- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #1502 üzenetére
Szia! A Boot logonak semmi köze a SOC és a kiszolgáló eszközökhöz. Vagyis a boot logot olyat csinálsz amilyet akarsz. SŐT az android verzió is lehet ugyanaz. Ezt ahhoz lehet hasonlítani, mint a windows nem működik mert a monitorvezérlő driver hiányzik. Csak ugye ott felpakolod és ha jó akkor műxi. Itt viszont bele van építve a ROM-ba, mivel minden telefonhoz egyedi a ROM a hardverhez hangolva. Ennyire egyszerű. A kijelzőnél nem a szalagkábel hanem annak a kiosztása az ami miatt nem lesz kép. A következő, hogy van kép de nincs tapipad!
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #1500 üzenetére
Szia! Volt belőle 2 sorozat. Ha(?) jól emlékszem az egyik MTK6589 a másik pedig MTK 6582 ezekhez más más kijelzőt raktak a telókba. Sajna még az sem megoldás, hogy kicseréled a ROM-ot mert az sem kompatibilis. A 4-e droid óta már nem lehet egyszerűen házilag a drivert kicserélni. A dualsim mélyvíz fórumon kérdezz rá hátha van aki tud segíteni. Ennek az alapfeltétele az, hogy mindkét ROM meglegyen hibátlanul.
-
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1495 üzenetére
Szia! Csak a gyárit használd ne kísérletezz mert a kijelző, kamera, senzor, nem fog működni! Már nincs hozzá fejlesztés! a "főzött" vagy más szóval buherált ROM-ot pedig leírják, hogy a saját felelősségedre használ vagyis ha téglát csinálsz a telódból akkor magadba sirdogálhatsz.................
.
-
svgyula
addikt
válasz
Looserke #1476 üzenetére
Szia! Hát ne nagyon akard "széjjel ROMoltam a saját Motorola Defy-met,"
Amit találsz hozzá a needrom.com oldalon az van! Vagy a kuglinkeresel ha találsz! Én is egy TS7-es ROM-ot raktam fel de ha feljebb olvasol rájössz. Ez nem volt annyira "elterjedt"
Nem tartom azt sem kizártnak, hogy ezekhez meg a CUBOT ONE S-re is valamilyen bolti buherált ROM-ot raktak fel!
a needrom-on ez az egy van fent -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
manolo77 #1472 üzenetére
Szia! Hát csak annyira egyezik meg, hogy a ts7 ROM minden erőlködés nélkül felmegy valószínűleg el is indul mert hallani, de nincs kép! A kijelző nem azonos, valószínű a kamera sem. Amelyik ROM-al meg van kijelző az meg rosszul érzékeli a tapizást és nem tudok felrakni rá recovery-t adb-n keresztül mert akkor legalább egy MIUI ROM-ot felraknák rá de sajna nincs recovery!
-
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1469 üzenetére
Sajna nem mert a kijelző, kamera és még franc tudja mi nem, más benne. Ez valamilyen bolti klón telefon. Igaz, hogy CUBOT ONE van rászitázva de a gyári oldalon sem szerepel! Nagy a gyanúm, hogy az el nem adott TS7-es szériából egy mókólt ROM-al adták ki. Sajna kellene az eredeti rom de mivel a teló már akkor sem indult amikor hozzám jött így azt lementeni sem volt esély. Ezzel a ROM-al a teló elindul és valószínűleg megy is a rendszer mert hallom a boot hangot, csak ugye kijelző nélkül nem látok semmit. A ROM-ban levő LK.bin állományt pedig nem sikerült módosítani. Azt sem tudom van-e itt olyan valaki akinek ilyen telója van? mert talán egy ROM mentés segíthetne? Mármint a működő telóról lementeni a ROM-ot és erre ráhúzni.
-
svgyula
addikt
Üdvözletem Mindenkinek!
Tegnap egy telefonnal elakadtam! Ez egy Cubot one s. Annyi infót sikerült kiszedni hogy ebben MTK6582 proci van! Az érdekessége csak annyi, hogy a hivatalos oldalon és a needrom-os sincs ilyenhez ROM Ebben valami B820-as van az összes amit találtam az meg B800.
Nos már úgy hozták hozzám, hogy a logon nem jutott tovább. A factory reset vipe user data se segített.
Az lenne a kérdés valaki töltött le ehhez ROM-ot? Vagy esetleg egy link vagy valamilyen megosztással tudna segíteni? Ami nekem volt az a MTK6589T (B800) verziós megvan de azzal esély sincs rá, hogy működjön. -
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1463 üzenetére
Szia! Ha jól tudom akkor azért van eltérés a TS7 és Cubot ONE között HW ügyileg is! Ha jól tudom az első szériás TS7 még nem HD felbontású, sőt volt egy köztes széria is ha jól emlékszem a 960x480(?).
Nos ha csak meg nem számolod a pixeleket elég nehéz lesz beazonosítani. -
svgyula
addikt
válasz
Schimi070 #1455 üzenetére
Szia! A visszaállítás az alapokra teszi a telefont. Eltüntet mindent amit felraktál. De már leírtam párszor, ha felraksz egy alkalmazást akkor a frissítéseket le kell tiltani! Ezenkívül minden alkalmazás adatlapján van egy olyan rész "adatok törlése" na azt meg kell csinálni és akkor lehet lesz helyed is. JA és a frissítéseknél a "pipát" vedd ki! Ha szükség lesz esetleg arra, hogy friss legyen agy alkalmazás akkor azt nem az "állandó frissítéssel" hanem letöröl-kugli áruház indít- megkeres-telepít! Mert így a legújabb lesz telepítve
-
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1450 üzenetére
Szia! Nos nagyon leegyszerűsíted! Nem 2 ha nem több partició van a telefonodon megcímezve!
A telepített alkalmazásoknak el van különítve egy részre ahova települhetnek. pont úgy mint a média, zenék stb. A legfontosabb azonban az, hogy nem lehet összevonni a telefon és az SD kártya tárhelyét mert fizikailag 2 egység! A telefon indulásakor a rendszer a külső tárhelyet tölti be utoljára! Ebből egyenesen következik az is ha a külső tárhelyre teszel olyan alkalmazást pl launshert akkor az újraindításkor biztosan nem az fog betöltődni! De ha sikerült a gyárit letörölni akkor a teló el sem indul! Pont ez a helyzet akkor is ha nem jó helyre hozod létre vagy nem megfelelő méretben az új particiót. A rendszer nem "lát" és nem "keres" pont úgy mint egyetlen rendszer sem, tehát mindennek a pontos útvonalra esetenként a pontos elhelyezkedésre (memória cím)van szükség ahhoz, hogy egy program megfelelően működjön. A rendszernek is rendelkezni kell a partició adataival! Ez nem windows, hogy ha itt kevés a hely átparticionáljuk a winyót és máris van hely. Ezeket a perticiókat nem is látod!
De mint írtam a cappa72 kolléga tudna neked erre pontos választ adni. A particó módosítással kapcsolatban még itt tehetsz fel kérdéseket talán ott lesz aki lépésről lépésre elmagyarázza azt, hogy mit miért és hogyan. -
svgyula
addikt
válasz
quailstorm #1448 üzenetére
Szia!
Én az android cleaner-t, vagy a ccleanert-t szoktam mint írtam "egy takarítás erejéig" felrakni. De a H60-L02-nél van beépített és elég azt néha elindítani! Azok még a víruskeresőt is beépítették a telóbaA múlt héten 0,9GB takarított le a telóról
-
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1446 üzenetére
Szia! Azért nincs válasz mert nem egy "csettintéses"
módszerről van szó! A particiók méretét a rendszer határozza meg! Ha ezt nem módosítod akkor tégla lesz a telóból! A cappa72 kolléga talán tudna segíteni ebben. Más fórumokon már többen pórul jártak a módosított mérettel! Lett egy szép levélnehezékük..........
Tárhelyproblémára van más megoldás amit már le is írtam.Az egyik az, hogy leüríted a rendszert teljesen(gyári visszaállítás) Utána az üres rendszerre újrarakod az ami nagyon muszáj! Be kell látni azt, hogy ez a teló DE egyi sem mindenható és vannak korlátaik! Ha van megfelelő SD kártyád akkor az alkalmazásokat egyenként át lehet helyezni oda és nem foglalja a telefon tárhelyét!
Még egy nagyon fontos dolog az alkalmazásoknál a frissítést az adatlapján(beállítások-alkalmazáskezelő) le kell tiltani!!! Ha benn hagyod akkor minden frissítés után ott marad az előző és csak telik a tárhely feleslegesen! Tudomásul kell venni azt, hogy a legtöbb frissítést nem a 2 évvel ezelőtti telefonok miatt adják ki hanem az új android és telefonok miatt! Ez sokszor a régi telóknál hibás működést eredményez.
Tehát felrakod-működik-használod DE nem frissíted és megmarad a tárhely mérete. Időnként még egy egyszeri android cleaner tisztítás a böngésző és más net-es alkalmazás előzményeinek a takarítását el lehet végeztetni. A mostani telómba ezt a funkciót már a gyári ROM tartalmazza.
Hát dióhélyban ennyit. ÉN biztosan nem kísérleteznék a a tárhelyméret buherálásával!! De hát ha nincs kísérletezés és minden teló örökké tartana akkor tönkre is mennének a gyártók -
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1444 üzenetére
Szia! Miután felraktad csináltál Factori reset-et vagyis letakarít minden és üres állással indít. Vagy használtad tovább? Én megpróbálnám: ezek közül valamelyiket
Nincs kizárva, hogy valamelyik rendszer alkalmazás nem működik rendesen. Én sajna már nem tudom kipróbálni mert régen nincs már meg a teló.
Ja fontos mindenképpen olvasd el az egyes ROM leírásokat a típus miatt! Én inkább a "zöld" címkés "official" verziók között nézelődnék. -
svgyula
addikt
válasz
Andibaba813 #1440 üzenetére
Szia! Egy kis segítség. Elméletileg a hangszóró nem megy tönkre ha hallod. Ha nagyon recseg, torz akkor szokott a membrán elválni a rögzítéstől, vagy leugrik a tekercs..
Ha halk annak 2 év utána por, fémreszelék, szokott az oka lenni. Ezt ha kifújatod akár a számtek boltokban kapható "levegő spray" akár egy kerékpár pumpa, kompresszor, még lehet segít! Egy dologra nagyon figyelj soha ne fújd szemből! Mindig oldalról! A fém reszeléket mert akkor is van ha soha nem dolgoztál műhelyben! Ezt pedig egy erős mágnest betekersz egy papír zsebkendőbe és mozgatod a hangszóró előtt amit magához vonz azt egyszerűen a papír zsebkendő a mágnesről lelazítással a kukába helyezed. Ez szokott segíteni. Nagyrészt vissza áll az eredeti hangerő! Természetesen csak ha nem a fent említett gondja van.
Extrém példám is vanEgy teló hangszóró rácsa úgy tele volt fülzsírszerű anyaggal, hogy szinte nem is volt "lik". Hát igen időnként az szokták mondani "a szappan csodákat tesz"
Okos telefon van szappan-víz nincs.
-
svgyula
addikt
válasz
svgyula #1288 üzenetére
Asszem kifelejtettem egy dolgot
Ezzel a SPMultiPortFlash programmal CSAK módosítunk!!! Az MtkDridTools programmal flashelünk! Ehhez viszont addig a másik progit be kell zárni! Azért is mert csak a bezárással módosítja a ROM-ot Ill az UBOOT.img file-t!(ebben állítjuk be az illetékes drivereket az előzőekben leírt módon)
-
svgyula
addikt
Szia itt leírtam (#734) svgyula
hogyan lehet az eszközöket átállítani! De mégegyszer felrakod a ROM-ot utána az SPMultiPortFlashDownloadProject.exe programmal megnyitod a rom-ot itt indítás után kapsz ablakokat mint "main sensor" "kamera" és a jobb oldalon az lcd na ebben a kis ablakban kell változtatni és miután bezártad ez a program módosítja a ROM-ban a drivert! Ezután csak az UBOOT legyen bepipálva és újra flasheled! Aztán próba! Sajna ezt addig kell variálni amíg induláskor lesz kép! -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Ha valakinek szükségel lenne alkatrészre/akkumulátorra CUBOT ONE-hez hétvégén bontok egy fürdetett telót.
Sajna a nem sikerült magához téríteni addig megy el hogy látja a pc azt, hogy valamit rádugok a flesh el is indul de memória hibával kilép. Sajna a víz megtette hatását. Ha valakinek valamire a kamerán kívül szüksége van írjon privátban. -
svgyula
addikt
válasz
Picimarko #1272 üzenetére
Szia! Amit írtál az is jó megoldás! De ennél jobb ha a fóliát cseréled!
nem kell okvetlenül a drága "rászabott" darabra gondolni! Én évekig használtam az órámon most is átlátszó öntapadós fóliát! Amikor bekarcolódott lehúzom és megy fel az új
igaz kell neki egy-két nap mire teljesen rásimul de utána észre sem lehet venni és az ára a lényeg 5-600Ft/m!! azaz ha veszel egy métert akkor az a következő telefonodra is elég lesz
A méretre szabást meg egyszerűen egy tapétavágóval simán meglehet oldani
-
svgyula
addikt
válasz
Picimarko #1257 üzenetére
Szia! Asszem volt már de leírom még egyszer! Nem vagy kezdő akkor tudod miről beszélek! Amikor elindítod a flashelést utána telóból aku-ki! Nyomod a power+volume+ gombot ekkor rádugod a gépre és addig tartod amíg az akut bele nem teszed. Nálam csak így volt hajlandó telepíteni. Ha needrom-ról szeded le akkor olasd el a leírást is mert a verzió szám is fontos.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
-
svgyula
addikt
válasz
bakopi07 #1240 üzenetére
Szia! Így már más. De ha megnézed a csatlakozót egyből világos lesz, hogy nem hagyományos 3,5mm Jack az ami ott van!
Hanem a bővített vagyis neked is a 4 pólusú dugót kell használni másképp a telefonban a hármas dugóval az utolsó (ami a hármason egyben test) két rész rövidre zárod
Ez akár haza is vághatja a telefon egy részét. A "klick" nevű "bigyó"
amivel lehet a kamerát is irányítani és úgy néz ki mint egy lefűrészelt csövű jack dugó pont ezen a két ponton működik. Na meg az összes headset ezen oldja meg a kapcsolást. Ha folyamatosan rövidzár van itt akkor az kihathat a hangzásra is.
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #1206 üzenetére
Szia! Ilyen sűrűn kel cserélni, hogy ennyit rendeltél? Mit csinálsz Discozol a telefonnal?
-
svgyula
addikt
Szia! Persze, hogy elégedett vagy hiszen ú! A hibák nem jönnek azonnal. De nem festem az ördögöt a falra. Egy biztos! A CUBOT ONE nem drága ahhoz képest amit ad. Viszont csodák sincsenek! A fél ár az azért takar valamit! Kínában sincs semmi "occón" vagy "ingyé" próbáltam. Ez sajna úgy néz ki, hogy sok kompromisszumos gyenge minőségű esetleg hazudott szoftveres telefonok vannak 100$ alatt! Ezen nincs mit beszélgetni! aztán jönnek azok amik már márkásabbnak számítanak kicsit jobb minőséggel és kevesebb kompromisszummal ~180$-ig és ezután kezdődnek azok amikről már valóban el lehet mondani, hogy jók! A színvonalas készülékek pedig sajna ott is 200$-tól kezdődnek. Csak annyi a különbség, hogy ami ott csúcs készüléknek számít pl HONOR 6 annak az itthoni vetélytársa 180eft felett van és itt a !fél ár! nem a 15eft-os telefonoknál!
Természetesen van árcsökkenés egy idő után de azért nem feleződik mert akkor szinte biztos az, hogy sz@r a konstrukció! Sokan veled együtt abban a hitben vannak, hogy lehet szinte ingyé is jó telefont kapni! Hát nem! Telefont lehet kapni, de jó telefont olcsón NEM! Nálad ott kezdődik a gond a telefonoddal, hogy egy szervizben sem tudják szoftveresen helyrehozni, nincs hozzá semmilyen alkatrész, ha leejted nincs kijelző amit kicseréltethetsz hisz azt sem tudod milyen típusokból lopták össze hozzá az alkatrészeket. De ezt a szerelők sem fogják tudni! Tehát a "sajnálnék annyit kiadni" azt jelenti jelen esetben, hogy ideiglenesen van egy félig okos telefonod időzített téglaként. Ja és nem ugyanaz a kettő hidd el köze nincs a kettőnek egymáshoz azon kívül, hogy a külső hasonlít! Ha kérdezel vásárlás előtt bölcsebben tudtál volna dönteni. -
svgyula
addikt
"és akkor rábsztam?" igen a modem része más
Ha az eladót kicsit érdekelte volna akkor legalább ír egy sort erről. De neked sem ártott volna kérdezni..................Ha 3G akarsz akkor eladod egy olyannak akinek elég ha a wifin-n van net és veszel egy nem másolt készüléket. Pl.cubot one !DE! nem az S-es mert az hamisítvány!
Ugyanis nem lesz hozzá semmilyen segítség. -
svgyula
addikt
válasz
embertervez_ #1193 üzenetére
Szia! Ez nem "ötlet" kérdése a full kijelző helyett a 4:3-as kell kiválasztani!
És lőn világosság!
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1185 üzenetére
Gratuka! Akkor sokat használod a GPS-t
Pedig az "szakemberek" a másik fórumon azt állítják, hogy minden MTK procis telefonba sz*r Erre hiába cáfolok rá mivel volt pár ilyen(MTK6589,6589T,6592.) telóm és érdekes módon mindegyikbe gyorsabb volt mint célhardverem! Most volt a kezemben egy új teló MTK6582-vel az sajna nem egy erős GPS antennával bír.
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1182 üzenetére
Szia!
Én olyan információhoz jutottam, hogy az alkalmazások nem törlik ki az előző verziók maradékait és azoknak a szemetét. Vagyis ha pl van egy böngésződ az megőrzi a böngészés előzményeit DE ha frissül a böngésző akkor az már nem ezt a "szemetest" használja hanem nyit egy másikat és máshol. Pont azért, hogy ne legyenek összeakadások az esetleges megjelenítési eltérések miatt. Na ezt megcsinálja pár apk és kész a tárhely. Arról már említést sem kell tenni ÚGYE? az esetleges fosbuk minden üzenetet valahova elment, az email szinkronizálást is valahova csak menteni kell, meg a többi.......többi...... és elérkeztünk a tároló végére!
Lehet átparticionálni a rendszert de mint az androidos dual fórumon próbálták, kell hozzáértés rendesen. Nagyon könnyen firmware csere a vége a rossz partició megadásnak! Az pedig, hogy neked TS7 van és Cubot ROM rábarkácsolvaÉn a helyedben annak is örülnék, hogy nem lett tégla! Téves nézet az, hogy TS7=CUBOT ONE ez talán egy az MTK6589-es első sorozata lehetett, de azóta igencsak különböznek a hardverek. Az utolsó !hamisított Cubot oneS! ami MTK6582-vel jött ki egy átszitázott TS7!
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1180 üzenetére
Szia! Milyen teló? Az összes alkalmazásnál ki kell venni az "értesítés" pipát és nem szabad engedni a frissítést! Ha működik egy apk akkor nem kell azt folyamatosan frissíteni! Meg van a clean master nevű apk ezt felrakni DE!!! csak addig amíg letakarítja a rendszert és törölni!!! Ha nem segít ez sem akkor nem kell a rendszer újra rakni csak a recovery-ben a wipe user data(lehet nem így van írva
) lefuttatni! ez hivatott az alkalmazásoknak fenntartott helyet törölni! A másik minden programot alapból SD kártyára telepíteni. Ezt pedig a tárhely-alapértelmezett tároló- külső sd kártya, kijelölni!
-
svgyula
addikt
válasz
PixelRambo #1169 üzenetére
Ja! Meg át is nevezted úgy ahogy fentebb leírtam? Pl Recovery.img?
Én is letöltöttem de nincs benne semmimintha hibás lenne a csomagolás.
Vagy próbáld meg a csomagolt file-t átnevezni mert kétszer is leszedtem de ugyanaz nincs benne semmi.
Olyan mintha csak a Recovery.img-t átnevezték volna. -
svgyula
addikt
válasz
PixelRambo #1167 üzenetére
Szia! Azért nem telepíti a CWM-et mert nem jót próbálsz! Kérdez meg a Cappa72 kollégát vagy olvasd el a fórumát! én is találkoztam olyan recovery-vel amit nem is látott a mobileuncle! A másik a dolog az sd kártya gyökerébe kicsomagolva tehát recovery.img kell berakni csak és kizárólag így telepíti! ha esetleg zip állományba tetted oda akkor ne csodálkozz.
-
svgyula
addikt
Szia! Így lehet, hogy mázlija van és csak az egyik láb forrasztása engedte el. Mint írtam simán lehet bármelyik mobil szervizben javíttatni. "elméletileg" nem egy nagy költség ~5eft körül van ha csatlakozót is cserélnek!USB csatlakozó Nem egy nagy ár darabja 0,70$!
-
svgyula
addikt
Szia!
Megnéztem a telót a neten. Be volt esetleg dugva amikor leesett? Ha nem volt bedugva akkor elképzelhető, hogy nagyobb a baj! Mert az usb csatlakozó belül van ha ez ott sérült akkor a panel(alaplap) sérült. Ha be volt esetleg dugva valami akkor csak szimplán kiszakadt a csatlakozó a helyéről. Ezt amúgy szinte bármelyik mobil szervizben tudják cserélni, mert az usb csati az szabvány.
Na ja az ajánlathoz azért az is kellene, hogy HOL? -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1147 üzenetére
Szia!
Azért nem töltődik a telefonod mert nagyobb a navigáció+kijelző fogyasztása mint amennyit a töltő képes nyújtani!Kell egy legalább 2a-es töltő és képes lesz feltolni! Az én telóm is merül igaz minimálisat de ha kikapcsolom a navit akkor tölt igaz nem úgy mint a gyári mert az max 2 óra és feltolta max-ra jó! nem a cubot one-t de ez nem számít!
-
svgyula
addikt
Szia! A telepített launcher beállítása után azt hiszem a home gombra felhoz egy menüt kérdéssel a művelet végrehajtása? és felkínálja a gyári és azt amit telepítettél. Ilyenkor kiválasztod a telepítettet és "pipa" a ne kérdezze meg többet majd a "mindig ezzel" vagy valami ilyesmi. Nem kell fagyasztani
, nyalogtni
a gyárit mert innentől a telepített fog működni a bekapcsolás után is. Én szinte mindegyik telómhoz az android 4.0-tól
a next launchert így használom és most a 4.4.2-nél is pontosan így müxik -
svgyula
addikt
Szia!
Nézted a másik meghajtót is? Lehet hogy root jog nélkül nem látod a telefon memóriáját! De biztosan a telefonon van valami kikapcsolva amit (mivel TS7 nekem soha nem volt!) nem tudok megmondani. Az "elmélet" szerint ha engedélyezve van az USB hibakeresés a telefonban akkor ad hozzáférést! Tehát ha rádugod akkor fel kell ugrani a telefonban egy kérdésnek (bár ez lehet, hogy nálad nincs) ez egy biztonsági kérdés. Vagy a lehúzható menüben ott kell lenni az USB kapcsolatnak!!!!! Ha nincs akkor valami nincs telepítve a pc-n próbáld meg felrakni a mobogenie-t a pc-re és ha rádugod a telefont akkor azon látod, hogy mit kell a telefonon nyomkodni ahhoz hogy kapcsolódjon!! -
svgyula
addikt
Amikor rádugod a gépre a telefonon feljön egy kérdés(már nincs nálam ez a telefon) ha azt nem "OK"-zod akkor nem lát tartalmat csak meghajtót. Ez ha? jól emlékszem a lehúzható menüben ott marad. A másik kérdés
a win7 nem írta ki véletlenül azt a hibaüzenetet, hogy a driver telepítése sikertelen? Mert akkor sem látja! Sok típusú win7 nem hajlandó kommunikálni androiddal. -
svgyula
addikt
Szia! A telefonon be kell kapcsolni az USB hibakeresést! A fejlesztő-i lehetőségek menüben találod.Ha nincs akkor a telefon infórmáció menüben elkezded egymásután tapizni a Build-szám nevű részen és már nem emlékszem hányszor kell tapizni talán 10x és kiírja hogy "ön már fejlesztő!" akkor lesz menü is.
-
svgyula
addikt
Szia! A "mókolt ROM" azt takarja amit a képeken látsz és leírtam ha az antutu valóban ilyen kevés pontot csinál akkor is ha a play-ról te töltöd le a legújabb verziót akkor nem az a hardver van a telóban. De lehet hogy egyszerűen szoftver ügyileg korlátozott szériát kapsz ami nem működött normál sebességen pontosan és ezért korlátozták. PL az overmax steel core tabletem anno' ilyen volt! A normál sebességre belőve 1/2 óra alatt
kifektette az akkumulátort. A mostani gépem ugyanolyan sebességgel fojtás nélkül 4-5óra üzemet produkál.
De simán ki tudod deríteni kibontod a plya-ról letöltesz egy antutu-t és futtatod ~17000pont környét produkál akkor jó a gép! -
svgyula
addikt
Szia!
Hát kinek a pap kinek a papné nekem a lányaEzt nem venném meg inkább egy betárcsázós
! Több sebből vérzik az eladó listája is az antutu az MTK6582 legalább 17000 pont. A memória is kevés. Ezek 1/8 szokott lenni. Na meg a "7mm" vastagság
a keret az igen! akkor ha leveszed a hátlapot
Nincs kizárva az sem, hogy belül egy javított /szerelt cubot one van mókolt ROM-al!
Amúgy mindegyik tudja a 32 GB kártyát olvasni. -
svgyula
addikt
Szia! Olvastad a végén mit írtam? Az lehet, hogy most nincs sok feltelepítve, na de mennyi volt? Hányszor frissítette magát? Ezek mind nyomot vagyis tárhelyet foglalnak abból a particióból amit a programoknak tart fenn a rendszer. Akkor is ha letörlöd! Vagy komolyan gondolta valaki ha újratelepít egy APK-t az pár mp alatt telepszik?
Egyszerűen megkeresi a volt telepítést és felülírja! Ugye ez azt jelenti, hogy a már meglévőt írja felül ami inaktív állapotban foglalta a helyet. Vagy meg kell próbálni valamelyik uninstall APK-t vagy a clean master-t telepíteni és ráengedni a rendszerre. Ja meg nem ártana a "china apk" takarítás sem pc.n keresztül az MtkDroidtools-al de ehhez kell a root jog!
-
svgyula
addikt
Szia! Nem a teljes tárhellyel van gond soha! A telefon alapból lefoglal PC nyelven meghajókat hoz létre a különböző egységeknek! Ha a "programok" nevű meghajtó 100MB nagyságú akkor és megtelik, akkor te hiába
törlöd le azt a részt amit a rendszer enged látni semmi sem fog változni!
Ehhez az egész telefont át kell particionálni! Ez pedig igen komoly ismereteke igényel mert egy roszzúl beállított partició vagy túlméretezett és tégla lesz! Igaz papírnehezéknek még jó!
Meg kellene érteni és most igazán távol álljon tőlem bármilyen személyeskedés! A telefon nem mindenható! Nem lehet PC-módjára használni! Ez android! Amikor feltelepítesz egy APK-t akkor az beírja magát rengeteg helyre DE minden induláskor (ezeknél még) betölti magát a memóriába.Ezt azért találták ki, hogy gyorsítsák a programok futását hiszen kinek kellene egy olyan telefon aminél a hívásnál kellene 20mp-et várni mire előjön a menü. DE a többi telepített APK is pont ilyen. Tehát azt kellene eldönteni MI AZ AMI TÉNYLEG KELL A TELEFONRA? A többit pedig adatok törlése-kényszeritett leállítás- ne figyelmeztessen pipa ki-eltávolítás. Még így is sokszor kell egy wipe data funkciót futtatni mert sajna ezek is hagynak szemetet maguk után.
Remélem segítettem. -
svgyula
addikt
ATTENTION This ROM is FOR OLD screen NOT the New screen for now i've not rom for NEW screen
ONLY MT6589T
Az MT6589=4x1,2Ghz ez tavaly szeptember-ig forgalmazták! 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6589T= 4x1,5Ghz frekvencián fut, most is kapható 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6582=4x1,2Ghz az átszitázott TS7. ez kb 3 hónapja tűnt fel érdekes módon a gyártói oldalon nincs ilyen ez lenne az "új" egy gyengébb felbontású kijelzővel azt hiszem valami 960x540
Felraksz egy antutu-t és kiolvassa ami a telóban van.
De ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal inkább bízz meg valakit aki csinált már ilyet! Tégla lesz a vége. -
svgyula
addikt
válasz
sirály69 #1082 üzenetére
Szia!
"A telefonom pihent a fiókban" előtte volt esetleg poros, vagy ipari környezetben? Attól hogy a hangszóró mágnes magához húzza a fémport a membránra csinál ilyen csodát. Én ilyenkor egy papírzsepibe csavarok egy vinchester mágnest és azzal leszedem. Azért tekerem papírba mert ha elveszem a mágnesről a papírt leeseik a vaspor. Ha ez nem segít akkor valószínűleg érintkezési gond van. Ja ugye nem TS7-ről beszélünk?
Azt nem ismerem csak ott többször fordult elő ez a gond. -
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1079 üzenetére
Próbálj egy olyat. Telepítés nem reboot hanem kikapcs akku ki-be és indítás.(ha még nem volt meg) Ha így sem megy akkor felejtős az a ROM! Arra azért érdemes gondolni ha x.alkalommal nem indul megéri-e az x+1. alkalom után levélnehezéknek használni a telefonból készített "téglát"
-
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1077 üzenetére
Szia! Nézz körül a needrom-on. A gyári recovrey-vel nekem sem ment fel anno a miui(nálam csak kb 20prcig volt fent
)
De akkor a telepítés előtt le kellett cserélnem a 6.4.4-es thuch recovery-re. Ezt a mobiloance val tudod megcsinálni HA? recovery.img állományt felrakod az sd kártyára.
Ha nem jó a recovery soha nem fogod felrakni a ROM-ot.(#1075) lacix76
Szerintem neked valami apk. állította el a szenzorodat. Azon gondolkozz a hiba megjelenése előtt mit telepítettél vagy milyen apk frissítette magát? Az a tény egy akp-nál, hogy nem találsz szenzor beállítást a te telefonodnál még nem jelenti azt ha másik típusú telefonra van feltelepítve ami támogatja ezt az opciót ott nem működik. Sajna ezek érdekes dolgok. Nálam a múltkor az egyik apk. simán szét kapcsolta a GPS-telefon kapcsolatotA GPS indítása után kiírta az alkalmazás sajnos leállt! hiába volt a törlés, újraindítás, csak a rendszer újra rakása segített. Konkrétan az xposed telepítés után történt !úgy! hogy semmilyen beállítást nem csináltam vele a gravitibox nem telepedett így simán takarítottam róla mindent! Ennek ellenére már szétcseszte a rendszer beállítást és nem is állította vissza! Ezt a gondot csak a ROM cseréje oldotta meg. Sajna sokan bele sem gondolnak akkor (nem rád értem) amikor hozzáértés nélkül elkezdik telepakolni a telefont! Aztán meg jön a sírás-rívás meg a telefon szidása "mert ilyen sz@r megy olyan f.s eza kínai telefon" pedig a gazdival vannak gondok
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1065 üzenetére
Tok
ezeket nem igen ajánlatos zsebben hordani. Párásodik az egész telefon a zsebedben és megbolondulnak a szenzorok, meg az LCD! Nálam cifrább volt IGAZ az X6-os de az azt csinálta hogy elkezdett ugrálni össze vissza az érintési pont és nem tudtam sem feloldani a kijelző zárat sem mást csinálni! Maradt a power gomb kikapcs, majd visszakapcs, és utánna jó lett. A power gombot nem hosszan kell nyomni hanem mintha simán lezárnád a kijelzőt majd 1.2mp és visszakapcsolod. De mint írtam a tok ajánlott.
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1061 üzenetére
Szia! Nem találkoztam ilyennel de milyen telefonod is van? Ez a távolságérzékelő szenzor hibája nem érzékeli azt, hogy elvetted a füledtől. Nálam azt hiszem egyszer volt ilyen de nem a cubot one-val. A kikapcsoló gombal imitáltam egy képernyő kikapcsolást meg utána egy bekapcsolást és felélesztette a kijelzőt. Ha jól tudom akkor a szenzor letiltását feloldja a power gomb ezért volt az egész. De ha biztosra akarsz menni megnézed a telepített apk-at melyik használ közelségi szenzort és letakarítod majd újrateszed a ROM-ot az valószínűleg megoldja.
-
svgyula
addikt
válasz
floryby92 #1062 üzenetére
Szia!
A dual sim fórumon van egy nick akinek van ilyen Ő valószínűleg konkrétabb választ tudna adni.
Nekem csak két dolog gyenge benne a kijelző felbontása is a csökkentett akkumulátor teljesítmény.
Ha a one meg az X6 kapott 2200mA-os akksit akkor ez miért nem?
(#79461) dome.no1 Neki van elméletileg S 208 telefonja.
itt olcsóbb és ugyanúgy ingyenes
Nos vámot biztosan nem fogsz fizetniAz ÁFA viszont no koment..................
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1054 üzenetére
Szia!
Van frissítés de ezek nem olyanok mint a "windovs" Az egyénnek kell megkeresni és felrakni! A módszer többféle is lehet. Aki nem ért hozzá nagyon könnyen csinál téglát vagy papírnehezéket a telefonból. Mivel ezek nem csak részleges javítások mint a "nagyoknál" hanem általában teljes ROM-ok így a telefonról nem lehet vagy csak cwr recovery módban cserélni, mivel egy rendszer sem képes önmagát működés közben felülírni!
Ezért nincs a telefonban ilyen menü vagy ha bennfelejtik akkor állatában a fent felsoroltak miatt nem működik. -
svgyula
addikt
válasz
Flinter #1050 üzenetére
Szia!
Ha nem szóltak én azért elmondom ez nem apróhirdetés oldal. A szabályzatban le is van írva!
Amit írtál rendeben van amúgy csak az árat gondold át még egyszer jelenleg 47752Ft az új ára ÚGY, hogy benne van a szállítás és az ÁFA is! Ha itt hirdetsz akkor számíts arra, hogy az itt lévők tisztában vannak az árakkal. Az a tény, hogy nálad volt X hónapig azt is jelenti, hogy csökkenteni KELL az árat. Nem hiszem hanem tudom a használattól semmilyen terméknek nem nő az ára csak a "nő"-nek -
svgyula
addikt
Szia! Az a "pár nap" mit jelent? Gondold végig mi az amit esetleg telepítettél? Esetleg az belenyúlt a szenzor működésébe! Esetleg "kínai apk" takarítást csináltál? Most jöttek rá egy másik fórumon. hogy nem csak olyan alkalmazást takarít ami nem kell hanem olyat is ami kell! Tehát csak óvatosan!
-
svgyula
addikt
Szia! Mivel szinte minden mai telefonnak a micro USB csatlakozója van. Bármelyik szerviz tudja cserélni. Nem is azzal van probléma hanem ha? ez sem oldja meg a gondot akkor van gáz! De mint írtam ez csak pár ezer Ft persze nem mindenhol arra azért figyelj!Micro USB
tulajdonképpen filléres dolog. Azért ne hagyd hogy több ezer Ft-t felszámoljanak érte! -
svgyula
addikt
Szia!
Nagyon valószínű, az USB csatlakozó meghalt így a lemerült akkumulátorral nem is tudod beindítani. HA ráadásul esetleg még rövidzár is van akkor a feltöltött aksival sem. A csere itthon pár ezerFt.
Ha garanciális akkor beszéld le a bolttal, küld vissza. A ROOT ugye nem volt meg? A garancia ilyenkor ugrik! Mivel nem indul a telefon leszedni sem tudod. -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1011 üzenetére
Szia! Nagyon figyelj a HW-ra! Ha nem ehhez való romot teszel fel tégla lesz! Ez nem számítógép ahol majd a "setup" megkeresi milyen alkatrészekből van összerakva!
Az utolsó állás szerint 3 féle cubot one és kétféle ts7 van(ebben nem vagyok teljesen biztos)
Először kijött a cubot one az MTK6589 4x1,2 a TS7 is. Utána a TS7 szerelte az MTK6582 4x1,3 a cubot one akkor hozta ki az MTK6589T 4x1,5 procival egészen idén januárig.
Mivel erős a gyanúm, hogy a TS7 nem fogyott a megfelelő nagyságban egyszerűen átszitázták a telefont. Ezt arra alapozom, hogy egy cég sem annyira hülye hogy egy befutott terméket aminek amúgy is esik az ára kiad még egyszer lebutítva!Mivel a cubot ones kijelzője is gyengébb valószínűleg a kamerája és minden más. Nálam volt az "eredetiből"
2db semmi gondja nem volt napokig bírta nekem teljesen jó fényképet csinált és a videó is FHD azaz 1980x1080/30fps volt!
A TS7 tulajoktól elnézést kérek nem fikázni vagy lenézni akartam a telefont! A két készülék közötti ár nagyságával ad többet a cubot ennyi. -
svgyula
addikt
válasz
kissg_h4 #1000 üzenetére
Szia!
Nekem teljesen jó rendesen hangos is és valószínűleg másnak is mert akinek odaadtam az egyik sem panaszkodott, hogy halk. Sajna ahogy nézem a hirdetéseket valami nincs rendben. Honnan jön a CUBOT ONE SA gyári oldalon nincs ilyen telefon. Nagyon erős a gyanúm hogy ez egy occó szitázott másolat!!! Aki nem akarja saját magát szívatni az megveszi az eredeti rendszerrel igaz kicsit többe kerül de azzal legalább nem lesz gond. Az eredetinek a következők a paraméterei: CUBOT ONE MTK6589T 4x1,5Ghz 1GB RAM 8GB ROM kijelző 1280x720 elöl 5Mp hátul 13Mp kamera.
-
svgyula
addikt
Szia! A fényképező fény mérő beállításait lehet/kell állítani valószínűleg a nokia szélesebb spektrumban dolgozik ennél meg kell állítani. De ha beállítod a HDR képkészítést akkor világosabb képet készít kapásból. Sajna nem minden telefonnak van automata rendszere. Én pl nagyon szerettem a sony k900 fényképezőjét persze annál volt optika is mert eleve ~2cm vastag volt a teló és a kamera még ki is állt belőle
Az gyönyörű képeket csinált a maga 3,14Mp felbontásával de sajna a teló megadta magát. Viszont a videó az -0 volt
-
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #967 üzenetére
Szia!
Hát úgy néz ki mindent le lehet írni és még utánjárás vagy pontos információ sem kell hozzá. Milyen érdekes tény az, hogy a "másolatnak" beállított CUBOT több termékkel és mindig az erősebb HW-vel dobta ki a telefonjait?
Az is biztosan véletlen volt, hogy a TS7 belsejében találtak "CUBOT" feliratotNa meg a camera ugye ha jól tudom itt írták(saját tapasztalat nincs) a videónál nem tudta a FHD videót. De mint írtam mindent lehet mert soha semmilyen felelősséget nem vállalnak a leírt szavaik után simán lehet bárkit félrevezetni .....................................
-
svgyula
addikt
Szia! Root nélkül természetes, hogy nem enged írni! De én nem a "gyökérről" beszéltem hanem a telefon tárhelyéről. Ezt úgy találod meg (pl. totalcommander.) hogy kiveszed az sd kártyát és indítás után még mindig lát a rendszer egy "sd" kártyát na az ahova kell egy könyvtárat csinálni. DE ezt pc-vel is megcsinálhatod. Még egyszerűbb is ottazt kell kiválasztani amelyik mérete 5,2Gb. Az a telefon leválasztott "tárhelye".
A fényképezőgépről csak egy rövid gondolat. Rengeteg eszközzel készítettem fényképet. Mégsem vagyok profi. De sem ezzel sem másik telefonnal nem lehet úgy fényképezni, hogy rákattintok aztán kitalálja hogy mit szeretnék és csinál egy jó képet! A múltkor csináltam vagy 50 képet a szobában mire megtaláltam a megfelelő beállítást és jó lett a kép. DE ugyanott a sony dsc.w610 sony fényképező ami csak fényképező! sem csinált jobb képet a maga 14,1Mp rendes optikával!
Hiába próbálom elmagyarázni embereknek azt, hogy a fényképezés az egy szakma! Meglehet tanulni ha valaki megtanítja! Amikor nekiáll valaki "fényképezni" messze nem jelenti azt hogy tud is és amikor egy profi akár egy "pajtás"fényképezőgéppel is tud szép képet csinálni addig egy amatőrnek vagy hozzá nem értőnek egy nikor D5300 tükörreflexes géppel sem lenne jobb.
Ott a legutóbbi példa a CUBOT X6 fórumon ahol a jiayu g4 vs. cubot x6 két kép a példa. Az elsőnél a virág van fókuszban és a lehúzandó x6-nál meg a mögötte levő levelek. Az ítélet meg hát ilyen sz@rt kaptam! Hát ennyi.......... -
svgyula
addikt
válasz
markoooh1992 #955 üzenetére
Szia! Akkumulátor kivesz hajszárítóval ~50-60c°-ig felmelegít azon a sávon ahol gond van megsimogat és vár amíg kihűl akksi vissza próba!
-
svgyula
addikt
válasz
markoooh1992 #952 üzenetére
Szia Hajszárítóval melegítsd át és óvatosan próbáld rányomkodni. Ja! meg vegyél egy bővebb nadrágot
-
svgyula
addikt
Szia! Olvass vissza nekem is volt ilyen gond a megoldást meg leírtam valahol január elején.
Lehet még egy megoldás is a telefon gyökerébe létrehozol egy "ringtones" könyvtárat és bemásolod a csengőhangodat újraindítás után látni fogja. FONTOS! csengőhangot ne jelöljetek be soha az sd kártyáról! Az addig marad beállítva amíg a telefon újraindul vagy rádugod a számítógépre! mert abban a pillanatban amint leválasztod a telefonról az sd kártyát elfelejti.A launcher pedig úgy "müxik"
hogy feltelepít ami, tetszik nem indít megkeres az alkalmazások között és áthelyez "belső tárhely" telefon újraindít. A launchert elindít és ebből indítasz egy programot ekkor fel kell hogy tegyen egy kérdést ahol választani kell indító launcher és a mindig csak egyszer és egy kis pipa ha a pipa bekapcsol és a mindig a launcher katt. akkor jó lesz. Arra figyelni kell ha elb@szódik a recovery-ben való indítás akkor visszaáll az eredeti "indító"-ra és kezdeni lehet előröl. A normál használatnál nem lehet gond. Legalább is én a next launchert használtam és tökéletes volt.
-
svgyula
addikt
Szia!
Csak egy kérdés ezzel kapcsolatban! Hogyan párosítottad a két eszközt? A múltkor utána olvastam mert nálam "anno" semmilyen hívást nem tudtam vele sem indítani sem fogadni pedig a rádió is "tezsdvér"
Annyira hogy minden beállítás nélkül azonnal párosodtakDE ahogy utána olvastam pont ez a gond! az android nem szereti a jelszó nélküli adatátvitelt! Próbáld meg úgy párosítani, hogy csinálsz hozzájuk saját jelszót. Mondjuk nekem ez teljesen érthető ki a franc kíváncsi valaki más hívására az autóban.
-
svgyula
addikt
válasz
csucsu71 #935 üzenetére
Szia!
Valami nem jó ott! Mert nem szabadna teljesen sötétben sem lekapcsolni ha megnézed a felső részen azt a két kis kerek nyílást az egyiknek enyhén parázsló fénye van ilyenkor ha a kettő fölé rakod az ujjad akkor kellene kapcsolni. Azt nem írtad hogy melyik a te telefonod. Nekem a cubot one soha nem csinált ilyet. Pedig 2db is volt nálam. Decembertől használtam április elejéig rengeteget telefonáltam éjjel nappal de mindig jó volt. egyszer sem fagyott le a kijelző. -
-
svgyula
addikt
Szia!
Alapból a telefon az sd kártyára pakolja az alkalmazásokat többek között a feltelepített launchert is!
Először az alkalmazáskezelés menüben át kell helyezni a telefonra! Figyelj arra ha képet, témát, akarsz futtatni azt mind a telefonra kell rakni mert az sd kártyát a rendszer indítás után tölti be. Így ezek a beállított dolgok addig nincsenek jelen. Ennek az a következménye, hogy visszaállítja alapbeállításra ezeket a funkciókat.Ha elkezded futtatni a launchert és indítasz alóla egy alkalmazást megkérdi a telefon, hogy mit tegyen "indító" vagy "telepített launcher" és be kell pipálni azt hogy mindíg és a telepített launcherre katt!
Mentést pedik MtkDroidTools v2.5.3 letölt-futtat-jobb alsó sarok "root"-jelzés kék vagy zöld és bacup.
Ezután a Chinaapp fonkció amivel a kínai alkalmazásokat tudod letörölni. és felszabadít egy csomó helyet a telefonodon. -
svgyula
addikt
Szia! Legyél szíves olvass vissza pár hozzászólást! NEM lesz jobb a telefonod másik ROM-al!! Ha a kinézeten akarsz változtatni akkor a launchert cseréld le! Már írtam a next launcher-hez van ~100 különböző téma ikon módosításokkal, akadás mentesen simán fut. Én használtam decembertől minden gond nélkül! Ha felrakod a MIUI rendszert az első frissítés után lehet. hogy tégla lesz a telefonodból.
Kérdés: nem mindegy neked az hogy az amit nem látsz (ROM) hogyan működik?
Alapból a gyári ROM hibamentes legalább 99%-banamit beleraktak hardwert azt mindet normálisan kezeli.
-
svgyula
addikt
Szia! Csak simán felteszed a ROM-ot? Az sajnos így kevés a wipe funkciót meg kell előtte csinálni mert az új, vagy másik ROM beállításokban eltérhet így a kártya slot-ot sem ismeri fel. Főleg ha nem olvastad el a leírást arról hogy neked mi van és a ROM mihez való. Két verzió volt a telefonokból eredetileg az első szériás MTK6589 4X1,2Ghz azután tavaly októbertől MTK6589T 4X1,5Ghz. Most meg felreppent valami MTK6582 4X1,3Ghz procival. Akkor most melyikhez és honnan varázsoltad azt a ROM-ot?
-
svgyula
addikt
Szia!
Felmész a cubot oldalára az ott levő linkel letöltöd a frissítést. Nem valószínű, hogy jobbat találsz.
Tulajdonképpen mi a gond? A gyárival is tökéletesen kell, hogy működjön. A kinézetet meg az ikonokat egy másik launcherrel meg tudod változtatni. Én a next launchert raktam fel a mobogenie segítségével és a frissítés
után lett vagy 100 téma szerintem bárkinek megvan benne a megfelelő...................
Másik ROM után sem lesz semmilyen látványos változás, tehát ha meghagyod az eredetit akkor sem veszítesz semmit. Előttem írták a MIUI ROM-ot olvass vissza. Nekem olyan volt mint a rántott hús helyett a nyers csiga. -
svgyula
addikt
válasz
vilmos158 #885 üzenetére
Szia! Az a helyzet ha megnézed a gyári oldalt ott le van írva az, hogy nincs benne e-compass.
Lehet valamelyik webshop belehazudott dolgokat (szeretik eltúlozni) de ez nem változtatja meg a valóságot.
A GT99-ben volt meg az X6-ban is de mindkettő más más kategória. Valószínűleg úgy gondolták ezeket nem használják terepen ahol nem elég a GPS kell az iránytű is. -
svgyula
addikt
válasz
DAVE_CH1 #852 üzenetére
Szia!
Én csak pár órája gyömöszölöm ezért nincs sok tapasztalatom vele.
Egy kérdés rájöttél már hogyan lehet kikapcsolni a bekapcsolási hangot?
A kijelző amúgy nálam nem rossz csak a megfelelő témát kell felrakni(nálam) és tökéletes.
Igen a GPS először vagy 5perc alatt fixált minden buher nélkül! A második indításnál már a lakásban is talált 5 holdat és pár másodperc alatt fixálta a pozíciót. A flipp tényleg nagyon jó ráadásul mutatós is. DE ez a bekapcsolási hang k*rvára idegesít mert nem ezt akarom reggel ébresztés előtt hallgatni
Ja az NFS rendesen beleharapott az akksiba szerintem lehet ha még 10 percet játszom behorpad. De ehhez
sajna egy autó akkumulátora is kevés lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest