- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Ez sajnos minden helyen előfordul, ahol étellel foglalkoznak. Nálunk kisvárosban pl a pékségekben rendszerint ugyanazzal a kesztyűs kézzel nyúlnak a pékáruhoz és a pénzhez is. És ha szóváteszem nekik, akkor ők vannak felháborodva. Pedig szerintem full egyszerű lenne felhúzni egy zacskóból készült kesztyűt, majd a pénzátvételhez levenni.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
gyantaszuz #6253 üzenetére
Nagyon dúrván jó hely! Ritka, remélem ilyen jó is marad, és nem rontják el.
Amikor mi ott voltunk, volt velünk szemben egy 5-6 fős nagymama társaság, ők is fogyasztottak mindent, nagyon aranyosak voltak.Jó volt látni, hogy ők is járnak ilyen helyekre.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi napon jártunk a Csonka templom mögötti Paniirban, és azt kell mondjam, hogy nagyon elégedetten távoztunk. Ebédelni mentünk a párommal, farkaséhesen ültünk be. A párom egy Cheddar sajttal töltött csirkemellett rendelt sült édesburgonya hasábbal, én pedig aszalt szilvával + barackkal + sajttal töltött csirkemellet rendeltem hasábburgonyával. Kb 5, max 8 perc alatt kihozták nekünk a rendelt ételeket, és amikor letették elénk az asztalra nagyon meglepődtünk, mégpedig azért, mert sokat járunk étterembe, de ekkora adagot régen kaptunk. Én csak kamilláztam, hogy étteremben adnak ekkora adagot? Szóval az adag mértéke tökéletes volt, az ízvilág pedig isteni. Aki szereti a különleges rántott dolgokat, annak nagyon ajánlom a helyet! 4 félbe vágott húst kaptunk töltve, és egy nagy adag köretet.
Közbe odajött a pincér 1x-2x és érdeklődött hogy minden rendben van-e, elég fűszeresek az ételek stb, ez is pozitív. És tudta az illemet, hogy nem akkor jön oda hozzád amikor kétpofára tömöd magadba a húst, hanem amikor épp szusszansz egyet két falat között.
Párom adagját hazahoztuk, a fele megmaradt neki vacsorára, én nagynehezen leküzdöttem, de utána meg se bírtam mozdulni.
Szóval ajánlani tudom, máskor is megfogjuk őket látogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest