- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #6516 üzenetére
Köszönöm!
Téged ismerlek!
-
koshmar
addikt
Üdv!
Olinal volt valamelyikötök mostanában? Mennyi egy nagy gyros tál?
-
koshmar
addikt
Üdv!
Olinal volt valaki mostanában? Mennyi most egy nagy sajtos gyros tál?
-
koshmar
addikt
Helló!
Duna Döner mikor nyit ma? Nekem 10.30 rémlik valamiért.
-
koshmar
addikt
Helló!
Oli már nyitva van normálisan?
-
koshmar
addikt
Mikor utoljára voltam ott (ami lehet tavaly április volt), 1300, ami vállalható volt.
De 1500? Mikor nyelvvizsgázni voltam (Egyetem sugárút), az Akropolisznál akartam enni, mert az egy köpésre volt onnan, de ott már akkor 1500 volt, mondom az embertelen.. inkább kikutyagoltam Olihoz.
-
koshmar
addikt
Helló!
Oli nyitva van most (csak elvitelre), vagy be is zárt ideiglenesen?
-
koshmar
addikt
Héj!
Effendi gyros akkor megy még? Nem lesz kedvem pénteken kikutyagolni Olihoz, és kéne valami alternatíva a Kossuth tér körül.
-
koshmar
addikt
válasz
tibbike01 #5913 üzenetére
Hát, mivel volt 180 percem, én bizony kikutyagoltam Olihoz, és nekem így is megérte
1300 egy nagy sajtos gyros, embertelen, de leküzdhető adag, a hús hibátlan, nem túl égett, nem túl nyers, krumpli roppan, az elrendezés stimmel, a szósz egyszerűen irdatlan jó, a kiszolgálás is 10/10, a srácok szitne mp-re pontosan meg tudják mondani, mikor lesz kész.
szerk. 186/71 vagyok, nekem egy Oli-féle adag is max. 3-4 órára ad erőt
-
koshmar
addikt
Üdv!
Akropolisz gyrosnál volt ár valaki?
Holnap az Egyetem sgrt-n lesz nyelvvizsgám, és ha ennék, enyhén szóval is közelebb lenne, mint Oli.szerk: úgy látom, pokoli drága. Megéri?
-
koshmar
addikt
Tudtam én, hogy esik a színvonal, még egyetemi időkben (Oli előtt) oda jártam, nem volt gond.
Aztán mikor utoljára voltam (2-3 éve?), már éreztem, hogy a hús néhol szinte nyers, máshol meg kicsit fekete.Talán a krumpli az, ami ott mindig nagyon király volt, Olinál nem mindig, néha kicsit puhább, nem olyan roppanós (de pl. szombaton az is remek volt).
Ja és a csípős, ami Olinál csak úgy csíp simán, az az Effeniben perzselt -
koshmar
addikt
athomi: miért nem?
Egyébként.. Oli nálam azóta is legjobb, amit eddig ettem.
Tegnap voltunk fél négy körül, tíz percet vártunk három tálra, embertelen (olyan férfias) adag, a sorrend, az öntet, a hús, mindent stimmelt. A krumpli is most különösen jó volt.
-
koshmar
addikt
Haló!
Szinte évek óta nem voltam arra, szóval nem tudom: Efendinek akkor vége?
-
-
koshmar
addikt
Helló!
Tudja esetleg valaki, hogy az Effendi gyros nyitva van-e vasárnap?
Vagy ha az nem, van olyan gyrosos, ami igen? Oli és Jorgos nem, azt tudom. -
koshmar
addikt
válasz
sharkypeti #4372 üzenetére
Köszönöm, letöltöttem!
devil-k: tudom, hogy itt van jó pár debreceni
Végre egy kis ON: az Oliban feljebb mentek az árak, a sima gyros 1100, a sajtos 1200.
-
koshmar
addikt
Üdv!
Debrecenieket kérdezem, mert útvonalat tervezek.
A majdnem a Fórum előtt lévő (cirka 50 méterrel előrébb) DKV megállót és a Széchenyi utcán lévőt (szinte a buszvégállomással szemben lévőt) hogy hívják? -
koshmar
addikt
Estét!
Geri Gyrosban melyikőtök volt már?
Mennyire jó a gyros táljuk? (természetesen Olihoz mérve) -
koshmar
addikt
Üdv!
A Bem térnél nyílt egy új gyorsétterem, valami Balkán Grill, valamelyikőtök volt már ott?
-
koshmar
addikt
Debreceniek (vagy ott tájékozottak)!
Van olyan busz, ami a buszvégállomástól elvinne egy Olihoz közeli megállóhoz? Ha igen, melyik?
-
koshmar
addikt
Oli gyros ma, 14.30 után. Kb. 20-25 percet vártunk, sokan voltak.
A gyros táltól viszont ismét betérdeltem, utoljára július végén ettem, fenomenális.
-
koshmar
addikt
Üdv!
Holnap kocsival mennénk az Olihoz, nem tudtok egy ingyenes parkolóhelyet valahol az Ótemető utca körül?
Nyilván nem muszáj pont az Olinál, kis gyaloglás belefér. -
koshmar
addikt
Üdv!
Megnéztem a neten, de megkérdem itt is, hátha azóta változott: az Oli holnap déltől nyit?
-
koshmar
addikt
válasz
sharkypeti #1345 üzenetére
Érdekes, kedden voltam, és valamiért én is azt éreztem, hogy a krumpli volt már jobb is.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #1319 üzenetére
Nyilván én is, de most rosszul csináltam a szokásos "mennyit egyek előtte, hogy még odaérjek élve de nagyon éhes legyek" dolgot..
Neked könnyű, mi, csak elmész oszt eszel? Nekem mindig ki kell számolni.
-
koshmar
addikt
Oli gyros, ma 17ó körül.
-12-15p várakozási idő (3 gyros tál + 1 hembörgör)
-a krumpli szerintem volt már jobb is
-az adag majdhogynem kifogott rajtam.
-kiszolgálás remek -
koshmar
addikt
válasz
Real Ghoost #954 üzenetére
Tekintve, hogy korlátlan újratöltés, mi anno kihoztuk az ott kapott pohárral, aztán a magunkkal hozott PET palackokba szépen öntöttük át (takarva mint az állat)- persze akkor még nem gondoltuk át, hogy azt a vizetett fost nem kéne még máshol is iszogatni. Elég ha ott megiszol ott egy 3-4 decit a kajádhoz, aztán annyi.
De amúgy igaz, hogy ha esetleg 4-en innánk az egy emberre kiszámlázott kólát, sokkal gazdaságosabb lenne.
-
koshmar
addikt
KFC-be jár valaki?
Úgy gondoltam, hogy következőnek oda megyünk, most próbálom megtalálni az ideális kaját.
A menük nagy részét inkább kihagynám, húzzanak le mást 0,4 deci kóláért 400 forinttal..Az INBE táblázat alapján 2 sima Grander már jó lenne, 2000-ért.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #703 üzenetére
Hát ebben azért bőven van hús.
-
koshmar
addikt
válasz
Real Ghoost #699 üzenetére
Pszt, éppen eszik!
Remélem -
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #696 üzenetére
És még ingyen is kapod.. ez már sok.
Most eszek szomorúan pár pirítóst meg 2 tükörtojást.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #694 üzenetére
Most ott ülsz Debrecenben valahol és a kaját várod?
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #687 üzenetére
Időközben fogtam fel, hogy döner tál, nem gyros, úgyhogy innentől nem érdekel.
De azért a kép igen. -
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #683 üzenetére
Ha derecskei lennék, én is mernék..
Hány ft a szállítási díj?
-
koshmar
addikt
Ismét Oli, ma du. 2 előtt egy kicsivel.
Sajtos gyros tál, minden ment bele, 1090 forint.NÉGY percet vártunk, el is készült a két tál.
Egyszerűen nem tudok írni kritikát, tökéletes volt ismét.
A szósz, a krumpli, a húsok, a kis kockákra vágott paradicsom és uborka, az összhang, az ízek.. minden.
Nagyon éhes voltam, szóval igazából 1,5 adag is lement volna, de e szempontból a hiba az én készülékemben volt. -
koshmar
addikt
Na megvolt.. 1190-ért vettünk féladagot.
- a krumpli jó volt
-a húson tényleg több só volt, mint általában, de engem speciel nem zavart. Viszont sokkal többet szerettem volna belőle látni
-jó sok zőccség volt benne, az egészségem örül nekik
-a szósz jó volt, majdnem annyira, mint az Oli-féleMaga az adag nem volt embertelen sok, elment egynek.. igazából az 1800 forintos méretet kellett volna választanunk.
Szóval jobb élmény volt, mint a Duna Döneres, de nálam összhatásra továbbra is az Oli tartja a csúcsot. -
koshmar
addikt
Na jó, akkor a Segner téri izés lesz elvileg. Most nincs időnk (időm) kimenni, pedig szívem szerint oda mennék.
-
koshmar
addikt
Megnyitom a szavazást, tanácstot kérnék: holnap a Bosphorus vagy a Segner téri döneres "legyen meg"?
-
-
koshmar
addikt
Emberek, a Segner téri Döner tényleg annyira jó?
Legközelebb oda kellen már menni.
-
koshmar
addikt
válasz
mitulabattyi #554 üzenetére
A listában a felső elem simán feljebb verte a szívverésem.
Asszem a Meteorban is van ilyen kaja.
-
koshmar
addikt
Hát ööö.. kurva éhes voltam, szóval benéztem a DD-be még egyszer. Most kis tálat kértem (a nagyra se pénzem, se időm nem volt), csirek + krompli.
Ismét szélvész gyorsak voltak, szerintem 1,5 perc nem telt el, és már hozta is a csaj.Őszintén megmondom, nem laktam jól. Az Efendiben ennyiért (990) többet kaptam volna.
Továbbra se értem, hogy miért kell három külön részre rakni a húst, a krumplit és a zöldséget/szószt.
A szósz 3.14baszott hideg volt, nem is értem..
Legalább a hús jó volt (mondjuk bírtam volna többet is belőle).Legtöbbször nem merek hangot adni a negatív véleményemnek, de azért na.
Nálam már jó az ideje magasan az Oli vezet (ha magát az ételt nézzük). -
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #548 üzenetére
Szerintem lennie kell, a srác megmutatta múltkor, hogy kis és nagy tál.
-
koshmar
addikt
Emberek, holnap lesz időm negyed négytől háromnegyed ötig, és természetesen azonnal a gyomrom tömködésére gondoltam, szóval hova menjek?
Nem vagyok benne biztos, hogy bele fog férni , ha a buszvégtől kigyaloglok az Ótemető utcáig, várok pl. 15-20 percet a gyros tálra, megeszem, aztán elkutyagolok a Faragó utcáig.A Duna Dönerben a kis tál mekkora? (most a nagyra se időm, se étvágyam nem lesz).
Ha az is emberes adag, akkor azt kéne megcélozni, nagyon közel van és a kiszolgálás szélvész gyors. -
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #528 üzenetére
A következő szerintem a Bosphorus lesz, az még közelebb van a buszvéghez.
-
koshmar
addikt
Na megvolt az első látogatás a Duna Dönerben.
Kértünk egy valamilyen nagy tálat, borjú/csirkehússal + sült krumpli (1290ft), rendelés után 2-3 perccel már hozták is.
Első blikkre embertelen adag, az biztos. A sült krumpli sótlan volt, persze az asztalán volt külön adagoló, szóval így nem gond.
Az zavart, hogy a krumpli, hús és zöldségek nem egymásra voltak pakolva, hanem három külön egységet alkottak, a szósz is!
A hús egy része (gondolom a borjúé?) érdekesen volt vágva, mint a hámozott krumpli/alma héja, mondjuk így legalább jó sokat fel lehetett tekerni a villára.50 percig ettük, szóval az adag több, mint bőséges volt, ugyanakkor az összélmény nem nyűgözött le annyira, mint az Oliban.
A kiszolgálás viszont elsőrangú volt, a pincér srác megkérdezte, hogy először vagyunk-e itt, megmutatta a kis/nagy tál méreteit, a húsokat, stb.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #515 üzenetére
Mc eleve kizárva, akkor már inkább KFC, de érted... az se.
-
koshmar
addikt
Emberek, mit érdemes venni a Duna Dönerben?
Holnap támadunk. -
koshmar
addikt
Nem tudja valaki, hogy az Oli meddig van nyitva hétköznap? Sose néztem meg.
-
koshmar
addikt
válasz
Real Ghoost #450 üzenetére
Igazából nem konkrétan oda akarok menni, csak gondoltam, hogy listámra felkerül, ha van annyira jó.
-
koshmar
addikt
válasz
Real Ghoost #448 üzenetére
Oliba voltál már? Az ottani gyros tálhoz képest milyen a Bosphorusé?
-
koshmar
addikt
A Kossuth-téren a Subway mellett észrevettem ma egy Török gyrost (ha jól emlékszem). Volt már ott innen valaki?
-
koshmar
addikt
Mai WTF élmény: kórház után elég éhes voltam már, szóval a Kálvin térnél leszálltam a villanyosról és kigyalogoltam az Oliig. Ami zárva volt. 10.45-kor. Igen.
Illetve talán éppen akkor nyitottak, volt ott valami csaj, éppen a terasz feletti ponyvát (vagy mit) huzigálta ki.
A bejárati korlátnál egy szép kis lánc volt. -
koshmar
addikt
Ma is votl egy köröm az Oliban, és most valóban 20-25 percet kellett várnunk, ami engem egyáltalán nem zavart.
Csak éhesebb lettem, míg vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest