Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
svgyula
addikt
Szia! Annak mi értelme van? Azért tették bele a Lsensort, hogy amikor felesleges
vagyis a füleden a telefon akkor lekapcsolja. Mivel ugye ha a füleden van akkor nem látod a kijelzőt? Neked van oldalt is szemed?
ha viszont nézed azaz nincs a füleden akkor bekapcsol a kijelző!
Ezzel egy csomó energiát spórol meg.
-
svgyula
addikt
Figyelj! Amit írtam az nálam történt és nem érdekel az, hogy elhiszed-e vagy sem! De ha nálad csengetett volna a postás egy levéllel annak aki csak két napra jött hozzád úgy, hogy kettőtökön kívül senki nem tudott róla kíváncsi lennék milyen képet vágnál
Tudod ahhoz hogy ez működjön legalább is be kellett volna jelenteni ideiglenesen hozzám de erről szó sem esett. De csak nosza bátran kitárulkozni itt is! Mit gondolsz miért kapcsolja le a NAV a beérkező telefonokat és szedi ki a sorból? Azért mert itt locsognak össze vissza de nem akkor amikor a kezében van hanem akkor amikor még csak rendelés alatt van!I
Olvass lent ez egy örök igazság....................... -
svgyula
addikt
JA Meg az összes névjegyzékedet kérdés nélkül feltölti és most nehogy azzal gyere, hogy neked nincs fenn!
Ráadásul nem is egyszerű letörölni HA? egyáltalán letörli. TÉNYLEG SEMMI HÁTSÓSZÁNDÉKUK VELE! Kicsit abba kell belegondolni HA TE hozzáférsz a fiókod adataihoz akkor egy rendszergazda? Nos bármikor átírhatja a jelszavadat és soha nem éred el még egyszer hova mész reklamálni? A másik ez nem összeesküvés elmélet de az adataidhoz bármikor hozzáférhetnekLehet nem lesz egészen addig erre szükség amíg esetleg valamelyik a te névjegyzékedben is szereplő személy nem csinál olyat ami alapján TE is képbe kerülsz!
Ez pont olyan mint a rengeteg idiótaa fecebook-on és csodálkozik azon, hogy 2nap!!! és arra a címre érkezik a hivatalos megkeresés a hatóságtól ahonnan feljelentkezett az oldalára!!!!!! Ez pl. megtörtént esemény az én címemre érkezett tértivevényes levél! egy másik személy(hölgy?) nevére aki csak két éjszakát töltött nálam és sehova nem jelentette még a facebookon sem! Ja és nem telefonált mert nem volt neki a sajátomat meg nem használta. Bocs de ezek a dolgok azért ezek kicsit gondolkodásra késztetik
az embert persze ha van mivel
!
-
svgyula
addikt
Szia!
Nekem nem barátom a google play mert az én CUBOT ONE rendszeremmel nem kompatibilis a GravityBox.
Fel sem kínálja kereséskor. a számítógépről pedig azt írja ki nincs kompatibilis készülékem hozzá. (mivel felsorolja az összeset amivel eddig felmásztam rá) hát nem érdekes?Vajon miért is? jegyez meg ilyen
adatot a rendszer?.....................
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest