespa es Via: akcios pizza 1000 Ft.
Don Pepeben is szokott lenni akcios pizza egy ezresert.De az olcsobbaktol ne varj sokat. Don Pedrot kellene lehet kiprobalnod legkozelebb.
-
rayoliviero
veterán
válasz Irmscher 353 #2692 üzenetére
Nekem is az a legjobb, mindig onnan szoktam venni. Kár, hogy kiszállítás nincs.
-
rayoliviero
veterán
A Pizza Vespa akcios premium pizzaja most egesz jo volt (Formaggi BBQ). Meret ranazesre viszont kisebb volt.
-
rayoliviero
veterán
Én most rendeltem egy Lucky Lucianot. Olyan volt az egész, mintha egy napot állt pizzát felmelegítettem volna mikróban. Ezért még az 1050 Ft-os akciós ár is sok. Mérete 29,5 cm volt a 32 cm-esnek, de ezen nem akadok fenn, csak a pizza legyen normális, de sajnos ez messze állt a normálistól.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #2285 üzenetére
Szerintem nem felel meg.
Mivel papírvastagságú, így az ember éhes marad tőle. Lehet a Tar pizza csak 26,5, de még így is laktatóbb, mint a papír tészta. Igen, van akinek a vékony tészta jön be, de a Valentino, már nem vékony, hanem papír.
Ok, akkor elfogadom, hogy biztos más szakács volt, vagy amit Ti etettek azt el tudja jól készíteni.
Nekem ez jött le...
Attól az adagot még pontozni kell, ha az egyiknél pontoztátok, tök mindegy, hogy kiszállítva kértétek vagy helyben. Amúgy az lenne az igazi, ha vagy kiszállítva kérnétek mindent vagy helyben, gondolok itt a pizzákra leginkább. A legtöbb helyen a kiszállított és a helyben fogyasztott adag nem egyezik meg.
Attól még nem egy pontot érdemelne, mert még úgyis jobban jól lehet vele lakni, mint egy Valentinoval.
Semmit, csak leírtam a véleményem, hogy a pontozásotok szerintem nem felel meg a valóságnak.
Van angol nyelven étlapjuk.
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #2283 üzenetére
Megnéztem a Tar pizza "tesztedet" a Facebookon, szerintem a pontozásod nem felel meg a valóságnak.
5/10 a Tar pizza
10/10 a ValentinoA Valentino tésztája papírvastagságú, ha meg is van a rendelt méret, akkor is a vastagság miatt az adag nem elegendő.
A Régi Posta Étteremre 10 pontot adsz, ahol tegnap nekem híg halászlevet és a legroszabbul elkészített szarvast szolgálták fel.
Tar pizzát rendel a legtöbb külföldi orvostanhallgató, nem Valentinot. Az éri el azt a minőséget, amit megszoktak.
A Facebook oldalon pedig ugyanazok az emberek szólnak hozzá, akik persze, hogy a véleményeden vannak, mert családtagjaid, barátaid lehetnek.
A tesztek számával egyetértek, elég belőle egy darab.
És mindig azonos szempontok szerint pontozz, van amikor látom a pontozásodban az adagot, még máskor nem. A Valentinonál nem látom, hogy adagra hány pontot adtál.
Tarnál adagra 1 pontot adtál, Valentinohoz mivel a végső pontszám 10, úgy feltételezem, hogy adagra is 10 pontot adnál neki. A Tar 1, még a Valentino 10? Szerinted ez megfelel a valóságnak?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz devil-k #2266 üzenetére
A halászlé az nem rossz, van ami tényleg nem nagy szám, de a Régi Postától jobb szerintem még a nem nagy szám ételük is. A Régi Postában még a tányér is büdös volt. Attól elmegy az étvágya is az embernek. Inas, rágós volt az egész szarvasvomb. Lehet egy borjú bécsi jobb lett volna, azt könnyebb elkészíteni.
Olyat nem csináltam még, nem megyünk máskor és én annyiban letudom. Egyszer adtuk vissza a levest Görögországban, mert a halleves romlott volt, azt már nem lehet tűrni.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Régi Posta Étterem:
Kiszolgálás az 10 pont.
Étel: 5,5/10. Halászlé túl híg volt, szarvas pedig a legrosszabbul elkészített, amivel idáig találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz sharkypeti #2220 üzenetére
Én ma rendeltem onnan, olasz jelelgűre próbálták csinálni. Átlagosnak mondanám, úszott a zsírban, 1700 Ft volt és éhes maradtam persze. A tészta, mint egy papírlap kb.
Nálam 5/10. Ha legalább a tészta nem lett volna olyan vékony, akkor megkapja a 6 pontot.
-
rayoliviero
veterán
A Street Bistro nekem nem jön be, nagyon kis adagok, hamburgerben sincs semmi extra. Két hamburgerüktől éhes maradok. Kb. 4 darabot kellene ennem ahhoz, hogy ne maradjak éhes, ami már vagy 4000 Ft lenne, annyiból étterembe elmegyek és eszek egy óriás borjú bécsit.
Bulgáriában egy ilyen vagy 400 Ft. Már két darab is elég volt belőle és finomabb volt a Street Bistrostól. Debrecenben nincs jó hamburger, max Pesten.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Nálam egy lista:
Pálma Étterem: 7/10
Aranypatkó Panzió és Étterem: 7,5/10
Calico Jack Pub: 8/10
Régi Vigadó Étterem: 9/10
Rózsás Csárda: 7/10
Látóképi Csárda: 7/10
Csokonai Étterem: 7,5/10, mert régen a kedvenc éttermem volt. Mostanában kétszer elégedetlenül távoztam.
Paripa Csárda: 6/10sharkypeti: Köszönöm, ezt fogjuk most kipróbálni, el is döntöttem. Remélem az adag megfelelő, mert kép alapján az nem tűnik túl nagynak.
kovy29: Gardát ki fogom próbálni, de azt nem most.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Pár jó éttermet tudtok ajánlani? Több is jöhet, mert elég sokban voltunk már és olyat szeretnénk kipróbálni, ahol még nem.
Nem hátrány, ha van halászlé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Társasjáték topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád