- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
válasz
hdanesz #6561 üzenetére
Én szintén nagyon szerettem őket régen, idén egyszer kíváncsiságból újra ettem egy gyrost tőlük. A hús sületlen volt, a krumpli szintén elbírt volna még 2-3percet úgyhogy én nem erőltetem ezt a vonalat. Nem is szoktam már gyrost enni, mert nem csinál a városban senki egy normálisat.
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Hamburgerből kinek mi a favorit?
Honnan lehet egy jó burgert enni?
Eddig kedveltem a Food Factory-t, de egyszer ettem rosszat azóta hanyagolom. -
erik365
senior tag
Sziasztok!
Mi a helyzet mostanában? Ki honnan szokott enni?
Pizzánál maradtam Tarnál egyelőre nekem verhetetlen.
Most rápróbáltam egy Aladdinos gyrosra, nekem még mindig tetszik. -
erik365
senior tag
Mi is kipróbáltuk a feleségemmel Mózes gyrosát, mi házhozszállítással rendeltünk 2 boxot. A feleségem egy falafel boxot választott, én egy gyrost. A falafel boxban sajnos sületlen volt a krumpli, a gyrosban éppen volt valami színe. Sajnálom, mert így elvette a kedvünket. Pedig az adag rendben, volt az ízek is jók. De biztos nem fogok mégegyszer rápróbálni.
-
erik365
senior tag
válasz
sharkypeti #6426 üzenetére
Én nem tudom hol lehet a városban normális gyrost enni.
Már lassan próbálkozni sem merek, mert úgy járok mint a pizzával, hogy a feleségem azt mondja Ő többet nem eszik pizzát. Mert sikerült annyi rosszat rendelni...
Tegnap mondjuk ennek ellenére kipróbáltam a Zeust, az mondjuk egy erős 7-es, jó adag ízre sem rossz.
Csak nekem picit kevés volt a zöldség. -
erik365
senior tag
Én mióta romlott az Aladdin minősége, azóta Akropoliszos gyrsot eszek.
Sajnálom mert azóta se ettem olyan gyrost, mint régen a Széchenyi utcán. -
erik365
senior tag
Tudja valaki, hogy a Keszegsütő miért lett átnevezve "Csakhal bisztró" névre?
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ki honnan szokott mostanában pizzát rendelni? Egy időben a Food Factory jó volt, mostanában szerintem már nem hozzák a régi minőséget.
Annyi új pizzéria/gyorsétterem van mostanában, hogy nem lehet nyomonkövetni. -
erik365
senior tag
Az Aladdinnal mi a helyzet mostanában?
Régen jártam már náluk, de már akkor érezhető volt a visszaesés.
Ki járt mostanában náluk?
Viszont, hogy valami jót is mondjak a Food Factory nekem eddig nagyon bejön, a hambi jó, a gyros is ízlik, a kiszállításuk is gyors, a pizza annyira nem gyere be, de hát nem lehet minden tökéletes.
-
-
erik365
senior tag
válasz
fenergie84 #5057 üzenetére
-
erik365
senior tag
válasz
fenergie84 #5055 üzenetére
Szia!
Múltkor kerestél lángosost, sikerült jó találnod?
-
erik365
senior tag
válasz
Williamgrant #4923 üzenetére
A király pizza megér egy próbát, nem rossz a pizzájuk és nem is drágák.
-
erik365
senior tag
válasz
Chesterfield #4809 üzenetére
Pedig a pizzáik minősége nem ok az áremelésre, szerintem.
-
erik365
senior tag
válasz
Real Ghoost #4750 üzenetére
Én ugyanígy jártam, visszamentem fél óra múlva, megint azt mondta még fél óra
. De leültünk lentre, és kedvesen lehozta a 3 gyros tálat.
-
erik365
senior tag
A mai napon sajnos megint csalódtam az Aladdinban.
Azt látom minél többen vannak annál lassabbak, kb 15 percet vártam normál gyros tálra kb 4-en voltak előttem.
2 ember csak ácsorgott a 4 ott dolgozóból.
Én örülök neki ha egy munkahelyen jó kedvük van, de hogy mindenki csak nyerít meg röhög, a kaja meg nem halad.
A másik nagy bajom, az elviteles pita, úgy eláztatja a szósz a pitát, hogy mire hazaérek vele a Kartács utcára, nem bírom kibányászni a nylon zacskóból.
Kár értük -
erik365
senior tag
A Macskák nem esznek mostanában új helyeken? Vagy csak ide nem írnak már?
-
erik365
senior tag
Király pizzériaából rendeltem 2x az elmúlt másfél hónapban, és azt kell mondjam ízlett. A feltétek teljesen rendben voltak, az alapanyagok is.
-
erik365
senior tag
Ennék egy jó pizzát ma, honnan rendeljek?
-
erik365
senior tag
Az párom mesélte, hogy régen mikor egy osztálykiránduláson voltak az étteremben az egyik zseni azt mondta ő nem szereti a köretet. Mire megkérdezte tőle a rizst meg a sültkrumplit? Ja de azt szereti
szóval nem mindenki szereti ám a köretet.
-
erik365
senior tag
Tavaly 1x rendeltem az Akropoliszból, gondoltam adok neki még egy esélyt. Hát kár volt, a hús valami vicc vastagságúra volt vágva, ehhez képest a vákumcsomagolt Pick szalámi vastag. Az adag sem volt valami nagy, egy Aladdinos nagy tálat kétszerre eszek meg, ez lement első nekifutásra. Részemről nem ajánlott.
-
erik365
senior tag
Pénteken dél körül voltam bennt, kértem egy gyrost és falafelt pitában is ami nincs mindig kéznél, de 10 perc alatt megmegkaptam a gyrost, és a falafelt is.
Bár a pita megpirítása elmaradt, amit a párom szóva is tett, nem lesz ez rossz, csak ne feledkezzenek el a régi jó dolgokról.
-
erik365
senior tag
Rendeltem ma egy pizzat a Piedone pizzériától(tudom hiba volt).
Ezzel még nem is lenne semmi gond, egy óra múlva megkaptam egy baconos(babos, hagymás izé) pizzát, aminek köze nem volt ahhoz amit rendeltem. Mert én egy sonkás pizzát szerettem volna, felhívtam a "diszpancsert" aki megkérdezte nem fogyasztom e el a nem megfelelő pizzát, mire közöltem, hogy nem.
Megegyeztünk, hogy kicserélik arra, amit szerettem volna, 16:35-körül rendeltem a pizzát 19:25körül jött meg a csere.
A csere pizza olyan volt, hogy ha legközelebb vendéget/rokont várok és haragszom rá biztos innen rendelem a pizzát.
A diszpécser bunkó volt, és egy elnézést nem kért, a futár jó fej volt, bár ez nem mentesíti őket az alól, hogy másodszor kiszállítot pizzával büntetni lehetett volna.
Nem szoktam panaszkodni, nem szokásom lejáratni senkit, de ez egy szar pizza volt...... -
erik365
senior tag
Milyen az új gyrosos(Varázsszőnyeg) az Aladdin helyén? Nem próbálta még senki?
-
erik365
senior tag
Szerintem vidd el őket szalonnát sütni
-
erik365
senior tag
Ne hülyéskedj már, egy ilyen kést nem köszörülünk, ezt fenjük, először durva 600-as kövön, majd finom 1000/1200-as kövön, majd végül bőrön.
Fallkniven DC4egy ilyet veszel és magadnak bármikor megtudod oldani.
-
erik365
senior tag
Nekem a Happy Hot az eddigi befutó, nekem ízre is oké, a tészta is jó
.
-
erik365
senior tag
Doberdó utcán a Coop mellet nyílt egy új pizzéria, evett már ott valaki?
-
erik365
senior tag
Na akkor jön a jó idő, nézünk egy jó helyet megbeszeljük milyen húsból legyen a pörkölt.
a többi már részletkérdés.
-
erik365
senior tag
Honnan rendeljek ma pizzát?
-
erik365
senior tag
Senki nem evett mostanában gyorskaját?
-
erik365
senior tag
Ma kipróbáltam a Segner téri dönerest, egy egész adagost kértem.
Az adag nagysága teljesen átlagos szerintem, viszont az ára már kevésbe.
Érdekes volt az íze is, kicsit ilyen savanyú káposztás volt az összhatás, a hús fűszerezése jó lett volna, csak nagyon rágós volt.(olvastam, hogy több ember is evett már itt és nem volt rossz)
Mindent összevetve, én nem fogok itt enni még egyszer. -
erik365
senior tag
Rendeltem egy gyros-os pizzát a Holiday-ből átmérő megvolt, az íze is nagyon bejött. Jó laktató pizza, nem a vékony tésztás verzió.
-
erik365
senior tag
Falun nőttem fel, voltam "egy-két" disznóvágáson, de soha nem ettem meg a hagymásvért.
Se a pacalt, se a kakashere pörköltet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest