Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6625 üzenetére
Én az utóbbi időben kétszer jártam ott, mindkétszer kora este, mindkét alkalommal friss, meleg és finom volt.
Ma meg a Formulát toltam ismét. Rendeltem egy napi menüt Málnaleves brownie' morzsával és BBQ-s tortilla. A málnaleves valami isteni lett volna ha a brownie-t kihagyják belőle, mert úgy egy fantasztikusan jó édes-savanyú frissítő cucc lett volna, a brownie miatt kásás volt és olyan mint amibe beleesett egy süti ... nem volt rossz, de nekem jobb lett volna nélküle. A sültkrumpli meg a tortilla az teljesen jó volt, ezutóbbi csípett is egyébként
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6621 üzenetére
Szerintem még Vespa volt bőven, mikor legutóbb rendeltem tőlük, és már nem is nagyon emlékszem, hogy milyen volt.
Egy időben (2009-2010) a Don Pepe volt nagy kedvenc még, különösen a magyaros pizzájuk.
Amúgy a Simonffy sarkon a Pomodoro is jó, múltkor jártam bent, tetszetős a vendégtér és finom a pizza is. Csak hát az sem olcsó ...
-
nuri
aktív tag
válasz
RandomName #6621 üzenetére
Az nem az egyetem sugárútról költözött át?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6617 üzenetére
Nos, eddig nem tudtam a létezéséről sem, de a beszámolód alapján nem maradtam ki semmiből.
Tegnap a Fácánban ettünk Gyrosos pizzát. Szerintem az ottani gyrosos pizza még mindig a legfinomabb pizza amit valaha ettem (írom ezt úgy, hogy az olaszoknál is számos helyen ettem pizzát).
Egyébként majdnem teltház volt, németekből, rengetegen pizzáztak, aznap a miénk volt a hetvenedik(!) (kiderült a blokkról), pedig délután 4-kor nyitottak mi pedig 19:30 fele rendeltünk.Szóval finom volt, és hogy olcsó-e? Hát kinek mi, mi 3400ft-ot fizettünk a 32cm-es pizzák darabjáért.
-
Tubi2
senior tag
válasz
RandomName #6617 üzenetére
A Kenézynél? Vagy hol pontosan?
-
Tubi2
senior tag
válasz
RandomName #6610 üzenetére
Nem top étterem kategória, de egy alap étkezésre jó.
-
Fredo78
aktív tag
válasz
RandomName #6602 üzenetére
Hüse. A mennyiség több mint elég. Klasszikus magyar táp
Normális ár. A kétszemélyes tálon 8 szelet hús van...
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Rózsás Csárda
-
Tubi2
senior tag
válasz
Blaháné étterem pont ilyen.
De a Kisgömböc Ételbár is hasonló. -
nuri
aktív tag
válasz
Flaska, talán.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Nekem a Csekő pl. többnyire klasszikusnak tűnik... rendes adag van és nem is drága.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Nem tudok ilyenről. Ha nem kell kockás terítő, a fácánkakas vállalható
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6598 üzenetére
Igen, erre a Toszy dologra én is emlékszem. Nekem meg ugye az a baj, hogyha leszállok a Kadosánál, akkor ahogy elindulok arrafelé a nagy kedvencem a Formula útbaesik
Régen mikor a 133-ban kempeltem, akkor onnan bezzeg nagyon is közel lett volna
De akkor egy szép tavaszi délutánon majd felderítem.#6597 Tujmos : Fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyen levest venni
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6594 üzenetére
Fácánkakasban ettem olyan isteni gyrosos pizzát, már többedik alkalommal, hogy ihhajj
A Forumlában szintén isteni a kaja, 1 hónap alatt háromszor vettem tőlük menüt elvitelre, olcsón jót, bár nekem kicsit kevés az adag. A gyorsos kiflijük helyben fogyasztásra is ajánlott.Erről a helyről esetleg tudsz valamit? Naponta elhaladok busszal mellette, de még sosem volt kedvem visszasétálni. De ha megéri, akkor kipróbálom. (meg pechje, hogy a Formula útbaesik visszasétálás közben
)
-
lorcsi
veterán
válasz
RandomName #6582 üzenetére
Mar majdnem kiprobaltam, de siettem
En is szeretem DeFranco dumajat
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
RandomName #6571 üzenetére
Én egy tálat rendeltem tőlük a Wolton keresztül, semmi jót nem tudok róla mondani, igazából az átlagosnál is átlagosabb, ehhez képest baromi drága volt. Több esélyt nem igen fogok adni nekik.
Viszont vagy két hete jártam a zsibin, ahol a jó öreg Valid még mindig a legjobb ár / értékű gyrossal várt. (Egy pita 850, egyszerűen nem hittem a szememnek...)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6571 üzenetére
"A tetejére rá volt rakva az összes hús, amikor átetted magad rajta, akkor csak a zöldség maradt" - ezt sajnos máshol is tapasztaltam már, akár fordítva, előbb a zöldség minden mennyiségben a végén meg csak hús.
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6550 üzenetére
Szia!
Ilyenkor azt tartom a megfelelő eljárásnak, hogy kaja vissza, reklamáció. Ez megvolt? -
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6525 üzenetére
Na én pont a pulled húsos cucc miatt nem mennék sehova. Számomra az nem burger
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6520 üzenetére
AZ egyik kollégám jó cimbije TOszynak, pár napja esett arról szó, hogy Toszy sokat szenved a munkaerővel, és nagyon komolyan veszi az ügyfélkezelést mind panasz, mind javaslat terén. Sokat szokott előrelendíteni egy adott helyzeten a személyes kapcsolatfelvétel.
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6518 üzenetére
Szia!
Toszy csinálta a kajádat? -
koshmar
addikt
válasz
RandomName #6516 üzenetére
Köszönöm!
Téged ismerlek!
-
athomi
veterán
válasz
RandomName #6503 üzenetére
"2-3 évente visszajárok a szar helyekre is, hogy hátha..."
Vedd fel a listádra a Csokonai Színház melletti Effendi gyrost, most rosszabb, mint valaha.
Utoljára mikor ott voltam a krumpli teleszívta magát a széthasznált olajjal, gondolom nem volt elég forró az olaj, mikor beletették a krumplit, de legalább sokáig bennehagyták, hogy kicsit kiszáradjon. A zöldségkupac íze borzalmas volt, valami olcsó csalamádé lehetett belekeverve, a hús meg túl volt sózva (ez mondjuk nekem nem volt rossz, mert túlsózva szeretem az ételeket). -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6485 üzenetére
Ami a Tescoban van kínai, meg mindenes, azt szeretem, barátnőmmel többször ettünk ott. eddig pozitív csalódás
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
RandomName #6477 üzenetére
Vasárnap, hétfőn zárva van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6474 üzenetére
Gondolom valami hülyebiztos megoldás akar ez lenni ... hogy ne rendelgessenek mikor zárva van.
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6470 üzenetére
Meg tudom erősíteni a véleményedet, jó hely.
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6454 üzenetére
Na az 1000 Ft-os pitának vége, 1200+ lett. Tudtuk, hogy nem tart sokáig, de maradok a helynél ennek ellenére
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6454 üzenetére
Megengedem magamnak, hogy élvezzem a protekcionizmust
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6452 üzenetére
Képek
Mi ott fogyasztottuk, engem is felismert. Mi választottuk az összetételt. A pirított hagyma nekem nem adja a gyroson, de mivel nem kötelező így kihagyható. Az Aladdin izvilàgàt felesleges keresni. Nem rosszabb, csak más. Az én pitàm nem lett mikrozva, valószínűleg azért, mert helyben fogyasztottam, és nem állt fenn a veszélye annak hogy kihűl. Szerintem nem kell mindent belerakni egy jó pitàba, csak azt ami kell. Az adah szerintem hibátlan, ahogy sokkal jobb a kiszolgálás és az ugyfèlkwzelès is mint az aladinban. Tetszik,hogy többféle öntetből lehet választani , a mentàs jó ötlet.
A magam részéről inkább itt költöm el a pénzemet mint máshol. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6449 üzenetére
Közben rákérdeztem face-en a helytől, ott is annyit írtak Halköz. Gondolom ki lesz írva.
-
ildi_
tag
válasz
RandomName #6449 üzenetére
Nálam is tervben van. Várom a beszámolód!
-
athomi
veterán
válasz
RandomName #6440 üzenetére
Átsületlen, lapon sütött vacak a húsuk. Ne egyetek ott.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6440 üzenetére
Gondolom az. Nem tudom, még nem ettem náluk
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
RandomName #6421 üzenetére
Chiviz: házhoz rendelt 2 gyrostál, olyan, ami köszönőviszonyban sincs a FB-on hirdetettel. Kűlsőre olyan mintha csak összedobálták volna, de legalább ízre is szar. Pedig a város legjobbjaként hirdetik vagy valami ilyesmi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
A Subwayt csak ajánlani tudom, ma ettem ott isteni volt
-
Aftershock11
csendes tag
válasz
A Chivizzel már mi is jártunk nem egyszer úgy, hogy 1h+ lett a kiszállítás, úgy hogy kevesebbet mondtak és egy pár utcányira lakunk. Nem tudom mit csinálnak...az étel maga amúgy rendben van, de simán elveszi az ember kedvét az, hogy szinte mindig késnek vele.
A Csapó gyros pedig sose volt jó, ne erőltessétek.
Ezen a vonalon/környéken a Nikosz gyros pl. szerintem nem rossz.
-
Peti78
őstag
válasz
RandomName #6412 üzenetére
A pomodoroban jóa pizza, csak a személyzet szarik rá mit kérsz, kapod amit kapsz
A Tar-an van szerintem ezek közül a legfinomabb pizza.
A Bonita pedig mindenben jó. Szeretek ide járni, igazi családi vállalkozás. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #6399 üzenetére
Nem tudom milyen régen, de emlékszem, hogy sok-sok éve nekem is csak bulikaja volt. De mostanság felfedeztem, hogy a pizzájuk sokszor igencsak finom, és a sültkrumpli tartárral valami fantasztikus. Persze előfordult már, hogy megégették a pizzát, de azt mondom, hogy 10-ből kilenc kifejezetten jó minőségű, finom, és árban pedig a legkedvezőbbek között van
-
ildi_
tag
válasz
RandomName #6394 üzenetére
Hehe
Igen, így visszaolvasva tényleg erősen gyanús komment.
Majd készítek fotókat, nem ingyen kapom sajnos. De tényleg olyan jókat eszünk hétköznaponként, hogy meg vagyok lőve hétvégén, hogy mit főzzek... -
Panzi88
csendes tag
válasz
RandomName #6389 üzenetére
https://zing.hu/
-
Fredo78
aktív tag
válasz
RandomName #6387 üzenetére
kagasushi. Bár maga a szusi nem annyira kiadós
-
nuri
aktív tag
válasz
RandomName #6389 üzenetére
Wasabi?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
RandomName #6387 üzenetére
Kashmir. Beülősben nagyobb az adag, de pl. a napi menü így is megéri.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
RandomName #6365 üzenetére
Igen, ő Valid a Jalla gyrosból, nekem a zsibi nagyon kiesik, ezért már sajos csak ritkán jutok el hozzá, de még sohasem volt panaszom rá.
A kedvenc gyrosom Debrecenben! -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6365 üzenetére
Nekem a Víztorony utcán se jött be és itt se. Viszont úgy tudom a helyén lévő gyrosost viszi tovább a korábban Jallában lévő fazon, így nem a Víztorony utcai gyorst hozta át a zsibire.
A hús egyértelműen sületlen, és ahogy írod, tele van porccal. Számomra ehetetlen kategória, elment az étvágyam amikor ettem. -
athomi
veterán
válasz
RandomName #6359 üzenetére
"az íze szerintem kínaihoz képest túl európai"
Mint az összes többinek.Ismerjük a zsibis kínai tulaját, volt már hogy hozott nekünk igazi kínai ételből kóstolót (amilyet odahaza esznek), hidd el nem lenne idehaza népszerű.
-
nuri
aktív tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Ez is ilyen magyaros vastagtészta?
-
blckhm
tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Egy idoben mi sokat rendeltunk toluk, de aztan nekunk tul sotlan lett a teszta igy abbahagytuk. Javult mar a helyzet? Feltet es izvilag szempontjabol rendben vannak amugy.
-
nuri
aktív tag
válasz
RandomName #6348 üzenetére
tőlük = ?
-
D@niel
addikt
válasz
RandomName #6331 üzenetére
Nekem a kedvenc gyrosom az Alibabától jön. Nos, a gasztrológia mint tudjuk, kinek a pap ...
Számomra kifejezetten szimpatikus, amikor a hús kissé ropogós. Nem érzem égettnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest