- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
Régen a Hozé is jó volt, csak hamar eltűnt a színről. Mostanában a Melange-ból szoktunk nagy pizzát venni (szerintem jobb volt, amikor még Vespa), illetve a mikepércsi úti Dönerestől ha nem számít a szállítási idő.
Lehet, hogy csak pszichológia de mi jobban eltelünk ha nem két 32-eset rendelünk, nem mellesleg így 2 étkezés legalább le van tudva.
-
RandomName
senior tag
Azt én is szeretem, nekem azzal volt a bajom, hogy sok ropogós falat mellett sok sületlen, nyers falat is volt benne.
Más.
Csakhalban kóstoltam garnélakosarat. Egy marék csónakkrumpli, 6 nagyobb bundázott garnéla, két mártogató.
Hát, nem volt rossz, azt nem tudtam eldönteni, hogy a technológiából adódóan hagyták rajta az utolsó kis páncéldarabot, vagy ők is azt az iskolát követik miszerint nincs rákevés páncélpiszkálás nélkül. Mindegy. A kèt mártogató ilyen bolti cuccnak tűnik amit megturbóztak, nekem tetszett a majonézes, és a füstös is.
Összességében erős közepes volt. -
gyantaszuz
aktív tag
Korábban én is ajánlottam itt a Paniirt.
A menü nagyjából holiday adag, viszont étlapról választva hatalmas az adag. A minőség kiváló. Nem tocsog az olajban, nem sós, nincs túlfűszerezve. Mi elég sokat rendelünk onnan, ha nincs kedvünk főzni. A csülök pékné módra és a juhtúróval töltött húsok nagyon jók.
Viszont ebédidőben kicsit lassan szállítanak házhoz. -
Peti78
őstag
Volt azért probléma a Pléh csárdával. [link] 02.47-től. MOndjuk ez engem különösebben nem érdekel, simán ennék ott. Inkább ott, mint ezeken a fancy fing dinges marhaságokban.
Ezt viszont próbáljátok ki. [link] Felturbózott baconatort ettem. AMikor vártuk a cuccot, azt mondtam, hogy a burgerben nagyot nem tudnak már alkotni magyarországon, hát ez rácáfolt. Negatívum, hogy kiszállítás és elvitel van, bent két ember tud leülni, de olyan meleg és kajaszag van, hogy nem ajánlom, mert ruhát hajat kell utána mosni. Mi elvittük, és az Auchan-nál lévő Molker mosónál megettük. Mi oda járunk megenni az ilyen kajákat. -
devil-k
nagyúr
Hosszú évek óta, mióta csak lehetőség van rá, nem rendelek telefonon, csakis, kizárólag online. Arról nem is beszélve, hogy így írásban megmarad, amit rendeltem, nincs melléduma és letagadás. Nekem furcsa is, ha valaki telefonon rendel. De lehet, hogy ez az én "mániám".
A Facebook oldaluk egy nulla, semmit frissítés, ráadásul az értékelések sem elérhetőek... furcsa és gyanús.
Aztán rájuk kerestem és kiderült az igazság, amit nem tudnak elrejteni:
A Netpincéren halára dicsérik, de nekem ez fura...
-
devil-k
nagyúr
Ilyenkor megvakarom a fejem mindig és elgondolkozok.
590 Ft a végső fogyasztói ára a pizzának, amit rendeltél. Ebben mi a haszon a pizzériának? Szerintem aki a saját magától sajnálja a jobb falatokat, az rossz úton jár. Van is egy ilyen mondás, hogy az vagy, amit eszel. No, ez nem azt jelenti, hogy 3.000 Ft-ért kell pizzát venni, de az "akciós" pizzák általában olyanok, amilyenek. Kicsit ellentmondásosnak érzem azt, hogy olcsón, de finom legyen, a legjobb minőség... stb.
Ezen a képen már szerintem túlontúl kalácsos a pizzának a tésztája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest