Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz #05304832 #6312 üzenetére
A menza dolgot megértem. Hasonló a tapasztalatunk vele. Olajban áztatott rántott hús, vékony hússal, vastag bundával, ami megszívta magát olajjal és még mellékíze is van, kb. mintha rántott hal után ugyanabban az olajban sütötték volna a húst is. A szó legrosszabb értelmében házias. Mikor a lehető legolcsóbban, leglustábban, teljesen mást csinálva készítenek egy rántott húst. A változatos panír bár jól néz ki, de teljesen íztelen (a fentieket kivéve), a töltelék pedig simán gagyi hatású volt. Ettünk már pár helyen minőségit, de ezt még a céges dolgozói menü is kenterbe verte sajnos. A fentiek szigorúan csak a mi véleményünk tükrözik, ettől még más szeretheti.
Amit lehagytam: Házhozszállítás volt, helyben nem próbáltuk, de a fentiek miatt nem is hiszem, hogy fogjuk a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Egyáltalán hol lehet Debrecenben jó tálakat kapni? Van valami ami bevált nektek?
-
qfm
őstag
válasz tibbike01 #5623 üzenetére
+1 a dunára. A dunán kívül a kebap house ad még igazán jót (szigorúan borjú ). Ha pedig valami olcsóbbra és laktatóbbra vágyunk, akkor mikepércsi döner. A többi gyros ajánlást a topicban nem is értem, avesta jó volt régen, de már nem is olyan az íze, akropoliszt gyrosnak sem merném nevezni, aladdintól sem voltunk elájulva a sima öntetük pedig kifejezetten rossz.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Meglehetősen éhesen rendeltünk tőlük, de a vállalt kiszállítási idő (60 perc) több mint másfélszerese után sem érkezett meg, így megnéztük a véleményeket róluk. Találtunk pár olyan esetet, hogy órák alatt kapták meg csak a rendelést. (Persze mindenhol volt kifogás, akkor még nem tudtuk mi az igazság). Így vártunk még pár percet, és mikor továbbra se érkezett meg, kértük a rendelés törlését, hogy inkább elmegyünk egy közeli helyre ételért, mint tovább várjuk a kimeredtet. Később válaszként azt kaptuk, hogy nem törlik a rendelést és a futár egyébként is ott volt korábban is, csak nem engedtük be, ezért elment, hogy majd később visszajöjjön. Ez persze egy nagyon hihető dolog, 1 óra 40 percen át vártunk azért, hogy ne engedjük be a futárt. Valamint fel volt háborodva, hogy egy interneten leadott rendelést, interneten át töröltettünk (email, amire később reagáltak is, tehát csak olvasták..). Vázoltam neki, hogy ha nem akarok egy ételt átvenni, akkor nem várom ennyi ideig, baromi sokat késtek, mások is panaszkodnak erre az oldalukon és ha annyira nem engedtem be a futárt, hogy lehet, hogy egy nem fogadott hívásom sincs tőle? Erre már nem volt több érve, nehezen védhető néha a hazudozás. A futár mire kiért végül, már csak azt közöltem vele, hogy töröltettük a rendelést. Nem tudom, hogy a futár hazudott a levelező félnek, hogy védje a saját seggét, vagy az gyártja a hazugságokat, de ha megnézed a facebookot (remélhetőleg még nem törölték), több embert is hazugnak nevez, mikor reklamál róluk hasonló esetekben.
Lehet kicsit érthetetlen lett, a lényeg, hogy a futár jókora késéssel, a töröltetés után jött ki, mire már folyamatban volt másik étel szerzése, és erre azt állították, hogy korábban is volt kint, csak nem engedtük be. Ami nyilvánvaló hazugság volt, és hívni sem hívott, tehát elég buta futárnak kellett volna ehhez lennie.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Nálunk azt hiszem a Manga pályafutása véget ért. Régóta ettünk tőlük tésztákat, még a legelején 990ft volt egy adag. Majd megemelték 1580-ra az árat, amivel a minőség is nőtt jelentősen, így még mindig vásároltuk. Mikor behozták ezt a mexikói hülyeséget, eltűnt a tészták jelentős része és emelkedett 2000ft-ra az ár. Így már közel sem volt olyan vonzó ajánlat. Ígérték, hogy visszahozzák a többi tésztát, reméltük, hogy az árakat is az olcsóbb sertéssel együtt. Az új étlapon már 3000ft egy adag tésztaétel, ami horribilis ár érte. Ennyit Pesten se költöttünk egy adag ételre. Azt hiszem, marad a külföldieknek ez a hely is.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csirkével olcsóbb, de azért nem rajongunk és korábban sem azzal ettük.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz #65675776 #5254 üzenetére
Mi több mint 1 éve ettünk ott személyesen, de úgy látom a hozzáállás nem változott. Egy este voltunk ott, de a zárásig még hátravolt nagyjából 2 óra. A szakácsok kint cigiztek meg beszélgettek, odabent a rendelést felvevő hölgyről leolvasható volt, hogy aznap már nem akart dolgozni. A szakácsok pedig felháborodásukat fejezték ki, hogy dolgozni kell, pedig előtte lett felmosva. Igazi vendégként éreztük magunkat. Természetesen a végeredmény is csalódás volt. Azóta nem ettünk tőlük semmit.
-
qfm
őstag
válasz Septum15 #5248 üzenetére
5 percre van a happyhot, ott én a ragadozó-t, a sajtburgeres pizzamax-ot és az egyedi pizzákat imádom. Párom a rubik top 1-ért is odavan. Nagyjából 10 perc sétával elérhető a woktobox ahol a tésztákat (főleg vörös curry, pad thai és körtés bulgogi, de ez ízlés kérdése ), csirkeszárnyat és tápióka pudingot ajánlom jó szívvel, illetve 10-15 percre van a mások által emlegetett buri-buri hamburger téren. Szintén nagyjából 10 perc séta a manga street, ott tésztát és hamburgert is szívesen ajánlom. Hasonló távban van az aladdin, amit itt sokan imádnak, nekünk nem jött be. Ezek amúgy közel vannak egymáshoz, mind a főtérnél, a happyhot-ot kivéve.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz Septum15 #5246 üzenetére
Hamburgert tudom tőlük csak ajánlani, ha nem zavar, hogy hülyének nézik az embereket. Gypsy burgert ettünk többször, amiben bár voltak fennakadások (kimaradt alkotó elem, eltérő mennyiségű belőlük), de alapvetően finom. Viszont az árazásuk több mint felháborító. Kezdték úgy, hogy 1290 volt az a hamburger, jó minőségű sült krumplival. Utána ugyanezen az áron már krumpli nélkül árulták. Majd felemelték 1490-re szintén krumpli nélkül. És most ott járnak, hogy már ki van írva egy 1860-as ár eredetinek áthúzva, mintha épp megint akció lenne. Tehát valószínű az lesz a következő célár. Tudom, hogy sokat drágult az élet, na de 30% áremelés 4 hónap alatt, plusz ugye az 56%-os áremelés belengetése..
A megbízhatóságuk sem az igazi, elején nagyon ígérték, hogy lesz beef souvlaki, még fent van neten az árlista amin látszik. Egy hétig hitegettek, hogy másnap lesz, végül levették az étlapról.
A pizzájuk egyébként szörnyű, vélemény: #5086
És a gyros is gyenge volt: #5023
Többször írtam már róluk, de mások is, keress rá bátran a topicban.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz tibbike01 #5240 üzenetére
Azt hiszem eddig a te ízléseddel értek legjobban egyet.
- Dönerben szerintem is duna, ha minden kötél szakad akkor kebap&pizza house ami majdnem ugyanolyan csak kisebb adag, ritkábban friss és drágább. Ritkán a mikepércsi győz még meg, főleg ár/érték arányban.
- Hamburger szintén manga, vagy esetleg food factory, ami ugyanaz a cég, csak más koncepcióval. A lehúzást most ne számoljuk, csak az íz szempontjából.
- A bonitás tésztát nem ismerem, de elnézve a választásaid lehet rápróbálok. Tésztáról nekem a woktobox ugrik be és a mangás tészták amik szerencsére napokon belül visszatérnek az étlapra.
- Svédasztalos kaják közül szintén az aranybikát láttam a legjobbnak.
- Kurucz-nál nekem a hurka jött be nagyon, de a kolbász sem rossz, viszont a grillkolbász nekem száraz volt náluk.
- Pizzát nem írtál, a többiek igen, az nálam vespa és happyhot, bár már ritkán eszek pizzát.
- Igazad volt, hogy az el gaucho az ikon street, blokk is lebuktatta őket anno, írtam is. Viszont szerencséd, hogy hamburgert ettél, mert a bbq szégyen volt nyitás napján.Ja és amiért itt megköveznek, kínaiban csakis zsibis.
-
qfm
őstag
válasz #33253120 #5211 üzenetére
A hamburger tényleg jó, de szerintem az a gyros valami szörnyű (a pizzájukkal egyetemben). Egyébként a mangához köthetőek több ponton is, ami meg ugye a street bistro volt, ami régen a hamburger favoritnak számított sokaknál. Nekem ez jobban bejön, mint a régi street bistros, de már vége a kezdeti "akciónak" is. Drágább mint volt, és a krumpli sem jár már alapértelmezetten.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Én általában munkahelyre rendelek, de talán az egyik zsibis kínai futár hozzáállása a legszimpatikusabb. Előre hív, hogy mindjárt ott van, ha kimegyek elé akkor kimegyek, ha nem, akkor pedig behozza. Aprót mindig forintra pontosan vissza akarja adni, ha hagyok borravalót hagyok, ha nem nem. Mikor árat emeltek és kevesebbet vittem ki, mert nem tudtam róla, egyszerűen mondta, hogy hagyjam. Az összes többi futárnak hol bejönni derogál, hol kóvályog az épületben mert a száját nem tudja kinyitni, nem akar visszaadni, úgy tesz mintha nem tudna visszaadni, türelmetlenkedik, telefonál közben, változatos mikor mivel örvendeztetnek meg.
-
-
qfm
őstag
válasz #33253120 #5182 üzenetére
Facebookon, egyik kép alatt:
Zsadányi Csaba Étlapot tudnäl felrakni?
június 17., 0:40
Csülök Bisztró Debrecen Hamarosan
június 17., 0:5105:00-től 17:00-ig vannak nyitva. Ha elmész megnézni, egy étlap fotót feldobhatsz ide, ha már ők ilyen sebesen teszik meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
qfm
őstag
válasz devil-k #5143 üzenetére
Sokat változott a világ 1 év alatt. Mikor mi voltunk kint tavaly ingyen, sznobságnak tartottátok és egyetértettél, hogy hülye lennél fizetni, hogy túlárazott kaját ehess. Mi idén nem mentünk, mert hülyék lennénk fizetni ténylegesen a belépésért is, te meg voltál.
Pedig tavaly jobb volt a felhozatal, idén sokkal több helyi volt, amiért felesleges fesztiválra menni, mikor meg is lehet látogatni őket.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Aki hozzánk hasonlóan várta az El Gaucho nyitását, az ne tápláljon tovább hiú reményeket. Nyitás után voltunk szinte egyből, még vásárlók sem nagyon voltak. Mégis 32 percet vártunk a kajára. Ez még betudható lenne a nyitásnak, de a többi dolog nem. Bár, ha azt nézzük, hogy bbq tálat vettünk ami nyilván nem tud frissen készülni, mert jóval korábban el kellett kezdeniük és hogy szinte senki nem volt, főleg érthetetlen a dolog.
A kajáról: 2300 körül volt a fél kg-os tál, amiről naivan azt gondoltuk, hogy fél kg húst tartalmaz, mivel az volt kiírva, hogy 2 fajta húst lehet hozzá választani. Így gondoltuk kipróbáljuk a pulled beef-et, valamint a bbq oldalast náluk. Mind a kettőtől sokat vártunk. A húsok választása után, (akkor még kellemes meglepetésünkre) megkérdezték, hogy kenyeret, vagy sült krumplit szeretnénk-e hozzá. Valamint, hogy savanyúságot, vagy salátát. A sült krumpli és savanyúság mellett maradtunk. Utóbbiról említve lett, hogy gyöngyhagyma is van benne, így szemünk előtt már körvonalazódott egy kiadós és finom étkezés.
Sajnos azonban eltelt a 32 perc, és megkaptuk az ételt. Először azt hittük, hogy viccelnek a tállal, de később kiderült, hogy nem. Egy fa tálon hozták ki, de komolyan úgy nézett ki, hogy tálastól fél kg az egész. Maximum 20dkg hús volt ott, meg hasonló mennyiségű krumpli (illett volna így kiírniuk eleve..). A savanyúságot egy mini műanyag szószos edénybe képzeljétek el, amibe jobb helyeken 1 kis zacskó szójaszószt öntenek bele. Abban volt az egész savanyúság. Egy túl savanyú, irtó fűszeres és nem túl nagy élményt adó "valami". Rendes növényeket nem lehetett benne felismerni a fűszeren kívül. Volt még egy ugyanolyan műanyag edény, amiben 1mm(!!) magasan állt a bbq szósz. 3* sikerült egy villányi húst belemártani, mielőtt elfogyott. És akkor térjünk a lényegre, amiért odamentünk. A húsok. Az oldalas omlós, tényleg simán levált a csontról, tehát megsütve jól volt. De a világon semmi íze nem volt. Mintha lefelejtették volna róla a fűszereket is, pedig a facebookjukon szép bbq szósszal bekent illusztráció látható. A tépett marhának egy nagyon enyhe hús íze volt, azon kívül szintén semmi. Ez volt életem talán két legíztelenebb hús étele. Egyedül a szósszal együtt volt értékelhető, ami a harmadik mártás után elfogyott ugye. A tálon ezeken kívül a sült krumpli volt még. Az pont olyan volt, amilyennek lennie kell. Ízletes és jó fajta. De 2300ft-ot kidobni 20dkg sült krumplira.. Jobb lett volna, ha a mcdonaldsba megyünk helyette, az is jobb élmény. A beharangozott ajándékból semmi nem lett. Nem kaptunk semmilyen ajándékot. Az akció sem lett érvényesítve véleményem szerint. Vagy, ha ezt a 2300ft-os akciós árat a tál íztelen semmiért akciós árnak gondolják, akkor be is zárhatnak.
Később rengetegen lettek, valakinél láttunk hamburgert, az jól nézett ki. De jó hamburgeres már volt a városba, őket a bbq miatt vártuk, amiben csúnyán leszerepeltek nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Miskolcon a Kínai Kert-et javaslom. Az az egyetlen ami kicsit is megközelíti ízvilágban a zsibist. A többitől maximum cukormérgezést lehet kapni.
-
qfm
őstag
Jó hír a csülkösre váróknak. A hely nagyjából összeállt és ma már munkások sem voltak ott. Talán végre elkezdik berendezni is, és készülni a nyitásra.
-
qfm
őstag
válasz hitman, #5085 üzenetére
Friss tapasztalatunk van velük és meglehetősen negatív.
Ettünk ismét gypsy burgert amiről korábban írtam itt. Akkor dicsértem, csak a jalapenot hiányoltam belőle, amit kispóroltak. Két előre lépés történt: megtanulták megpirítani a zsemle tetejét, amin végre ropog a szezámmag, valamint raktak bele jalapenot is. És akkor a negatívumok: uborkából fele annyi van benne mint korábban, lilahagyma lekvár szintén fele annyi került bele, a jalapeno pedig mindössze két kicsi karikát jelent náluk. Legutóbb még a hozzákapott krumplit is dicsértem, most már feláras a hamburger mellé, tehát burkoltan árat is emeltek. Nem tartott sokáig náluk mire előjött a kapzsiság. (A hús is szárazabb volt egyébként kicsit, valószínűleg kicsit túlsült, de ezt magában nem rónám fel, nem gyártószalagon készül.)
Sajnos bevállaltuk a pizzát is. Ettől rosszabb pizzát még csak a pizza di casa prezentált, pedig Debrecenből már szinte mindenhonnan ettünk. Az egyetlen pozitívum, hogy vékony tésztás. De itt vége is a sornak. Nincs rendesen megsütve, hiába vékony tésztás nem ropog. Ráadásul olyan a tészta mintha mindenhol liszt borítaná, rossz enni. A saját "factory szószuk" egy az egyben a barilla napoletana szósz ízű, nem csodálkoznék, ha valami ilyesmi állna a háttérben, csak olcsóbb kiadásban. A feltét szegényes, a prosciutto cotto pedig szerintem annyira olasz mint én. (nem vagyok) Parmezán helyett ők is a fűrészporos sajtport használják érzésre amit a királypizza is használt. (méretre is kicsinek tűnt, de életembe először ezt az előnyökhöz sorolnám)
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz devil-k #5083 üzenetére
A régi mangából is többször rendeltem, de a tésztáik például sokat fejlődtek az új hellyel. Igaz, hogy drágábbak lettek, de finomabbak és sokkal gazdagabbak. A múltkori kupon akció pedig kifejezetten kellemes árakat biztosított, fel is használtunk kettőt. Forgalomra se volt panasz, ahogy a pincértől hallottuk. De ők biztos jobban tudják, miért kellett ez a változás nekik most.
-
qfm
őstag
válasz devil-k #5081 üzenetére
Én egy-két szószos thai tésztájukat nagyon szeretem, párom pedig a bárány burgerükért van oda.
De a mostani étlapot szépen elszúrták. Konkrétan nem lehet neten rendesen tésztát rendelni, mert kiraktak 2 féle szószt, 2 feltéttel és ha rámész még választhatsz szószt, aminek semmi értelme. A bárány hamburger pedig eltűnt a kínálatból. Azt hiszem, ha ez így marad, vesztettek 2 vendéget.
Most nézem, hogy a gyozákat is sikerült leegyszerűsíteni, pedig a gyömbéres nem volt rossz. Jobban jártak volna, ha meghagyják a régi étlapot, vagy legalább nem írják újra.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
És hogy haladtok az építéssel? Láttam tegnap ott a 3 munkás csapatot, meg valami főnök szerűt drága kocsival. De a facebook szerint is építik még: [link] Mellesleg asztalok még szétszedve, néhány dolog csak odadobálva, az aggregátor jellegű dolog pedig gondolom nem végleges helyét foglalja el mellette.
Ha viszek oda szendvicset, én is ehetek ott éppen.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz #65675776 #5028 üzenetére
Mi akkor szoktunk venni, mikor fél áron van náluk minden. A tésztájuk valóban megcsúfolása a pizzának, de mivel mindig egyedi pizzát rendelünk rengeteg feltéttel (1000 Ft alatt maradva így is) elég jó dolgokat ki lehet hozni az alapanyagaikból. Ha nem pizzára készülsz, csak egy kiadós kajára, ami megfelel az ízlésvilágodnak, egész jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Többszörösen leteszteltük az új foodfactory-t. Az irányvonal nem rossz, de van min dolgozni még. A legnagyobb hiányosságuk az alapanyagok terén lehet. Marhahúsos tálat 3 nap alatt nem sikerült prezentálniuk, első nap még ígérték másnapra, de azóta sem sikerült szerezniük. A tálhoz nem adtak naan kenyeret, a hamburgerből pedig a jalapeno-t sikerült kispórolni. Felteszem ez a 2 további alapanyag sem állt rendelkezésre a marhahúson kívül azért nem jártak. Gypsy burger-t ettünk, 2 nap alatt összesen 3 darabot. Ízre jó, az alapanyagok jól összeillenek, a hús nagy, szaftos és finom. Kár a jalapeno hiányáért, de még így is nagyon jó volt az összhatás. A sült krumpli fagyasztott, de frissen sütik és szerintünk a jobbak közül való ízre. A krumpli mellé hiányoltunk egy kis öntetet amit szoktak adni a legtöbb helyen, de ez ízlés kérdése. Mivel a marhás tálat nem sikerült 3 nap alatt megkóstolni, végül beértük egy csirkéssel. A zöldségek frissek, a húst és a krumplit is frissen sütötték hozzá. A fűszerezés elég enyhe, bár páromnak így is ízlett. Az öntet itt is gyenge pont volt. A factory szósz nem más mint egy natúr joghurt minimális ízesítéssel az íze alapján. És csak a zöldségekre került egy kevés belőle, így a krumpliról itt is hiányoltunk öntetet. A naan kenyér hiánya szintén rossz pont. Ha már az ajánlatban szerepel illene beszerezni is.
Összegezve: hamburgerért még biztos visszamegyünk és ha lesz marhás tál, azt is kipróbáljuk. De reméljük a hibákat javítani fogják.
-
qfm
őstag
Tegnap este adtunk egy esélyt az átalakult mangának és elégedettek voltunk a végeredménnyel. Voltak fenntartásaim, mert ők is beálltak azok sorába ahol már csak drága, extra feltétes tésztát lehet venni, de a végeredmény meggyőző volt. Sokkal jobb lett mint az átalakulás előtt. A baot is kiemelném, finomabb volt mint amit korábban adtak. A többi étel amit rendeltünk az átlagosan elvárható, de jó szintet hozta. Hamburgert mi nem ettünk, így a streetbistrotól hozott vonalról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Mi rendszeresen vásároltunk a wok-osoktól. Múltkor számoltam össze mennyit hagytunk már náluk, és meglehetősen sokat. De nem tetszik az irány amerre tartanak. Eleinte 890-ért kaptunk egy boxot ami tele volt. Majd már csak olyan box járt ennyiért, amire kellett plusz zöldséget kérni, hogy tele legyen. Már 990-nél jár az ár, és legutóbb már plusz zöldséggel sem volt tele. A kapzsiságnak is lehetne egy határt szabni. Ha az ár és a mennyiség nem lenne elég, ott van az is, hogy a régi konstans minőség kiszállításnál már korántsem olyan meggyőző. Pl. imádom tőlük a vörös curryt, de sikerült már olyan formában prezentálniuk, hogy gyakorlatilag a csípősségen kívül semmi íze nem volt. Pedig nyilván nem amiatt rendelem. A hónap szósza akciójuk nagyon jó volt. Volt pár kiemelkedő is közöttük, de egyszerűen pár hónap után felhagytak vele. Pedig ígérték, hogy folytatása lesz. A kiszállítási idő is egyre borzalmasabb volt, és nem az időjárási viszonyok miatt. Volt hogy már több mint másfél órát kellett várni egy ételre. Régen hozzászoktattak, hogy forrón kapom az ételt. Mostanában volt hogy épphogy langyos volt. Pár nappal ezelőttig volt a tápiókás akciójuk, hat adag kaja esetére. Mivel az árazás és a minőség kezd átmenni rablás kategóriába, gondoltuk hogy összefogunk, és rendelünk olyat, mert az még megérte volna az árát. De valahogy újévi akcióként eltűnt az is. Azt már meg sem említem, hogy az idők során a minimum rendelési összeget sikerült úgy tologatni, hogy véletlen se lehessen egy adag szószos tésztát rendelni, még a plusz feltéttel sem. Összegezve, bár még mindig szeretem az ételüket, de a hozzáállás miatt már rendelni sem szeretek tőlük.
Ui.: Az eltűnő kínálat esetét ki is felejtettem.. Nézzétek meg régen mennyi szószuk volt, nem hogy a hónap szószát kiölték, de a többi szósz is erősen meg lett nyirbálva. A plusz feltéteknél is tetten érhető, pl. a tonhal pehely nyom nélkül eltűnt. Költség optimalizálás szaga van mindennek amit tesznek, de úgy hogy közben árat emelnek, minőséget csökkentenek és adagot. Vásárlóként nem érzem, hogy jól járnék.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz #05304832 #4729 üzenetére
Tény hogy elhelyezkedéséből fakadóan sok helyi árus is vásárol náluk. De családokat, környéken dolgozó munkásokat és külső betérőket is látni jó számmal. Mi is szellemi munkásként megyünk ki néha egy-egy adagért, mikor arra van dolgunk és meg akarjuk spórolni a futár költségét. Mindegy is, csak árnyalni szerettem volna ezt a rendkívül negatív hangulatot ami miatt sokan kipróbálni sem merik.
-
qfm
őstag
válasz Bjørgersson #4727 üzenetére
A tescoval szemben a kínai wok van. Egy próbát megér, de túl sokat ne várj tőle. A korábban megfogalmazott kritikára csak annyit reagálnék, hogy állandóan a zsibistől rendelünk kínait és megvagyunk vele elégedve. Van náluk is rossz kaja, de sok finom is. Valamiért divat itt szidni őket. Nálunk a LinPark, és a Kínai Laci van még a listán, ahol nem ettünk, de a többi mind elásta magát a zsibisen kívül. Természetesen nem promózni akarom őket, akkora a forgalmuk hogy így is ha rossz ütembe telefonál az ember csak 90-100 perc után lesz belőle kaja, a helyben kígyózó sokszor 10-20 fős sorról nem is beszélve. Megmaradnak ők szerencsére az itteni szidás ellenére is
Ui.: Még a szidás kapcsán jutott eszembe. Ha nem taplón áll hozzájuk az ember, rendesen ők. Volt hogy árat emeltek (nem jelentősen), de kiszámolt pénzzel mentem ki, a futár mondta hogy hagyjam. Nem tudtam róla akkor. Olyan is volt hogy sokat késtek, mert elkevertek valamit, felhívtuk őket, és kárpótlásul ingyen adag kaját kínáltak fel. A futár is mindig előre szól mikor jön, így gyorsan le lehet tudni az átvételt. Azt pedig automatikusan felszokták kínálni hogy adnák pl. tésztát, ha pirított rizs nincs, vagy épp fordítva, hogy hamarabb kaphasd meg a rendelést, de ha nem fogadod el, soha nem adtak mást maguktól.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Mi pitát ettünk még a régi helyükön az itteni hypolás hatására. De 1000* inkább mennénk a dunába. Azóta is minden aladdinos hozzászólásnál elgondolkozunk, hogy mit láttok benne. Az új hely egyébként nagyon szimpatikus képeken, kár hogy a kaja valószínűleg nem változott.
-
qfm
őstag
válasz #65675776 #3830 üzenetére
Mi többször rendeltünk a Miskolciból is, de se a hamburgerjük, se a gyors kajáik nem voltak meggyőzőek. A pizzájuk átlagos volt, de azt a debreceniből is ettem már hasonló szintűt. Nem tudom miben érezted ki a különbséget.
A döner kinget tudnám kiemelni, ami Miskolcon kategóriákkal jobb mint itt, de ott nem is a plázában adogatják egy lyukból, hanem két üzletben, olcsóbban, nagyobb adagot, és finomabbat.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz rayoliviero #3231 üzenetére
Én eddig be se akartam írni a véleményem, mert csak egyszer voltunk ott, és azt hittem rossz passzban fogtam ki őket. A világon semmi extra nem volt bennük, még a hús, és az annyira áldott pita sem volt kifejezetten finom, épp ezért nem tudtuk még magunkat rávenni egy második próbára. Egynek elmegy, de sajnáltam rá a pénzt azóta.
-
qfm
őstag
válasz devil-k #2742 üzenetére
Elolvastam most amit írtál. A pitájukról nem tudok nyilatkozni, azt soha nem ettem náluk. Sima, és dupla borjú húsos tálakat ettem ott többször. A borjú hús ugyanolyan jó náluk mint a dunánál. (Nekünk az is bejött. Kicsit egy finom hamburgerhúsra emlékeztet. Valóban enyhébb ízű, mint pl. az aladdin, vagy az óriáshamburgeres, de nekünk azok nem is jöttek be). Az öntetük az ami sokat ront az összhatáson. Én a csípőset szoktam választani, az elmegy egynek, de azon valóban lenne mit javítaniuk. Ezért is szeretem jobban a dunát, valamint az árak miatt. (Kicsit drága a döner king)
Ízvilágban egyébként a kebap house, és duna vonalra illeszkedik, azoknál van hasonló Debrecenbe.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Néztük a mikepércsi döneres honlapját, de még 11kor is azt írja hogy zárva van, pedig elvileg 10:30-tól van kiszállítás. Erről tud valaki valamit? És amúgy mekkorák az adagok náluk? A normált láttam hogy fél kg, de a közepes és a nagy tényleg 1.5x, és 2x akkora?
-
qfm
őstag
válasz rayoliviero #2529 üzenetére
Ugyanez a tapasztalat. 28-29cm-es pizza (láthatóan kisebb mint legutóbb volt), és egyáltalán nem friss, nem ropogós. Mintha a tegnapit megmikrózták volna. Ízre sem az igazi. (máskor finomabb szokott lenni ugyanaz a rendelés) Szerintem kerüljétek el az akciós pizzáikat. Ilyen rosszat még nem láttunk vespától.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz devil-k #2318 üzenetére
Attól, hogy ők leszedették, a fórum társaságnak mint fórum tag leírhatnád a tapasztalatod a második körről. Annak semmi köze a bloghoz, de így konklúziót sem lehet levonni belőle.
Én konkrétan nem láttam a második bejegyzést, így csak az elsőből tudok kiindulni. Ami pedig kevés, mert a tar a mi listánkon (kipróbálandók) is rajta van/volt. Az ára azonban minden véleményt jelentősebbé tesz.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz CptAdamica #1941 üzenetére
Nem kellett volna lemondani, legutóbbi ilyennél nekünk ingyen adták végül. Annyit csak megért volna.
-
qfm
őstag
válasz Marci79 #1673 üzenetére
3 futárral találkoztunk tőlük, az egyik mindig előre telefonál mielőtt ideérne, normális, a másik már azt is tudja hova kell felhozni a kaját (irodaház), vele sincs gond, a harmadik egy nő volt, bár vele csak egyszer találkoztunk, de az nagyon értetlen volt, nem telefonált, helyette mindenkit kérdezgetett merre kell menni.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz Bjørgersson #1586 üzenetére
Happyhotból mikor ritkán rendelünk, akkor vagy saját összeállítású pizzát veszünk (töltött perem + igényelt feltétek), vagy ha céges rendelés (több főre), akkor a sajtburgeres pizzamaxot szoktuk venni. Mindkettőről csak jót tudok mondani, de egyik verzió sem olcsó. (egyéni amit szoktunk ~1900, cheesburger max ~4300) Az akciós, és olcsó pizzáik viszont tényleg felejthetőek. Egy vespás pizza sokkal inkább.
-
qfm
őstag
válasz devil-k #1306 üzenetére
Itt kezdődött:
"Hihetetlen, de akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire kaka a debreceni kínai kaja amikor egyszer Miskolcon ettem a Pandában."
Aztán folytatódott ezzel:
"A Debrecenben fellelhető összes kínai kajálda felejthető SZVSZ."
Végül ez:
"Vagy szerintem fingjuk sincs, hogy milyen a normálisabb kínai. Csak ismételni tudom magam. Amikor Miskolcon jártam és elsőnek ettem a Pandában, akkor le voltam döbbenve, hogy szerény kis városunkban milyen gyér minőségű ez a típusú étel."
Az első kettővel nincs is gond magában. De ha elolvasod egybe az egészet, eléggé azt az érzést kelti a "Vagy szerintem fingjuk sincs, hogy milyen a normálisabb kínai." mondat, hogy mindenki hülye, csak te vagy normális. Ezt tartom, és tartottam lenézőnek. Emiatt írtam, hogy a vélemények eléggé szubjektívek, és szerintem ne nézzük le a többieket. De jobban nem folyok bele, ha érted miről beszélek, érted, ha nem, akkor meg hagyjuk is.
-
qfm
őstag
válasz devil-k #1303 üzenetére
Vitát valóban nem, de kijelenteni hogy nem is tudják milyen egy jó kínai.. az is eléggé szubjektív téma, és szintén nem való ide. Elején még nem érdekelt, hogy a pandát áldod, de azért az, hogy aki nem evett ott, nem evett még jót, erős túlzás. Nem éreztem a megváltást náluk, sőt.. és ha egy vélemény nem vélemény, barátnőmnek sem az a kedvenc helye, neki egy harmadik hely, Miskolcon. Röviden: csak ne nézzünk már le valakit, mert nem ért egyet.
-
qfm
őstag
válasz devil-k #1297 üzenetére
Rendszeresen járok Miskolcon (2 hetente), kínait is sokszor ettem már ott, de még miskolci szinten sem tartom kiemelkedőnek a pandát. Az én ízlésemhez képest mindenhez egy kiló cukrot öntöttek pluszba. A zsibis illatos omlós, amerikai szószos, és csípős savanyú leves sokkal közelebb áll az én ízlésemhez. Arról nem is beszélve, hogy Miskolcon az illatos omlós helyett mindenhol rántott húst adnak kb. Az íze pedig sehol nem közelítette meg az elvártat. Egy helyen találtam ehető illatost, de inkább a zsibist eszem, ha tehetem. Ha azt gondolnád nem kóstoltam elég kínait még, Miskolcon 3 helyről ettem, Debrecenben pedig 4 különbözőről, és továbbra is a zsibist tartom a legkevésbé édesnek, és legfinomabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
HappyHotban szerintem van jó pizza. Mi általában saját összeállításút veszünk, és finom. De készek között is van jó ízű, igaz nem az olcsó kategóriában. Ha pedig olcsó pizza kell, vespa párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Ez a kovjan076, 007 jozsi, és Luis79 reg.. (előbbi kettő pont aznap regisztrált mint az első éltető hozzászólásuk született, de a harmadik is elég friss reg)
Maradjunk annyiba, hogy ha valamit ennyire undorítóan átlátszóan reklámoznak, nálam pont az ellentétes hatást érik el vele.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Ma leteszteltük a duna dönert. Előtte a kebab pizza house volt a kedvenc döneresem Debrecenben, de ez hozta ugyanazt a finom ízt, csak olcsóbban. (régen mindig a segnerre jártunk, de mióta brutálisan árakat emeltek, nem mentünk arra, én meg átszoktam a borjú húsra ) Igaz kicsit lehetett volna több a hús a dunánál, de az összhatás nagyon jó volt. A hely is rendben volt, kiszolgálás udvarias, étel finom, az adag kellően nagy, és az ár sem vészes. Mi még biztosan visszatérünk.
-
qfm
őstag
válasz #33253120 #533 üzenetére
Ha valami egzotikus dolgot kértem volna, akkor én vagyok a hülye, de mindkettőt hirdetik a facebookjukon, mégsem tudnak adni. Legalább írnák ki, hogy mikor van, az embernek ne kelljen bejárkálni nézelődni van e már.
Streetbistro:
Én még az elején ettem ott, és az a hamburger már akkor is igencsak kevés volt. Ha még attól is jobban összement, akkor nem hiszem hogy a jövőben újra betérnék. A vegyes húsos burgerük pedig finom volt. A marha nekem nem lett a kedvencem náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest