Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz RandomName #6477 üzenetére
Vasárnap, hétfőn zárva van.
-
mitulabattyi
aktív tag
Tipikus magyar cigánykodás... (is lehetne, ha magyar lenne a tulajdonos).
Ha ottfogyasztásra kérted, aztán elcsomagoltattad a maradékot, akkor én jogosnak tartom, hogy ki kellett fizetned a dobozt, mert a tányérod/evőeszközöd is el kell mosogatni.
Amúgy én se ettem már ott vagy másfél éve, az étel minősége se a régi, a személyzet meg rettenetes.
Két hete arra jártam, gondoltam, csak megpróbálom, hátha javult a helyzet, de kinn dohányzott mindenki, nem akartam megzavarni őket. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz sharkypeti #5970 üzenetére
Gyros tálat ettem, finom volt. Akinek ismerős a "főszakács", tudja mire számíthat ízügyileg.
[ Szerkesztve ]
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz hitman, #4992 üzenetére
Én most jártam hasonlóan az aladdinnal...
19:40-kor hívtam fel őket, két xl gyrostálat rendeltem, azt mondták, 20 percen belül ki is szállítják. 22:20-kor hívott a futár, hogy akkor most indulna, és melyik épületbe is kéne jönnie?! Most rendeltem volna másodjára, első rendelésem azért nem jött össze vagy egy hónapja, mert 20óra után 1-2 perccel hívtam őket, akkor meg azt mondták, hogy csak 20:00-ig van kiszállítás... -
mitulabattyi
aktív tag
Ez olyan, hogy a személyes véleményem az, hogy az Adria egy trágya hely, és soha többet nem fogok ott enni semmit. /Amikor ott ettem, zöld(!) volt a hús, a krumpli legalább egy napos, máskor a hamburgerhús egy félbevágott riprop volt, és hasonlók/.
Mégis van itt olyan fórumtárs, aki rendszeresen eszik ott, sőtt, másoknak is ajánlja.
Hasonló a helyzet a csapó gyrossal: ehetetlen gyros, tapló alkalmazottak, mégis járnak oda enni.
Szóval előfordulhat, hogy ami szerinted moslék, az valakinek ízlik... -
mitulabattyi
aktív tag
Csapó Gyros:
Amikor utoljára ott ettem a két "kedves" pultoshölgy úgy el volt foglalva az aktuális pletykákkal, hogy észre se akarták venni, hogy már kb 5 perce a pultnál állok. (rajtam kívül nem volt egy vendég sem)
A hangnem, ahogy a rendelést felvették, egy hajléktalanszálló konyháján se lenne elfogadható.
"-rizset kérsz bele?
-nem kérek rizset, köszönöm, csak sültkrumplit."
Persze, hogy televágta rizzsel. Sültkrumpli alig volt a gyrostálban, a hús gusztustalan és rágós volt, zöldségek helyett valami legolcsóbb édesítőszeres, ehetetlen csalamádét raktak bele.
Éhes voltam de nem bírtam megenni. -
-
mitulabattyi
aktív tag
A Valentino étterem/pizzériában vasárnap és hétfőn 50% kedvezmény van minden ételre, ha fejenként 500ft feletti az ital fogyasztás. (A csapó utcán van, majdnem a Meteorral szemben) Amit ettünk, az mind nagyon finom volt, és elég nagy adag.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest