- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi_
tag
Mi is megkóstoltuk Mózes gyrosát- hozzá kell tennem, hogy én nem ismerem őt régebbről. Normál boxot kértem, előre féltem a dobozos kiviteltől, főleg mert elvitelre kértem és féltem, hogy elázik, plusz ránézésre is vékonynak tűnt a doboz, gondoltam, hogy majd mennyiséggel spórolnak (nem).
A salátapultra jó ránézni, friss, ízlésesen volt feltöltve. Én nem igénylem, hogy válogassak, szeretem ha megvan az ízvilága a helynek, rakjanak bele mindent, amit oda gondolnak.
Bár nem tudom, hogy egy pitába mi minden férhet bele, mondjuk személy szerint a kukoricát/paprikát nem igénylem egy gyrosba. A szószok finomak, mindegyikből kértem bele, a csípős nem émelyítően, hanem kellemesen csíp, férjemnek csípős nélkül is megfelelt. A mennyiséget is eltalálták, nem áztatták el, pont elég volt. Mi rizzsel illetve csak salátásan kértük, ilyenkor úgy tapasztaltuk, hogy nehezebb eltalálni, hogy mennyi öntet menjen rá, de itt sikerült. Amúgy a normál boxot kétszerre ettük meg, ottfogyasztásra bőven elég lett volna a kisebb box is.
Jó fűszerezésű, ropogós hús, sok zöldség, finom szószok, nekünk bejött, ajánlom! -
ildi_
tag
válasz
RandomName #6449 üzenetére
Nálam is tervben van. Várom a beszámolód!
-
ildi_
tag
Próbáltátok már? Ő az a Mózes, aki Aladdinban dolgozott?
-
ildi_
tag
válasz
RandomName #6394 üzenetére
Hehe
Igen, így visszaolvasva tényleg erősen gyanús komment.
Majd készítek fotókat, nem ingyen kapom sajnos. De tényleg olyan jókat eszünk hétköznaponként, hogy meg vagyok lőve hétvégén, hogy mit főzzek... -
ildi_
tag
Sziasztok!
Innen rendelek mostanában, ár-érték arányban tökéletes, változatos, nagy adagok, ajánlom azoknak, akik unják már a gödör-blaháné-aranykanál vonalat.
https://napimenu.campusettermek.hu/
-
ildi_
tag
A wok to box adagok csak szerintem lettek kisebbek? Nem hiszem. Nagyon finom tovabbra is, de sajnalom, h arban nem tudtak tartani a mennyiseget.
-
ildi_
tag
válasz
Real Ghoost #6232 üzenetére
Én őket nagyon szerettem!
-
ildi_
tag
Engem azert mellbevagott, h tegnap este kineztunk a bekastora, keszulodott vmilyen rendezveny, sorfesztival talan, es noname gyros 2000 ft. Ugy ertsd a nonamet, h nem tudom melyik ceg gyrosa, nem a varosbol telepult ki sztem. Azt meg sem mertem nezni mekkora adag lehet. Hat nem mostanaban mozdultunk ki, ez is teny, de ez meg a campusos kaja araknal is dragabb. Tudom, h nem ok tehetnek rola, ezt diktalja a piac. Vagy ize.
-
ildi_
tag
Kovácsék talán januárra vállalnak, de úgy tudom már december elején sem vállaltak karácsonyra. Amúgy jók, de bevallom ettem már jobbat is. Én a Gödört próbálnám (lentebb linkelték), vagy a Kajüt-öt, december 26-ra amúgy nem hiszem, hogy vállalna bárki frissen.
-
ildi_
tag
Food Truck Shown érdemes-e bárhol, bármit enni?
-
ildi_
tag
Én is adok borravalót, de miért is? Elvitelre kérem amúgy folyton, sosem ettem még ott. Ha nem figyelek, akkor tuti, hogy nem úgy kapom a gyrosomat, ahogyan szeretném. 100 Ft-tal szoktam többet adni és amikor hazajövök mindig elképedek, hogy miért is. De amúgy nem hiszem, hogy ezek a fiatalok ügyesebben, odafigyelve dolgoznának akkor ha 30 ezerrel többet kapnának havonta.
A "hölgyem" és "uramozás" engem is zavar nagyon, de ez gondolom Ahmed találta ki és ő kéri tőlük. -
ildi_
tag
válasz
devil-k #5518 üzenetére
Én is voltam nemrég. Rizzsel kértem a tálat, káposzta nélkül, csípősen. Hagymát nem kérdezték, nem is tettek bele, én elfelejtettem, hogy külön kell kérni (?). A rizs rengeteg volt, szinte teljesen felért a tetejéig és zöldség alig volt benne. Ha nem kérek káposztát (ami amúgy erősen fonnyadt és többnapos kinézetű volt) az nem jelenti azt, hogy rizst kérek hússal. Csalódás, nagyon sokadjára és sajnálom ezt a jó helyet. Ha ott állok és szépen mutatom, hogy miből-mennyit, akkor látom, hogy meg vannak sértődve, pedig borravalót is hagyok emiatt.
-
ildi_
tag
válasz
#33253120 #5494 üzenetére
Mi szerettük a street-es marhalevest, emiatt az elején alig vártuk, hogy újranyisson. De mivel 15-20 percet kellett várni a levesre elvitelre, rájöttünk, hogy ez már nem az a kifőzde ami volt. Aztán tavaly ősz tájékán beültünk hamburgerezni, ami finom volt, de mivel egy hajléktalan zaklatott minket, míg ettünk, sejtettük, hogy ez volt az első és utolsó teraszozásunk ott. A régi street bistroba legalább hetente-kéthetente a levesek miatt bejártunk, sajnálom, hogy bezártak. De én nem értem, hogy ez a csapat hova lett és miért nem volt működőképes az a konstrukció?
-
ildi_
tag
Van valakinek friss tapasztalata a Húsmanufaktúrával, esetleg rendelt tőlük húst az elmúlt 1 hónapban?
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5398 üzenetére
Annyira dicsőítik pedig, egy kedves ismerősöm mondta csak, hogy annyira nem ájult be tőle.
(#5402) grizlisandor Első körben a Hajdúsági éttermet (Gödör) ajánlom. Nekem mostanában a Both-Dega Imbisz lett szimpatikus, bár ott csak egy napi menü van, de állíthatsz is össze magadnak.
-
ildi_
tag
válasz
Zola007 #5359 üzenetére
A Carpe Diem teaházat akartam ajánlani, de most látom, hogy véglegesen bezárt (?) google szerint. Nekem az volt az egyik kedvenc helyem. Amúgy feladtad a leckét, itt töröm a fejem, de ha mi szeretnénk egy kicsit romantikázni, iszogatni, fogalmam sincs hova mennénk, mintha elfogytak volna az ilyen helyek.
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5341 üzenetére
Pont ezért jöttem, hogy panaszkodjak egy kicsit rájuk, erre látom, hogy napok óta ez a téma. Nem gondoltam, hogy ezt valaha is leírom, de daa-raa-val egyetértek. De ez szinte lassan minden iparágra jellemző, túlélésre játszanak. Részemről az áztatott dolgokat már megszoktam, azt hittem a krumpli az oka. Én azt is megértem, hogy én vagyok túlontúl különleges a gyros tálammal, mert nem egyszerű fejben tartani, hogy "féladag rizzsel, inkább zöldségesen, szigorúan káposzta nélkül - ez nem úri hóbort, amúgy nagyon szeretem, de kisbabám van, meg kell válogatnom, mit eszek - hagyma, csípős mehet bele". Kitalálhatjátok, hogy miután ezt elmondtam mit kaptam ma...
Nyilván Aladdin is megéri a pénzét, de ezek a gyerekek is. A múltkor épp fültanúja voltam, amikor kiment és elkezdték kibeszélni. Igen, ott előttem, hangosan, célozgatva, nevetve. Elszomorító a helyzet, mert ők, akik ide eljönnek dolgozni hiába fog többet fizetni, nem lesznek sem szorgalmasabbak, sem okosabbak, nem akarnak bizonyítani még saját maguknak sem.
-
-
ildi_
tag
Volt már szó arról, hogy a belvárosban nem lehet egy kiülős helyre sem leülni enni/inni, mert rögtön betámadnak a részeg/józan hajléktalanok és semmit nem tudnak velük kezdeni és még a vendég érzi magát kellemetlenül?
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5135 üzenetére
És miért volt pocsék a Gourmet fesztivál? Mi is ki akartunk menni, de kb. akkortájra vártuk a kislányunkat, ezért nem vettünk jegyet előre - más kérdés, hogy megviccelt minket és később érkezett.
De tavaly is szó volt már róla, hogy nem nagy szám/túlárazott/túlértékelt, akkor ez nem változott ezek szerint.
Mi amúgy most a gyermekágyas időszakban a Gödör ebédjét választjuk.
-
ildi_
tag
-
ildi_
tag
Próbálta már valaki a Kurucz Hentes és Lacipecsenyézőt? Van a Csapó utcán, Józsán és a Víztoronykertben. Én ez utóbbi helyen kívántam meg (nem csoda, hogy most ott van a Születés hete fesztivál
), de még nem próbáltam, talán holnap, FB-on jókat írnak róluk.
-
ildi_
tag
válasz
fenergie84 #5009 üzenetére
A Kika mellett láttam egy lángosos bódét legutóbb. De én leginkább magunknak csinálom, nem nagy szám, ha összeállítod, napokig sütheted, de nálunk a legtöbbször el szokott fogyni, mert kapnak a szomszédok, stb.
Megleptem magam ma egy Aladdin-os gyrossal, páratlan, rizzsel is nagyon finom, én nagyon meg vagyok elégedve velük. Most nincs lila káposzta, helyette újkáposztát használnak, szerintem nagyon guszta, bár én nem sokat kaptam bele, mivel várandós vagyok és mindig mondja Ahmed (?), hogy rugdosni fog tőle a baba.
Ezért a csípőset is alig akarja rátenni, mindig kérdezi, hogy biztos?
Az ott dolgozók velem mindig nagyon kedvesek, ma is hangosan utánam köszöntek, mikor jöttem el, pedig nem ismernek, nem járok hetente.
-
ildi_
tag
válasz
sharkypeti #4878 üzenetére
Mi is Kovácséktól rendeltünk eddig, ezért nem ismerek mást.
Viszont feltétlenül várom a tapasztalataidat, ha máshonnan rendelsz majd.
-
ildi_
tag
válasz
sarkanyolo2 #4859 üzenetére
És hol voltatok?
-
ildi_
tag
Az új Manga street burger nekem csalódás. Nagyon szerettem a régi helyen, hogy heti váltásban közel négy féle leves közül lehetett választani és azonnal kaptam, elvitelre is. Most ilyen már nincs, állandó kínálatok vannak, aminek nagy része keleti témájú és jó esetben 20 perc alatt elkészül. A taco-k és a tortillák is eltűntek sajnos.
Nekem a gyorsétterem jelleg jobban tetszett, ez inkább étterem már.Úgy látom elég sok negatív értékelést kapott FB-on is.
-
ildi_
tag
Én nagyon rákaptam most az Aladdinra, nagyon bejött a szószuk. Kicsit sokallom a káposztát, de elmegy (én krumpli nélkül szoktam kérni).
A Manga-streetben volt valaki, mióta újranyitott? Érdekelne, hogy milyen levesek vannak. -
ildi_
tag
Nos, az Aladdinba jutottunk ma el és el kell mondjam, hogy meggyőztek engem is. Még nagyon régen próbáltam, de akkor nem éreztem semmi különöset, talán a segner térire voltunk ráfüggve akkoriban. De most nagyon betalált, pedig a Bosphorus és közte vacilláltam és amikor láttam, hogy mennyire egyhangú a zöldségkínálat és mivel én zöldségesen kértem, kis krumplival, ezért megijedtem, hogy most akkor biztosan jó lesz-e nekem. Nagyon szeretek ilyen kellemesen csalódni.
Normál tálat vettünk, csípősen, nagyon finom volt a hús, az adag bőven sok, de zöldséggel egyszerre ehető, a hagymát hiányoltam egyedül, de nagyon várom, hogy legközelebb is ott együnk.
-
ildi_
tag
válasz
#05304832 #4759 üzenetére
Itt épp az volt a baj, hogy éttermet sem nagyon találtunk, ahol érdekelt volna a kínálat. Kb. a Leroy jöhetett szóba, de az ő leveskínálatuk sem tüzelt fel.
(#4760) T_chris akkor lehet, hogy ma rápróbálunk, ha a streetben nem lesz leves, bár az én parasztgyomrom nem tudom mennyire veszi be a kókusztejes levest.
-
ildi_
tag
Ma délután a belvárosban voltunk és szomorúan tapasztaltam, hogy sehol sem tudok enni egy jó meleg, ízletes levest. Pedig már szóba jött a Leroy is, de egyik levesüket sem kívántam meg, hasonlóan voltam a Bonitával is, ami első alkalommal nagyon bejött, aztán szépen elhalványult a láng.
Hiányzik a Street bistro, ahol azért napi 2-3 féle leves mindig volt és a csípős marhalevesük számomra főnyeremény volt. És most olvasom, hogy holnap próbaüzemben (?) nyitva újra valahol a belvárosban, még nem sikerült belőnöm, hogy hol, de az biztos, hogy egy levesért beugrom majd.Most így utánaolvasva bánom kicsit, hogy a Bosphorust nem néztük meg, ott is van napi menüben leves, amúgyis szeretem a török kaját, bár nem tudom mennyire autentikus, itt visszaolvasva (csemege uborka, erős pista) nem feltétlenül tűnik annak.
-
ildi_
tag
Nincs szerintem, de csak regisztrációval lehet bejutni, ha nem tudtál regisztrálni akkor ha jól emlékszem 2500 körül volt a jegy. Kb. 3-4 hete egy barátnőm próbálkozott nálunk a regisztrációval, nem sikerült, beteltek a helyek nagyon hamar állítólag. Nekem amúgy sem volt túl nagy kedvem menni, túlértékeltek ezek a fesztiválok szerintem, az pedig, hogy fizessek azért, hogy bemenjek és ott ehessek túlárazott kolbászt, köszi mégsem.
-
ildi_
tag
A munkahelyen ma a Gardából rendeltek pizzát, nem kóstoltam, de egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő. A Don pedros pizzát hamarabb megkívánom.
-
ildi_
tag
válasz
szcsabaa #3688 üzenetére
A legjobb lángos ha magadnak sütöd (vagy ha én sütöm!)
Más: csak engem zavar, hogy a nagypiacon (illetve valószínű, hogy minden ilyen kisebb hentesboltban) ugyanazzal a kézzel nyúlnak a húshoz, amivel előtte jól átszámolták a pénzt? Erre nincs semmi higiéniai előírás? Nem szoktam húst venni ilyen helyeken, de a víz kiver ha csak nézem.
-
ildi_
tag
Ma a street bistro támogatta az ebédünket, mivel kerülget az influenza és semmi kedvem nem volt főzni. Az ebéd nagyon finom volt, de ez nem meglepő, tudtuk mire számíthatunk. Ami viszont meglepett és nagyon aranyos volt, hogy a szatyorra az utcanevünk mellé (jól szimbolizálható utcan lakunk) még rajzoltak is. Apró dolog, de olyan jót mosolyogtunk.
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #3368 üzenetére
Ismerőseim is nagyon dicsérték a helyet a nyitás hetében, bár ők még itt nem próbálták, de talán Nyíregyházán igen. Leginkább süteményekben erősek, amiben nálam kizárólag a vámospércsi Kiss Virág a nyerő, tehát nem sietek kipróbálni.
Ezzel a kettősséggel is teljesen egyetértek, nekem is fura párosítás a kávézó és gyorsétterem. Nem is értem, a társasház alatt van egy kifőzde is? És a sütiket is ott csinálják? -
ildi_
tag
Boldog új évet fiúk, lányok! Remélem ma is finomakat esztek!
-
ildi_
tag
Nálunk most az Ikon street a kedvenc. Az elmúlt két hétben kétszer is gyorskajára fanyalodtunk egy egyszer sem csalódtunk. Én bárányos kolbi rollt ettem, a kolbász felettébb ízletes, nem mócsingos, nagyon jól van elkészítve.
-
ildi_
tag
Vettem egy gyrost az aladdinban es elajultam, megvettek kilora es nem a kivillano komuvesdekoltazs miatt banem azert mert kezet mosott aladdin mielott elkezdte pakolni csipesszel a hozzavalokat a kajamhoz!
-
ildi_
tag
válasz
Real Ghoost #2658 üzenetére
Megnéztem merre van és most jutott eszembe, hogy nekünk ott volt anno (jajderég) a ballagós bankettünk.
-
ildi_
tag
válasz
hitman, #2651 üzenetére
Nagyon finom, szerintem az egyik legjobb gyorskaja Debrecenben!!!
(#2651) hitman, Engem az a káposztasaláta idegesít ami alatta van, egyszerűen még csak hasonlót sem sikerül csinálnom, mint az.
(#2647) devil-k Hányszor mondtam már, hogy kóstold meg! Pontosan úgy vagy ezzel, mint én az Aladdinnal, sosem jutok el...
-
ildi_
tag
Aki szereti a csípőset, ne legyen rest, rendeljen mexikói marhargulevest a Street bistroból! Konkrétan tüzet pihegtem utána.
Munkatársaim a Vespából rendeltek ma, senkinek nem jött be, pedig eléggé mindenevő fajták. -
ildi_
tag
OFF
OMG FIÚK!!!! (és lányok?)
320 új hozzászólás van, mióta nem jártam itt. Tiszta pörgős lett a topik, de örülök! Igyekszem behozni a lemaradásomat.
ON
-
ildi_
tag
válasz
#05304832 #2214 üzenetére
Lehet, hogy fagyasztanak, de saját készítésű hamburgerhúsuk és pékárujuk van az előre megvásároltak helyett.
(#2219) Gazsi00 Én is aggódtam, hogy kevés lesz, ugyanis még anno amikor kipróbáltuk, emlékszem rá, hogy a párom még bőven elbírt volna egy másikat. De ez a hamburgertál nagyon bőséges volt, krumpli sem mutatóban volt, hanem rendes adag és nem az a fagyasztott, hanem vastagra hagyott szeletek. 1 körül ettük, ő még most is tele van, a kávét is alig bírta meginni az előbb.
Najó, lehet, hogy a leves is sokat dobott rajta, mert előtte evett egy parajkrémlevest szintén tőlük. De étkes pasi, szereti a nagy adagokat. -
ildi_
tag
A Street bistrotól rendeltünk ma ebédet, hosszas gondolkodás után, ugyanis rég nem ettünk gyorskaját, igazi kuriózumnak számít már nálunk. Kiemelkedően finom levest és hamburgert ettünk, meglépték a fiúk azt a szintet amivel fent lehet maradni és nem csak város szinten ismert lenni.
Nap mint nap előttük megyek el, nagyon igényes helyet alakítottak ki, és ez egy olyan mérce a debreceni gyorskajálásban amit támogatni, tisztelni kell. Szívesebben ülök be ide, mint a debreceni éttermek 70%-ba, ahol a többnapos felmelegített kajákat próbálják igényesen tálalni, majd minél drágábban eladni. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!(Amúgy ide tartozik még a Debreceniző, Buri-Buri is).
-
ildi_
tag
Kíváncsian várom:
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #1970 üzenetére
Annyira dicsérik pedig a revolúciót, nem kóstoltam. Nekem a pálinka nem való süteménybe, tortába, nagyon fura volt azt olvasni, hogy barackpálinkából készült, kedvem sem lenne megkóstolni.
T_chris, én sem vagyok nagy cukrászdás, a Szőke esett útba, de kár volt. De mondjuk én a debreceni cukrászdákkal így vagyok, nem nagyon jönnek be, túl édesek.
-
ildi_
tag
Túl vagyunk a cukormentes ország tortáján. Nagyot csalódtam. Ez megint olyan "magyaros" tálalásra sikerült. Nem járok túl sokat cukrászdába, épp beszéltünk is erről minap. Annak a cukrászdának az áraival tisztában vagyok, drágállom is, de úgy érzem, hogy az alapanyagok miatt megéri.
Most sem feltétlenül az ár miatt vagyok mérges, mert egy cukor-lisztmentes torta alapanyagainak árával tisztában vagyok. Hanem a pofátlan méret miatt! Egy normális világban ez a tortaszelet nem kettő, hanem egy szeletnek kellene lennie. De miután megettük rájöttünk, hogy ebből ennyi bőven elég (de akkor legyen olcsóbb!). Émelyítőbb, mint egy cukros torta, száraz és darabos. A középen lévő lekvárcsík is annyira kommersz, mint amit minden évben elsütnek az új tortákon. A cukros verzióhoz gusztusom sem volt. Pálinkás?!
És ez az egészben olyan magyaros: kicsi, drága, rossz ízű és mégis jó a marketingje. Nehogy elfogadható árban kapjunk már finomat...Az ára 480 Ft/db volt a Szőke cukrászdában, barátnőm 520 Ft/db-ért ette ugyanezt a Kismandulában, teltházzal.
Sokszor sajnálok egy 16 szeletes tortáért 5 ezret adni, de ezek után örülnöm kellene, hogy csak annyiba kerül... -
ildi_
tag
Reggel én is kikészültem, sorban álltam a pékségben kenyérért (hétfő-szerda-pénteken van az egyik pékségben tönkölyös kenyér, finom). Mondanom sem kell 8:30-kor már egy darab sem volt, elsétáltam egy másikba, hátha, nem jártam sikerrel. Közben mindenhol sorban álltam, öregekkel. Én komolyan hülyének éreztem magam, láthatóan senki nem állt meg fél vagy 1 kg kenyérnél, jóval többet vettek és a pékségek is voltak ürülve.
(#1953) devil-k
Sajnos a fehérkenyeret nagyon nehéz száműzni, a pékségekben található teljes kitörlésűnek csúfolt cuccok úgy 90%-ban tartalmaznak fehérlisztet, jó esetben 80%, hozzácsapnak egy kis korpát és máris egészségesként adják el. Én régóta sütök már kenyérféléket és a legfinomabb és ehető kenyér tényleg csak fehér liszttel érhető el. Most kifliket sütök 50%-ban teljes kiőrlésű zabliszt és kenyérliszttel. Ez ehető, már-már finom lesz holnap reggel, de péntekre már nem lesz puha és finom. Ha ennél több tk. cuccot használok fel, akkor kemény, ehetetlen lesz. Szóval szerintem is a mérték az érték ill. hogy mikor eszed. -
ildi_
tag
válasz
devil-k #1936 üzenetére
Tessék visszaolvasni én végig a Bonitáról írtam, az óriáspalacsintánál vesztettük el a fonalat.
Ennyire gyenge lett a Krúdy? Elég szépen leírtad a negatívumokat, ha vendéglátós lennék igencsak főne a fejem. Mi legtöbbször csoportokban voltunk ott, főleg nagyobb családi banzáj idején, nem találkoztam még ilyennel, a pincérek lesték a kívánságainkat és bár a kínálat elég gyér, de amit kaptunk finom, ízletes volt. Bár hozzáteszem, nem vagyok desszertes, sehol sem eszem édeset. Ha édességet akarok, akkor csakis a Kiss Virág cukrászda jöhet szóba, amit bátran ajánlok mindenkinek. Az alapanyagok 100%-ban állati eredetűek és nem Hullala és hulladék társai. Semmilyen debreceni cukrászda nem tud versenybe szállni velük részemről - bár hozzáteszem, hogy nem vagyok édesszájú - de ha már eszek, akkor csakis ezt vagyok hajlandó.
(#1935) Famalac Az szép, mostanában volt?
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #1932 üzenetére
Pl. az ilyen új-régi helyekre, mint pl. a Tornádó. Annyi minden volt már az a hely, mióta nem Tornádó és bevallom, ennyi pénzért én inkább bevált helyekre megyek, ahol tudom, hogy finomat kapok, Pálma vagy a Krúdy. Úgy látszik nem vagyok már kísérletezgetős típus, öregszem.
A Bonitának nincs kiszállítása vagy mégis, csak elkerülte a figyelmemet?
(#1933) devil-k már kóstoltad az ideit is? Azt hittem, hogy azt csak augusztus 20-tól lehet. Nekem általában nem jönnek be ezek a torták, de jó, hogy van cukormentes is, azért kóstolgatok ilyenkor.
-
ildi_
tag
válasz
CptAdamica #1910 üzenetére
En a Bonita bisztrot probalnam ki.
-
-
ildi_
tag
Mondjuk azért próbálkoznak újdonságokkal (pl. paleo menü), nem lehet a bejáratott emberekre építeni folyton, egyáltalán ki az, aki évek óta ugyanoda jár és ugyanazt eszi? Egy hónapig sem bírnám egyik menzás kaját sem mindennap, nemhogy évekig. Pasim szokott néha onnan rendelni, ha már nagyon nem tudja mit enne és ha megkérdezem milyen volt: "megint 3/4-e volt köret"...
-
ildi_
tag
válasz
#05304832 #1894 üzenetére
Nekem a Blaháné az a tipikus menzás ebéd, ami messziről megismerhető a sok delikáttól, nem szeretem kategória. Ugyanezt a szintet hozza a Klinika menza is, amihez végső esetben fordulok.
Az Aladdin előtt meg tudok biciklivel, le tudom lakatolni? Mondjuk nem mintha a lakatom érne bármit is, csak úgy szoktam bárhol hagyni, ha fél szememet rajta tartom, mert a lakatom kb. félperces.
-
ildi_
tag
válasz
Bjørgersson #1867 üzenetére
Persze! Kb. 10 evvel ezelott.
-
ildi_
tag
válasz
#79621120 #1862 üzenetére
Mi most egy ideig a torokok vendegszeretetet elveztuk es azt kell mondjam, h maximalisan elegedettek voltunk. Imadtam, h sokfele friss zoldseget hasznalnak es, h vegre kicsit kitorhettem a csirke-diszno kombobol. Ontetek nem voltak kulonlegesek, de a husok fuszerezese kivalo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest