- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #5427 üzenetére
Maradtam az itthoni sült csirkénél
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5427 üzenetére
Köszi!
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5425 üzenetére
Vajon elvitelre is, vagy csak helyben fogyasztva?
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #5422 üzenetére
Meddig tart ez az akció?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #4784 üzenetére
Pozitívum, hogy újat kapok. Próbálják orvosolni, azt mondták.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #4630 üzenetére
Nem mondod, hogy Olinál van hambi is.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #4420 üzenetére
Lidli-ben szokik lenni, igaz vákumcsomagolt. Piacon is láttam már. Javaslom a Létai-Huszti-t a földszinten. Csütörtökön van friss árú, előtte kérdezz tőlük, hogy lesz-e!
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #4255 üzenetére
A számuk a csillagos ötös, a házhozszállítást nem tudom...
De elvben lesz. -
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #4231 üzenetére
Én egy saját ízvilágot csináltattam anno. Maga a tésztája ami nagyon gyilkos. Nem rossz a pizza, de nekem van benne egy adag mesterkélt valami. Nekem nagyon "hard".
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #4042 üzenetére
Mert lehet nincs szakácsuk, vagy ugyanaz csinálja az á'la carte-ot, mint aki a kiszállítást . És nincs akkora kapacitás, hogy minőség is legyen.
-
CptAdamica
veterán
válasz
rayoliviero #4030 üzenetére
Nekem a gyros táluknál mindig csak a pita állapota kérdéses. Néha olyan kemény, hogy harapni se lehet, de ettől a tál még finom.
-
tahepa
senior tag
válasz
rayoliviero #4032 üzenetére
Nekem a Mikepércsi úton lévő döneres normál tálja bőven elég volt. A 17 éves fejlődő szervezetű fiamon a közepes tál majdnem kifogott
ergo akkor az azizis adagtól nem fogok éhen maradni....de a Falafel tál akkor is bizerálja a képzeletemet....kösz az infókat. -
tahepa
senior tag
válasz
rayoliviero #4030 üzenetére
Feltétlenül kipróbáljuk
A FALAFEL TÁL is mozgatja a fantáziámat....
-
tibbike01
őstag
válasz
rayoliviero #4009 üzenetére
Csak kp egyenlőre
-
tibbike01
őstag
válasz
rayoliviero #4003 üzenetére
Az azizi elfogad szép vagy erzsébet kártyát?
-
Chesterfield
őstag
válasz
rayoliviero #3988 üzenetére
Hát, az azizi gyrostál ízre tényleg jó volt.
Viszont találtam benne több porcdarabot is, az egyik akkora volt, mint egy fél kockacukor. -
törölt tag
válasz
rayoliviero #3997 üzenetére
Az mi rajta? Feta, vagy krémfehér sajt?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #3997 üzenetére
Úgylátom csak egy felet adnak...
-
Tujmos
tag
válasz
rayoliviero #3988 üzenetére
Első rendelésre szép nagy adagot rettyintettek gyrostálból, jött hozzá a külön csomagolt 2x negyed valami kenyérféleség, finom is volt, öntet is király volt, második rendelésre kicsit kisebb adag jött és csak 1x negyed kenyérféleség volt hozzá. A kiszállítás azonban mindig nagyon gyors (volt egy fél órás kiszállítás és egy 20 perces!!) volt és ízre is nagyon jónak találom
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #3983 üzenetére
Egyszer, valamikor kipróbálom, de mostanság minimalizálom a szénhidrát bevitelt. Ezért szeretem a Don Pepét, mert ott van ilyen tészta, ami csökkentett szh. tartalmú.
(#3985) kovy29
Ez kb. olyan futószalagos lehet, mint a Happy Hot Pizza.Egyébként nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy feleslegesen sok pizzéria van a városban.
-
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #3835 üzenetére
Borzasztó
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #3773 üzenetére
Ma akartam rápróbálni, de nem voltam olyan helyen ahova rendelni akartam volna.... Tetszik. -
D@niel
addikt
válasz
rayoliviero #3667 üzenetére
én nem vagyok ennyire precíz, mint az itteniek. nyilván, ha valami nagyon rossz észre veszem, de nekem 2 alkalommal sem volt sós a bacon.
aztán hogy csúnyán néz ki? nos nem tudom, hogy ez mennyire számít. a kolbász szét szórtan van rajta (hogy legyen másként?) meg van pirulva, a kukorica a pizza minden részén van, sajt szinte teljesen egyenletes, a szélek is közel hasonló vastagságúak.
néha azt érzem amikor az itteni kommenteket olvasom, hogy az egyik fele 5 csillagos szállodában séf, a másik fele pedig 5 csillagos szállodába jár enni.
nem beszólás volt, de jelenleg egy ezer Ft-os pizzáról beszélünk, ízlésről nincs értelme vitatkozn, mondom ezt azért, mert rá nézésre nekem gusztusos. múlt héten Pesten egy olasz étteremben ettem kemencés pizzát 30 centis 2000-2500 körül volt de nem laktam annyira jól vele, mint ezzel.
aki gondolja írja meg nekem, hogy a városban hol lehet a legjobb pizzát kapni, húzzunk egy határt legyen maximum 1200-ért. ha többen is mondjátok ugyan azt, hogy jobb, mint a don pepe, meg próbálom. előre is köszönöm, és akkor ezzel a hozzá szólással nem indítok el vitát.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #3544 üzenetére
Szerintem valamelyik nap ez az új manga kajálda lesz az Arany János utcán, a volt Olíva helyén.
(#3545) Gazsi00
Az is kellene már, milyen igaz.(#3547) hitman,
Megint rossz vagy! -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #3544 üzenetére
Vagy ha drágább is szóba jöhet, étterem, akkor Régi Vigadó. www.regivigado.hu
Legjobb étterem szerintem Debrecenben. De ahogy nézem pont most van valami karbantartás és a házhozszállítás jelenleg szünetel. -
törölt tag
válasz
rayoliviero #3490 üzenetére
Ólom volt benne régen...
Ettől függetlenül akkor sem egészséges, na...
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #3327 üzenetére
Engem picit a közeg zavar. Nekem, számomra kissé depressziós, hogy ugyanaz a zene megy non-stop és hogy félhomály volt. Mondjuk ez tavasszal volt, lehet azóta másabb.
(#3328) Peti78
Akkor most megyek hányni. -
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #3325 üzenetére
Brutális. Mi is tervezünk oda 1 "hivatalos" látogatást.
-
qfm
őstag
válasz
rayoliviero #3231 üzenetére
Én eddig be se akartam írni a véleményem, mert csak egyszer voltunk ott, és azt hittem rossz passzban fogtam ki őket. A világon semmi extra nem volt bennük, még a hús, és az annyira áldott pita sem volt kifejezetten finom, épp ezért nem tudtuk még magunkat rávenni egy második próbára. Egynek elmegy, de sajnáltam rá a pénzt azóta.
-
tahepa
senior tag
válasz
rayoliviero #3231 üzenetére
Nem kell különlegesnek lennie....pont elég ha minden íz , összetevő a helyén van kellő minőségben és kellő mennyiségben megfelelő tálalásban illetve csomagolásban elérhető áron....és ez mind megvan a nevezett ételnél...jobban mint a városban kapható hasonlóaknál...
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2995 üzenetére
Tekintve, hogy most január 1 van, azért lehet ez. A Buri-Buri is 18 órától nyitott karácsonykor. Mondjuk én szeretem a Kashmirt. Ne egyetek levest + főételt vagy előételt + főételt, mert nem bírjátok megenni. Mi eddig mindig így jártunk. Egy, hogy nagy adag. Kettő, hogy mivel elég durva fűszerezésű, magyaroknak ezért szokatlan.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #2988 üzenetére
A Kebap house-ból viszont volt kiszállítás ma este...
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2928 üzenetére
Görögországban még nem jártam sajnos, de azt Aladdin is kijelentette, hogy a törökök nem tudnak jó gyrost csinálni. Ő egyébként iraki.
(#2927) local1
Már nem vagyunk Facebookhoz kötve, van blogoldalunk is. gasztrocats.blog.hu(#2929) Peti78
Régóta nem eszek tálat. Pont azért, mert ott nem koncentrálódik annyira az íz, mint egy pitában.(#2930) Gazsi00
Ez a probléma kérem szépen!(#2931) local1
Lustaság, fél egészség. -
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #2925 üzenetére
Én a gyros pitában termékről beszélek, Te pedig ha jól olvastam a tálat etted. Azaz annak tartalmát.
Na én a pitára mondom, hogy a legjobb. A berendezés pl a Néró káféban új és biztos drága volt, de legalább ízléstelen. Nem beszélve a minősíthetetlen kajáról. Ugyanez vonatkozik a kaja tekintetében a mellette álló gyrososra is.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2925 üzenetére
Én ettem Törökországban és Cipruson is "eredeti" gyrost. Sírva könyörögnél Aladdin után. Pedig azt hittem, hogy elmondhatom majd, hogy milyen fantasztikus finomságot ettem.
-
erik365
senior tag
válasz
rayoliviero #2880 üzenetére
Szerintem, ha a városban jársz érdemes bemenned, legalább a pitára.
Nekem a párom nincs oda a gyros-ért, de ha a könyéken vagyunk mindig eszik egyet. -
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2880 üzenetére
Sajnos, ez visszatérő dolog lesz még egy ideig.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2878 üzenetére
Aladdin, XXL-es tál.
Spájz XXL
Joyce'sItt mindig nagy adag a kaja.
-
szcsabaa
csendes tag
válasz
rayoliviero #2786 üzenetére
oké , köszi majd ha odajutok bepróbálom őket és megírom a tapasztalatot bár olyan sűrűn azért nem szoktam ilyeneket enni. nem tudom ti hogy vagytok vele de én havi egy gyorskajával elvagyok(Burgerking és társai féle meg egyenesen kizárva)
-
szcsabaa
csendes tag
válasz
rayoliviero #2780 üzenetére
korábban, amikor pesten voltam kóstoltam de nem annyira jött be a don pepe. Gondolom itt debrecenbe is kb ugyan az
ezt a kiscipót még nem hallottam így megy ez is a lehetséges listára a következő rendelésre. köszi
akciós pizzát nem szoktam rendelni mert tapasztalataim alapján azért "akciós" mert ki van belőle spórolva valami. -
hitman,
őstag
válasz
rayoliviero #2529 üzenetére
Most kéne a macskáknak is akcióba lendülni a vespa "ellen"!
-
qfm
őstag
válasz
rayoliviero #2529 üzenetére
Ugyanez a tapasztalat. 28-29cm-es pizza (láthatóan kisebb mint legutóbb volt), és egyáltalán nem friss, nem ropogós. Mintha a tegnapit megmikrózták volna. Ízre sem az igazi. (máskor finomabb szokott lenni ugyanaz a rendelés) Szerintem kerüljétek el az akciós pizzáikat. Ilyen rosszat még nem láttunk vespától.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2288 üzenetére
Angol étlap, igazad van! Viszont kiszállítás-helyben fogyasztás. Ez is variálva van. Pl. a Csokonai étteremből már kértünk kiszállítást, de már ettünk ott is...
-
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #2284 üzenetére
Amúgy én például nem vagyok rokona, sőt nem is ismerem. Nem értek vele egyet abban, hogy a buri-buriban a legjobb a hamburger, mert szerintem a kiscipóban a legjobb. Szerinte s treetburger jó hely, szerintem pedig nem. A nero nekünk nagy csalódás volt, neki tetszett. nem vagyok sok tekintetben a véleményén, mert az ő ízlése, szempontjai mások mint az enyém. Ettől függetlenül olvasom, és néha kommentelem az írásait. Nálam az elsődleges szempont az, hogy gluténmentes tészta/hamburger is legyen választható. Ha ez nincs, számomra maximum közepes lehet egy hely.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2284 üzenetére
Nem felel meg a valóságnak? Mihez képest nem felel meg?
"A Valentino tésztája papírvastagságú, ha meg is van a rendelt méret, akkor is a vastagság miatt az adag nem elegendő."
Ezzel mi a baj? Van akinek a vastag tészta jön be, van akinek pedig a vékony, van akinek a közepes.
"A Régi Posta Étteremre 10 pontot adsz, ahol tegnap nekem híg halászlevet és a legroszabbul elkészített szarvast szolgálták fel."
Ott voltunk? Ettünk belőle? Láttuk mi? Nem! Akkor mi alapján húzzuk le azt az éttermet? Amikor mi voltunk, minden tökéletes volt.
"A Facebook oldalon pedig ugyanazok az emberek szólnak hozzá, akik persze, hogy a véleményeden vannak, mert családtagjaid, barátaid lehetnek."
Nagyon tévedsz. Az ismerőseim sem tudják, hogy az oldalt "én, vagyis mi" csináljuk. A hozzászólókat nem is ismerem. Sőt, még egy ismerősöm sem szólt hozzá egy bejegyzéshez sem. Ha már vádaskodsz, akkor bizonyítsd is be kérlek.
"És mindig azonos szempontok szerint pontozz, van amikor látom a pontozásodban az adagot, még máskor nem. A Valentinonál nem látom, hogy adagra hány pontot adtál."
???
Nem tűnt fel, hogy van egy kiszállítás és van egy helyben fogyasztásos értékelés? Teljesen más szempontokat értékelünk kiszállításnál és helyben fogyasztásnál is.Az adagról pedig akkor írunk ha nagyobb, mint a szokásos vagy pedig kisebb, mint a szokásos. Átlag embernek elegendő egy Valentino féle pizza. Aki megeszik/megenne 4 hamburgert (mint ahogy múltkor írtad) az nem átlag fogyasztó.
"Tarnál adagra 1 pontot adtál, Valentinohoz mivel a végső pontszám 10, úgy feltételezem, hogy adagra is 10 pontot adnál neki. A Tar 1, még a Valentino 10?
Szerinted ez megfelel a valóságnak?"
Szerinted miért kapta a 1-es értékelést? Azért, mert nem 28-as pizzát kaptunk....
Tulajdonképpen te most mit akarsz bebizonyítani? Vagy az ízlésről akarsz vitázni? Mert annak semmi értelme.... Nekem bejön a jókai bableves, neked meg a babgulyás. És? Most mi van? Rosszabb vagy jobb ember az egyikőnk emiatt? Nem.
"Tar pizzát rendel a legtöbb külföldi orvostanhallgató, nem Valentinot. Az éri el azt a minőséget, amit megszoktak."
Akkor miért nincs angol nyelv a honlapjukon?
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2267 üzenetére
Miért nem küldted vissza? Ha én ilyet tapasztaltam volna, akkor biztos, hogy kiverem a balhét.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2263 üzenetére
A Látóképi Csárdában mindig rengetegen vannak, de hogy miért, azt nem tudom, mert borzasztóan rossz ott a kaja. Egyszer ettünk ott, de ... nem minősíteném. S az a furcsa, hogy eddig akárhány emberrel beszéltünk erről a helyről, mindenek ez volt a véleménye szinte. Szerintem ők az átutazó, ismeretlenekre hajtanak.
(#2264) local1
Pont ezt mondom... Mi a fenének adják ezt a 26 cm-es pizzát ennyiért? Vicc. + még a borravaló, már 2.200 Ft a pizza.(#2265) local1
Pedig olykor érdemes eltérni a megszokottól, próbáld ki!Mind a kettő finom, bár elsőnek furcsa lehet a fehérliszt után.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2227 üzenetére
Mindenképp!
Sokan ajánlják!
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2224 üzenetére
Akkor tessék kipróbálni ezt a kettőt és aztán újra írd meg, hogy mit gondolsz.
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #2219 üzenetére
A Buri-Buriban vagy az Ikon Streetben ettél már hamburgert?
Szerk.
Az nekem viszont furcsa, hogy 1 egész pizzától nem laksz jól, illetve az is, hogy kb. 4 hamburger lenne elég. Mi vagy Te ember, mahac?Kettőt én is beverek, de a 4 az barokkos túlzás.
sharkypeti
Sajnálom.Azon gondolkoztál már, hogy nem a pizza sótlan, hanem mi magyarok eszünk túl sósan? Cipruson éreztem hasonlót.
-
erik365
senior tag
válasz
rayoliviero #2207 üzenetére
A Calico-ról annyi, jót halottam már, hogy kifogom próbálni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #2207 üzenetére
Garda?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
rayoliviero #2197 üzenetére
Mostanában egyre több jó véleményt hallok róluk is:
Talán egy próbát megérne, belvároshoz közeli hely.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Vagy a Rózsás Csárda párja a Látóképi.
Évek óta oda járunk, a Sertésjava Holstein módra nevű étel nálunk az ász.
A pincérek már nem is hoznak étlapot, csak megkérdik, hogy jöhet-e a szokásos -
törölt tag
válasz
Ha nem féltek Józsára kimenni, akkor a Rózsás Csárda. Mostanában sok jót hallottam róluk.
Bár még nem voltam...Szerk.: Étlap szerint van halászlé. : http://segitek.hu/csarda/debrecenjozsa/rozsascsarda_901
-
Peti78
őstag
válasz
rayoliviero #2177 üzenetére
Azt hiszem, csak vasárnap nincs nyitva
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
rayoliviero #2058 üzenetére
Gazsi00: megválaszoltad a kérdésem.
Akkor lehet nem ez lesz az új kedvenc helyünk.
Amúgy én is a Segner téri dönerest preferálom, pedig a hosszú évek alatt ott is csökkent, ha minimális mértékben is, az adagok mérete. Én ott a féltálat szoktam enni, meg mellé kérek egy pitát lesütve, nahh az úgy már rendesen megtölti a hasam. (aznap délutánra a munkavégzés kilőve)
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
rayoliviero #2058 üzenetére
Nekem is 1 közepes tál + 1 hambi volt amivel már jóllaktam. Viszont annyit már nem ér meg.
Ár / minőség, mennyiség arányban most az Aladdin verhetetlen. -
Kickass
őstag
válasz
rayoliviero #2014 üzenetére
Öngól, előre lett kifizetve szép kártyával.....
devil-k: valami sertés duplahúsos hambit rendeltem, pörkölt íze volt
és a zsömi a legrosszabb száraz szétporladó bolti fajta
+ volt gyros tortillában, azzal mondjuk nem volt baj, csak az meg kicsi -
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #1901 üzenetére
Eddig élt bennem egy sztereotípia a hellyel kapcsolatosan, de magam sem tudnám megmondani, hogy miért.
-
hitman,
őstag
válasz
rayoliviero #1714 üzenetére
Pizzánál nem lesz +dobozdíj
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
rayoliviero #1711 üzenetére
Sztem elég korrekt az a 2 személyes tál, nyilván ha egy Fekete Laci vagy akkor lehet nem lesz elég, de átlagembereknek főleg mondjuk ha hölgy az egyik akkor bőven elég.
Kiscipó az korrekt, ott viszont még szerintem is kicsik az adagok. Szerk: a dupla pizza viszont nagyon jó ár / érték arányban van. (Nekem nem rémlik a dobozdíj)
Árulnak viszont valami különleges házi szörpöket ott, azon gondolkodok, hogy ki kellene próbálni egyet.
-
hitman,
őstag
válasz
rayoliviero #1712 üzenetére
Gyrost? Vagy mit?
Ott meg dobozdíjat számolnak fel ami nincs feltüntetve -
Bjørgersson
félisten
válasz
rayoliviero #1664 üzenetére
Duna Doner?
-
erik365
senior tag
válasz
rayoliviero #1666 üzenetére
Akropolisz?
-
erik365
senior tag
válasz
rayoliviero #1664 üzenetére
Mikepércsi úti döner.
-
DonThomasino
veterán
válasz
rayoliviero #69 üzenetére
Az Akropoliszt próbáltam nem adja.
-
shaneee5
csendes tag
válasz
rayoliviero #62 üzenetére
Oli gyros +1
Mi bajod van az Adriával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest