Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
válasz
Scarabeus #6334 üzenetére
Azt is szeretjük, de a Wassim a favorit most, a vegyes tál miatt nem kell azon vacillálni, milyen hússal egyem.
Az egyetemi ételbár (Alibaba?) valahogy mindig kimaradt, nem tudtam, hogy egy tulaj üzemelteti őket. Ezek szerint akkor az sem rossz, egyszer majd kipróbáljuk.
-
törölt tag
válasz
Scarabeus #6219 üzenetére
Az ehetetlen kategóriás gyros számomra a Hajdúnánási strandhoz köthető. Tartottunk ott egyszer PH tábort a kempingben, és hát..... Ettünk a strand területén is.
Gyros pitában X Ft+ füstölt szalonna 150Ft. Mazo vagyok, rámegyek mindig a sz*rra. :D
Na a gyros nem tudom milyen volt, mert a szalonna azt jelentette, hogy a füstölt fehérszalonnàt felkockázzák, lesütik olyanra, hogy még úgy tele van meleg zsírral, hogy szinte átlátszó lesz tőle, és ebből kapsz a pita elejére kanállal. Ami meg zsírt is hoz magával, ami a pitába belefolyva a mindennek is sült szalonna ízt ad. :D -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Scarabeus #5867 üzenetére
Salt and Pepper: a gyroshoz semmi köze annak amit adnak, - olyan magyaros gyros: kiszáradt csirke hús, sült krumplival és zöldséggel, tartármártás szerű (!) öntettel - egyébként adagra egész nagy, de nem ajánlom őket., már ha egyáltalán nyitva vannak még, elmentem párszor előttük és be volt zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest