- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
mitulabattyi #6478 üzenetére
Értem, köszi....
-
Peti78
őstag
válasz
mitulabattyi #6372 üzenetére
Ettől még tipikus ami tipikus. A gyros tálat műanyag tányérban és műanyag evőeszközökkel kaptuk, tehát nem kell mosogatni. De mindegy is, nem tartom jogosnak, sőt ügyfélbarátnak sem. Számomra ez fillérbaszás, és ilyen helyre nem megyek többet. 8 éve jártunk oda, többet nem megyünk. Ha nekik ez így megéri, legyen. Sokkal többet nyer egy hely, ha esetenként nagyvonalú. Múltkor a Calico-ban medium rare steaket kértem, hát medium well-re sikerült. Szó nélkül hoztak egy másik húst. Oda továbbra is menni fogunk.
-
athomi
veterán
válasz
mitulabattyi #6372 üzenetére
Mostanában sokat drágult az olaj, szóval kicsit több krumpli sül ugyanabban az olajban, mint kellene. De ha épp kifogod az olajcserét, akkor nem lesz használtolaj íze a krumplinak.
Amúgy a város legjobb gyrosa, ha épp kifogod...
-
athomi
veterán
válasz
mitulabattyi #4911 üzenetére
Azt tudom hogy soha nem került annyiba, sőt, az előző helyen a tál ára 700-100-1300,-Ft volt. A kérdésem arra irányult, hogy az áthúzott árak életbe lépnek e a jövőben.
-
Peti78
őstag
válasz
mitulabattyi #4675 üzenetére
Nyilván előfordulhat. Viszont itt az említett kínai büfé tekintetében az fordul elő ritkán, ha valakinek ízlik
-
koshmar
addikt
válasz
mitulabattyi #554 üzenetére
A listában a felső elem simán feljebb verte a szívverésem.
Asszem a Meteorban is van ilyen kaja.
-
krisi047
senior tag
válasz
mitulabattyi #417 üzenetére
Osztom a véleményt. Ritka bunkók az eladók, és szerintem az eddig általam kóstoltak közül a város 2. legrosszabb gyrosa. Ezt csak a Péterfia utcai óriás hambis múlja alul.
Ma a Csapó utcai Aveszta Bisztróban ettem egy koffta tálat. Finom, kicsit különleges a kaja, de semmi extra. Korábban valami mást ettem ott - már nem tudom a nevét, kb. ugyanaz más fűszerrel -, hasonló élmény volt. A kiszolgálás viszont nagyon kedves.
-
devil-k
nagyúr
válasz
mitulabattyi #417 üzenetére
Sose ennék ott. Dolgoztam annak a cégnek és amit odavisznek alapanyagot, az mind lejárt szavatosságú.
-
törölt tag
válasz
mitulabattyi #299 üzenetére
Akkor szerintem még sehol nem volt az esem... Ekkor körül volt az első kiflis gyros a nagyerdei strandon (és mindenki azt hitte el van írva)
Ps.: És a strandon megvolt még a tejivó. -
ildi_
tag
válasz
mitulabattyi #233 üzenetére
Utánfutósban elveszik a pénzt, sütik a lángost, láttatok már kézmosást közte?
-
bhonti
aktív tag
válasz
mitulabattyi #92 üzenetére
nemtom, nekem egyáltalán nem ilyen emlékeim vannak... nyilván azért mondtam
vagy az egy másik korszakuk volt mikor te jártál ott, régen volt, nem tudhatom
ja, és még a színház mellett is volt 1 jó hely 1 darabig
-
hitman,
őstag
válasz
mitulabattyi #92 üzenetére
Olyan gyrosos nincs itt ahol nem a sz*r csirkehúst rakják bele?
Ahol rendes eredeti birka vagy milyen húsból csinálják ahogy a Görögök...
-
zolikaDB
veterán
válasz
mitulabattyi #54 üzenetére
Csakis a segner téri. Túl nagy a kockázat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest