- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #1502 üzenetére
Szia! A Boot logonak semmi köze a SOC és a kiszolgáló eszközökhöz. Vagyis a boot logot olyat csinálsz amilyet akarsz. SŐT az android verzió is lehet ugyanaz. Ezt ahhoz lehet hasonlítani, mint a windows nem működik mert a monitorvezérlő driver hiányzik. Csak ugye ott felpakolod és ha jó akkor műxi. Itt viszont bele van építve a ROM-ba, mivel minden telefonhoz egyedi a ROM a hardverhez hangolva. Ennyire egyszerű. A kijelzőnél nem a szalagkábel hanem annak a kiosztása az ami miatt nem lesz kép. A következő, hogy van kép de nincs tapipad!
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #1500 üzenetére
Szia! Volt belőle 2 sorozat. Ha(?) jól emlékszem az egyik MTK6589 a másik pedig MTK 6582 ezekhez más más kijelzőt raktak a telókba. Sajna még az sem megoldás, hogy kicseréled a ROM-ot mert az sem kompatibilis. A 4-e droid óta már nem lehet egyszerűen házilag a drivert kicserélni. A dualsim mélyvíz fórumon kérdezz rá hátha van aki tud segíteni. Ennek az alapfeltétele az, hogy mindkét ROM meglegyen hibátlanul.
-
csemeteim
tag
válasz
Keliontom #1490 üzenetére
Hali
Ugyan ez volt a gondom és rendeltem egy ilyet.
Nem kellett forrasztani csak szalagkábelt átrakni.
Rém egyszerű volt.
Magyarországon is megcsinálják de TE a rezsi órabér feléért meg tudod csinálni magadnak.http://www.aliexpress.com/item/Original-USB-Plug-Charge-Board-Microphone-vibration-Motor-For-CUBOT-ONE-MTK6589-1-2GHz-Quad-Core/32628488225.html?spm=2114.01010208.3.19.GhJNeH&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_10017_405_404_407_10033_406_10032_10040,searchweb201603_7&btsid=dec25cb1-5a7a-4bc3-8682-93542a26389a
-
quailstorm
félisten
válasz
Keliontom #1293 üzenetére
hát b+
én meg egy lerakom az asztalra a telefont, és rányomom a hátlapottal betörtem az LCD-tvan két érintőm, de egyiket nem tudom még garantálni, hogy megy-e, először meg kéne javítani a mostani cucckombót, vagy eldönteni, hogy bukó, és akkor kipróbálom neked a másikat is
érintő része a 3 gomb, és szerintem elég, bár engem zavarna a folt, de ha nem folyik el és kibírod, akkor 25$-al olcsóbban megúsztad
-
tyetya
csendes tag
válasz
Keliontom #918 üzenetére
Szia!
most láttam csak mind a két üzeneted (nem voltam gép előtt). kb ugyanez a hiba nálam is, csak anniy különbséggel, hogy ahol neked a CUBOT felirat "meredevedett ki" a képre, nekem ott egy sima szürke/fehér kép van saroktól sarokig.
amit nem értek, hogy neked mivel lett jó a cappa féle cwm. mert nekem is elküldte amit te kaptál, én rátettem mobiluncle-lal, de semmi változás. ezt el tudnád magyarázni, hogy te hogyan csináltad?előre is nagyon köszönöm!
-
Inside01
csendes tag
válasz
Keliontom #793 üzenetére
Neked is ugyanolyan a telefonod?
Ez fontos kérdés..
A telefon márkáján és típusán is vannak eltérő változatok! Az új tronsmart ts7-nek már más a processzora, mint amit én vettem tavaly nyáron. Ha belsőleg is megegyeznek akkor a backup jó lesz!
Ha esetleg egyforma (kívül, belül) akkor is az IMEI-t meg kell csinálnod. -
Zoolika87
csendes tag
válasz
Keliontom #645 üzenetére
No stressz, meséljek?
Kaptam egy Haier W910-et, hibás volt (hanger, december 2-án visszaküldtem cserére, de már új W910-et nem tudtak szerezni, mert leállt a gyártása. Így választottam egy Cubot One-t helyette, a különbözetet kifizettem, feladták 01.22-én... 01.30-án ideért az országba, a kedvesek 02.12-én küldték ki az értesítőt, hogy megint vámolni szeretnének. Elküldtem a különbözetről a számlát nekik, leírtam szépen korrekten, hogy cserekészülék. 02.18-án méltóztattak válaszolni, hogy nem fogadják el a papírokat, szerintük a készülék értéke 152.99 USD, annyiért levámolják. Rögtön a levél elolvasása után ment a válasz, kicsit leoltva őket, majd még egyszer szájbarágósan elmagyaráztam, hogy az összeg maradék részéért már kifizettem a vámot, stb., a végén pedig nyomatékosítottam, hogy legyenek kedvesek együttműködni, ha nem, akkor köszönöm a megértésüket és még egyszer hajlandó vagyok 153 dollár után befizetni az áfát...
Másnapra már egy értelmesebb ügyintéző válaszolt, aki kérte az előző készülék vámomásáról a papírokat, szépen elküldtem nekik mindent, amit értem, még egyszer leírtam, hogy mi van. 20-án újra elkezdték feldolgozni a papírjaimat, a nyomkövetős oldalon a mai napig semmi újabb infó. Tegnap rákérdeztem, hogy mi a helyzet, azt a választ kaptam, hogy a vámkezelés befejeződött, kézbesítésre küldése folyamatban van.
Remélem, a nyomkövetőoldal frissít most már vagy pedig jövő héten jön a postafutár, és meghozza.És a fasza a dologban, hogy ismerős, aki nagyjából vágja, hogy az itthoni mókusok szórakozását hogyan tudtam volna elkerülni, csak most mondta el múlt hét végén, hogy be kellett volna vinnem a Haier W910-et a központi irodába tán, és jeleznem, hogy ezt én bizony garancia/csere ügyben visszaküldöm, ott kapok egy dokumentumot erről, hogy tudomásul vették, meg ez van, aztán nem szórakoznak velem itthon.
Csakhogy a sztori eleje is meglegyen: szeptemberben rendeltem meg annó geekbuying-tól a W910-et, november 13-án hozta meg a postás, és december 2-án ment vissza.
Úgyhogy kicsit besokalltam már ebből az egészből, de talán már vége lassan, és remélem, hogy egy 100%-ig működő készüléket fogok kapni.
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #614 üzenetére
Szia!
Tegnap én is olvastam sőt elkezdtem írni egy választ is de inkább hagytam. Az a telefon amit használ háááááttt ha utánam dobnák fordulásból inkább megcsőrözném hogy tovább repüljön.
Ez a fickó olyan mint azok a "zoppo" őrültek akiknek csak az a telefon a "csúcs és a világ vége". Ha beleolvastok bárki kérdez arról milyen telefon vegyen azonnal jön egy válasz "zoppot!"
Először én is végignéztem nos ár-forma-vas nem éri el a cubot szintet.az olcsó is nagyon drága ahhoz amit ad! A legjobb meg nem jobb annyival hogy a duplájába kerül mint a CUBOT ONE. Ráadásul a diler aki forgalmazza egy frissen alakított cég akinek van 8db
!! terméke és ezekhez kb ugyanennyi kiegészítő!
A sok okostojás meg arról papol, hogy ott milyen biztos a garancia! MARGIT NORMÁLISezek nem hallottak még céget tönkremenni? aztán utána a hajára kenheti a telefonját mert a kínainak hiába küldi vissza
az röhög egyet és kihajítja a szemétbe mert nincs forgalmazó így garacia kapcsolat sem!
Kérdés: látta valaki a CUBOT x6-t?Ha marad az ár, akkor olyan lesz mint a piros hetes a kártyában
mindent visz
-
Skót
aktív tag
válasz
Keliontom #614 üzenetére
Szerintem is túlzó.
A beszédhanggal pl. nekem nincs gondom.Az tény, hogy a bekapcsoló/képernyő aktiváló gomb ami a tetején van megszokást igényel, de egy hét után mások telefonjain is ott keresem a feloldást, úgyhogy megszokható.
A kijelző pixelességéhez nem mondok semmit, nekem nem tűnik fel, pedig jó szemem van aki használat közben meg tudja mondani, hogy HOPP ott egy pixel az már átok számára és nem áldás
A launcher tényleg akad, de az egy cserével megoldható.
A ropogást normál használat mellett nem tapasztalom, csavargatni meg direkte nem fogom, nem estem a fejemre
A kamera telefon mércével elfogadható, nem tudom a másik említett telefon milyen képeket csinál, de részemről azt mondom, hogy a fényképezéshez optika kell amit egy telefonba fizikailag nem tudnak beépíteni. Egy-egy kép elkészítésére meg ez bőven elegendő, modellek portfolióját nem ezzel fogod összerakni.
A gombokról alkotott vélemény igaz, tényleg halovány a világításuk és nem egyenletes, de meg lehet őket azért találni.
GPS-t még nem próbáltam, az van külön.
Összességében, gyors, szép a képe, jó a wifi, nem akad/gondolkodik. Nekem eddig bejött, megérte az árát, ha nem romlik el a következő 2-3 évben, akkor minden igényemet kielégíti. Arra különös tekintettel, hogy 2 kártyás és nem kell végre két készülékkel vacakolni. Jegyzem meg a Haier W910 egy sim-es ha jól értelmeztem.
-
mong08
tag
válasz
Keliontom #614 üzenetére
A nyekergés .. nos egy picit a kijelző négy sarka mozdul ha megnyomod.. de nyekergésnek azért nem mondanám.. GPS ?? -Nekem semmi bajom vele 2,9 méter pontosság és még epo-t sem töltöttem le hozzá.
Pixelesség egy másik telóhoz.. nos.. mit tom én.. olyanom még nem volt ,nem tudom összehasonlítani.. Nekem nincs bajom a kijelzővel, fényerő jó, felbontás jó..
Bekapcsoló gomb.. hát igen.. én van úgy hogy akár három hetente is meg szoktam nyomni... nekem ezzel sincs bajom.. Lehet a kolléga kifogott egy rosszat..
Pixelhiba nincs az enyémen..
Launcher ? Lecserélve Apex-re ez tényleg fennálló dolog.. dadog kicsit a gyárival..
Kamera.. Kint napfényben elfogadható, bent vakuval gyenge.. (szinte pont olyan mint a többi MTK-s kínai,magyarul ne egy tükörreflexes fényképezőt keress a készülékben) . -
Brain75
senior tag
válasz
Keliontom #614 üzenetére
Én Tronsmart TS7-et használtam és ez amit leírt a kolléga kicsit túlzás.
GPS: Nekem kiválóan működött. Új korában elsőre kb 20 másodperc alatt fogott 6 műholdat.
Használtam navi-ra is és tökéletes volt.
Készülék háza: Igen egy kicsit hajlamos a nyekergésre de korántsem vészes a dolog.
Kamera: Szerintem igen is elfogadható képeket csinál. Persze nem egy LG G2 kamera, de szerintem a kínai kategóriában igen jó helyen van.
Kijelző: Szerintem szép kijelzője van, megfelelő fényerővel és IPS panel.
Rendszer: Gyors gördülékeny. A gyári launcher tényleg akad egy nagyon picit néha, de másik launcher-el tökéletesen működik akadás nélkül.
menü gombok háttérvilágítása A gombok világítása tényleg nem homogén, de teljesen jól látható és használható sötétben. -
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #598 üzenetére
Szia!
Csak egy egyszerű kérdés: ha ennyire nem ért a telefonhoz, hogy maga megkeresse esetleges veszélyeket elolvassamegértse
akkor mire is használná a root jogot?
Ha simán téglát akar gyártani egyszerűbb ha rálép
az biztosabb
és egy hét múlva nem fáraszt
a fórumon több embert azzal, hogy "nagy baj van nem indul a telefon"
Este ha hazamegyek küldök egy linket mert nem kell semmit a telefonon telepítgetni csak gépre kell dugni egy "bat" file-t elindítani és kész! Kezdődhet a téglásítás. Végül is a gyártó nyer rajta mert el tud adni egy újabb telefontCsak nehogy az jöjjön vissza egy hét múlva, hogy ilyen sz@r megy olyan rossz a telefon
-
konigjanos
senior tag
válasz
Keliontom #596 üzenetére
Ezt is érdemes megnézni: bár ez tronsmart, de működhet
-
Keliontom
csendes tag
-
Skót
aktív tag
válasz
Keliontom #578 üzenetére
A remény hal meg utoljára, meg a sejtszintű enzimműködés.
Amúgy az aliexpresszről rendeltem, és először nem ezt, csak amit akartam (jiayu g3t) az elfogyott és helyette ebben a telefonban egyeztünk meg. Postára december 28.-án adták és jan 21.-én volt Magyarországon. A jan 21 és feb 11 közötti időt a magyar vámkezelés éls posta tette rá. Röviden ennyi a küldés, de valszeg pech-em volt csak, mert sokaknak tényleg 2-3 hét alatt is meg tudott érkezni. -
svgyula
addikt
-
mong08
tag
válasz
Keliontom #477 üzenetére
Itt
http://www.dhgate.com/product/cubot-one-ts7-4-7-inch-hd-mtk6582-1-3ghz/171945199.html#s1-19-1|30569942375 dollár a DHL szállítás költsége.
De itt is csak 7,05 dollár
http://www.aliexpress.com/item/Tronsmart-TS7-glacier-4-7Inch-HD-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP/1573404751.htmlVan ahol felár nélkül küldik DHL-el, de találkozam már 150 dolláros árral is, ami lássuk be a készülék árához képes ici-picit magas..
-
BRTZU
csendes tag
válasz
Keliontom #473 üzenetére
Helló, én a Tmart.com-on rendeltem, most ott is akciós... Arról nem beszélve, hogy a csomagot ajándékként, alkatrészként címkézve 6 dollár értékben postázták.... November 25-én rendeltem és január 6-án kaptam kézhez. Ha figyelembe vesszük az ünnepeket szerintem nem rossz szállítási idő + van tracking number is ami kb egy hét után már működött a magyar posta honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest