- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Valahol visszább, még a régi nickemen beszéltük 1000 éve devil-k-vel, hogy az Aladdinos srácnak említettem, hogy de jó lenne valami autentikus bárány, vagy kecske gyros, és nem zárkózott el teljesen, csak azt mondta, hogy egyrészt nehéz az alapanyag, másrészt nincs rá igény.
Kevés ember mer teljesen kimozdulni a komfortzónájából.**Lájkolta: Spenót, és kapros tökfőzelék.
Megosztotta: Kakasherepörkölt.
:D -
RandomName
senior tag
Passz, amikor ritkán onnan rendelek, akkor csak "olasz vékony" pizzákat. Az kb papírzsebkendő vastagságnál kicsit véknyabb szokott lenni.
Nekem a magyaros sós piskóta/kenyérlángos jellegű pizzák annyira nem jönnek be.(#6351) blckhm
Hát, a sótlanságról annyira nem tudok nyilatkozni, szerintem az szubjektív. De nekem tűrésen belül volt. -
devil-k
nagyúr
Múltkor megkérdeztem Aladdint, hogy árulja már el, hogy miért nem lehet kapni náluk borjú gyrost? Ugyanis lenne rá igény... Azt mondta, hogy ennek az oka egyszerű, nem akar olyan anyagokat felhasználni az ételnél, ami nem természetes. Visszakérdeztem, hogy mégis mire gondol?
Elmondta, hogy a csirkehús az úgy van maga valójában, ahogy látom. A húsokat egymásra tűzik és az összeragad, ráadásul a fűszerek ebben segítenek. Viszont a marhánál nem így van, SZÓJÁT használnak fel, hogy összetapadjon a hús. Nem keveset...
-
Peti78
őstag
A zasszony véleményezte
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest